2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım bebek iyiymiş boyu kilosu maşallah şeker yüklemesi bence de yaptir her ihtimale karşı bende son bir aydır aldım hep kiloyu toplam 4.5 kg bende korktum 24. Haftada benim şeker yüklemesi testim ben yaptıracağım
Biraz da diyorum yaşımla mi ilgili kilo almam acaba 30 yaşındayım

cnm doktorum isterse yaptıracağım. bebeğin suyuna göre ve benim kilo durumuma göre karar verecek. ben de 1ayda aldım. valla ben de 35yaşındayım.ben biraz hareketi ihmal ettim bu ara. ondan sanırım birazda

cnm doktorum isterse yaptıracağım. bebeğin suyuna göre ve benim kilo durumuma göre karar verecek. ben de 1ayda aldım. valla ben de 35yaşındayım.ben biraz hareketi ihmal ettim bu ara. ondan sanırım birazda
Artık beslememizi ihmal etmeden dikkat edelim boş kalori almayalım bari

Saol canım. Ah o dışardan gelip evin içini karıştıranlar yok mu. Birçoğumuzun yaşadığı şey. Ama onlar yüzünden hiç üzülme kendi çocuklarını yuvanı düşün hep.

canım ekmek çok yeme birde ben nerdeyse hergün yürüyüşe gidiyorum eşimle akşamları ondanda almıyorum kilo çok.yürüyüş çok iyi geliyor tın tın yürüyorum

Benim akıntım cok oluyor ya beyaz açık sarı
Doktor probiyotk verdi adı lactogyn henüz alamadım ama kullanan varmı veya akıntısı olan

canım ekmek çok yeme birde ben nerdeyse hergün yürüyüşe gidiyorum eşimle akşamları ondanda almıyorum kilo çok.yürüyüş çok iyi geliyor tın tın yürüyorum
Bende yürüyorum canım hergun zaten hep kustum 3 4 haftaya kadar yiyemedim hiç bisey benim varis ve şişlik var bacaklarda ödem yani galiba yarın dr kontrolüm var bi konuşurum artık bacaklarımı da gösteririm
Birde senin haftanda bende 1 2 kilo almıştım ne olduysa 18 den sonra oldu

Yaa bende uyuyamıyorum işte bide tam uyumuşken mide ağrısıyla uyanmak öyle zor geliyorki
Siz neden uyuyamıyosunuz acaba
Huzursuz bacak sendromu başladı bende. Ya gece tam uyumadan oluyor ya gece uyanıyorum oliyor en az 1-2 saat uyutmuyor. Onun dışında kalan ağrıyor, soluma ya da sağıma yatağım derken göbeğin yükü kalçaya biniyor sanirim

Kalça ağrısı bende de başladı
Allah yardımcı olsun zor dönemlere giriş yaptık sanırım

biraz önce sağlık ocağına gittim aşı oldum . kan sonuçlarıma bakıldı şekerim düşük çıktı ya. baş dönmen falan oluyo mu dedi yok dedim. iki saatte bi bişeyler ye dedi . ne yicem ya insan şaşırıyor vala sıcaklarda bişey canm istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…