2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Banada dedi ama işte gönül anlamıyor 22 den önce mümkün değil dedi hissetmen o ben hissettim bi kere kere dedim bağırsak hareketi gaz diyor

Haklisin canım göbeğim bazen dümdüz oluyor ki 76 kg şuan ama normalmiş göğüs de demek ki öyle

Kızlar bu kapı süsleri ne pahalı ya bir kaç yere fiyat sordum 200 tl den başlıyor yastık alırsan ayrı fiyat falan

Eklentiler

• 20200613_094908.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 26
  • 20200613_094859.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 22
  • 20200613_094849.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 21
  • 20200613_094840.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar bu kapı süsleri ne pahalı ya bir kaç yere fiyat sordum 200 tl den başlıyor yastık alırsan ayrı fiyat falan
Ben kızıma yaptırdığım yerden yaptırıcsm insta ta Feyzanıncivileri diye bi yer birde ordan fiyat sorsana tatlım

Canim brnim kizimdada cikmisti cok korkmustum ilerleyen haftalarda gecer demisti dr insallah seninkide oyle olur hic canini sikma

Canim hareketlilik cinsiyete ve gebelik sayisina gore degisebiliyo gogusmerdeki hasasiyetlikde oyle bende biara hissettigimi saniyorum sonra tik yok bebekler dogana kadar hep acaba mi diyecegiz insallah saglicakla dogar annelik boyle bisey iste

Merhaba kızlar günaydın dün ben doktora gittim cinsiyetimiz erkekmiş doktora söylemeyin dedim ama ultrasona bakınca ben anladım zaten sonra doktorda söyledi oğluşumuz oluyor Allahın izniyle 4 lü tarama testi verdi bir de detaylı ultrason çektirmek istersen oda var dedi ben 4 lü tarama testini yaptırmak istemiyorum siz yaptırdınız mı düşünceleriniz neler merak ediyorum bir de detaylı ultrason da var tabi

Canım sen bunları düşünüp evhamlı yatmışsın bence o yüzden rüyalarında etkileniyorsun. Birde o programlar genelde olanı yazıyor ama her hamile başka birde ilk gebelikte hareketini ayırt edemiyor olabiliriz. Sen bunları düşünüp stres yapma bebeği etkiler iyi düşün hep

Bence de evham yaptım biraz rahatlamam lazim canim

Canım hemen hemen aynı haftalardayız ben de hiç bir şey hissetmiyorum henüz bence kötü bişey yoktur öyle düşünme

Inceledim canım hediyelikleri çok güzelmiş fred çakmak taş ailesi çok komik hediyelikte bebekleri çakıl yapmis fiyat sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…