2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Malesef mağazaya gidip alma imkanım yok canımben de önerilerden yola çıkarak internetten almaya çalışacağım h&m ye bakacağım mesela

evet kuzum bak bi instagramda özge Oktar var o baya faydalı bilgiler paylaşıyor oyuncaktan yenidoğan setlere aklına ne gelirse , o bebeğine h&m almış şu an bebeği 6 aylık hala giydiriyor ve çok güzeller
Evet çok inceler gerçekten bende o yüzdenherşeyini alıp sadece kıyafetlerini bırakcam eylülde de giyimi bitirririm diyorum nasipse
Kuzum inşallah kolaylıkla bitirirsin bir de ikizdi senin değil mi

Hemen bakıyorum canım teşekkürler

Kızlar bebek kıyafetleri bakıyor musunuz ben dayanamıyorum netten lcw dan falan sipariş veriyorum güzel şeyler.gordukce
Bakıyorum canım daha almadım yeni belli oldu ya bizim yavaşdan alırım artık diyorum bir de abisinin kıyafetlerinden giyer onları kaldırmıştım bir bakıcam ne vardı ne yoktu eksiklerini alırım artık, ama baya kıyafeti var büyük oğlumun, kötü olanları atmıştım, hastane çıkışı alıcam, zıbın alıcam bir de tulumu çok seviyorum ben ilk zamanlar sıcacık tutuyo

Hemen bakıyorum canım teşekkürler
Bir de ben trenyoldan imaj hastane çıkışı sipariş ettim kargosu geldi çooook güzel yeri ve fiyatı uygun içlik olarak giydirmeyi düşünüyorum linki koyayım.

Canimyeni gördüm gecmis olsun hic telas yapma bunlar normal seyler benimde 2 gundur belim çok fena agriyor doktorum magnezyum vermisti tekrar ona basladim sende esin gelince bi git belki sanada magnezyum verir canim sade sodada iyi geliyor
Çok saol canım. Evet magnezyum eksikliği olabilir nette de okudum. Haftaya detaylı ultrasonumuz var o zaman soracağım doktora. Birde ben detaylı ultrasona 22+3 de gitmiş olacağım geç olmaz demi

Canım ara ara bende de oluyor o mide yanmaları ama şuan azaldı yemeklere baharatı kestim ben biraz rahatlattı beni 3- 3,5 lt su içiyorum bide.

Detaylıda en ufak ayrıntısına kadar baktıkları için cinsiyetini kesin öğrenirsin magnezyum çok önceden kullanmaya başladım ama ağrı ya da aşağıda olma durumu yoktu bende
Sagol canim benim.benim asagida ymis bide erken dogum riski icin de verdi.saglikla kucagimiza aliriz insallah senin kac haftalik

Bende ufaktan başladım ama kıyafet henüz çok almadım ablamın kız 1.5 yaşında onun hiç Giyemediği bi sürü kıyafetimiz var onları da kullanacağım

Rahim kaslarina iyi geliyormus.gerek gorulmedikce doktor vermiyor zaten.normalde progestan kullaniyirdum 19 haftada magnezyuma gecirdi.her hamilelik farkli canim

anladım ben de kullanıyorum da etkisini merak ettim teşekkürler
Bende ufaktan başladım ama kıyafet henüz çok almadım ablamın kız 1.5 yaşında onun hiç Giyemediği bi sürü kıyafetimiz var onları da kullanacağım
Ohh valla mis Bebek kıyafetleri de ucuz değil ki öyle iyi denk gelmiş

Evet ikizler ondan erken başladım bnde ilerledikçe dahada zormuş bizim büyük eşyalaeı aldım küçükler kaldı tabi daha çook araştıra araştıra alırız işte vaktimiz var

Evet sana katılıyorum bana çekim yaptıracağım yer 21-23 hafta arasında gelin dedi. 22+3 de gideceğim geç mi diye endişelenmiyor değilim.
Bana 18+3 te yaptı banada erken geldi zaten radyoloji uzmanı baktı Şimdi başka kliniğe gidicem dört boyutlu varmış 21 i bekliyorum bnde ideal 21 gibi

Evet ikizler ondan erken başladım bnde ilerledikçe dahada zormuş bizim büyük eşyalaeı aldım küçükler kaldı tabi daha çook araştıra araştıra alırız işte vaktimiz var
Çok akıllıca davranmışsın kuzu senin işin bizden biraz daha zorlayıcı uğraşın daha da fazla olcak Büyükleri halletmen de iyi olmuş kıyafet bir şekilde İnternet’ten geliyor ama büyük eşyaları bazen gözle görmek lazım şimdiden ağırlaşmadan yapman harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…