2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim yengem de hep öyleydi hiç kilo almazdı karnı biraz olurdu ama o kilosux küçük karından 4.5 kilo bebek çıkardı normal doğum ile bazı insanlar böyle oluyor.. bende kızımda 10 kilo ile tamamlamıştım bunda da öyle istiyorum bakalım

Hoşgeldin caniionismi lazim degil olanda ban yemi
Bizim beşik de bu oldu. Artık cinsiyet değişmez umarım
gule gule kullanmak nasip olsun canim çok hoşmuş

Bende 2 haftadır iyiydşm gene bugun baya kötüyümbulantı mide ekşimesi acayip kötü ağzımın tadı
16 haftayı da bitirdik tam anlamıyla düzelemedik canım ben de kötüyüm valla bir kaç gündür, nasıl düzeleceğiz bilmiyorum ya bendeki bulantı böyle ilk zamanlardaki gibi ağır değil ama inceden inceden rahatsız ediyor 7/24

n 11 den hiç alışveriş yapmadım ama yapanlar var baya
Ben online alışveriş çılgınıyımdır, daha önce de online sektörde çalışmıştım. N11e güvenebilirsiniz. Eğer firma fos çıkarsa da zaten paranız n11de, ödemeyi siz n11e yapıyorsunuz. Gelen ürüne onay vermezseniz direk geri gönderiyorsunuz parayı da size n11 geri veriyor.

Kızlar size birsey sorucam uyurken horluyor musunuz dün eşim artık beni video ya çekmiş tren gibi ötüyorum normalde horlamam normal mi
Canım sabaha kadar belki 10 kere uyanıyoruz normalde ağzımdan nefes alıp veririm asla horlamam ama gece doğru düzgün uyku uyumuyorum burnum hep tıkalı. Gece yatmadan ağzımı burnumu yüzümu güzelce yıkıyorum gece bi uyanıyorum burnum tıkanmış int baktım hamilelikte progesteron hormonu arttığı için tıkanma oluyormuş mukos da artıyormuş seninde bence hamilelikten birde nefes alış verisimizde hızlandı buda etkiliyordur. Burun ucuma viks sürdüm en son biraz rahatlamışım insan çok geriliyor ya

Canım destekli atlet nasıl bir şey? Bir fotoğrafı varsa paylaşır mısın? Sütyensiz direkt giyilen bişey mi öyle bişey canlandı gözümde

Evet hatırlıyorum siz bu burun tıkanıklığı sorunu daha önce konuşmuştunuz ben uyanmıyorum ama megerse horluyormuşum ne değişik birsey bu hamilelik hiç midem bulanmaz bulandı hiç horlamam horluyorum
Sağol açıklama için

E iyiymiş o zaman . Millet hep Trendyol a alıştığı için

Bir de N11 in şöyle bir avantajı var: satıcı ile konusabiliyorsun mesajlasabiliyorsun... Sorularını sorabiliyor renginden filan vqzgeçtiysen değiştirebiliyor ya da adres değişimi vs yapabiliyorsun.
Wp üzerinden de iletişim kurup daha net fotolar isteyebiliyosun.
Paranın ise havuz sistemi var 10gün içinde satıcıya geciyor istersen daha da erteletwbiliyosun. Geri iade kısmı da kolay...
Ben N11 den çok sık alısveris yaparım kardesim de trendyol hastası
Kızımın beşiğini bebek arabasını hep N11 den almıştım.
Çok şükür sıkıntı yasamadım

Bu arada bizim de bugun ranzamız geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…