- 13 Şubat 2018
- 88
- 122
- 93
33 yaşındayım canım, insanın kafasını kurcalıyor işteYaşın kaç canım. Benim 37 doktor bana ikili felan hiç yaptırmadı riskli çıkar yaştan dedi. Fetal dna yaptırdım sonucu temiz çıktı, içim rahat şimdi
Aaa bnm tanıdığım herkeste tam tersini yapıo günlük mustela ağır pişiklerde sudocrem anaa yanlış yapıolarmış demekkiBenim doktorum günlük kullanımda sudocrem demişti eğer çildi çok atopik olursa bir sorun zamanında mustela kullan demişti mustela biraz daha ileri boyutta pişiklere iyi geliyor
Benim arkadasimin kizida senin minnoş gibi anneye anne demiyor gordugu an mem mem mem diye ortada dolaşiyor herkes ilk baba demeyi ogrenir o mem mem memcanım boşver 3-4 isim arasında karar kil bebeğin doğduğunda içine en çok sinen ona en çok yakışanıverirsin ben 2-3 isim buldum bakalım fikir değiştirmezsem onlardan biri olabilir
❤❤
Canım emziği hemen alma istersen bebek doğduktan sonra ne kadar emecek seni yoracak mı yormayacak mı bunlar önemli.. bazı bebekler kesinlikle emmek istemiyorlar ve emzik bu durumu artırıyor.. bazı bebekler kesinlikle emzik kabul etmezler misal benim kızım hala biberon bile almadı.. hala açar meme emmek ister koklar falan.
Bebek doğduktan sonra önünde çok zorlu yollar olacak eğer çok memeye düşkün olursa seni çok yorarsa denersin.. eğer memeye düşkün olmazsa zaten verirsen emmeyi bırakır o yüzden bebeğinin ihtiyacına göre al..
Siz tecrubeli annelerin bilgilerini ilettigi icin çok tesekkur ederim bak iyi oldu bunu soylemendeBenim doktorum günlük kullanımda sudocrem demişti eğer çildi çok atopik olursa bir sorun zamanında mustela kullan demişti mustela biraz daha ileri boyutta pişiklere iyi geliyor
Bende avent alirim diyordum ama bibside arastirinca baya baya ilgimi çekti herkes inanilmaz övuyorEmzik konusu konuşan kızlar. Bende philips avent var hediye geldi. Ama kuzenim yeni doğum yaptı bibs diyor kesinlikle bebeği 2 aylık civarı. En yakın arkadaşımında bebeği 4 aylık ağzına emzik almıo.
Kac haftaliksin canim ilk bebekmi ?çunku ilk bebeklerde gec hissedilebiliyormus benimde ilk bende 1 haftadir hissetmeye basladim ama çok sık degil bazen hic hissetmiyorum bazen hissediyorum hissettigim zamanlar uzandigim zaman birde gece yatarken mesela bugun sabaha karşi hareketlerini hissederek uyandimBebegini hisseden varmi ?
Benim doktorum öyle demişti bilemiyorum kızımda saf zeytinyağını ısıtıyordu. Soğuduğunda bir şişeye aldım pamukla önce zeytinyağı sonra sudocrem sürdüm diş çıkarma döneminde bile pişik olmadık çok şükür önemli olan çiş kaka deriye temas etmeyecek zeytinyağı en doğal nemlendirici sufokremde deri ve kaka çiş arasında bariyer oluyorduAaa bnm tanıdığım herkeste tam tersini yapıo günlük mustela ağır pişiklerde sudocrem anaa yanlış yapıolarmış demekki
O zaman stok yapmim ilk prima alirim sonra memnun kalmazsam sleepy denerim canim 0 olan kac kilo araligi oluyor bende ilk 6 ay islak mendil kullanmayacam bol pamuk alacam dedigin gibi kullan at alt acmalar çok işe yariyormuşemzik ve biberon için acele etmeyin kızlar benim oğlum hiç almadı emzik. ilk aylar sütüm az olduğu için devam sütü veriyordum avent in biberonunu kullandık. sonra süt sağıp bırakınca da onunla içti. Bez olarak prima premium care kullandım 4 numaradan sonra aktif bebeğe döndük. sleepy bizde pişik yaptı mesela. prima pişik yapanlar da oldu etrafımda. O yüzden bez stoğu yapmayın. bebeğinizin durumuna göre markayı değiştirebilirsiniz. Numara konusunda da benim oğlum 4 kilo doğdu yenidoğan yani 0 numara çok kullanmadan 1 e geçmiştim. ilk zamanlar günde 10 bez değiştirdiğimi hatırlıyorum ama. emdiği için sıvı kaka çok yapacak, ek gıdaya geçince düzeliyo..ıslak mendil de 1 yaşa kadar pamuk kullandım ben. ebebekte çoklu satılıyor kare büyük gayet güzel. Alt değiştirme örtüsü de ordan almıştım çoklu paket. indirimde görürseniz onları stok yapabilirsiniz.
