2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Mavi elbiseyi bende dusunuyordum kumasi kalibi nasil canim
Canım işyerinde kot tarzı giyineniyorum maalesef ... kalıpları nasıl ?
Kumaşı yumuşacık boyu biraz uzun benim boy 165 dizimle ayak bileğim arasına kadar geldi ama çok rahat ettim tavsiye ederim göbek kısmından lastikli olduğu için normal bedenimi aldım cok rahat oldu

Sağol canım mutlu oldum sağlıklıda çok şükür

Ebet çakım hersey yolunda dedi 3 hafta sonra detaylı var oğlum geliyor

Aynen canım ya o kadar bulantıya kusmaya hep kız olur dediler oğlanmış demekki hiç belli olmuyor
Canim benimde bulaniyordu ama kusma yoktu oda bir iki hafta surdu kiz bebeklerde cok bilanti olmuyormus cevremdekilerde hic olmadi ordan biliyorum

Kızlar bu benim kan sulandırıcı iğnem 4 eczaneye sordum yok bulabileceğim bir Evzane biliyormuşsunuz Ankara’da oturuyorum ben

Eklentiler

• 89479494-D54A-435B-A9F4-C0BD0A69D117.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 21

Ben yine de hala bakıyorum canım ama genelde eski paylaşımları bebek bezi, ıslam mendil bebek yağı vb hepsini bir araya topladığı paylaşımları oluyordu onlar daha güzeldi. Yerine takip edip bilgilenebileceğim güvenilir bi hesap bulursam takibi bırakırım

Kızlar bugün doktorum aradı dörtlü testimiz temiz çıkmış çok şükür tsh hala tam istediği değere düşmemiş bir de Demir ilacı verdi aldım adı gynoferon ama bunun içinde folik asit de varmış kafama takıldı siz hangi Demir ilacını kullanıyorsunuz?

Kızlar bu benim kan sulandırıcı iğnem 4 eczaneye sordum yok bulabileceğim bir Evzane biliyormuşsunuz Ankara’da oturuyorum ben
Canım bu ara oksaparda sıkıntı varmış sanırım başka bi uygulamadada herkes arıo bulamıo. Enox hubor yada clexane da kullanabilirsin demişti bana tüp bebek doktorum sende sor doktoruna istersen belki muadilleri daha kolay bulursun

Canım gördüm ama ne yazacagımı bilemedim çünkü 3 gündür hissetmiyorum tedirgin oldum ondan önce çok net hissediyordum
Canim ben de pazartesi 17+6 iken gittin kontrole, hareketlerini ne zaman hissederim dedim, daha acele etme ,3 4 haftaya ancak dedi. Tedirgin olma.

Bir önceki hamileliğimde ckeaxne kullanmıştım o hiç olmadığı için oksapara geçmiştik ama diğer ilacı sorayım sağol tatlım

Benimkide aynı demir ilacım canım tsh benimde yüksekti 50lik euthyrox kullanıyorum 1gün 50mg 1gün 75mg alıyorum 1.64 e kadar düstü değerim bunda üzülecek birşey yok seninde düser dert etme

Bende 3 aydan sonra bunu kullanmaya basladim merak etme normal gebelik ilaclarindan biri

Kizlar hamileligin basindan beri dunyevi seyleri cok takmamaya calisiyordum ama bgn olmadi. Esimin isleri ve ailesiyle ilgili sorunlar, dayanamadm esime de ailesiyle ilgili bazi seyleri soyledim biraz küs gibiyiz. Bisey dese bosancam gbi triplere girdm. Kendi islerim bir yandan.. bebegime zarar verebilecek herr seyi dusundm ve takildm bgn.

Darisi bizim sonuclara canim evet en son gittigimde banada bu ilaci yazdi folik asiti sordum sorun olmaz dedi kullaniyorum

Kızlar benim bugün cinsiyetteki oldu ya alışverişe başlayayım dedim instagramda nereden alıyordunuz

Hayır yapma öyle bebegi strese sokma etkilenmesin eşine de uygun dille herşeyi söyle kendin gerilmeden içinde kalmasın bıktım bu eş ailelerinden ya kuserse küssün git yat beni germe git de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…