2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben kıyafet olarak 2 tane tshirt 2 adet bluz aldım pantolon şimdilik gerekmiyor taytlarımı yada biraz streç olan pantolonları giyiyorum.. henüz hamile kıyagetlerine geçmedim ama yavaştan aldım
Ben çalıştığım icin mecbur aldım canım tayt giyemediğim için bolca elbise aldım cok rahat ediyorum

Bir de bi tavsiyede bulunmak istiyorum kizlar kiyafet konusunda kiz bebekler icin aldiginiz kiyafetler 0 -3 ay icin soyluyorum yakasinda firfir dantelli alirsaniz zorluk yasarsiniz cunku bebek memeyi hemen tutamiyo sonra o firfirli yakalar agzina geliyo emzirmek daha cok zor oluyo benden soylemesi ama 3 aydan sonra alabilirsiniz artik buyudugu icin memeyi hemen tutar buda benim tecrubem

Her ay 1 kiloyu gecmicekmisiz canim ben 70 le kaldim simdi 74um gayet iyi gidiyomusum
Canım ben ilk 15 haftada +1 ile tamamladım 17 hafta şu an +2 olmuş ona biraz takıldım ama o +1 i vereceğim inşallah doktor bana da iyi diyor ama ben kendi vücudumu biliyorum bebekten değil direk yağ bu aldığım

Kızlar iç çamaşırı olarak bunları aldım harika geldi modal yumuşacık ve esnek bayıldım ihtiyacı olan olursa diye paylaşmak istedim
Canim ben atlet olarak destekli aldim cok arastirdim hatta ceyda duvenci bluzunu kaldirip hamileyken gosterdi bakın boyle destekli kullanın cok pratik demisti bende destekli olanlardan 3 tane aldim bir ikide emzirme sudyeni alirim ilk zamanlar dicak olur onlari takarim sonra dedigim atletleri giyerim emzirme acisindan iyiymiş hemde cok rahat

Çok teşekkür ederim

Merhaba Güzel Anneler
E bebekten sipariş veren var mı ? Ben park yatak ve anakucağı sipariş ettim ama kargo şirketi asla kapıma getirmedi ya bakkala ya evin yakınındaki mobilyacıya bıraktı 2 defadırda ben hamile halimle nasıl taşıyayım o kolileri eşimde gece vardiyasında çok sinir oldum ya ben işten gelince birde kargolarım nerde diye arıyorum evin etrafındaki dükkanlara soruyorum anlamadım ki bana hep denk gelir böyle şeyler ara evde değilsem haklısınız dimi ya

Doğum sonrası için mi dediğin kuzum bunlar simdi kullanmak için

Canim bizde bebek arabasi siparisi vermistik kargo aradi benim asagiya biraktirdim neymis bilmem kac kg dan fazlasini tasimiyormis bende asagiya biraktirdim esimde gelmek uzereydi o cikardi malesef

Amca gelini var bizde kiz hic birsekilde kiyafet almadi kendi pantalonlariyla dogum yapti hatta karni kucuk diye baska arastirma hastanesine bile sevk etmisti ama 5 yasindda kiz masallah hic biseyi yok ben inanirim boyle seylere keske bizde az kilo alsak ama nerde cogujuz yuvarlancaz

Canim ne oldu neden hesabin pasif sen bisey yapmadinki
Yapmadım ama mesaja göre uslubum yanlıs mıs... Kural ihlal etmism. Su hani adı kendini anlatan kisi var ya o şikayet etti sanrım ahahahah...
Allahım ya ne bos seyler...
Neyse geldim. Sanki gelemicez ben zaten 1 güne 2 gün e bir girip toplu yazıyordum
Dertlerine yansınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…