Güzel hayırlı haberlerle gel canımgünaydın kızlar
bugün kontrol günü
Banada dedi ama işte gönül anlamıyor 22 den önce mümkün değil dedi hissetmen o ben hissettim bi kere kere dedim bağırsak hareketi gaz diyorGünaydın kızlaaaar gününüz güzel geçsin kontrolü olanlar guzel haberlerle gelsin insallahbu arada benim bebis de 16+1 de 145 gr 16 cm cikti P Pelinimben canım normal diye biliyorum ilk gebelikte doktorum bana 20den sonra dedi sen gönlünü ferah tut rabbim korusun yavrularımızı
Ankaradayım canimBencede detaylıda herşey daha net olur canım hangi şehirdesin
Insanlar canim hepimizinki insallahhCanım önemli bisi yoktur inşallah sen gönlünü ferah tut çok düşünüp bebişini üzme olur mu inşallah sağlıkla doğacak bebişin
Haklisin canım göbeğim bazen dümdüz oluyor ki 76 kg şuan ama normalmiş göğüs de demek ki öyleCanım sters yapma bence sen zaten böyle stresliyken bebek hareket etmezki bende aynı durum oldu göğüslerim küçüldü iki gün önce doktora gittiğimde sormuştum hareketleri hissetmiyorum galiba anlamıyorum dedim 2 hafta daha bekle erken tam anlamıyor olabilirsin dedi göğüsler içinde gebelik süresince her zaman dolgun olmayabilir bir dönem iner bir dönem tekrar dolgunlaşır dedi
Banada dedi ama işte gönül anlamıyor 22 den önce mümkün değil dedi hissetmen o ben hissettim bi kere kere dedim bağırsak hareketi gaz diyor
Istanbuldaysan benim gittiğim perinatologu soyliycektim canımAnkaradayım canim
Guzel gunlerde kullanin canimKzıım nasıll seviniyor inip inip çıkıyor orda kitap okuyor
Teşekkür ederiz teyzesi
Ben kızıma yaptırdığım yerden yaptırıcsm insta ta Feyzanıncivileri diye bi yer birde ordan fiyat sorsana tatlımKızlar bu kapı süsleri ne pahalı ya bir kaç yere fiyat sordum 200 tl den başlıyor yastık alırsan ayrı fiyat falan
Kızlar bu kapı süsleri ne pahalı ya bir kaç yere fiyat sordum 200 tl den başlıyor yastık alırsan ayrı fiyat falan
Canım benim abiminde ikizleri var. Yengem 22. Haftada hissettim dedi biraz geç olabiliyor ikizlerBnde hiç hissetmiyorum ikizler bak ama ikisinide hiç hissetmedm bnce normal bekleyelim biraz daha
Ben Ankara Gazi üniversitesinde Merih bayram hocaya gidiyorum tavsiye ederimAnkaradayım canim
Canim brnim kizimdada cikmisti cok korkmustum ilerleyen haftalarda gecer demisti dr insallah seninkide oyle olur hic canini sikmaBal anneler az once acilden geldim çok üzgünüm. Doktor kardiyak ekojenik fokus gördüğünü söyledi yani kalpte parlaklık. Oglumdada görülmüştü bisey çıkmadı şükür ama ne bilim ya bisey olursa bu sefer böyle bisey yasayan varmi
Canim hareketlilik cinsiyete ve gebelik sayisina gore degisebiliyo gogusmerdeki hasasiyetlikde oyle bende biara hissettigimi saniyorum sonra tik yok bebekler dogana kadar hep acaba mi diyecegiz insallah saglicakla dogar annelik boyle bisey isteGünaydın kızlar. Dünden beri kendimi yiyiyorum takip ettigim gebelik programlarında hepsinde bu haftalarda bebeğinizin hareketlerini hissedebilirsiniz diyor ben hiçbirşey hissetmiyorum düz yatıyorum dokunuyorum nefesimi tutuyorum yokRüyamda kanamam vardı yine hastaneye yatırmışlardı göğüslerim küçüldü acıda yok acaba kötü bisey mi oldu.Sirekli Allahım bana bir işaret gönder deyip duruyorum
Sağol canım oraya gideyim o zamanBen Ankara Gazi üniversitesinde Merih bayram hocaya gidiyorum tavsiye ederim
Canım sen bunları düşünüp evhamlı yatmışsın bence o yüzden rüyalarında etkileniyorsun. Birde o programlar genelde olanı yazıyor ama her hamile başka birde ilk gebelikte hareketini ayırt edemiyor olabiliriz. Sen bunları düşünüp stres yapma bebeği etkiler iyi düşün hepGünaydın kızlar. Dünden beri kendimi yiyiyorum takip ettigim gebelik programlarında hepsinde bu haftalarda bebeğinizin hareketlerini hissedebilirsiniz diyor ben hiçbirşey hissetmiyorum düz yatıyorum dokunuyorum nefesimi tutuyorum yokRüyamda kanamam vardı yine hastaneye yatırmışlardı göğüslerim küçüldü acıda yok acaba kötü bisey mi oldu.Sirekli Allahım bana bir işaret gönder deyip duruyorum
Bence de evham yaptım biraz rahatlamam lazim canimCanım sen bunları düşünüp evhamlı yatmışsın bence o yüzden rüyalarında etkileniyorsun. Birde o programlar genelde olanı yazıyor ama her hamile başka birde ilk gebelikte hareketini ayırt edemiyor olabiliriz. Sen bunları düşünüp stres yapma bebeği etkiler iyi düşün hep
Günaydın kızlar. Dünden beri kendimi yiyiyorum takip ettigim gebelik programlarında hepsinde bu haftalarda bebeğinizin hareketlerini hissedebilirsiniz diyor ben hiçbirşey hissetmiyorum düz yatıyorum dokunuyorum nefesimi tutuyorum yokRüyamda kanamam vardı yine hastaneye yatırmışlardı göğüslerim küçüldü acıda yok acaba kötü bisey mi oldu.Sirekli Allahım bana bir işaret gönder deyip duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?