2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benimde ikili de risk çıktı genetik test yapıldı negatif çıktı 35 yaştan sonra direkt risk atıyorlar moralini bozma iyidir kuzucuk

19+0 dan herkese günaydınlar olsun guzel anne adayları

Kizlar ben simdiden emzik arastirmalarina girdim karar verdigim iki marka var avent ultra soft birde anne gogus ucuna en yakin bibs olan marka var sizce hangisi iyi?tabi simdiden almayacam ama arastiriyorum yinede birde bu bezler nasil olacak yeni doğan kac numara olacak ?ilk ay kac tane almak lazim malum ilerleyen aylarda stok yapacam

Merhaba hanımlar, kilo muhabbeti yapılmış dün. Ya ben ilk 13 hafta hep kustm biraz kilo vermiştim şimdi son 3,5 haftadır azaldı kusmalarım ve hoop 3 kilo almışım. Verdiğimin üstüne değil yanlış anlamayın hamilelik öncesi kiloma göre 3 hafta almışm. Her hafta 1 kilo alırsam 30 kiloyla kapatırım hamileliği pek bişey de yemiyorum neden böyle oldu gerçekten anlamadım normalde çok zor kilo alırım

ekledim canım, 33 yaşta nasıl risk oluyosa, artık doğum yaşı 45'e kadar çıktı ama hala 32-33 yaş ve sonrasına çok riskli diyolar.

2 li test yapılmıs mıydı onun sonucu nasıldı bu grupta çoğu kisinin yas riski yuksek cikti bence cokta kafaya takilacak birsey yok canım üzme kendini
katılıyorum

Herkese gunaydin neler olmus neler dun ne guzeldi ben ciktim gerilmeler olmus geriye donup okumadim ama anladim karariyla bir yere kayitli oluyormussunuz Benin haberim yok cok da onemli degil hamileligim basindan beri burdayim ne lister ne wp hic bir yere kaydim yok bos muhabbet her neyse bende 16 ken 3 test verdim sonuc 15 gune cikar dedi ama ben haftaya sali gidicem insallah cikmistir

Bu aradan hep burdayim ben fakat cok girmiyorun araniza muhabbetlere cunku ilk gebeligim benimde insallah hepimiz sag saglim yavrularmizi kucagimiza aliriz

günaydın canım
ben kızımda doğduğunda avent soothie kullanmıştım. zorlanmadan kabul etmişti. büyüyünce normal aventlerden devam ettik.şimdi bibs benim de ilgi alanımda onu denerim sanırım.
beze gelince prima premium care kullanmıştık uzun süre. sonra bezin yapısını değiştiler iğrenç olmuştu. petek doku poposuna yapışıyordu çocuğun. sonra normal primaya geçtik. 2 yaş gibi de molfix almıştım. sonra sleepy külot bez. valla sanırım sleepy alacağım. bezler çok pahalı en uygun ve memnun kaldığım o oldu. ıslak mendilini kızımda hala kullanıyorum oğluşa da onu devam etcem.

Günaydın canım ben de şimdiden araştırıp liste yapıyorum son aylara doğru alıcam hepsini. Philips avent ultra air emzikleri çok övüyorlar genel olarak ben onu ve bibs i denerim diye düşünüyordum. Bezlerde de içinde en az kimyasal olan bezlerden biri sleepy miş eğer pişik yapmazsa ben sleepyden devam edeceğim fiyatı da daha uygun primalara göre

Bende kuzu da avent kullananlardanım yine onu kullanırım bezde çok deneme yaptım fiyat performans açısından bence en iyisi sleepy orman pahalı ama o kadar kaliteli değil bence pişik kremi için sudocrem tek geçerim

Yaşın kaç canım. Benim 37 doktor bana ikili felan hiç yaptırmadı riskli çıkar yaştan dedi. Fetal dna yaptırdım sonucu temiz çıktı, içim rahat şimdi

Kızlar ya isim bulamıyorum hergün baska isme karar veriyorum sabah vazgeciyorum sizde durumlar nasıl kıza hazırlamıştım erkek bulmakta zorlandım

canım boşver 3-4 isim arasında karar kil bebeğin doğduğunda içine en çok sinen ona en çok yakışanıverirsin ben 2-3 isim buldum bakalım fikir değiştirmezsem onlardan biri olabilir

Canım emziği hemen alma istersen bebek doğduktan sonra ne kadar emecek seni yoracak mı yormayacak mı bunlar önemli.. bazı bebekler kesinlikle emmek istemiyorlar ve emzik bu durumu artırıyor.. bazı bebekler kesinlikle emzik kabul etmezler misal benim kızım hala biberon bile almadı.. hala açar meme emmek ister koklar falan .
Bebek doğduktan sonra önünde çok zorlu yollar olacak eğer çok memeye düşkün olursa seni çok yorarsa denersin.. eğer memeye düşkün olmazsa zaten verirsen emmeyi bırakır o yüzden bebeğinin ihtiyacına göre al..

Bulantılar devam ediyor mu canım benim sadece sabah oluyor o da su. Bence hepsi kilo değildir vucudumuz şişmeye su toplamaya başladı ödem falandır

Avent soothie sanirim piyasadan kalkmiş onuda arastirmistim yorumlarda ona agir bebek tutamiyor falan demisler tabi herkeste farkli kimi bebek hic almiyor bibs baya ilgimi çekti bende bezde prima dusunuyorum ilk bebek olunca herseye dikkat ediyorum ama bak primayla ilgili ayrintiyi soylemen iyi oldu peki yeni doganda kilo falan yaziyormu ay hic bakmadim malum markete bile gidemiyorum yani kac numara alacam ve kac tane almam lazim stok yapacam
Sindiden arastirmalara basladim yoksa sonaylarda ne yapacagimi şaşiririm neler alacagimi not almaya basladim arastirdikca ogreniyorum hemen notumu aliyorum sleepyi bende merak ediyorum ama hic arastirmadim onuda arastirayim 1 yasindan sonra sleepye gecerim bazilarida ptima koku yapiyor demis sanirim denemek lazim ama bende stok yapim diyorum valla emziklerde ikisinide ovuyorlar fakat bibs meme ucuna daha çok benziyor bende onu tercih edebilirim sonana kadar iyice arastirip oyle alirim
yani sleepy daha iyi oylemi o zaman onuda arastirayim ben prima dusunuyordum hangisi iy kaliteliyse onu almak istiyorum pişik kreminide arastirayim mustela yada sebamed alirim diyordum dedigind bi bakacam canim

Benim doktorum günlük kullanımda sudocrem demişti eğer çildi çok atopik olursa bir sorun zamanında mustela kullan demişti mustela biraz daha ileri boyutta pişiklere iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…