- 25 Haziran 2019
- 1.117
- 2.600
- 133
Oğlumu primayla büyüttüm kuzum sleepler falan yoktu bilmiyorum bende deneyimleyip göreceğizçokta ucuz değil aslında, %100 pamuk ve türkiyede üretiliyordu yanlış hatırlamıyorsam. primada katkı maddeleri var ama sleepy de yok mesela, fiyat dışında almak için bi sebep mesela bana.
Kız biz ne kullanıcaz şaştım kaldım valla. Saf zeytinyağı bizdeki eşimin eaki patronunun zeytinliği vardı sadece kendi ailesine çalışanlarına yağ yapıodu ordan geldi fabrikasyon değil. Ben şimdi annemi hayatta ikna edemem de zeytinyağı kullanmamayaSuan hatirlamiyorum ama safta olsa zeytinyagindada bi madde varmiş kuzum ben o yuzden zeytinyagindan vazgectim
Hmm o zaman iyi yapmissin canim bende alacamda belki indirim falan olur denk gelirim o zaman alirim nede olsa acelesi yok bende kiyafetlere dayanamiyorum aldikça alasim geliyorya benım tek memem var cok yuksek ihtimal bi meme bi mama yapcam ben o yuzden aldım gitti minicik ya 3 parmak biberon cok seker :)
Kız biz ne kullanıcaz şaştım kaldım valla. Saf zeytinyağı bizdeki eşimin eaki patronunun zeytinliği vardı sadece kendi ailesine çalışanlarına yağ yapıodu ordan geldi fabrikasyon değil. Ben şimdi annemi hayatta ikna edemem de zeytinyağı kullanmamaya
Ben de çok bulandım ve hala bulanıyorum ben de tuttu kızburada herks kız dedi
Demek bulanti ile alakasi yokmus
Birde cnm hep eksi cekti buda tutmadı :)
evet aynen ilk 6 ayı nerdeyse tmamladımHmm o zaman iyi yapmissin canim bende alacamda belki indirim falan olur denk gelirim o zaman alirim nede olsa acelesi yok bende kiyafetlere dayanamiyorum aldikça alasim geliyor
Yaz olsaydı bol bol yıkar bisi kullanmaya gerek duymazdık biraz büyüyüncede hametana devamdı şimdi bakalım neler olacak bepanthane yada hametan iyi geliyordu oğlusumaKız biz ne kullanıcaz şaştım kaldım valla. Saf zeytinyağı bizdeki eşimin eaki patronunun zeytinliği vardı sadece kendi ailesine çalışanlarına yağ yapıodu ordan geldi fabrikasyon değil. Ben şimdi annemi hayatta ikna edemem de zeytinyağı kullanmamaya
Hayırlı olsun kuzum bütün kız tabularını yıktın bu kadar bulantıya erkek helal olsunKizlar benim bebegimin cinsiyeti erkek.
Okey onu sölerim anneme ısıtıp öle kullanırız o zaman yok tam saf en hakikisinden zeytinyağı valla bende gittim gördüm nası yapıldığını çok saol canım bilgilendirmen içincanım zeytinyağını ısıtıp soğuyunca kullanmak gerekiyor sadece, onun dışında en güveniliri, bi de sen direkt üreticiden alıyosun daha ne olsun. asitliği düşmesi için ısıtıyoruz sadece onu unutma.
Kuzum şimdi buraya yazacam dayanamadim çunkuçokta ucuz değil aslında, %100 pamuk ve türkiyede üretiliyordu yanlış hatırlamıyorsam. primada katkı maddeleri var ama sleepy de yok mesela, fiyat dışında almak için bi sebep mesela bana.
