ben de oyle duydum.
kızlar indirim doneminde yeni yakın aldığınız ürünlerin liklerini atsanıza yasak falan değilse. ben zıbın aldım birsuru de baska ne almam lazım bilmiyorum pijama falan.
Canim sen hangi kremi kulandin birde yag olarak ne onerirsin ben arastirdikca kafam karisiyor kimiside demiski yag degil losyon tercih edin kimisi tam tersini demis bi bu bebeklere ne kullanacağız allah aşkinaNeler yazmıştım hepsi gitti yaa şansa bak.. özet geçeyim
pişik kremi ve ilaç olarak kullanılabilecek şeyleri bebeklerde mümkün olduğunca az kullanıp kendi vücut direncini artırmanızı tavsiye ediyorum ben..biraz yanınca pişik kremi sürmeyin ki kendi kendini yenilesin..çünkü ishal vs olursa çok yanıyor ve kremler o dönemde etki etmiyor..
Ağrı kesici ateş düşürücüler de dahil.. ilk 3 ay bittikten sonra 38 ve üstü olunca ilaç verdim ben hele şimdi 39 görmeden vermiyorum ki kolay kolay da ateşi çıkmaz kendi vücudu savaşıyor.. ilaçlara gerek kalmıyor..
naçizane tavsiyem❤
bez olarak ben 1 yaşına kadar premium care sonrasında prima külot bez kullandım çok hareket ettiği için ayakta giydirmek daha kolay oldu..
Benim arkadasimin kizida senin minnoş gibi anneye anne demiyor gordugu an mem mem mem diye ortada dolaşiyor herkes ilk baba demeyi ogrenir o mem mem membende yanimda bulunsun diyordum canim herkes emzik olmazsa olmaz demiş ondan arastirayim dedim
Canım ben mustela set almıştım ama sadece şampuan kullandım 2 yıl oldu losyon çok çok az kış gelince kullandım arada cildi kurudukça içindeki yağı kullanmadım fazla başında Konak olunca onu geçirmişti çok iyi gelmişti sonrasında çok nadir masaj yaparken veya banyodan sonra çok az kullandım.. hala dolu duruyor ikisi de.. şampuan ise büyük olduğu için 10 ay 1 yıl kadar dayandıCanim sen hangi kremi kulandin birde yag olarak ne onerirsin ben arastirdikca kafam karisiyor kimiside demiski yag degil losyon tercih edin kimisi tam tersini demis bi bu bebeklere ne kullanacağız allah aşkina
Evet zeytinyağı gerçekten mücizevi birsey ben biraz ısıtıp soğutuyordum asitliği geçsin diye öyle demişlerdi ne kadar doğru bilmiyorum direkt kullandığımda da bir sıkıntı olmadıBen zeytinyağı stoğumu yaptım has zeytinyağı sprey şişelere koyucam onu kullanıcam kısmet olursa herkes aynı şeyi söylüyo görümcem bebeğinin vücuduna bile sürüodu nemlendirici olarak.
Tek memem var derken?ya benım tek memem var cok yuksek ihtimal bi meme bi mama yapcam ben o yuzden aldım gitti minicik ya 3 parmak biberon cok seker :)
Ben almak değilde kiralıyorum doğum yaptığım üniversite hastanesinde kullanılan makinenin firmasını buldum 3 yıl önce aylık 80 tl ye kiralıyordum etrafımdaki bir sürü kişi göğüs ucu yaralarından dertliydi valla ne yaram oldu ne acımİyi ki deneyimli anneler var aramızdaokuyorum her yazdığınızı deftere not alıyorum ders çalışır gibi o kadar cahil hissediyorum ki bu konuda anlatamam iyi ki varsınız peki aklıma takılan bir şey oldu, biberon VS iyi de, acaba süt pompası (böyle mi deniyor emin olamadım) almak gerekiyor mu? Gerekiyorsa Manuel mi otomatik mi lazım?
Çok güzel bilgi!Ben almak değilde kiralıyorum doğum yaptığım üniversite hastanesinde kullanılan makinenin firmasını buldum 3 yıl önce aylık 80 tl ye kiralıyordum etrafımdaki bir sürü kişi göğüs ucu yaralarından dertliydi valla ne yaram oldu ne acım
İlk zamanlar Çoçuk emdikten sonra hep göğüslerimi boşalttım emzirme kampı deniliyormuş ilk 40 gün bunu yaptım sütüm çok arttı beyne sürekli göğüsler boş süt üret alarmını vermemiz gerekiyordu kızım 15 ay emdi 3 ayda deepfrezzdeki sütleri verdim
Kısaca çoçuk yanımda sağmaya ne gerek var demeyin ya hasta olursanız bebek sütsüz mü kalsın mutlaka sağıp sütünüzü artırın
Yok ameliyat oldum kitle vardı Aldilar iki taraftan da oldum akanın taraf memebasiyla beraber alındıTek memem var derken?
