Bende beklemiyodm gönderdi doktor ama zaten her türlü özel kliniğe gidecektim 21 de de ona giderim dedim ultraslnu da iyi değildi zaten gideceğim yerde dört boyutluymuş en azından içim rahat eder
Kızlar bizim doğum kasımda olacak ya doğumdan sonra bebeği aşıya kontrole götürürken nasıl götürebiliriz puset mi portbebe mi anakucağı mı bir sürü çeşit var ne alsam bilemedim ben
Kızlar bizim doğum kasımda olacak ya doğumdan sonra bebeği aşıya kontrole götürürken nasıl götürebiliriz puset mi portbebe mi anakucağı mı bir sürü çeşit var ne alsam bilemedim ben
sabah kan ve idrar tahlillerim yenilendi. idrarda enfeksiyon ve kan çıktı yine. 1 ay öncede aynıydı. doktor gebelikte normal dedi. munurol şase versdi.bir de bol su içmem lazım. ayrıca kan tahlillerimde kolesteollerim yüksek geliyor sizlerin de öyle mi? yediklerime de dikkat ediyorum ama sınırın üzerinde gelmiş. ona da gebelikte olabiliyor dediler. yürüyüş önerdi yine doktor.
Geçmiş olsun kuzum benim de yüksek kolesterol. Doktor um gebelikte normal old söyledi beni biraz endişeli görünce sen 2 kisisin artık demişti. Sanırım gebelikte en riskli gördükleri şeker tansiyon protein kaçağı falan galiba