- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Evet o da dahil.İcindeki korumalik takimida aldin mi canım
Benim yengem de hep öyleydi hiç kilo almazdı karnı biraz olurdu ama o kilosux küçük karından 4.5 kilo bebek çıkardı normal doğum ileAmca gelini var bizde kiz hic birsekilde kiyafet almadi kendi pantalonlariyla dogum yapti hatta karni kucuk diye baska arastirma hastanesine bile sevk etmisti ama 5 yasindda kiz masallah hic biseyi yok ben inanirim boyle seylere keske bizde az kilo alsak ama nerde cogujuz yuvarlancaz
Güle güle kullan canım çok ciciBizim beşik de bu oldu. Artık cinsiyet değişmez umarım
Bayılıyorum onlara ya çok tatlı güle güle kullansın kızçemizEvet o da dahil.
Canım bu haftalarda burun tıkanıklığı çok yaşanan bir durum horlamanında buna bağlı olduğunu düşünüyorumKızlar size birsey sorucam uyurken horluyor musunuz dün eşim artık beni video ya çekmiş tren gibi ötüyorum normalde horlamam normal mi
Çok sağ ol :)Güle güle kullan canım çok cici
Normal bence burun içi şişiyor hamilelikte.Kızlar size birsey sorucam uyurken horluyor musunuz dün eşim artık beni video ya çekmiş tren gibi ötüyorum normalde horlamam normal mi
Çok teşekkürlerBayılıyorum onlara ya çok tatlı güle güle kullansın kızçemiz
Iyi günlerde kullanin canim ins nerden aldiniz cok güzelmis besiginizBizim beşik de bu oldu. Artık cinsiyet değişmez umarım
Çok sağ ol canım internette bebekonfor diye bir siteden aldım. Ebebekte filan da satılıyor aynısından ama kendi sitesinde daha ucuzdu.Iyi günlerde kullanin canim ins nerden aldiniz cok güzelmis besiginiz
Hoşgeldin caniiYapmadım ama mesaja göre uslubum yanlıs mıs... Kural ihlal etmism. Su hani adı kendini anlatan kisi var yao şikayet etti sanrım ahahahah...
Allahım ya ne bos seyler...
Neyse geldim. Sanki gelemicez ben zaten 1 güne 2 gün e bir girip toplu yazıyordum
Dertlerine yansınlar
gule gule kullanmak nasip olsun canim çok hoşmuşBizim beşik de bu oldu. Artık cinsiyet değişmez umarım
Teşekkür ederim inşallah :)Hoşgeldin caniionismi lazim degil olanda ban yemi
gule gule kullanmak nasip olsun canim çok hoşmuş
16 haftayı da bitirdik tam anlamıyla düzelemedik canım ben de kötüyüm valla bir kaç gündür, nasıl düzeleceğiz bilmiyorum yaBende 2 haftadır iyiydşm gene bugun baya kötüyümbulantı mide ekşimesi acayip kötü ağzımın tadı
Ben online alışveriş çılgınıyımdır, daha önce de online sektörde çalışmıştım. N11e güvenebilirsiniz. Eğer firma fos çıkarsa da zaten paranız n11de, ödemeyi siz n11e yapıyorsunuz. Gelen ürüne onay vermezseniz direk geri gönderiyorsunuz parayı da size n11 geri veriyor.n 11 den hiç alışveriş yapmadım ama yapanlar var baya
Canım sabaha kadar belki 10 kere uyanıyoruz normalde ağzımdan nefes alıp veririm asla horlamam ama gece doğru düzgün uyku uyumuyorum burnum hep tıkalı. Gece yatmadan ağzımı burnumu yüzümu güzelce yıkıyorum gece bi uyanıyorum burnum tıkanmış int baktım hamilelikte progesteron hormonu arttığı için tıkanma oluyormuş mukos da artıyormuş seninde bence hamilelikten birde nefes alış verisimizde hızlandı buda etkiliyordur. Burun ucuma viks sürdüm en son biraz rahatlamışım insan çok geriliyor yaKızlar size birsey sorucam uyurken horluyor musunuz dün eşim artık beni video ya çekmiş tren gibi ötüyorum normalde horlamam normal mi
Canım destekli atlet nasıl bir şey? Bir fotoğrafı varsa paylaşır mısın? Sütyensiz direkt giyilen bişey miCanim ben atlet olarak destekli aldim cok arastirdim hatta ceyda duvenci bluzunu kaldirip hamileyken gosterdi bakın boyle destekli kullanın cok pratik demisti bende destekli olanlardan 3 tane aldim bir ikide emzirme sudyeni alirim ilk zamanlar dicak olur onlari takarim sonra dedigim atletleri giyerim emzirme acisindan iyiymiş hemde cok rahat
Evet hatırlıyorum siz bu burun tıkanıklığı sorunu daha önce konuşmuştunuz ben uyanmıyorum ama megerse horluyormuşum ne değişik birsey bu hamilelik hiç midem bulanmaz bulandı hiç horlamam horluyorumCanım sabaha kadar belki 10 kere uyanıyoruz normalde ağzımdan nefes alıp veririm asla horlamam ama gece doğru düzgün uyku uyumuyorum burnum hep tıkalı. Gece yatmadan ağzımı burnumu yüzümu güzelce yıkıyorum gece bi uyanıyorum burnum tıkanmış int baktım hamilelikte progesteron hormonu arttığı için tıkanma oluyormuş mukos da artıyormuş seninde bence hamilelikten birde nefes alış verisimizde hızlandı buda etkiliyordur. Burun ucuma viks sürdüm en son biraz rahatlamışım insan çok geriliyor ya
Hahahaha ona da iyi olmusHoşgeldin caniionismi lazim degil olanda ban yemi
gule gule kullanmak nasip olsun canim çok hoşmuş
E iyiymiş o zaman . Millet hep Trendyol a alıştığı içinBen online alışveriş çılgınıyımdır, daha önce de online sektörde çalışmıştım. N11e güvenebilirsiniz. Eğer firma fos çıkarsa da zaten paranız n11de, ödemeyi siz n11e yapıyorsunuz. Gelen ürüne onay vermezseniz direk geri gönderiyorsunuz parayı da size n11 geri veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?