Benimde ikili de risk çıktı genetik test yapıldı negatif çıktı 35 yaştan sonra direkt risk atıyorlar moralini bozma iyidir kuzucukBen de listeye kaydolayım o zaman yaş 33, sat 09.02.2020, 2. çocuk erkek.....Bu arada bugün 3 lü test sonucum çıktı yaşa bağlı risk yüksek çıktı. ilk doğumum da 31 yaşındaydım hiç böyle bi sonuç çıkmamıştı. moralim bozuldu, içim sıkılıyor....
ekledim canım, 33 yaşta nasıl risk oluyosa, artık doğum yaşı 45'e kadar çıktı ama hala 32-33 yaş ve sonrasına çok riskli diyolar.Ben de listeye kaydolayım o zaman yaş 33, sat 09.02.2020, 2. çocuk erkek.....Bu arada bugün 3 lü test sonucum çıktı yaşa bağlı risk yüksek çıktı. ilk doğumum da 31 yaşındaydım hiç böyle bi sonuç çıkmamıştı. moralim bozuldu, içim sıkılıyor....
katılıyorum2 li test yapılmıs mıydı onun sonucu nasıldı bu grupta çoğu kisinin yas riski yuksek cikti bence cokta kafaya takilacak birsey yok canım üzme kendini
günaydın canım19+0 dan herkese günaydınlar olsun guzel anne adayları
Kizlar ben simdiden emzik arastirmalarina girdim karar verdigim iki marka var avent ultra soft birde anne gogus ucuna en yakin bibs olan marka var sizce hangisi iyi?tabi simdiden almayacam ama arastiriyorum yinede birde bu bezler nasil olacak yeni doğan kac numara olacak ?ilk ay kac tane almak lazim malum ilerleyen aylarda stok yapacam
Günaydın canım19+0 dan herkese günaydınlar olsun guzel anne adayları
Kizlar ben simdiden emzik arastirmalarina girdim karar verdigim iki marka var avent ultra soft birde anne gogus ucuna en yakin bibs olan marka var sizce hangisi iyi?tabi simdiden almayacam ama arastiriyorum yinede birde bu bezler nasil olacak yeni doğan kac numara olacak ?ilk ay kac tane almak lazim malum ilerleyen aylarda stok yapacam
Bende kuzu da avent kullananlardanım yine onu kullanırım bezde çok deneme yaptım fiyat performans açısından bence en iyisi sleepy orman pahalı ama o kadar kaliteli değil bence pişik kremi için sudocrem tek geçerim19+0 dan herkese günaydınlar olsun guzel anne adayları
Yaşın kaç canım. Benim 37 doktor bana ikili felan hiç yaptırmadı riskli çıkar yaştan dedi. Fetal dna yaptırdım sonucu temiz çıktı, içim rahat şimdiBen de listeye kaydolayım o zaman yaş 33, sat 09.02.2020, 2. çocuk erkek.....Bu arada bugün 3 lü test sonucum çıktı yaşa bağlı risk yüksek çıktı. ilk doğumum da 31 yaşındaydım hiç böyle bi sonuç çıkmamıştı. moralim bozuldu, içim sıkılıyor....
Kızlar ya isim bulamıyorum hergün baska isme karar veriyorum sabah vazgeciyorum sizde durumlar nasılkıza hazırlamıştım erkek bulmakta zorlandım
Canım emziği hemen alma istersen bebek doğduktan sonra ne kadar emecek seni yoracak mı yormayacak mı bunlar önemli.. bazı bebekler kesinlikle emmek istemiyorlar ve emzik bu durumu artırıyor.. bazı bebekler kesinlikle emzik kabul etmezler misal benim kızım hala biberon bile almadı.. hala açar meme emmek ister koklar falan19+0 dan herkese günaydınlar olsun guzel anne adayları
Canım biz YoncaKızlar ya isim bulamıyorum hergün baska isme karar veriyorum sabah vazgeciyorum sizde durumlar nasılkıza hazırlamıştım erkek bulmakta zorlandım
Canım gördüm ama ne yazacagımı bilemedim çünkü 3 gündür hissetmiyorum tedirgin oldum ondan önce çok net hissediyordumKimse benim sorumu gormuyormu?
Bulantılar devam ediyor mu canım benim sadece sabah oluyor o da su. Bence hepsi kilo değildir vucudumuz şişmeye su toplamaya başladı ödem falandırMerhaba hanımlar, kilo muhabbeti yapılmış dün. Ya ben ilk 13 hafta hep kustm biraz kilo vermiştim şimdi son 3,5 haftadır azaldı kusmalarım ve hoop 3 kilo almışım. Verdiğimin üstüne değil yanlış anlamayın hamilelik öncesi kiloma göre 3 hafta almışm. Her hafta 1 kilo alırsam 30 kiloyla kapatırım hamileliğipek bişey de yemiyorum neden böyle oldu gerçekten anlamadım normalde çok zor kilo alırım
Hissetiğim şeyin bebek olup olmadığından emin değilimKimse benim sorumu gormuyormu?
