Anladım canım sağolparol içebilirsin dediler bana başkada yapacak bişi yok maalesef ağrı yapıyor aşı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım sağolparol içebilirsin dediler bana başkada yapacak bişi yok maalesef ağrı yapıyor aşı
Çekicez artık mecbur yaniAcıyor 2. Gun ozellikle ben cuma vuruldum hala Aciyor buz da koyduydum ama pek etkisi olmadi bugun cok azaldı artık
Bana parol içebilirsin demişlerdi canımBugün sabah tetenoz aşısı oldum kolum çok ağrıyorbuzda koyuyorum ama kolumu kaldıramıyorum acıyo ne yapabilirim başka
Ali benian benim cerrahpaşada aşılama görürken profumdu ama tabi kendisi ile görüşmedik hiç asistanlar aracı oluyordu özel muayene açtırıosun ama bn açtırmadım hiç. İyi bir doktor.Bende esenler medipole gidiyorum ama detayli icin cerrahpasada tanidigim var sagolsun yarin sabah randevumu alicak 20+1 im zaten fiyati bilmiorum henuz doktorun adi profesor ALI BENIAN 200 civari duydum fiyatini bakalim sabah randevu bilgimle birlikte fiyatida soylicek
Aynıyiz canım bende peynir yumurta süt bunlar var hayatimda neyseki kalsiyum değerim iyi cıktıAynen bende oyleyim.hamilelikte baliktan tiksindim . Ceviz vs yemeye ozen gostermedim. Bulamtilarim zaten beni mafetti 4 ay . Bende korkuyorum o konuda bebek sagliklik gelistimi diye . Ben bunlari yiyemeyince süt urunlerine yuklendim hep
Hamile kaldığımdan beri bir yudum süt koymadım ağzımaAynıyiz canım bende peynir yumurta süt bunlar var hayatimda neyseki kalsiyum değerim iyi cıktı![]()
Çok tatlı ama işte kızlara hep var ogluslarimiza çok az üretiyorlar yaaEvde degilim sadece bu var ,1 hafta sonra atarim canim
Yaa oylemi 2 haftadir bu hafta icin randevu almaya calisiyorum bugun bi araci bulduk hemen ilgilendi sagolsun yarin sabah randevu saatimi vericek hayirlisiyla cok iyi diyolar ablamda detayliya oraya gitmistiAli benian benim cerrahpaşada aşılama görürken profumdu ama tabi kendisi ile görüşmedik hiç asistanlar aracı oluyordu özel muayene açtırıosun ama bn açtırmadım hiç. İyi bir doktor.
Bende iyi olduğunu duydum. Ama bnm cerrahpaşa alerjim var. Kolay kolay gitmem o hastaneye Allah düşürmesin hemen hemen 2 seneye yakın gittim böğğ geldi artıkYaa oylemi 2 haftadir bu hafta icin randevu almaya calisiyorum bugun bi araci bulduk hemen ilgilendi sagolsun yarin sabah randevu saatimi vericek hayirlisiyla cok iyi diyolar ablamda detayliya oraya gitmisti
Ben oglumda gitmistim 5 yasindaydi enfeksiyon bacaklarina inmisti ve yuruyememisti burdaki hastaneler anlamadi oraya gittim tahlil yaptilar ve rahatladim enfeksiyon dediler bi kac gune duzelir cok.memnun kaldim cocuk acilindenBende iyi olduğunu duydum. Ama bnm cerrahpaşa alerjim var. Kolay kolay gitmem o hastaneye Allah düşürmesin
Afiyet olsun canımHaha yok yok kuzum hem faydalı iyi oldu ne zamandır aklımdaydı![]()
