2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Suan hatirlamiyorum ama safta olsa zeytinyagindada bi madde varmiş kuzum ben o yuzden zeytinyagindan vazgectim
hindistan cevizi yağı nasıl olur acaba. benim cilt bakım urunlerini kullanıp cok memnun kaldığım bi marka var bade diye oranın bebek yağı falan da var doğal soğuk sıkım falan her sey ordan alırım heralde yine. bilmiyom ama h. cevizi kullanılıyo mu bebislere

Kizlar birde ben besik konusunda kararsız kaldim ne alacagim
Hicbir fikrim yok.

ayy neler olmus hicbir sey anlamadım. ins banlanan arkadaslar geri doner armaıza.

emzik de biberon da aldım ben dayanamadım ikisi de avent. biberon cam değil 125 cc emzik de soft 0-6 ay oyle bisi dayanamıyorum napim.
Bende biberonda aventi tercih edecem ama henuz erken iyi yapmissin almakla bosver alinacak nede olsa umarim biberona ihtiyac olmaz diyorum ama yinedd kenarda dursun

Yok canim hindistan cevizi yagi kullanilmiyor diye biliyorum bizlere iyi fakat bebislere olmaz benim buralarda hic dogal bisey yok internettede yag konusunda asla guvenmem bakalim ne yapacam scak memlekete gidersem bakabilirim

Ucuz diye galiba bütün arkadaslar iyi anlatıyor denicem canım
çokta ucuz değil aslında, %100 pamuk ve türkiyede üretiliyordu yanlış hatırlamıyorsam. primada katkı maddeleri var ama sleepy de yok mesela, fiyat dışında almak için bi sebep mesela bana.

Yok canim hindistan cevizi yagi kullanilmiyor diye biliyorum bizlere iyi fakat bebislere olmaz benim buralarda hic dogal bisey yok internettede yag konusunda asla guvenmem bakalim ne yapacam scak memlekete gidersem bakabilirim
demek ki kullanılmıyor olabilir cunku hep zeytinyağını duyuyoruz.

çokta ucuz değil aslında, %100 pamuk ve türkiyede üretiliyordu yanlış hatırlamıyorsam. primada katkı maddeleri var ama sleepy de yok mesela, fiyat dışında almak için bi sebep mesela bana.
prima pure'da yoktu sanırım herhangi bi katkı o da primadan bile daha pahalı, ben bu bebişime de sleepy'den başlayıp bi aksilik olmazsa da aynen öyle devam etmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…