2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Tmmdir canim not aldim bunlarida peki kaşik biberon nasil bisey ilk kez duydum birde mustelaya bende bayiliyorum yalniz saddce şampuanda sebamedi tercih edecem şampuanina aşigim sebamedin bebek sampuanininda guzel olacagini düşunuyorum bu bez işi beni zorlayacak gibi
Neyse konu kapandi boşver

Bencede

Bayanlar okul bana sınav görevi vermiş okulda o kadar hoca varken kimseye vermemiş bana vermiş gebr olduğumuda biliyorlar çok üzüldüm gerçekten. Doktorum önermem dedi sınav görevini iptal için aike gekiminden belge alıp dilekçe yazacağım. Var mı başka sınav görevi verilenler

çokta ucuz değil aslında, %100 pamuk ve türkiyede üretiliyordu yanlış hatırlamıyorsam. primada katkı maddeleri var ama sleepy de yok mesela, fiyat dışında almak için bi sebep mesela bana.
Bez konusunda ben hep sleepy kullandım hatta internetten sipariş veriyordum yanında alt açma bezi ile belli miktarda hem kargo hem kapıda ödeme bedava marketten kocaman paket bez taşıma derdinden kurtulmuştum ayağıma kadar geliyor hemde marketle aynı fiyata

Cnm ben çok çabuk kilo verebildiğim için sıkıntı yapmıyorum ve kilo vermek için herhangi bi çaba bile sarfetmiyorum

Kızlar ben ne zamandır elbise arıyordum , h&m de bunları gördüm ve sipariş verdim .. birini L birini xL aldım , hamile kalıplarını bilmiyorum h&m in .. inşallah beğenirim de iade etmekle falan uğraşmam

Eklentiler

• 0ABBCB7D-FA21-48FE-A1C4-853685DFE31B.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 36
  • DD444E0F-6118-4C7C-99AE-43DF4E811CA1.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 40
Çok güzel bilgi! İyice boşalsın diye Emzirdikten sonra sağlıyoruz o zaman, ve süt saklama poşetlerinde difrize atıyoruz öyle mi? Peki difrizde ne kadar süre dayanabilir?
Saklamada 3 kuralı var poşetlerin üzerinde de yazıyor zaten
Oda sıcaklığı 3 saat
Buzdolabı +4 3 gün
Derpfrezze -20 3 ay
Kızımda çok acemiydim etrafımda akıl verecek kimse de yoktu şimdi de unutmuşum bazı şeyleri tekrar hatırlamaya e

SİZ yine hatırlıyorsunuz büyük şans gerçekten , ben sıfırdan öğreniyorum her yazanı nasıl acaba, aaaa böylemiymiş diye okuyorum

mustelanın yeni doğan setünde vücut yağı var. ben ondan kullanacağım yine. mustelayı çok beğeniyorum ben
Ya benimde bir kuzenim var oda mühendis böyle şeylere çok takık çok araştırdı mustela hiç önermiyo sebamed diyor bende ona çok güvendiğim için sebamed alıcam bakım ürünlerini
Kızlar doktora geldim 3 lü ve cinsiyet için dua edin bana ikili riskli çıkmıştı
Hadi gözün aydın cnm cinsiyetide öğrenmişsin iyisinizde galiba Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar doktordan çıktım doktor evdeki neydi dedi bende kız dedim bu değil dedioğluşum oluyor
Aaa bi kiz bi erkek masallah canim
bende butun herseyini sebamed alacam ama mustelanin durulanmayan yeni dogan icin temizleme suyu var jel gibi ben onu alirken sampuan ve pisik kremiyle set alacam hem denemis olurum birde yag gerdcekten guzeldi mustelanin ama sebamedin şampuanlari süper diger urunlerininde guzel olacagini dusunuyorum

Kızlar ben ne zamandır elbise arıyordum , h&m de bunları gördüm ve sipariş verdim .. birini L birini xL aldım , hamile kalıplarını bilmiyorum h&m in .. inşallah beğenirim de iade etmekle falan uğraşmam
Kuzum beğenirsen lcwden alıp memnun kaldıgım 2 elbisemi ekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20200526-154405_Chrome.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20200518-102332_Chrome.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 36
Bende öyleyim kız bekliyordum ismi hazırdı şimdi erkek ismi bulamıyorum canım
Biz kaan koyacağız galiba eskiden beri bir oğlum daha olursa kaan koyacağim ilk oglum atakan bi bağırıcam ataKAAnn diye 2si birden gelicek derdim sonra ben vazgectim soyleye soyleye bikmisim galiba isimden ama esim israrli icime sinen baska isimde olmayinca Kaan a karar kilacagiz sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…