2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
ben de oyle duydum.

kızlar indirim doneminde yeni yakın aldığınız ürünlerin liklerini atsanıza yasak falan değilse. ben zıbın aldım birsuru de baska ne almam lazım bilmiyorum pijama falan.

Canim sen hangi kremi kulandin birde yag olarak ne onerirsin ben arastirdikca kafam karisiyor kimiside demiski yag degil losyon tercih edin kimisi tam tersini demis bi bu bebeklere ne kullanacağız allah aşkina

bez de ne ile başlarsanız bir süre onunla devam etmenizi öneririm. pişik yapıyor diye hemen farklı beze geçmeyin. bazı bebeklern teni çok hassas oluyor o sebeple hemen tepki verip zamanla alışabiliyor. bez üzerindeki kg lar bezden beze değişik oluyor. kilosu uysa da bezin bacak kısımları sıkabiliyor üst numaraya geçiyorsunuz stoklamayın o sebeple.
pişik kremini her açışta sürmedim ben. sudocrem kullandım çoğunlukla. çok pişik varsa hametan sürüyordum.
biberon alacağım ama önce tercihim kaşık biberon olacak.
öyle böyle büyüyorlar kızlar. siz nefsinize hakim olup çok abartmadan alın özellikle kıyafetleri. giydirmeden büyüyorlar çünkü.

mustelanın yeni doğan setünde vücut yağı var. ben ondan kullanacağım yine. mustelayı çok beğeniyorum ben

benim kızım hala yapışıyor bana unutamadı gitti memeyi şimdi izin versem emer gerçekten çok istiyor hele şu günlerde
Canim sen hangi kremi kulandin birde yag olarak ne onerirsin ben arastirdikca kafam karisiyor kimiside demiski yag degil losyon tercih edin kimisi tam tersini demis bi bu bebeklere ne kullanacağız allah aşkina
Canım ben mustela set almıştım ama sadece şampuan kullandım 2 yıl oldu losyon çok çok az kış gelince kullandım arada cildi kurudukça içindeki yağı kullanmadım fazla başında Konak olunca onu geçirmişti çok iyi gelmişti sonrasında çok nadir masaj yaparken veya banyodan sonra çok az kullandım.. hala dolu duruyor ikisi de.. şampuan ise büyük olduğu için 10 ay 1 yıl kadar dayandı
Pişik kremi de biraz kullandımoda hala var içinde ama yarıdan fazla kullanmışımdır

İyi ki deneyimli anneler var aramızda okuyorum her yazdığınızı deftere not alıyorum ders çalışır gibi o kadar cahil hissediyorum ki bu konuda anlatamam iyi ki varsınız peki aklıma takılan bir şey oldu, biberon VS iyi de, acaba süt pompası (böyle mi deniyor emin olamadım) almak gerekiyor mu? Gerekiyorsa Manuel mi otomatik mi lazım?

Ben zeytinyağı stoğumu yaptım has zeytinyağı sprey şişelere koyucam onu kullanıcam kısmet olursa herkes aynı şeyi söylüyo görümcem bebeğinin vücuduna bile sürüodu nemlendirici olarak.
Evet zeytinyağı gerçekten mücizevi birsey ben biraz ısıtıp soğutuyordum asitliği geçsin diye öyle demişlerdi ne kadar doğru bilmiyorum direkt kullandığımda da bir sıkıntı olmadı

Ben almak değilde kiralıyorum doğum yaptığım üniversite hastanesinde kullanılan makinenin firmasını buldum 3 yıl önce aylık 80 tl ye kiralıyordum etrafımdaki bir sürü kişi göğüs ucu yaralarından dertliydi valla ne yaram oldu ne acım
İlk zamanlar Çoçuk emdikten sonra hep göğüslerimi boşalttım emzirme kampı deniliyormuş ilk 40 gün bunu yaptım sütüm çok arttı beyne sürekli göğüsler boş süt üret alarmını vermemiz gerekiyordu kızım 15 ay emdi 3 ayda deepfrezzdeki sütleri verdim
Kısaca çoçuk yanımda sağmaya ne gerek var demeyin ya hasta olursanız bebek sütsüz mü kalsın mutlaka sağıp sütünüzü artırın

Çok güzel bilgi! İyice boşalsın diye Emzirdikten sonra sağlıyoruz o zaman, ve süt saklama poşetlerinde difrize atıyoruz öyle mi? Peki difrizde ne kadar süre dayanabilir?

