2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım aile hekiminde kayıtlarda çıkıyor oradan baktır
Aile hekimim pandemiden sonra o kadar ilgisiz ki herşeyi ben soruyorum hiç arayıp bişey için bana hatırlatma yapılmıyor bile. Ben istemesem rutin kan testi bile yapmaya niyetleri yoktu. Tetanoz aşısı sorduğumda detaylı ultrason çekilsin doktorun yaptır derse gel dedi

iyi akşamlar kızlar

bugün randevum vardı gördük bebişi cinsiyeti de öğrendik çok şükür erkekmiş 2. Oğluşumuz yolda :emir_bebek:
wendy wendy ekleyebilirsin artık canım 😊😘
Gözün Aydın canım ☺️ Bu kadar bekletince ben nazlı bir kızın olacak diye düşünüyordum 😂 artık nazlı bir oğlan geliyor desene ☺️

Aile hekimim pandemiden sonra o kadar ilgisiz ki herşeyi ben soruyorum hiç arayıp bişey için bana hatırlatma yapılmıyor bile. Ben istemesem rutin kan testi bile yapmaya niyetleri yoktu. Tetanoz aşısı sorduğumda detaylı ultrason çekilsin doktorun yaptır derse gel dedi
Seni yine iceri almıslar beni resmen kapının önünde sorguladı dr bey:ukala::KK64:

boya ismi varmı kendimiz mi alıyoruz yoksa kuaför mü ayarlıyor ya benimde beyazlarım aşırı çok
Valla bnm kuaförüm kendi boyadı o çok hassas hamilelikte boya işinde doktorum izin verdi dedim diye boyadı loreal inoa kullandı sanırım çok tutmadı ve bahçede boyadı
Kızlar ne güzel sanırım hepimiz sonunda cinsiyeti öğrendik ☺ hepimize hayırlı olsun, sağlıklı hanilelikler, güzel doğumlar nasip olsun ☺ ben yarın yine kontrole gidiyorum. Ara kontrol, merak ettiğim için gidiyorum 🤭 bir ay bekleyecek sabır bende nerdeee 🤭 en fazla 20 gün bekleyebiliyorum 🤭

Bu aralar kuyruk sokumum otururken çok acıyor. Sizde de oluyor mu?
Kuzu benimde çok fena ya fazla oturdummu hemen acı oluo

Kızlar bende aşı oldum 3 gün oldu bugün azaldı ağrı biraz. Yumurta gibide şişlik oldu. Arada bir buz koydum.Aşıdan iğneden hiç korkmam vurulurken de sıkıntı olmuyor zaten hiç hissetmedim bile. 3-4 saat sonra ağrı başladı ama sonuçta vurulmamız gerek.Bide ben hiç dikkat etmedim kolumu kullandım hep o yüzden daha fazla ağrı olmuş olabilir. Bana 1 ay sonra bir doz daha var dediler size de öyle söyleyen oldu mu?

Kızlar ne güzel sanırım hepimiz sonunda cinsiyeti öğrendik ☺ hepimize hayırlı olsun, sağlıklı hanilelikler, güzel doğumlar nasip olsun ☺ ben yarın yine kontrole gidiyorum. Ara kontrol, merak ettiğim için gidiyorum 🤭 bir ay bekleyecek sabır bende nerdeee 🤭 en fazla 20 gün bekleyebiliyorum 🤭

Benimde oluyor ya çok kötü bir ağrı kalçama vuruyor hem de 2. aydan itibaren hep oldu.Doktora sordum normal dedi ama arkadaşlarım arasında öyle olan hiç yok. Doktor oturma simidi önerdi aldım ben otururken rahatlatıyor tavsiye ederim

Kızlar ben aşı falan olmadım ne aşısı bu bilgilendirirmisiniz.

Bnmde acıyor bikaç gündür anlamadm nedenoldu ordaki kemik acıyo resmen oyurup kalkarken cız cız ediyo 🙄

günaydın kızlar dün fotoğrafını aldım oğluşun abisine benziyo bu bıdık da 😊

Eklentiler

• IMG-20200629-WA0001-1.webp
    IMG-20200629-WA0001-1.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 53
Back
X