- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Benimde en son aile hekiminde yaptırdığım 1,06 çıkmış dahiliye ye gitmedim iyidir diye düşündüm1,24 olmuş canım çok iyi dedi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde en son aile hekiminde yaptırdığım 1,06 çıkmış dahiliye ye gitmedim iyidir diye düşündüm1,24 olmuş canım çok iyi dedi
Aile hekimim pandemiden sonra o kadar ilgisiz ki herşeyi ben soruyorum hiç arayıp bişey için bana hatırlatma yapılmıyor bile. Ben istemesem rutin kan testi bile yapmaya niyetleri yoktu. Tetanoz aşısı sorduğumda detaylı ultrason çekilsin doktorun yaptır derse gel dediCanım aile hekiminde kayıtlarda çıkıyor oradan baktır
Gözün Aydın canımiyi akşamlar kızlar
bugün randevum vardı gördük bebişi cinsiyeti de öğrendik çok şükür erkekmiş 2. Oğluşumuz yolda
wendy ekleyebilirsin artık canım
![]()
En geç ögrenen annemiz hayırlı olsun ne çok bekletti bu bebiş seniiyi akşamlar kızlar
bugün randevum vardı gördük bebişi cinsiyeti de öğrendik çok şükür erkekmiş 2. Oğluşumuz yolda
![]()
Seni yine iceri almıslar beni resmen kapının önünde sorguladı dr beyAile hekimim pandemiden sonra o kadar ilgisiz ki herşeyi ben soruyorum hiç arayıp bişey için bana hatırlatma yapılmıyor bile. Ben istemesem rutin kan testi bile yapmaya niyetleri yoktu. Tetanoz aşısı sorduğumda detaylı ultrason çekilsin doktorun yaptır derse gel dedi
Valla bnm kuaförüm kendi boyadı o çok hassas hamilelikte boya işinde doktorum izin verdi dedim diye boyadı loreal inoa kullandı sanırım çok tutmadı ve bahçede boyadıboya ismi varmı kendimiz mi alıyoruz yoksa kuaför mü ayarlıyor ya benimde beyazlarım aşırı çok
Kuzu benimde çok fena ya fazla oturdummu hemen acı oluoKızlar ne güzel sanırım hepimiz sonunda cinsiyeti öğrendik ☺ hepimize hayırlı olsun, sağlıklı hanilelikler, güzel doğumlar nasip olsun ☺ ben yarın yine kontrole gidiyorum. Ara kontrol, merak ettiğim için gidiyorumbir ay bekleyecek sabır bende nerdeee
en fazla 20 gün bekleyebiliyorum
Bu aralar kuyruk sokumum otururken çok acıyor. Sizde de oluyor mu?
Benimde oluyor ya çok kötü bir ağrı kalçama vuruyor hem de 2. aydan itibaren hep oldu.Doktora sordum normal dedi ama arkadaşlarım arasında öyle olan hiç yok. Doktor oturma simidi önerdi aldım ben otururken rahatlatıyor tavsiye ederimKızlar ne güzel sanırım hepimiz sonunda cinsiyeti öğrendik ☺ hepimize hayırlı olsun, sağlıklı hanilelikler, güzel doğumlar nasip olsun ☺ ben yarın yine kontrole gidiyorum. Ara kontrol, merak ettiğim için gidiyorumbir ay bekleyecek sabır bende nerdeee
Bnmde acıyor bikaç gündür anlamadm nedenoldu ordaki kemik acıyo resmen oyurup kalkarken cız cız ediyoKızlar ne güzel sanırım hepimiz sonunda cinsiyeti öğrendik ☺ hepimize hayırlı olsun, sağlıklı hanilelikler, güzel doğumlar nasip olsun ☺ ben yarın yine kontrole gidiyorum. Ara kontrol, merak ettiğim için gidiyorumbir ay bekleyecek sabır bende nerdeee
tetanoz aşısı cnm. aile hekimliğinde kaydın varmı?Kızlar ben aşı falan olmadım ne aşısı bu bilgilendirirmisiniz.
Nasip canım valla rahatladım şükür teşekkür ederimGözün Aydın canım ☺ Bu kadar bekletince ben nazlı bir kızın olacak diye düşünüyordumartık nazlı bir oğlan geliyor desene ☺
Sıpa dimiEn geç ögrenen annemiz hayırlı olsun ne çok bekletti bu bebiş seni![]()
Gözün aydın canım sonunda öğrenmişsin bıdığın cinsiyetini :)Sıpa dimisağlıklı olsunlar da önemli olan o canım biz fedakar analar herşeylerine razıyız
![]()
Çok şükür canım benim teşekkür ederimGözün aydın canım sonunda öğrenmişsin bıdığın cinsiyetini :)
ekledim canım, gözünüz aydın.iyi akşamlar kızlar
![]()