İkiz gebelik zor mu ilerleyen zamnda bnmde ikiz bakımda çok zorlandnz mı sezeryanmı oldunuz spinal miydi çok sordm ama ikiz bulmuşken
Ikizlerde hamilelik bulantı bakimindan zordu nerdeyse doguma kadar midem bulandi sürekli yattim dusuk tehlikem vardi sonrasinda erken gelmesinler diye 36+5 günlükken spinal aneztrsiyle dogum yaptim. Ilk üc ay kayınvalidemle baktim sonrasinda hep kendim zorlandim tabi daha önce tecrübem yoktu ondan daha sonra alısťim agladigim günlerde oldu tabi ama geriye bakip sanki ben büyüymemisim gbi geliyo

bende kullandım ama bi sızdırma durumu yaşamakdık ama bebeğin hareketine yaptığı çiş miktarına vs bağlı çok değişiyor bunlar, deneme yanılma yöntemi en güzeli tabi ki.
Yok canım ucuz olduğundan değil instagramda mühendisinoglu diye bi hesap var ürünlerin içeriklerini inceliyor ben oradan gördüm içeriği en doğal olan bezlerden biriymiş sleepy ve ülkemizin markası
bende mühendisinoğlunu takip edip sayesinde çok şey öğrenmiştim, primanın yanından bile geçmeyi düşünmüyorum şimdi, ıslak mendiller, şampuanlar sayesinde çok şeyden vazgeçtim mesela. ama artık takip etmiyorum, bilgi büyüdü ve maalesef kirlendi o da.
meliyat oldum kitle vardı Aldilar iki taraftan da oldum akanın taraf memebasiyla beraber alındı
çok geçmiş olsun canım, rabbim bi daha yaşatmasın.

Bulantıya kız olur tezini ugurbocuuu de yıktı onun da erkek=)

İnşallah sıkıntı olmayacaktır canım içini ferah tut. Yüzde yüzlük bi doğruluk payı yok zaten o testlerin. Sağlıcakla alırsın bebişini kucağına inanıyorum sen kendini üzme ki meleğinde üzülmesin annesi.

ürün içerik konusunda ben de ins. dan mühendisinoğlu nu takip ediyorum. Ürünn incelemeri çok güzel. Süt sağma makinesi konusunda da bence yine bekleyin. bazı bebekler memeyi reddediyo mecburen sürekli sağmak zorunda kalıyorsunuz. o zaman daha profosyenel makineye ihtiyaç duyuluyor. Ama bazı bebekler de memeye yapışık yaşıyo zaten sağacak süt kalmıyo. ben işe başladıktan sonra eve süt bırakmak için basit bişey almıştım yetmişti. 6 aydan sonra ek gıdaya geçince sağmayı da bıraktım, sabah akşam emiyordu. Yani her bebek, her durum farklı bi süreç ana göre hareket etmek lazım.

Ya anlamadigim bu iki bayan gelip burda tuhaf tuhaf konusuyor sonra buyuk ihtimal buraya gelip yazanlar şikayet ediyor ve banlanan @aslihancngz ve @Edifar oluyor tuhaf

Canım benim çoğul konuşmazsan sevinirim. Ben liste değişti eski liste duruyor ama adınız eklenmedi denildi bilgi verdiğin için teşekkür ederim dedim ve edifarla daha öncede sohbetim olduğu için gayet güzel sohbet ettik. Diğer arkadaşla gergin konuşmaları olduğu için ban yediler sanrım. Durduk yere hakkıma girmeyin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…