2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
çokta ucuz değil aslında, %100 pamuk ve türkiyede üretiliyordu yanlış hatırlamıyorsam. primada katkı maddeleri var ama sleepy de yok mesela, fiyat dışında almak için bi sebep mesela bana.
Oğlumu primayla büyüttüm kuzum sleepler falan yoktu bilmiyorum bende deneyimleyip göreceğiz

Suan hatirlamiyorum ama safta olsa zeytinyagindada bi madde varmiş kuzum ben o yuzden zeytinyagindan vazgectim
Kız biz ne kullanıcaz şaştım kaldım valla. Saf zeytinyağı bizdeki eşimin eaki patronunun zeytinliği vardı sadece kendi ailesine çalışanlarına yağ yapıodu ordan geldi fabrikasyon değil. Ben şimdi annemi hayatta ikna edemem de zeytinyağı kullanmamaya

ya benım tek memem var cok yuksek ihtimal bi meme bi mama yapcam ben o yuzden aldım gitti minicik ya 3 parmak biberon cok seker :)
Hmm o zaman iyi yapmissin canim bende alacamda belki indirim falan olur denk gelirim o zaman alirim nede olsa acelesi yok bende kiyafetlere dayanamiyorum aldikça alasim geliyor

canım zeytinyağını ısıtıp soğuyunca kullanmak gerekiyor sadece, onun dışında en güveniliri, bi de sen direkt üreticiden alıyosun daha ne olsun. asitliği düşmesi için ısıtıyoruz sadece onu unutma.

Hmm o zaman iyi yapmissin canim bende alacamda belki indirim falan olur denk gelirim o zaman alirim nede olsa acelesi yok bende kiyafetlere dayanamiyorum aldikça alasim geliyor
evet aynen ilk 6 ayı nerdeyse tmamladım bir sure almıcam. doğduktan sonra alırım artık.

ya ise odaklanmakta cok sorun yaıyorum hamile olduğum fikri bir an bile aklımdan cıkmıyor. surekli kıyafet bakmak istiyorum delircem daha 18. haftada boyleyse ilerde napcam acaba?

Yaz olsaydı bol bol yıkar bisi kullanmaya gerek duymazdık biraz büyüyüncede hametana devamdı şimdi bakalım neler olacak bepanthane yada hametan iyi geliyordu oğlusuma

Kizlar benim bebegimin cinsiyeti erkek.
Hayırlı olsun kuzum bütün kız tabularını yıktın bu kadar bulantıya erkek helal olsun bulantı durumun nasıl hala devam mı
Okey onu sölerim anneme ısıtıp öle kullanırız o zaman yok tam saf en hakikisinden zeytinyağı valla bende gittim gördüm nası yapıldığını çok saol canım bilgilendirmen için

çokta ucuz değil aslında, %100 pamuk ve türkiyede üretiliyordu yanlış hatırlamıyorsam. primada katkı maddeleri var ama sleepy de yok mesela, fiyat dışında almak için bi sebep mesela bana.
Kuzum şimdi buraya yazacam dayanamadim çunkuben kozmetikçiyim sleepy ped geldi baktik yeni dogal katki maddesi yok dedim deyim affedersin benimde kanamam fazla olur hic memnun kalmamistim dedim sdn bildiginden şaşma simdi sleppy bebegide kiyaslayinca sizdirir gibime geliyoro yuzden bende primayla baslarim diye dusunuyorum ama sleepydd sirf dogal oldugu icin onuda deneyecem bakacam gangisinden memnun kalirsam onu kullanacam

Sagolasin cnm
Kusma devam daha bugun yaptim yine
Doktor idare edeceksin dedi iste

