2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
cnm bulantı devam bugün hatat yine ayni
Hatta dahabeteri yanmam cok fena
Nolck bilmiyorum hiçbirşeyin faydası yok.
Sagolcnm

Ohooo ben dün akşam ağladım bile sinirden sağolsun kaynım eltim ve kaynanam bana çok güzel bi kazık attılar. Haftalardır sürekli gerginlik içindeyiz. Takmamaya çalışıorum ama gerçekten takılmıcak gibi bir konu değil en sonunda dün patladım. Çünkü eşimde bilio benim haklı olduğumu dediklerimin çıkıcağını ama iyi niyetinden bişi diyemiyo.

Aynı sorunlar içerisindeyim en çok bebek için endişeliyim

Malesef bu hamileligim çok stresli geçiyor benimde

Şu kayın elti kaynana derdi var ya beni maf ettiler psikolojik olarak hamileyim kimsenin umrunda bile degil çok üzüyorlar beni

Valla arkadaşım gerçekten bende bebeğim için endişeleniyorum ama elimden hiç bişi gelmio. Haksızlığa gram tahammülüm yok. Kavga edip konuşmamak istiyorum oda daha beter stres olucak.
Sakın yapma sessiz kal ben tartıştım 1 hafta kasık agrısı çektim. Çok korktum inan degmiyır kimse için unutmayalımki içimizde bir can taşıyoruz. Yaşadığımız stres ilerde çok kötü dönebilir

Valla arkadaşım gerçekten bende bebeğim için endişeleniyorum ama elimden hiç bişi gelmio. Haksızlığa gram tahammülüm yok. Kavga edip konuşmamak istiyorum oda daha beter stres olucak.
Dün herkeste vukuat varmis bende görümceme sinir oldum ağzı olan konuşuyo herkes herşeyi çok biliyo

Küseceksende simdi degil kuzum bebegi bahane edecekler yine gelecekler sen daha çok sinir olacaksın o yüzden görme duyma en güzeli

Şu kayın elti kaynana derdi var ya beni maf ettiler psikolojik olarak hamileyim kimsenin umrunda bile degil çok üzüyorlar beni
Benimkiler hak yediklerinin farkında bile değiller eltim bide aradı benden helallik istio. Çocuk doğunca konuşucam dedim. Kapadım telefonu.
Allah onlara akıl fikir versin ne diyim ben seneler sonra bi evlat sahibi olucam Allah nasip ederse bide bunlarla uğraşıyorum
Dün herkeste vukuat varmis bende görümceme sinir oldum ağzı olan konuşuyo herkes herşeyi çok biliyo
Sorma herkes herşeyi çok bilio
Küseceksende simdi degil kuzum bebegi bahane edecekler yine gelecekler sen daha çok sinir olacaksın o yüzden görme duyma en güzeli
Ben küsersem onlarla o bebeğin yüzünü göremezler öyle küserim. O yüzden gerginlik artarda artar eşimle aram bozulsun istemiorum Allaha havale ediorum

Benimkide aynı demir ilacım canım tsh benimde yüksekti 50lik euthyrox kullanıyorum 1gün 50mg 1gün 75mg alıyorum 1.64 e kadar düstü değerim bunda üzülecek birşey yok seninde düser dert etme
Canım inşallah bir an evvel düşer benimki de daha hala 3.1 malesef

Bende biberon chicco cam olanı aldım yeni doğan eğimli başlığı hoşuma gitti.

Ben de ondan aldım hatta kızımın ilk eşyası

Kızlar zaten stresli bir dönemde hamile kaldık bir de aileler stres yaratmasa keşke bizim de ev taşımaydı tadilattı bi sürü sıkıntımız var malesef aileden yana da destek göremiyoruz iki başımıza halletmeye çabalıyoruz bir de bu dönemde bunlar bebeğe de yansıycak o da stresli bi bebek olcak diye çok korkuyorum. Allah hepimize yardımcı olsun. Bebişlerimizi düşünüp sakin olmaya çalışıp sinir bozanlrı da Allaha havale edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…