- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar benim bebegimin cinsiyeti erkek.
Bende biberon chicco cam olanı aldım yeni doğan eğimli başlığı hoşuma gitti.Bende biberonda aventi tercih edecem ama henuz erkeniyi yapmissin almakla bosver alinacak nede olsa umarim biberona ihtiyac olmaz diyorum ama yinedd kenarda dursun
Âmin cnm hepimizeÇok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Mustelanın ürünleri çok güzel bende almayı düşünüyorum. Çatlak kreminden de çok memnunummustelanın yeni doğan setünde vücut yağı var. ben ondan kullanacağım yine. mustelayı çok beğeniyorum ben
Canım grubun bulantililari hep erkek doğuruyor inşallah kız bebekte bulantı çok olur tezini hep birlikte çürüttük bulantılar nasıl canım kac hafta oldun ben 3 4 gündür gene bulanıyorumÂmin cnm hepimize
cnm bulantı devam bugün hatat yine ayniCanım grubun bulantililari hep erkek doğuruyor inşallah kız bebekte bulantı çok olur tezini hep birlikte çürüttük bulantılar nasıl canım kac hafta oldun ben 3 4 gündür gene bulanıyorum
Gözün aydın olsun bu arada tebrik ederim canim
Ohooo ben dün akşam ağladım bile sinirden sağolsun kaynım eltim ve kaynanam bana çok güzel bi kazık attılar. Haftalardır sürekli gerginlik içindeyiz. Takmamaya çalışıorum ama gerçekten takılmıcak gibi bir konu değil en sonunda dün patladım. Çünkü eşimde bilio benim haklı olduğumu dediklerimin çıkıcağını ama iyi niyetinden bişi diyemiyo.Kizlar hamileligin basindan beri dunyevi seyleri cok takmamaya calisiyordum ama bgn olmadi. Esimin isleri ve ailesiyle ilgili sorunlar, dayanamadm esime de ailesiyle ilgili bazi seyleri soyledim biraz küs gibiyiz. Bisey dese bosancam gbi triplere girdm. Kendi islerim bir yandan.. bebegime zarar verebilecek herr seyi dusundm ve takildm bgn.
Aynı sorunlar içerisindeyim en çok bebek için endişeliyimOhooo ben dün akşam ağladım bile sinirden sağolsun kaynım eltim ve kaynanam bana çok güzel bi kazık attılar. Haftalardır sürekli gerginlik içindeyiz. Takmamaya çalışıorum ama gerçekten takılmıcak gibi bir konu değil en sonunda dün patladım. Çünkü eşimde bilio benim haklı olduğumu dediklerimin çıkıcağını ama iyi niyetinden bişi diyemiyo.
Malesef bu hamileligim çok stresli geçiyor benimdeKizlar hamileligin basindan beri dunyevi seyleri cok takmamaya calisiyordum ama bgn olmadi. Esimin isleri ve ailesiyle ilgili sorunlar, dayanamadm esime de ailesiyle ilgili bazi seyleri soyledim biraz küs gibiyiz. Bisey dese bosancam gbi triplere girdm. Kendi islerim bir yandan.. bebegime zarar verebilecek herr seyi dusundm ve takildm bgn.
Valla arkadaşım gerçekten bende bebeğim için endişeleniyorum ama elimden hiç bişi gelmio. Haksızlığa gram tahammülüm yok. Kavga edip konuşmamak istiyorum oda daha beter stres olucak.Aynı sorunlar içerisindeyim en çok bebek için endişeliyim
Şu kayın elti kaynana derdi var ya beni maf ettiler psikolojik olarak hamileyim kimsenin umrunda bile degil çok üzüyorlar beniOhooo ben dün akşam ağladım bile sinirden sağolsun kaynım eltim ve kaynanam bana çok güzel bi kazık attılar. Haftalardır sürekli gerginlik içindeyiz. Takmamaya çalışıorum ama gerçekten takılmıcak gibi bir konu değil en sonunda dün patladım. Çünkü eşimde bilio benim haklı olduğumu dediklerimin çıkıcağını ama iyi niyetinden bişi diyemiyo.
Sakın yapma sessiz kal ben tartıştım 1 hafta kasık agrısı çektim. Çok korktum inan degmiyır kimse için unutmayalımki içimizde bir can taşıyoruz. Yaşadığımız stres ilerde çok kötü dönebilirValla arkadaşım gerçekten bende bebeğim için endişeleniyorum ama elimden hiç bişi gelmio. Haksızlığa gram tahammülüm yok. Kavga edip konuşmamak istiyorum oda daha beter stres olucak.
Dün herkeste vukuat varmis bende görümceme sinir oldum ağzı olan konuşuyo herkes herşeyi çok biliyoValla arkadaşım gerçekten bende bebeğim için endişeleniyorum ama elimden hiç bişi gelmio. Haksızlığa gram tahammülüm yok. Kavga edip konuşmamak istiyorum oda daha beter stres olucak.
Küseceksende simdi degil kuzum bebegi bahane edecekler yine gelecekler sen daha çok sinir olacaksın o yüzden görmeValla arkadaşım gerçekten bende bebeğim için endişeleniyorum ama elimden hiç bişi gelmio. Haksızlığa gram tahammülüm yok. Kavga edip konuşmamak istiyorum oda daha beter stres olucak.
Benimkiler hak yediklerinin farkında bile değiller eltim bide aradı benden helallik istio. Çocuk doğunca konuşucam dedim. Kapadım telefonu.Şu kayın elti kaynana derdi var ya beni maf ettiler psikolojik olarak hamileyim kimsenin umrunda bile degil çok üzüyorlar beni
Allah onlara akıl fikir versin ne diyim ben seneler sonra bi evlat sahibi olucam Allah nasip ederse bide bunlarla uğraşıyorumSakın yapma sessiz kal ben tartıştım 1 hafta kasık agrısı çektim. Çok korktum inan degmiyır kimse için unutmayalımki içimizde bir can taşıyoruz. Yaşadığımız stres ilerde çok kötü dönebilir
Sorma herkes herşeyi çok bilioDün herkeste vukuat varmis bende görümceme sinir oldum ağzı olan konuşuyo herkes herşeyi çok biliyo
Ben küsersem onlarla o bebeğin yüzünü göremezler öyle küserim. O yüzden gerginlik artarda artar eşimle aram bozulsun istemiorum Allaha havale ediorumKüseceksende simdi degil kuzum bebegi bahane edecekler yine gelecekler sen daha çok sinir olacaksın o yüzden görmeduyma en güzeli
Al işte ne diyim Allah akıl fikir versin.Kızlar sallayın derim de sallanmıyor sinir bozuyor biliyorum sizin yine el dersiniz bana annem babam çektiriyor
Canım inşallah bir an evvel düşer benimki de daha hala 3.1 malesefBenimkide aynı demir ilacım canım tsh benimde yüksekti 50lik euthyrox kullanıyorum 1gün 50mg 1gün 75mg alıyorum 1.64 e kadar düstü değerim bunda üzülecek birşey yok seninde düser dert etme
Bende biberon chicco cam olanı aldım yeni doğan eğimli başlığı hoşuma gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?