- 25 Haziran 2019
- 1.117
- 2.600
- 133
Ben çalıştığım icin mecbur aldım canım tayt giyemediğim için bolca elbise aldım cok rahat ediyorumBen kıyafet olarak 2 tane tshirt 2 adet bluz aldım pantolon şimdilik gerekmiyor taytlarımı yada biraz streç olan pantolonları giyiyorum.. henüz hamile kıyagetlerine geçmedim ama yavaştan aldım
Her ay 1 kiloyu gecmicekmisiz canim ben 70 le kaldim simdi 74um gayet iyi gidiyomusumKızlar ben 62 olmuşum moralim bozuldu 10 gün sonraya gideceğim doktora 10 günde 1 yada 2 kilo versem çok mu olur acaba
Canım ben ilk 15 haftada +1 ile tamamladım 17 hafta şu an +2 olmuş ona biraz takıldım ama o +1 i vereceğim inşallahHer ay 1 kiloyu gecmicekmisiz canim ben 70 le kaldim simdi 74um gayet iyi gidiyomusum
Bende 2 haftadır iyiydşm gene bugun baya kötüyümugurbocuuu @Dasmeer @Pelinimben kızlar biz grubun bulantı timiyiz . Durumlar nasıl sizde? Ben geçen hafta iyiydim üç gündür yine fenalardayım
Canim ben atlet olarak destekli aldim cok arastirdim hatta ceyda duvenci bluzunu kaldirip hamileyken gosterdi bakın boyle destekli kullanın cok pratik demisti bende destekli olanlardan 3 tane aldim bir ikide emzirme sudyeni alirim ilk zamanlar dicak olur onlari takarim sonra dedigim atletleri giyerim emzirme acisindan iyiymiş hemde cok rahatKızlar iç çamaşırı olarak bunları aldım harika geldi modal yumuşacık ve esnek bayıldım ihtiyacı olan olursa diye paylaşmak istedim
Açıkca dedi valla alıştım artık düşüncesizce sözlerine kafama takmamaya çalıştm eşime de söyledm ama birşey deme dedim sağlıkla doğsunlar inşallah ozaman hatırlatıcam ne gelirse de allahtan veren de o sonuçtabunu demeye utanır insan
Çok teşekkür ederimAmin canim benimhepimiz insallah saglikla buyutelim
bizimkide tam tersi işten her geldiginde bir merakla soruyor bugun kargo geldimi diye bide heveslenip annesini görüntülü ariyor tek tek gosteriyor kayinvalidemde kiyafetleri seviyor
el emegi goz nuru ellerine sağlık anneciginin gule gule giysin minnoşun
Hamile hamile zayiflamayi mi düşünüyorsunKızlar ben 62 olmuşum moralim bozuldu 10 gün sonraya gideceğim doktora 10 günde 1 yada 2 kilo versem çok mu olur acaba
Doğum sonrası için mi dediğin kuzumCanim ben atlet olarak destekli aldim cok arastirdim hatta ceyda duvenci bluzunu kaldirip hamileyken gosterdi bakın boyle destekli kullanın cok pratik demisti bende destekli olanlardan 3 tane aldim bir ikide emzirme sudyeni alirim ilk zamanlar dicak olur onlari takarim sonra dedigim atletleri giyerim emzirme acisindan iyiymiş hemde cok rahat
Canim bizde bebek arabasi siparisi vermistik kargo aradi benim asagiya biraktirdim neymis bilmem kac kg dan fazlasini tasimiyormis bende asagiya biraktirdim esimde gelmek uzereydi o cikardi malesefMerhaba Güzel Anneler
E bebekten sipariş veren var mı ? Ben park yatak ve anakucağı sipariş ettim ama kargo şirketi asla kapıma getirmedi ya bakkala ya evin yakınındaki mobilyacıya bıraktı 2 defadırda ben hamile halimle nasıl taşıyayım o kolileri eşimde gece vardiyasında çok sinir oldum ya ben işten gelince birde kargolarım nerde diye arıyorum evin etrafındaki dükkanlara soruyorum anlamadım ki bana hep denk gelir böyle şeyler ara evde değilsem haklısınız dimi ya
Simdide kullanilabiliyor dogum sonrasida kuzum çok pratikDoğum sonrası için mi dediğin kuzumbunlar simdi kullanmak için
Canım aldığımı vermek istiyorum resmen sırt ve bel kısmında löp löp et olmuşHamile hamile zayiflamayi mi düşünüyorsun
Amca gelini var bizde kiz hic birsekilde kiyafet almadi kendi pantalonlariyla dogum yapti hatta karni kucuk diye baska arastirma hastanesine bile sevk etmisti ama 5 yasindda kiz masallah hic biseyi yok ben inanirim boyle seylere keske bizde az kilo alsak ama nerde cogujuz yuvarlancazCanım ben ilk 15 haftada +1 ile tamamladım 17 hafta şu an +2 olmuş ona biraz takıldım ama o +1 i vereceğim inşallahdoktor bana da iyi diyor ama ben kendi vücudumu biliyorum bebekten değil direk yağ bu aldığım
Bende banlanmıstım döndüm.. Wp ci ler yapmıstır..
Geldim
Yapmadım ama mesaja göre uslubum yanlıs mıs... Kural ihlal etmism. Su hani adı kendini anlatan kisi var yaCanim ne oldu neden hesabin pasif sen bisey yapmadinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?