bez de ne ile başlarsanız bir süre onunla devam etmenizi öneririm. pişik yapıyor diye hemen farklı beze geçmeyin. bazı bebeklern teni çok hassas oluyor o sebeple hemen tepki verip zamanla alışabiliyor. bez üzerindeki kg lar bezden beze değişik oluyor. kilosu uysa da bezin bacak kısımları sıkabiliyor üst numaraya geçiyorsunuz stoklamayın o sebeple.
pişik kremini her açışta sürmedim ben. sudocrem kullandım çoğunlukla. çok pişik varsa hametan sürüyordum.
biberon alacağım ama önce tercihim kaşık biberon olacak.
öyle böyle büyüyorlar kızlar. siz nefsinize hakim olup çok abartmadan alın özellikle kıyafetleri. giydirmeden büyüyorlar çünkü.
Tmmdir canim not aldim bunlarida peki kaşik biberon nasil bisey ilk kez duydum birde mustelaya bende bayiliyorum yalniz saddce şampuanda sebamedi tercih edecem şampuanina aşigim sebamedin bebek sampuanininda guzel olacagini düşunuyorum bu bez işi beni zorlayacak gibi
Canım benim çoğul konuşmazsan sevinirim. Ben liste değişti eski liste duruyor ama adınız eklenmedi denildi bilgi verdiğin için teşekkür ederim dedim ve edifarla daha öncede sohbetim olduğu için gayet güzel sohbet ettik. Diğer arkadaşla gergin konuşmaları olduğu için ban yediler sanrım. Durduk yere hakkıma girmeyin lütfen.
Tmmdir canim not aldim bunlarida peki kaşik biberon nasil bisey ilk kez duydum birde mustelaya bende bayiliyorum yalniz saddce şampuanda sebamedi tercih edecem şampuanina aşigim sebamedin bebek sampuanininda guzel olacagini düşunuyorum bu bez işi beni zorlayacak gibi
Bayanlar okul bana sınav görevi vermiş okulda o kadar hoca varken kimseye vermemiş bana vermiş gebr olduğumuda biliyorlar çok üzüldüm gerçekten. Doktorum önermem dedi sınav görevini iptal için aike gekiminden belge alıp dilekçe yazacağım. Var mı başka sınav görevi verilenler
çokta ucuz değil aslında, %100 pamuk ve türkiyede üretiliyordu yanlış hatırlamıyorsam. primada katkı maddeleri var ama sleepy de yok mesela, fiyat dışında almak için bi sebep mesela bana.
Bez konusunda ben hep sleepy kullandım hatta internetten sipariş veriyordum yanında alt açma bezi ile belli miktarda hem kargo hem kapıda ödeme bedava marketten kocaman paket bez taşıma derdinden kurtulmuştum ayağıma kadar geliyor hemde marketle aynı fiyata
Çok zayıf degilmissin canim boş ver alma ya alınca da pişman oluyor insan bende diğer bebeklere 50 kilo ile başlamıştım hamileliklere. Hiç alamazdım bunda 60 ile başladım şimdi 2 kilo aldım artik almaya başlıyorum yavaş yavaş ve dogum sonrasi zor veririm korkusuyla az almak istiyorum
Kızlar ben ne zamandır elbise arıyordum , h&m de bunları gördüm ve sipariş verdim .. birini L birini xL aldım , hamile kalıplarını bilmiyorum h&m in .. inşallah beğenirim de iade etmekle falan uğraşmam
Çok güzel bilgi! İyice boşalsın diye Emzirdikten sonra sağlıyoruz o zaman, ve süt saklama poşetlerinde difrize atıyoruz öyle mi? Peki difrizde ne kadar süre dayanabilir?
Saklamada 3 kuralı var poşetlerin üzerinde de yazıyor zaten
Oda sıcaklığı 3 saat
Buzdolabı +4 3 gün
Derpfrezze -20 3 ay
Kızımda çok acemiydim etrafımda akıl verecek kimse de yoktu şimdi de unutmuşum bazı şeyleri tekrar hatırlamaya e
Saklamada 3 kuralı var poşetlerin üzerinde de yazıyor zaten
Oda sıcaklığı 3 saat
Buzdolabı +4 3 gün
Derpfrezze -20 3 ay
Kızımda çok acemiydim etrafımda akıl verecek kimse de yoktu şimdi de unutmuşum bazı şeyleri tekrar hatırlamaya e
Ya benimde bir kuzenim var oda mühendis böyle şeylere çok takık çok araştırdı mustela hiç önermiyo sebamed diyor bende ona çok güvendiğim için sebamed alıcam bakım ürünlerini
Ya benimde bir kuzenim var oda mühendis böyle şeylere çok takık çok araştırdı mustela hiç önermiyo sebamed diyor bende ona çok güvendiğim için sebamed alıcam bakım ürünlerini
Hadi gözün aydın cnm cinsiyetide öğrenmişsin iyisinizde galiba Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bende butun herseyini sebamed alacam ama mustelanin durulanmayan yeni dogan icin temizleme suyu var jel gibi ben onu alirken sampuan ve pisik kremiyle set alacam hem denemis olurum birde yag gerdcekten guzeldi mustelanin ama sebamedin şampuanlari süper diger urunlerininde guzel olacagini dusunuyorum
Kızlar ben ne zamandır elbise arıyordum , h&m de bunları gördüm ve sipariş verdim .. birini L birini xL aldım , hamile kalıplarını bilmiyorum h&m in .. inşallah beğenirim de iade etmekle falan uğraşmam
Biz kaan koyacağız galiba eskiden beri bir oğlum daha olursa kaan koyacağim ilk oglum atakan bi bağırıcam ataKAAnn diye 2si birden gelicek derdim sonra ben vazgectim soyleye soyleye bikmisim galiba isimden ama esim israrli icime sinen baska isimde olmayinca Kaan a karar kilacagiz sanirim
Kızlar valla iyiki varsınız bu grup iyiki olmuş hamile olmayan biriyle sürekli hamilelikten konusulmuyor sıkıcı oluyor karşi tarafa ama burda derdimiz nesemiz heyecanimiz hep ortak doya doya sohbet edebiliyorum❤