Sagolasin cnmHayırlı olsun kuzum bütün kız tabularını yıktın bu kadar bulantıya erkek helal olsunbulantı durumun nasıl hala devam mı
Okey onu sölerim anneme ısıtıp öle kullanırız o zaman yok tam saf en hakikisinden zeytinyağı valla bende gittim gördüm nası yapıldığını
hmm demek herkste farkli :)Ben de çok bulandım ve hala bulanıyorum ben de tuttu kız
Valla haklısn yaz olsa iyiydi ama kısmet deneye yanıla görücez artık hametanı bende duydum bide bizim eczane bir krem yapıo karışım oda çok iyi gelio bebelere ama inşAllah gerek kalmaz onaYaz olsaydı bol bol yıkar bisi kullanmaya gerek duymazdık biraz büyüyüncede hametana devamdı şimdi bakalım neler olacak bepanthane yada hametan iyi geliyordu oğlusuma
ben etraftan tek primanin sizdirmadiigni duydum gerisi hakkında hic fikrim yokKuzum şimdi buraya yazacam dayanamadim çunkuben kozmetikçiyim sleepy ped geldi baktik yeni dogal katki maddesi yok dedim deyim affedersin benimde kanamam fazla olur hic memnun kalmamistim dedim sdn bildiginden şaşma simdi sleppy bebegide kiyaslayinca sizdirir gibime geliyor o yuzden bende primayla baslarim diye dusunuyorum ama sleepydd sirf dogal oldugu icin onuda deneyecem bakacam gangisinden memnun kalirsam onu kullanacam
ben de oyle duydum.ben etraftan tek primanin sizdirmadiigni duydum gerisi hakkında hic fikrim yok
bende ayni durumdayim doğal bebek yagi yapanKız biz ne kullanıcaz şaştım kaldım valla. Saf zeytinyağı bizdeki eşimin eaki patronunun zeytinliği vardı sadece kendi ailesine çalışanlarına yağ yapıodu ordan geldi fabrikasyon değil. Ben şimdi annemi hayatta ikna edemem de zeytinyağı kullanmamaya
sdn yine ilk 6 ay ben 1 yaşa bakma basladim allahim delirecem onceden kendime hep alirdim derlerdidd inanmazdim simdi kendime hic bisey alasim gelmiyor hep bebegime almak istiyorumevet aynen ilk 6 ayı nerdeyse tmamladımbir sure almıcam. doğduktan sonra alırım artık.
ya ise odaklanmakta cok sorun yaıyorum hamile olduğum fikri bir an bile aklımdan cıkmıyor. surekli kıyafet bakmak istiyorum delircem daha 18. haftada boyleyse ilerde napcam acaba?
Aman siz iyi olunda artık yapacak bişi yok. Çok zorlandın haklısın ama eldende bişi gelmio. İnşAllah oğluşun doğduğunda çok uslu olur bulantılarının karşılığı olarakSagolasin cnm
Kusma devam daha bugun yaptim yine
Doktor idare edeceksin dedi iste
Yok canım ucuz olduğundan değil instagramda mühendisinoglu diye bi hesap var ürünlerin içeriklerini inceliyor ben oradan gördüm içeriği en doğal olan bezlerden biriymiş sleepy ve ülkemizin markasıUcuz diye galiba bütün arkadaslar iyi anlatıyor denicem canım
Cinsiyeti ogrenmissin hayirli olsun canim bulantilarda gecmisto insallahben etraftan tek primanin sizdirmadiigni duydum gerisi hakkında hic fikrim yok
e bebekte ve civilde guzel indirim vardi bitmediyse civilde guze pijama tulum guzel indirimli kiyafetler var ben internetten aldim birde e bebekte muslinler 20 tl penye battaniyeler 18 tl ben daha once buraya yazmistim demekki gormemissinben de oyle duydum.
kızlar indirim doneminde yeni yakın aldığınız ürünlerin liklerini atsanıza yasak falan değilse. ben zıbın aldım birsuru de baska ne almam lazım bilmiyorum pijama falan.
Canım aklını takma, bence 33 yaş normal bir yaş artık. Ben de 34 üm. Riski 1/430 çıktı. Bana da önerdi nifty test. Benim ilk bebek olunca telaşla yaptırdım tertemiz çıktı çok şükür için rahatladı. Ama sonradan düşündüm bu yüksek bir risk değilmiş ki. Telaşla işte o an insan farklı düşünüyor. Bence o risklerin oranları geçmiş dönemlere göre hesaplanıyor ve onların güncellenmesi lazım. Artık yaşam uzadı, hayat kalitesi arttı ve doğum yaşı da büyüdü. Bence ya kafana hiç takma ya da imkanın varsa nifty yaptır. Ama stres yapma bebiş stresi çok hissediyor annesi33 yaşındayım canım, insanın kafasını kurcalıyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?