Yaz olsaydı bol bol yıkar bisi kullanmaya gerek duymazdık biraz büyüyüncede hametana devamdı şimdi bakalım neler olacak bepanthane yada hametan iyi geliyordu oğlusuma
Valla haklısn yaz olsa iyiydi ama kısmet deneye yanıla görücez artık hametanı bende duydum bide bizim eczane bir krem yapıo karışım oda çok iyi gelio bebelere ama inşAllah gerek kalmaz ona

ben etraftan tek primanin sizdirmadiigni duydum gerisi hakkında hic fikrim yok

ben de oyle duydum.

kızlar indirim doneminde yeni yakın aldığınız ürünlerin liklerini atsanıza yasak falan değilse. ben zıbın aldım birsuru de baska ne almam lazım bilmiyorum pijama falan.

bende ayni durumdayim doğal bebek yagi yapan
sdn yine ilk 6 ay ben 1 yaşa bakma basladim allahim delirecem onceden kendime hep alirdim derlerdidd inanmazdim simdi kendime hic bisey alasim gelmiyor hep bebegime almak istiyorum

Sagolasin cnm
Kusma devam daha bugun yaptim yine
Doktor idare edeceksin dedi iste
Aman siz iyi olunda artık yapacak bişi yok. Çok zorlandın haklısın ama eldende bişi gelmio. İnşAllah oğluşun doğduğunda çok uslu olur bulantılarının karşılığı olarak

Ucuz diye galiba bütün arkadaslar iyi anlatıyor denicem canım
Yok canım ucuz olduğundan değil instagramda mühendisinoglu diye bi hesap var ürünlerin içeriklerini inceliyor ben oradan gördüm içeriği en doğal olan bezlerden biriymiş sleepy ve ülkemizin markası

Cinsiyeti ogrenmissin hayirli olsun canim bulantilarda gecmisto insallah
ben de oyle duydum.

kızlar indirim doneminde yeni yakın aldığınız ürünlerin liklerini atsanıza yasak falan değilse. ben zıbın aldım birsuru de baska ne almam lazım bilmiyorum pijama falan.
e bebekte ve civilde guzel indirim vardi bitmediyse civilde guze pijama tulum guzel indirimli kiyafetler var ben internetten aldim birde e bebekte muslinler 20 tl penye battaniyeler 18 tl ben daha once buraya yazmistim demekki gormemissin

33 yaşındayım canım, insanın kafasını kurcalıyor işte
Canım aklını takma, bence 33 yaş normal bir yaş artık. Ben de 34 üm. Riski 1/430 çıktı. Bana da önerdi nifty test. Benim ilk bebek olunca telaşla yaptırdım tertemiz çıktı çok şükür için rahatladı. Ama sonradan düşündüm bu yüksek bir risk değilmiş ki. Telaşla işte o an insan farklı düşünüyor. Bence o risklerin oranları geçmiş dönemlere göre hesaplanıyor ve onların güncellenmesi lazım. Artık yaşam uzadı, hayat kalitesi arttı ve doğum yaşı da büyüdü. Bence ya kafana hiç takma ya da imkanın varsa nifty yaptır. Ama stres yapma bebiş stresi çok hissediyor annesi

Neler yazmıştım hepsi gitti yaa şansa bak.. özet geçeyim

pişik kremi ve ilaç olarak kullanılabilecek şeyleri bebeklerde mümkün olduğunca az kullanıp kendi vücut direncini artırmanızı tavsiye ediyorum ben..biraz yanınca pişik kremi sürmeyin ki kendi kendini yenilesin..çünkü ishal vs olursa çok yanıyor ve kremler o dönemde etki etmiyor..
Ağrı kesici ateş düşürücüler de dahil.. ilk 3 ay bittikten sonra 38 ve üstü olunca ilaç verdim ben hele şimdi 39 görmeden vermiyorum ki kolay kolay da ateşi çıkmaz kendi vücudu savaşıyor.. ilaçlara gerek kalmıyor..
naçizane tavsiyem

bez olarak ben 1 yaşına kadar premium care sonrasında prima külot bez kullandım çok hareket ettiği için ayakta giydirmek daha kolay oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…