Meyve daha çok acıktırır insanı aslında siz o yüzden acıkıyormuşsunuzYatmadan yiyince daha çok acıkıyo insan sanki bn yatmadan da meyve yerim gene acıkıyo insanramazanda hep eşimle kalktım gece ordan alışkanlık kazandım
Alışırsınız merak etmeyin ben ki uykuyu o kadar çok severdim ve uykum ağırdı alıştım rabbim alistiriyor hiç unutmam bebekken uyanıp nefes alıyor mu diye kontrol ederdimEvet ilk bebek ama uykusuzluk gerçekten zormuş bizde alışırız umarım
Babaya bak benim eşimin bir tık üst seviyesiBizde bulamadık abisi zeynep olucak diyor ben eslem istiyorum babamızda polemiğe gerek yok kimliğini çıkardıgimda görürsünüz diyor
Oğlunu sen koydun bunu ben koyacağım diyorum benim hakkım yok mu ben babası değilmiyim diyorBabaya bak benim eşimin bir tık üst seviyesi
O da şişiriyo aslnda akşamları zaten çok ekmek yemeyi sevmediğim için sık acıkıyorum bn sanırımMeyve daha çok acıktırır insanı aslında siz o yüzden acıkıyormuşsunuz
Yani ben meyve yiyince acıktığımı daha çok hissediyorum
Kilo alacağım korkusuyla ekmek yemek istemiyorum bendeO da şişiriyo aslnda akşamları zaten çok ekmek yemeyi sevmediğim için sık acıkıyorum bn sanırım
Zaten oğlunu koymuş Kıza karışmasalar bari gönlümüzce koysak isminiOğlunu sen koydun bunu ben koyacağım diyorum benim hakkım yok mu ben babası değilmiyim diyor
Karismasalar olmaz bakalim sonunda ne olucak bende merak ediyorumZaten oğlunu koymuş Kıza karışmasalar bari gönlümüzce koysak ismini
merhaba infex kullanmanz bi sknti yasattmi dr banada bu ilaci verdi ama prospektusunde hamilelsr kullanmasn yaziyorBen bir şaşe içtim tek kullanımlık. 4 saat idrara çıkmadım. Toz gibi suya ekliyorsun.
Birde infex antibiyotik kullanıyorum. Bitti ilacım ama hala agrılarım ve akıntı var yanma ve kaşıntı yok canım inşnalh senininkide geçer sen ne kullanıyorsun
Penisilin grubu bi antibiyotikti gebelikte en güvenilir antibiyotikler penisilinler ilk hamileliğinde 4 kutu kullandım hic bir sıkıntı oluşturmadı enfexia ve infex veriyorlardımerhaba infex kullanmanz bi sknti yasattmi dr banada bu ilaci verdi ama prospektusunde hamilelsr kullanmasn yaziyor
cok korkuyorm yaPenisilin grubu bi antibiyotikti gebelikte en güvenilir antibiyotikler penisilinler ilk hamileliğinde 4 kutu kullandım hic bir sıkıntı oluşturmadı enfexia ve infex veriyorlardı
ben 3 kilo almışım başından beriKızlar hiç kilo yazmamışsınız sizler hiç kilo almadınız mı
Hic korkma idrar yolu enf mu yaşıyorsun idrar yolu enfeksiyonu gebelikte çok tehlikeli imiş dr um anlatmıştı internette de doktor sitelerinde anlatılıyor tedavi edilmesi gerekiyor yoksa mesanede zaten baskı olduğu için enfeksiyon kolayca böbreklere kadar ilerleyebiliyor muş birde doğumu tetikliyor başlatıyor demislerdicok korkuyorm yaplasentam asagdayms bunca zaman onla ugrasirken smdide enfeksiyon ckti sonra prospektusu okuyunca cok canm skildi ama iciyorm yine de
evet. buyuzden cok korkuyorm bende allahm esirgesin ins. kafayi yicemHic korkma idrar yolu enf mu yaşıyorsun idrar yolu enfeksiyonu gebelikte çok tehlikeli imiş dr um anlatmıştı internette de doktor sitelerinde anlatılıyor tedavi edilmesi gerekiyor yoksa mesanede zaten baskı olduğu için enfeksiyon kolayca böbreklere kadar ilerleyebiliyor muş birde doğumu tetikliyor başlatıyor demislerdi
Çok iyi canım ya benim 5 e yaklaştı aldığım kilo bende 12 kiloyla bitirmek istiyordum ama bakalım ne olacak aşırı yemiyorum da aslında birazda varis ve ödem oluştu bacaklarımdaben 3 kilo almışım başından beri
umarım böyle az az devam eder
10 kilo ile falan bitirsem çok mutlu olacağım
Antibiyotikten korkma bol bol su ic canimevet. buyuzden cok korkuyorm bende allahm esirgesin ins. kafayi yicem
özelemi gidiyorsunz 2 haftada 1. Benm dogum paketim var doktor ayda bir çagırıyor detaylıya baska bir yere gidicem önceki haftada kendi doktoruma oo art arBen en basindan beri 2 haftada 1 gidiyodum gecen doktor 3 haftaya gel dedi ben kabul etmedim dayanamam o kadar deyip.yine 2 haftaya randevu aldim 2 hafta bile zor geciyor ayda bir gidenler nasil dayaniyor bilmiyorum valla
ben 2.5-3kg almışım şimdiye kadar.Bulantım coktu ondan sanrm hala bir gün iştahlym bir gün iştahsızKızlar hiç kilo yazmamışsınız sizler hiç kilo almadınız mı
Plasenta benmde asagıda demişti en son kontrolde neden pluyor bu durum ya nasıl düzelcel zararı ne bilen varmıcok korkuyorm yaplasentam asagdayms bunca zaman onla ugrasirken smdide enfeksiyon ckti sonra prospektusu okuyunca cok canm skildi ama iciyorm yine de
En son 17 hafta da gittim de 2 kilo almistimKızlar hiç kilo yazmamışsınız sizler hiç kilo almadınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?