2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
E iyiymiş o zaman . Millet hep Trendyol a alıştığı için
Evet trendyol da aynı mantıkla çalışıyor zaten. Hepsiburada, gittigidiyor, n11, trendyol hepsi dediğim şekilde çalışıyor. Oyüzden hepsinden alabilirsiniz zaten çok eski siteler bunların hepsi
İlk açıldığında n11den iş teklifi yapmışlardı bana da kabul etmemiştim =(

Trendyoldan bir şey alırken iyi araştırın çünkü n11 ya da gittigidiyorda daha ucuza olabiliyor aynı ürün :) Bir kaç kere başıma geldi. Bir de bu aralar trendyol çok yavaş kargoluyor sinir oldum. n11 de aynı şekilde. Gittigidiyorda bazı ürünlerde 24 saat kargo garantisi var. O iyi oluyor.

Güle güle kullansın kuzucuklar :) Büyüdüler de ranzada yatacaklar

Canım destekli atlet nasıl bir şey? Bir fotoğrafı varsa paylaşır mısın? Sütyensiz direkt giyilen bişey mi öyle bişey canlandı gözümde
Aynen canim direk giyiyorsun içi sungerli once tereddut etmistim normal sudyen gibi dururmu diye benim yurtdisinda teyzem var oda her yaz gelirdi bunlardan giyiyordu cok rahat diyordu ben o zaman guvenipte almamistim normaldede giyilen bisey aldim gercekten guzel duruyor lcw den aldim yeride guzel bi tanesinide pentiden aldim foto atiyorum

Eklentiler

• 96ABB3B5-B9FE-41CA-BCB0-BBB3E6C929A7.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 41
Böyle bir sey daha önce görmemiştim valla ne güzelmis

Çok güzelmiş gerçekten ben de baktım trendyoldan bunun emzirme için göğsü açılıp kapananları da var. Ben bir tane onlardan alıcam denemek için. Aklınızda olsun

Bende çatı ağrıları başladı daha şimdiden nasıl bu kadar erken başlar anlamıyorum.. daha neredeyse 20 haftamız var doğuma.. yürürken falan rahatsız oluyorum resmen..

Ay çok rahat bir şeye benziyor canım ben de bi tane alıp deniyim olmazsa sağol

Çok güzelmiş gerçekten ben de baktım trendyoldan bunun emzirme için göğsü açılıp kapananları da var. Ben bir tane onlardan alıcam denemek için. Aklınızda olsun
Evet onlarda var ama sungerlimi onlarda bilemedim sen alinca soylersin olmadi bi tanede odan alirim nasilsa surekli kullanacagimiz şeyler

Evet onlarda var ama sungerlimi onlarda bilemedim sen alinca soylersin olmadi bi tanede odan alirim nasilsa surekli kullanacagimiz şeyler
Tamamdır bedenimi bulup sipariş vereceğim. Destekli atletler pentide de vardı eskiden. Kullanmak rahat olur ama alışmak zor gelebilir bana başta alında paylaşırım nasıl bişi diye

Bende çatı ağrıları başladı daha şimdiden nasıl bu kadar erken başlar anlamıyorum.. daha neredeyse 20 haftamız var doğuma.. yürürken falan rahatsız oluyorum resmen..
Bende en basından beri var o agrı canım kızımda sonlara doğru olmustu.. Bir de bazen ani hareket ya da ters hareketten de oluyor o agrı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…