Kumaşı yumuşacık boyu biraz uzun benim boy 165 dizimle ayak bileğim arasına kadar geldi ama çok rahat ettim tavsiye ederim göbek kısmından lastikli olduğu için normal bedenimi aldım cok rahat oldu
bende butun herseyini sebamed alacam ama mustelanin durulanmayan yeni dogan icin temizleme suyu var jel gibi ben onu alirken sampuan ve pisik kremiyle set alacam hem denemis olurum birde yag gerdcekten guzeldi mustelanin ama sebamedin şampuanlari süper diger urunlerininde guzel olacagini dusunuyorum❤
Ya benimde bir kuzenim var oda mühendis böyle şeylere çok takık çok araştırdı mustela hiç önermiyo sebamed diyor bende ona çok güvendiğim için sebamed alıcam bakım ürünlerini
Hadi gözün aydın cnm cinsiyetide öğrenmişsin iyisinizde galiba Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bende mühendisinoğlunu takip edip sayesinde çok şey öğrenmiştim, primanın yanından bile geçmeyi düşünmüyorum şimdi, ıslak mendiller, şampuanlar sayesinde çok şeyden vazgeçtim mesela. ama artık takip etmiyorum, bilgi büyüdü ve maalesef kirlendi o da.
Ben yine de hala bakıyorum canım ama genelde eski paylaşımları bebek bezi, ıslam mendil bebek yağı vb hepsini bir araya topladığı paylaşımları oluyordu onlar daha güzeldi. Yerine takip edip bilgilenebileceğim güvenilir bi hesap bulursam takibi bırakırım
Kızlar bugün doktorum aradı dörtlü testimiz temiz çıkmış çok şükür tsh hala tam istediği değere düşmemiş bir de Demir ilacı verdi aldım adı gynoferon ama bunun içinde folik asit de varmış kafama takıldı siz hangi Demir ilacını kullanıyorsunuz?
Canım bu ara oksaparda sıkıntı varmış sanırım başka bi uygulamadada herkes arıo bulamıo. Enox hubor yada clexane da kullanabilirsin demişti bana tüp bebek doktorum sende sor doktoruna istersen belki muadilleri daha kolay bulursun
Canım bu ara oksaparda sıkıntı varmış sanırım başka bi uygulamadada herkes arıo bulamıo. Enox hubor yada clexane da kullanabilirsin demişti bana tüp bebek doktorum sende sor doktoruna istersen belki muadilleri daha kolay bulursun
Kızlar bugün doktorum aradı dörtlü testimiz temiz çıkmış çok şükür tsh hala tam istediği değere düşmemiş bir de Demir ilacı verdi aldım adı gynoferon ama bunun içinde folik asit de varmış kafama takıldı siz hangi Demir ilacını kullanıyorsunuz?
Benimkide aynı demir ilacım canım tsh benimde yüksekti 50lik euthyrox kullanıyorum 1gün 50mg 1gün 75mg alıyorum 1.64 e kadar düstü değerim bunda üzülecek birşey yok seninde düser dert etme
Kizlar hamileligin basindan beri dunyevi seyleri cok takmamaya calisiyordum ama bgn olmadi. Esimin isleri ve ailesiyle ilgili sorunlar, dayanamadm esime de ailesiyle ilgili bazi seyleri soyledim biraz küs gibiyiz. Bisey dese bosancam gbi triplere girdm. Kendi islerim bir yandan.. bebegime zarar verebilecek herr seyi dusundm ve takildm bgn.
Kizlar hamileligin basindan beri dunyevi seyleri cok takmamaya calisiyordum ama bgn olmadi. Esimin isleri ve ailesiyle ilgili sorunlar, dayanamadm esime de ailesiyle ilgili bazi seyleri soyledim biraz küs gibiyiz. Bisey dese bosancam gbi triplere girdm. Kendi islerim bir yandan.. bebegime zarar verebilecek herr seyi dusundm ve takildm bgn.
Hayır yapma öyle bebegi strese sokma etkilenmesin eşine de uygun dille herşeyi söyle kendin gerilmeden içinde kalmasın bıktım bu eş ailelerinden ya kuserse küssün git yat beni germe git de