Avent soothie sanirim piyasadan kalkmiş onuda arastirmistim yorumlarda ona agir bebek tutamiyor falan demisler tabi herkeste farkli kimi bebek hic almiyor bibs baya ilgimi çekti bende bezde prima dusunuyorum ilk bebek olunca herseye dikkat ediyorum ama bak primayla ilgili ayrintiyi soylemen iyi oldu peki yeni doganda kilo falan yaziyormu ay hic bakmadim malum markete bile gidemiyorum yani kac numara alacam ve kac tane almam lazim stok yapacamgünaydın canım
ben kızımda doğduğunda avent soothie kullanmıştım. zorlanmadan kabul etmişti. büyüyünce normal aventlerden devam ettik.şimdi bibs benim de ilgi alanımda onu denerim sanırım.
beze gelince prima premium care kullanmıştık uzun süre. sonra bezin yapısını değiştiler iğrenç olmuştu. petek doku poposuna yapışıyordu çocuğun. sonra normal primaya geçtik. 2 yaş gibi de molfix almıştım. sonra sleepy külot bez. valla sanırım sleepy alacağım. bezler çok pahalı en uygun ve memnun kaldığım o oldu. ıslak mendilini kızımda hala kullanıyorum oğluşa da onu devam etcem.
Sindiden arastirmalara basladim yoksa sonaylarda ne yapacagimi şaşiririm neler alacagimi not almaya basladim arastirdikca ogreniyorum hemen notumu aliyorum sleepyi bende merak ediyorum ama hic arastirmadim onuda arastirayim 1 yasindan sonra sleepye gecerim bazilarida ptima koku yapiyor demis sanirim denemek lazim ama bende stok yapim diyorum valla emziklerde ikisinide ovuyorlar fakat bibs meme ucuna daha çok benziyor bende onu tercih edebilirim sonana kadar iyice arastirip oyle alirimGünaydın canımben de şimdiden araştırıp liste yapıyorum son aylara doğru alıcam hepsini. Philips avent ultra air emzikleri çok övüyorlar genel olarak ben onu ve bibs i denerim diye düşünüyordum. Bezlerde de içinde en az kimyasal olan bezlerden biri sleepy miş eğer pişik yapmazsa ben sleepyden devam edeceğim fiyatı da daha uygun primalara göre
yani sleepy daha iyi oylemi o zaman onuda arastirayim ben prima dusunuyordum hangisi iy kaliteliyse onu almak istiyorum pişik kreminide arastirayim mustela yada sebamed alirim diyordum dedigind bi bakacam canimBende kuzu da avent kullananlardanım yine onu kullanırım bezde çok deneme yaptım fiyat performans açısından bence en iyisi sleepy orman pahalı ama o kadar kaliteli değil bence pişik kremi için sudocrem tek geçerim
Benim doktorum günlük kullanımda sudocrem demişti eğer çildi çok atopik olursa bir sorun zamanında mustela kullan demişti mustela biraz daha ileri boyutta pişiklere iyi geliyorAvent soothie sanirim piyasadan kalkmiş onuda arastirmistim yorumlarda ona agir bebek tutamiyor falan demisler tabi herkeste farkli kimi bebek hic almiyor bibs baya ilgimi çekti bende bezde prima dusunuyorum ilk bebek olunca herseye dikkat ediyorum ama bak primayla ilgili ayrintiyi soylemen iyi oldu peki yeni doganda kilo falan yaziyormu ay hic bakmadim malum markete bile gidemiyorum yani kac numara alacam ve kac tane almam lazim stok yapacam
Sindiden arastirmalara basladim yoksa sonaylarda ne yapacagimi şaşiririm neler alacagimi not almaya basladim arastirdikca ogreniyorum hemen notumu aliyorum sleepyi bende merak ediyorum ama hic arastirmadim onuda arastirayim 1 yasindan sonra sleepye gecerim bazilarida ptima koku yapiyor demis sanirim denemek lazim ama bende stok yapim diyorum valla emziklerde ikisinide ovuyorlar fakat bibs meme ucuna daha çok benziyor bende onu tercih edebilirim sonana kadar iyice arastirip oyle alirim
yani sleepy daha iyi oylemi o zaman onuda arastirayim ben prima dusunuyordum hangisi iy kaliteliyse onu almak istiyorum pişik kreminide arastirayim mustela yada sebamed alirim diyordum dedigind bi bakacam canim
Benimde ilk gebeliğim 2-3 gün böyle içimde hareket etti bi sağda bi solda gittiği yer taş gibi oldu ama 3 gündür bişi hissetmiorum korkmuoda değilim açıkcasıBebegini hisseden varmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?