neden ki tatlım uykunu mu alamadınGünaydın kızlar, canım sıkkın hiç halim yok bugün
yok canım, eşimle tartıştık biraz tadım kaçtı işteneden ki tatlım uykunu mu alamadın
Sağol canım teşekkür ederimekledim canım, gözünüz aydın.
Canım oluyo arada sıkma canını biz hassas dönemdeyiz hemen alınıyoruz fazla tepki veriyoruz boşver birbirinizi üzüp kırmayın altdan alın düzelir inşallahyok canım, eşimle tartıştık biraz tadım kaçtı işte
inşallah, hassas dönemimizde onlardan da hassaslık beklemek yanlış oluyo sanırım işte.Canım oluyo arada sıkma canını biz hassas dönemdeyiz hemen alınıyoruz fazla tepki veriyoruz boşver birbirinizi üzüp kırmayın altdan alın düzelir inşallah
Bnmde acıyor bikaç gündür anlamadm nedenoldu ordaki kemik acıyo resmen oyurup kalkarken cız cız ediyo
Valla bnm kuaförüm kendi boyadı o çok hassas hamilelikte boya işinde doktorum izin verdi dedim diye boyadı loreal inoa kullandı sanırım çok tutmadı ve bahçede boyadı
Kuzu benimde çok fena ya fazla oturdummu hemen acı oluo
Oturma simidi alayım o zaman işe yarıyor diyorsanBenimde oluyor ya çok kötü bir ağrı kalçama vuruyor hem de 2. aydan itibaren hep oldu.Doktora sordum normal dedi ama arkadaşlarım arasında öyle olan hiç yok. Doktor oturma simidi önerdi aldım ben otururken rahatlatıyor tavsiye ederim
Ben eşime hamilelik başında söyledim, bu dönemde benim hormonların kafası karışıyor alıngan, duygulu, ağlak, huysuz, kızgın olabilirim bazen bilmiyorum hiç dedim. Seni baştan haberdar edeyim dediminşallah, hassas dönemimizde onlardan da hassaslık beklemek yanlış oluyo sanırım işte.
valla canım 3. bebiş artık bu, bu saate kadar bayaa öğrenmiş olmalıydı ama babasını kaybetti 40 gün kadar önce, çok kırgınım o yüzden bilmiyorum ben zaten ona bir şey bırakmıyordum, herhangi bi trip alınganlık hormonluk bişi yapmamıştım ama bilemiyorum işte.Ben eşime hamilelik başında söyledim, bu dönemde benim hormonların kafası karışıyor alıngan, duygulu, ağlak, huysuz, kızgın olabilirim bazen bilmiyorum hiç dedim. Seni baştan haberdar edeyim dedimçünkü normal zamanda hayatımda hiç trip atmam, alınmam, kızıp kavga etmem hormonların etkisinden haberi olsun birşey olursa ona göre davransın diye. Siz de haberdar edin hormonlardan, bu dönemin farklı bir dönem olabildiğini bilsin, siz ne hiissederseniz bebiş de onu hisseder bilsin bence.
Anladım canım. Allah rahmet eylesin. Bir erkek için babasını kaybetmek gerçekten çok ağır travmaya sebep olabiliyor. Zor bir dönemdir onun için de. Sen de kendini üzme canım bebişin de üzülür. Bir şekilde atlatırsınız, kısa süreli zorluklar bunlar, hiç takma kafana.valla canım 3. bebiş artık bu, bu saate kadar bayaa öğrenmiş olmalıydı ama babasını kaybetti 40 gün kadar önce, çok kırgınım o yüzden bilmiyorum ben zaten ona bir şey bırakmıyordum, herhangi bi trip alınganlık hormonluk bişi yapmamıştım ama bilemiyorum işte.
saol canım, amin.Anladım canım. Allah rahmet eylesin. Bir erkek için babasını kaybetmek gerçekten çok ağır travmaya sebep olabiliyor. Zor bir dönemdir onun için de. Sen de kendini üzme canım bebişin de üzülür. Bir şekilde atlatırsınız, kısa süreli zorluklar bunlar, hiç takma kafana.Bebişini düşün, ben üzülecek olsam elimi hemen bebişe koyuyorum, onunla konuşuyorum rahatlatıyor beni
Ben de acıkıyorum gece uyanıpGünaydın arkadaşlar sizde de gece acıkma oluyor mu?
Midemin ağrısıyla uyandım bişeyler yiyip tekrar yattım öyle uyuyabildim.
Benim bebek çokmu obur acaba
Amann bu hormonlar varya adam ne yapsa banada batıyorvalla canım 3. bebiş artık bu, bu saate kadar bayaa öğrenmiş olmalıydı ama babasını kaybetti 40 gün kadar önce, çok kırgınım o yüzden bilmiyorum ben zaten ona bir şey bırakmıyordum, herhangi bi trip alınganlık hormonluk bişi yapmamıştım ama bilemiyorum işte.
Ben de acıkıyorum gece uyanıpyatağımın başına leblebi koydum, kalkmadan ondan yiyorum beş altı tane. Beni sabaha kadar idare ediyor gece kalkıp yiyince uykum açılıyor çünkü. Zaten zar zor az buz uyuyabiliyorum
Bnde çok kalkar yerim zaten 70 kere tuvalete kalkıyorum uyanınca karnım acıkıyo yyip Bişeyler yatıyorum Yemezsem uyuyamıyorum bide midem bulanıyo aç kalınca zaten yiyince geçiyoGünaydın arkadaşlar sizde de gece acıkma oluyor mu?
Midemin ağrısıyla uyandım bişeyler yiyip tekrar yattım öyle uyuyabildim.
Benim bebek çokmu obur acaba
aman onlar da can sıkmaslar olmaz bizim hormonlarımız var can taşıyoruz onlar ne yapıyor bızde tartısmadık ama heran tartısacak gıbıyız bı gergınız rahat dursalar olmazyok canım, eşimle tartıştık biraz tadım kaçtı işte
Maşallah ona sonunda gösterdi demek oğlun cinsiyetini abisi kac yaşındaEvet canım özele gittik en son çareeşim takılıyo beleşe göstermem dedi diye teşekkür ederim canım
Büyüdükleri için artık daha çok yiyorlar sanırımBnde çok kalkar yerim zaten 70 kere tuvalete kalkıyorum uyanınca karnım acıkıyo yyip Bişeyler yatıyorum Yemezsem uyuyamıyorum bide midem bulanıyo aç kalınca zaten yiyince geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?