2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bnmde acıyor bikaç gündür anlamadm nedenoldu ordaki kemik acıyo resmen oyurup kalkarken cız cız ediyo 🙄
Valla bnm kuaförüm kendi boyadı o çok hassas hamilelikte boya işinde doktorum izin verdi dedim diye boyadı loreal inoa kullandı sanırım çok tutmadı ve bahçede boyadı

Kuzu benimde çok fena ya fazla oturdummu hemen acı oluo
Benimde oluyor ya çok kötü bir ağrı kalçama vuruyor hem de 2. aydan itibaren hep oldu.Doktora sordum normal dedi ama arkadaşlarım arasında öyle olan hiç yok. Doktor oturma simidi önerdi aldım ben otururken rahatlatıyor tavsiye ederim
Oturma simidi alayım o zaman işe yarıyor diyorsan 😊 dün resmen kıvrandım acıdan 😔 pilates topu egzersizi de deneyeceğim,, üzerine oturup sağa sola kıvırıcam 😂 belki faydası olur 😳 bugün benim de kontrolüm var, doktora sorayım paylaşırım birşey önerirse kızlar 😊

inşallah, hassas dönemimizde onlardan da hassaslık beklemek yanlış oluyo sanırım işte.
Ben eşime hamilelik başında söyledim, bu dönemde benim hormonların kafası karışıyor alıngan, duygulu, ağlak, huysuz, kızgın olabilirim bazen bilmiyorum hiç dedim. Seni baştan haberdar edeyim dedim 🤭 çünkü normal zamanda hayatımda hiç trip atmam, alınmam, kızıp kavga etmem 🤭 hormonların etkisinden haberi olsun birşey olursa ona göre davransın diye. Siz de haberdar edin hormonlardan, bu dönemin farklı bir dönem olabildiğini bilsin, siz ne hiissederseniz bebiş de onu hisseder bilsin bence.

Ben eşime hamilelik başında söyledim, bu dönemde benim hormonların kafası karışıyor alıngan, duygulu, ağlak, huysuz, kızgın olabilirim bazen bilmiyorum hiç dedim. Seni baştan haberdar edeyim dedim 🤭 çünkü normal zamanda hayatımda hiç trip atmam, alınmam, kızıp kavga etmem 🤭 hormonların etkisinden haberi olsun birşey olursa ona göre davransın diye. Siz de haberdar edin hormonlardan, bu dönemin farklı bir dönem olabildiğini bilsin, siz ne hiissederseniz bebiş de onu hisseder bilsin bence.
valla canım 3. bebiş artık bu, bu saate kadar bayaa öğrenmiş olmalıydı ama babasını kaybetti 40 gün kadar önce, çok kırgınım o yüzden bilmiyorum ben zaten ona bir şey bırakmıyordum, herhangi bi trip alınganlık hormonluk bişi yapmamıştım ama bilemiyorum işte.

valla canım 3. bebiş artık bu, bu saate kadar bayaa öğrenmiş olmalıydı ama babasını kaybetti 40 gün kadar önce, çok kırgınım o yüzden bilmiyorum ben zaten ona bir şey bırakmıyordum, herhangi bi trip alınganlık hormonluk bişi yapmamıştım ama bilemiyorum işte.
Anladım canım. Allah rahmet eylesin. Bir erkek için babasını kaybetmek gerçekten çok ağır travmaya sebep olabiliyor. Zor bir dönemdir onun için de. Sen de kendini üzme canım bebişin de üzülür. Bir şekilde atlatırsınız, kısa süreli zorluklar bunlar, hiç takma kafana. 😊 Bebişini düşün, ben üzülecek olsam elimi hemen bebişe koyuyorum, onunla konuşuyorum rahatlatıyor beni 😊

Anladım canım. Allah rahmet eylesin. Bir erkek için babasını kaybetmek gerçekten çok ağır travmaya sebep olabiliyor. Zor bir dönemdir onun için de. Sen de kendini üzme canım bebişin de üzülür. Bir şekilde atlatırsınız, kısa süreli zorluklar bunlar, hiç takma kafana. 😊 Bebişini düşün, ben üzülecek olsam elimi hemen bebişe koyuyorum, onunla konuşuyorum rahatlatıyor beni 😊
saol canım, amin.

Günaydın arkadaşlar sizde de gece acıkma oluyor mu?
Midemin ağrısıyla uyandım bişeyler yiyip tekrar yattım öyle uyuyabildim.
Benim bebek çokmu obur acaba 😅
Ben de acıkıyorum gece uyanıp 🤭 yatağımın başına leblebi koydum, kalkmadan ondan yiyorum beş altı tane. Beni sabaha kadar idare ediyor 🤭 gece kalkıp yiyince uykum açılıyor çünkü. Zaten zar zor az buz uyuyabiliyorum ☺️

Amann bu hormonlar varya adam ne yapsa banada batıyor 🤣🤣 rüyamda kötu görüyorum sabah bir hışımla saldırı🤭🤭 oluyor yani sağolsun o da ayy kiyamam hormondur falan demiyor iyice çıldırıyorum o zaman🤗 aksam rüyamda bosuyordum mesela 🙈🙈

Ben de acıkıyorum gece uyanıp 🤭 yatağımın başına leblebi koydum, kalkmadan ondan yiyorum beş altı tane. Beni sabaha kadar idare ediyor 🤭 gece kalkıp yiyince uykum açılıyor çünkü. Zaten zar zor az buz uyuyabiliyorum ☺️

Yaa bende uyuyamıyorum işte bide tam uyumuşken mide ağrısıyla uyanmak öyle zor geliyorki 😅
Siz neden uyuyamıyosunuz acaba

Günaydın arkadaşlar sizde de gece acıkma oluyor mu?
Midemin ağrısıyla uyandım bişeyler yiyip tekrar yattım öyle uyuyabildim.
Benim bebek çokmu obur acaba 😅
Bnde çok kalkar yerim zaten 70 kere tuvalete kalkıyorum uyanınca karnım acıkıyo yyip Bişeyler yatıyorum Yemezsem uyuyamıyorum bide midem bulanıyo aç kalınca zaten yiyince geçiyo 😂

yok canım, eşimle tartıştık biraz tadım kaçtı işte :110:
aman onlar da can sıkmaslar olmaz bizim hormonlarımız var can taşıyoruz onlar ne yapıyor bızde tartısmadık ama heran tartısacak gıbıyız bı gergınız rahat dursalar olmaz

Bnde çok kalkar yerim zaten 70 kere tuvalete kalkıyorum uyanınca karnım acıkıyo yyip Bişeyler yatıyorum Yemezsem uyuyamıyorum bide midem bulanıyo aç kalınca zaten yiyince geçiyo 😂
Büyüdükleri için artık daha çok yiyorlar sanırım 😂 En iyisi yatmadan yiyelim 😂

Back
X