Ya anlamadigim bu iki bayan gelip burda tuhaf tuhaf konusuyor sonra buyuk ihtimal buraya gelip yazanlar şikayet ediyor ve banlanan Ggunesli gunler
ve Edifar
oluyor tuhaf
bizimkide tam tersi işten her geldiginde bir merakla soruyor bugun kargo geldimi diye bide heveslenip annesini görüntülü ariyor tek tek gosteriyor kayinvalidemde kiyafetleri seviyor
el emegi goz nuru ellerine sağlık anneciginin gule gule giysin minnoşun
Benim eşim cok heyecanlı gözlerinin ici gülüyor ilk bebek gibi sanki ozlemisiz ben ne alsam seviniyor alma demiyor bende diğer çocuklarda alamamıştım çoğunu annem almıştı birkaç birseyini ben almıştım onların bunda heveslerimi tamamlıyorum son çocuk olunca
Biz arabamızı aldık kızlar sonunda içime sinen hafif kullanışlı travel sistem kraftın most modelini aldık tavsiye ederim babymall da indirimdeydi bitmeden gidin görün
Biz arabamızı aldık kızlar sonunda içime sinen hafif kullanışlı travel sistem kraftın most modelini aldık tavsiye ederim babymall da indirimdeydi bitmeden gidin görün