Benim kızda solu hiç emmedi sağ memeyle 15 ay emzirdim o bakımdan mı
Çok güzel bilgi!İyice boşalsın diye Emzirdikten sonra sağlıyoruz o zaman, ve süt saklama poşetlerinde difrize atıyoruz öyle mi? Peki difrizde ne kadar süre dayanabilir?
Ikizlerde hamilelik bulantı bakimindan zordu nerdeyse doguma kadar midem bulandi sürekli yattim dusuk tehlikem vardi sonrasinda erken gelmesinler diye 36+5 günlükken spinal aneztrsiyle dogum yaptim. Ilk üc ay kayınvalidemle baktim sonrasinda hep kendim zorlandim tabi daha önce tecrübem yoktu ondan daha sonra alısťim agladigim günlerde oldu tabiİkiz gebelik zor mu ilerleyen zamnda bnmde ikiz bakımda çok zorlandnz mı sezeryanmı oldunuz spinal miydiçok sordm ama ikiz bulmuşken
bende kullandım ama bi sızdırma durumu yaşamakdık ama bebeğin hareketine yaptığı çiş miktarına vs bağlı çok değişiyor bunlar, deneme yanılma yöntemi en güzeli tabi ki.Kuzum şimdi buraya yazacam dayanamadim çunkuben kozmetikçiyim sleepy ped geldi baktik yeni dogal katki maddesi yok dedim deyim affedersin benimde kanamam fazla olur hic memnun kalmamistim dedim sdn bildiginden şaşma simdi sleppy bebegide kiyaslayinca sizdirir gibime geliyor o yuzden bende primayla baslarim diye dusunuyorum ama sleepydd sirf dogal oldugu icin onuda deneyecem bakacam gangisinden memnun kalirsam onu kullanacam
bende mühendisinoğlunu takip edip sayesinde çok şey öğrenmiştim, primanın yanından bile geçmeyi düşünmüyorum şimdi, ıslak mendiller, şampuanlar sayesinde çok şeyden vazgeçtim mesela. ama artık takip etmiyorum, bilgi büyüdü ve maalesef kirlendi o da.Yok canım ucuz olduğundan değil instagramda mühendisinoglu diye bi hesap var ürünlerin içeriklerini inceliyor ben oradan gördüm içeriği en doğal olan bezlerden biriymiş sleepy ve ülkemizin markası
çok geçmiş olsun canım, rabbim bi daha yaşatmasın.meliyat oldum kitle vardı Aldilar iki taraftan da oldum akanın taraf memebasiyla beraber alındı
Bulantıya kız olur teziniHayırlı olsun kuzum bütün kız tabularını yıktın bu kadar bulantıya erkek helal olsunbulantı durumun nasıl hala devam mı
Okey onu sölerim anneme ısıtıp öle kullanırız o zaman yok tam saf en hakikisinden zeytinyağı valla bende gittim gördüm nası yapıldığını çok saol canım bilgilendirmen için
İnşallah sıkıntı olmayacaktır canım içini ferah tut. Yüzde yüzlük bi doğruluk payı yok zaten o testlerin. Sağlıcakla alırsın bebişini kucağına inanıyorum sen kendini üzme ki meleğinde üzülmesin annesi.Ben de listeye kaydolayım o zaman yaş 33, sat 09.02.2020, 2. çocuk erkek.....Bu arada bugün 3 lü test sonucum çıktı yaşa bağlı risk yüksek çıktı. ilk doğumum da 31 yaşındaydım hiç böyle bi sonuç çıkmamıştı. moralim bozuldu, içim sıkılıyor....
Bende öyleyim kız bekliyordum ismi hazırdı şimdi erkek ismi bulamıyorum canımKızlar ya isim bulamıyorum hergün baska isme karar veriyorum sabah vazgeciyorum sizde durumlar nasılkıza hazırlamıştım erkek bulmakta zorlandım
Ya anlamadigim bu iki bayan gelip burda tuhaf tuhaf konusuyor sonra buyuk ihtimal buraya gelip yazanlar şikayet ediyor ve banlanan @aslihancngz ve @Edifar oluyor tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?