Benim doktorum çok rahat bu konuda yeme içme kısmına hiç takılmıyor Migdem bulandigi zamanlar çok az su içerdim bebeğin suyunu sormuştum çocuk içerde yosun kesin tutmuştur diye bana hiç mi süt çay meyve sıvı tüketmiyorsun demişti bunlara takılıp stres olman bebeği daha çok etkiler demişti. Şimdi biz şunu yemedim deyip vicdan yapıyoruz şahsen ben yapıyorumyada bunları yedim sağlıklı beslendim diyoruz ya eminim o çok güzel bi şekilde besleniyordur içimizde .Mesela annelerimizin nesli daha zayıfmış hep anlatırlar annem bana hamileyken doğumdan çıktığında 48 kiloymuş hatta o kiyafetini saklardı eteğin beli 2 karış anca ben doğmuşum 52 cm 3550 kiloHamile kaldığımdan beri bir yudum süt koymadım ağzıma![]()
Hiç korkma canım kalbini ferah tut Allahın izniyle bebeğim çok iyi kızlar diye bize haber vereceksinKızlar günaydın yarın detaylı ultrasonum var ikili tarama riskli gelmişti dualarınıza ihtiyacım var. Açıkcası çok korkuyorum
[/QUOTE]akademi1994
Kotu olmus sizin icin cok uzuldum hemde asilama gibi cok onemli bir konuda neyseki kotu gunler geride kalmis bende olsam kapisindan bile gecmem herkes kendi cektigini bilir
İnşAllah kuzum inşAllahHiç korkma canım kalbini ferah tut Allahın izniyle bebeğim çok iyi kızlar diye bize haber vereceksin![]()
Arkadaslar battaniye yeterli demiş ama bende kararsız kaldım ya üşütürse gece ne yapacağız
İşte beno yuzden almadim canim sanada hatta memlekete gidince bakacam gormem lazim dedim gittim baktim cok kalin degil satici sezonu bekleyin dedi tam kalin olanlari o zaman gelecek dedi burda kullanan arkadaslarimin baya kalindi onlarinda kis bebegiydi yorgan ortmuyorlardi onlarda memleketlerinden almis eger agir olmazsa iki tane ortersinbi bakarsin olmadi bunu disarda kulkanirsin bi tane sezonda kalin alirsin
Ben yumuşak az tüysüz bisey olsun istedim kızlar ama o kalın olanlardan almak yerine arkadaşın dediği gibi yorgan da alınabilinir benim kendime orttugum yorgan bile ipincecik pikeden bi tık kalın diyim. Yorgan bana da mantıklı geldi sonucda yün yorgan değil alacaklarımız.Ben ilk kızıma taç tan bebek yorganı almıştım , o kadar yumuşak ve hafif ki ... o kalın kalın battaniyelerden çok daha iyi olur ...
Çok geçmiş olsun canım. Bilmeden yemiş ama sonuclarıni biz çekiyoruz. Benim de annem yüzünden oluşan ömür boyu benle olan bir alerjim var nikel alerjisi. Buradan kız bebek bekleyen annelere tavsiyem kızınız 2 yaşına gelmeden kulaklarını deldirmeyin şimdi tabi aletler daha farklı ama yine de ben çok acısını çekiyorum aklınizda bulunsunKUZULAR BENDEN SİZE ÖNEMLİ BİR UYARI !!!
BALIK YERKEN GERÇEKTEN DİKKATLİ OLUN ANNEM BANA HAMİLEYKEN, BABAM TEKNE İLE ÇOK BALIK TUTMUŞ AÇIKLARDA , ANNEM İYİ GELİR BEBEĞE DİYEREK BALIK TÜKETMİŞ DEVAMLI ( o zamanlar bu kadar Bilgi yokmuş bilememiş) BEN ŞU AN MULTİPL SKLEROZ HASTASIYIM BALIKTAKİ CİVA MS HASTALIĞINA SEBEP OLDU ARTIK ÖMRÜM BOYUNCA GEÇMEYECEK KRONİK BİR HASTALIĞIM VAR VE GELECEKTE BENİ NE BEKLİYOR BİLMİYORUM.. Doktorunuzun önerdiği balıkları tüketin.. Allah korusun bebeğinize zarar gelmesin ..
Çok güzel dimi keske hep tekmeleselerGünaydın kizlar bugün ilkez dıştan elimle hareketlerini hissettim kızımın tepikliyor ya hafif baskı yapınca karnımaay çok değişik bir duygu