2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet canım perşembe günü gitmiştim doktorumuz cinsiyete 12. Haftada kız demişti 16 da erkek dedi detaylıda da kesin erkek olduğunu gördük
Hayirli olsun canim zaten 17 den oncesi keain olmuyormus.banada 17 de yuzde 90 erkek dedi 19 haftam da ikisi de diyemem dedi 21 haftam doldu pazartesi detaylida ne der sence.insan birsey alamiyor yoksa kiz erkek Allahin .hayirlisi olsun hepimiz icin

selam herkese

sabah kan ve idrar tahlillerim yenilendi. idrarda enfeksiyon ve kan çıktı yine. 1 ay öncede aynıydı. doktor gebelikte normal dedi. munurol şase versdi.bir de bol su içmem lazım. ayrıca kan tahlillerimde kolesteollerim yüksek geliyor sizlerin de öyle mi? yediklerime de dikkat ediyorum ama sınırın üzerinde gelmiş. ona da gebelikte olabiliyor dediler. yürüyüş önerdi yine doktor.

Ben yüzüsyü Bile yatıyorum hala bebek rahatsız olsa sizde olursunuz emin olun kocaman olunca zaten yapamayacaksınız nasıl rahat ediyorsanız öyle yatın bence..
Ama yan yatmak dusuk riski ve bebegin kan akisi icin en dogrusu ozellikle 4 .ay itibariyle sola yatmak dogrusu

17.hafta erken bir zaman değil canım yüzde 90 erkek demişse eekek olma ihtimali çok yüksek. Sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun da kız erkek önemli değil tabiki

Bana 18+3 te yaptı banada erken geldi zaten radyoloji uzmanı baktı Şimdi başka kliniğe gidicem dört boyutlu varmış 21 i bekliyorum bnde ideal 21 gibi
Bencede canım bida görün sen 18 çok erken olmuş. Bana çekim yapan yer 21-23 haftalarda gelmenizi öneriyoruz dedi zaten.

Selam kızlar perinatolojiye (ayrıntılı ultrason) giremedim daha randevular dolu napıcam ben ya özellerde pahalı diye gıtmek istemiyorum. İstanbulda oturyorum avrupa yakasındayım randevusu boş olan hastanelerde anadolu yakasında o kadar yol hiççç gidemem napıcam girmesem olurmu? Yada bi sınır varmı işte şukadar haftanın üstü olanlar giremez ayrıntılı ultrasona filan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…