uyuyamayanlar kervanına bir ek de benden
işyerinde yoruluyorum akşam erken uykum geliyor 11-11.30 gibi yatıyorum 1 saat temiz uyku var sonra sabaha kadar her tıkırtıya, her dönmeme uyanıyorum
ki bizim evde kedi var tıkırtı asla bitmez
böyle geceden yatıp sabaha kalktığım günleri çok özledim
hava sıcaklığı artıyor göbüşler hızla büyüyor 7. aydan sonra ne yapıcaz çok merakla bekliyorum ben de
Ayda bir çağırıyor hoca ama ben en geç yirmi günde bir gidiyorum merak ediyorum ve korkuyorum napiym bir ara gruptan da kötü haberler aldık ya onlar d açok etkiledi beni tabii. Ben gidiyorum bir de özlediniz Di mi beni diyip sevimlilik yapıp giriyorum bugün bahanem de var iğnem bitiyor
Benim de ayda bir, geçmek bilmiyor Son ayda anca 2 haftaya filan düşüyor son haftada da 2 günde 1 çağırıyor nst için genelde. Önceki hamileliğimde böyleydi ama bakalım bunda nasıl olur :)
Benim de kontrol yarın saat 9da. Sonra da sağlık ocağında tetanos aşısı var. Sağlık ocağım kapalıydı aslında corona çıkmış karantinaya alınmıştı açmışlar sonunda
Ben en basindan beri 2 haftada 1 gidiyodum gecen doktor 3 haftaya gel dedi ben kabul etmedim dayanamam o kadar deyip.yine 2 haftaya randevu aldim 2 hafta bile zor geciyor ayda bir gidenler nasil dayaniyor bilmiyorum valla
uyuyamayanlar kervanına bir ek de benden
işyerinde yoruluyorum akşam erken uykum geliyor 11-11.30 gibi yatıyorum 1 saat temiz uyku var sonra sabaha kadar her tıkırtıya, her dönmeme uyanıyorum
ki bizim evde kedi var tıkırtı asla bitmez
böyle geceden yatıp sabaha kalktığım günleri çok özledim
hava sıcaklığı artıyor göbüşler hızla büyüyor 7. aydan sonra ne yapıcaz çok merakla bekliyorum ben de
Gerçekten çok zorluyor bende deliksiz uykuya hasretim saat başı uyanıyorum hava sıcaklığı mide bulanması kemik ağıları derken gece uyku yok gibi artık iş yerinde uykum gelince yatıp uyuyorum daha yolun yarışında boyleysek ileriyi dusunemiyorum
kızlar size birsey sormak istiyorum
doğum sırasında göbek kordonu saklanamsı yani kordon kanı depolanması yapmayı düşünen var mı kızımda yaptıramamıştım alırken kullanılan kit yıllık aidat fazla pahalı gelmişti şimdi oğlumda düşünüyorum ama uygun birsey istiyorum araştırıp bulan var mı aranızda ben sadece onkim diye bir yer biliyorum
kordon kanının ne kadar önemli olduğunu biliyorum Allah korusun hem kendi çoçularımız için hemde başkalarına bağışçı olabiliriz bu kadar değerli birşeyin çöp olmasını istemiyorum
Sanirim ilk bebekleriniz oğlum 6 yaşında 7 senedir deliksiz uykuya hasretim ki oğlum çok güzel uyuyan bir bebektir anneliğin verdiği birşey sanirim sürekli uyanıyorsunuz birde çalıştığın için artık bazen diyorum şöyle akşam kafami koyayım sabah uykumu alarak kalkım diyordum ama olmucak sanirim
Yatmadan yiyince daha çok acıkıyo insan sanki bn yatmadan da meyve yerim gene acıkıyo insan ramazanda hep eşimle kalktım gece ordan alışkanlık kazandım
Sanirim ilk bebekleriniz oğlum 6 yaşında 7 senedir deliksiz uykuya hasretim ki oğlum çok güzel uyuyan bir bebektir anneliğin verdiği birşey sanirim sürekli uyanıyorsunuz birde çalıştığın için artık bazen diyorum şöyle akşam kafami koyayım sabah uykumu alarak kalkım diyordum ama olmucak sanirim