Oluyor hala arada, çok dikkatli yemeye çalışıyorum ondan da alıyor olabilirim çünkü açlığa hala dayanamıyorum ve ekmeksiz sadece sebze fln pek içim almıyor. Arada süpriz şekilde çıkartabiliyorum bazen mesela açken su içmeye zorlamamam gerekiyor o yüzden hala su miktarımı çok arttıramadm. Bundan dolayı da alıyor olabilirim bilemiyorum. İnşallah sudur dediğin gibi ya yoksa bu kdr hızlı almamalıyım. Yürüyüşe başlicam bu akşamdan itibaren inşallah.Bulantılar devam ediyor mu canım benim sadece sabah oluyor o da su. Bence hepsi kilo değildir vucudumuz şişmeye su toplamaya başladı ödem falandır
canım boşver 3-4 isim arasında karar kil bebeğin doğduğunda içine en çok sinen ona en çok yakışanıverirsin ben 2-3 isim buldum bakalım fikir değiştirmezsem onlardan biri olabilir
❤❤
Ama süs falan yaptırıcam isim lazım
Ne demek tatlım kızım3.5 yaşında ona hamileykende 2016 Aralık annelerini takip ediyordum ordan çok şey öğrendim şimdi de sizlerden Başka şeyler öğreniyorum İyi geliyor burasıSiz tecrubeli annelerin bilgilerini ilettigi icin çok tesekkur ederim bak iyi oldu bunu soylemende
0 beden bana bişeyin yanında hediye gelmişti şimdi baktım 1.5-2.5 kg diyor ben direkt 1 numara kullandım o zaman 1 numara 2-5 kg ondan da az kullanıp 2 numaraya geçtim 2 numara da 4-8 kg....markalarda az geniş dar faklılıklar olabiliyor. bi de kg a çok takılmadan zaten bez sıkmaya başlayınca anlıyorsun bi büyük boya geçiyorsun.O zaman stok yapmim ilk prima alirim sonra memnun kalmazsam sleepy denerim canim 0 olan kac kilo araligi oluyor bende ilk 6 ay islak mendil kullanmayacam bol pamuk alacam dedigin gibi kullan at alt acmalar çok işe yariyormuş
17 haftaya girdim bende minik minik hareketler hisediyirum tabi oysa ilk gebeligim benimdeKac haftaliksin canim ilk bebekmi ?çunku ilk bebeklerde gec hissedilebiliyormus benimde ilk bende 1 haftadir hissetmeye basladim ama çok sık degil bazen hic hissetmiyorum bazen hissediyorum hissettigim zamanlar uzandigim zaman birde gece yatarken mesela bugun sabaha karşi hareketlerini hissederek uyandim
Ben zeytinyağı stoğumu yaptım has zeytinyağı sprey şişelere koyucam onu kullanıcam kısmet olursa herkes aynı şeyi söylüyo görümcem bebeğinin vücuduna bile sürüodu nemlendirici olarak.Benim doktorum öyle demişti bilemiyorum kızımda saf zeytinyağını ısıtıyordu. Soğuduğunda bir şişeye aldım pamukla önce zeytinyağı sonra sudocrem sürdüm diş çıkarma döneminde bile pişik olmadık çok şükür önemli olan çiş kaka deriye temas etmeyecek zeytinyağı en doğal nemlendirici sufokremde deri ve kaka çiş arasında bariyer oluyordu
emzik ve biberon için acele etmeyin kızlar benim oğlum hiç almadı emzik. ilk aylar sütüm az olduğu için devam sütü veriyordum avent in biberonunu kullandık. sonra süt sağıp bırakınca da onunla içti. Bez olarak prima premium care kullandım 4 numaradan sonra aktif bebeğe döndük. sleepy bizde pişik yaptı mesela. prima pişik yapanlar da oldu etrafımda. O yüzden bez stoğu yapmayın. bebeğinizin durumuna göre markayı değiştirebilirsiniz. Numara konusunda da benim oğlum 4 kilo doğdu yenidoğan yani 0 numara çok kullanmadan 1 e geçmiştim. ilk zamanlar günde 10 bez değiştirdiğimi hatırlıyorum ama. emdiği için sıvı kaka çok yapacak, ek gıdaya geçince düzeliyo..ıslak mendil de 1 yaşa kadar pamuk kullandım ben. ebebekte çoklu satılıyor kare büyük gayet güzel. Alt değiştirme örtüsü de ordan almıştım çoklu paket. indirimde görürseniz onları stok yapabilirsiniz.
ekledim canım.wendy İlk zamanlarda yazdırmıştım ama değişince silinmiş beni de ekler misiniz
İlk bebeğim
Cinsiyet belli değil
Kilo: 53
Son Adet Tarihi : 8 Şubat 2020
Suan hatirlamiyorum ama safta olsa zeytinyagindada bi madde varmiş kuzum ben o yuzden zeytinyagindan vazgectimBen zeytinyağı stoğumu yaptım has zeytinyağı sprey şişelere koyucam onu kullanıcam kısmet olursa herkes aynı şeyi söylüyo görümcem bebeğinin vücuduna bile sürüodu nemlendirici olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?