Hangi hastane oyle canim bende adana acibademde yaptirdim 1100 tlydi bizim neyseki ozel saglik sigortasi karsiladi yoksa pahali sen dogumu nerde yapacaksin canimAllahim ücretler ne fazla oyle buyuk şehir zormus ya bizim 220+330
=550 detaylı ücreti sanirim adanada kizlar iyi sonuClarla gelirsiniz umarim.
Baskent insallah cnim. Benim es bankacı olunca o ve tüm çevremiz acibademe gidiyor kendi arkadaşlarımın da özel sigortası var Onlar da Acıbadem’e gitti ben de yaptıracaktım sonra Hakan beyi duydum gittim oyle kanım ısındı ki orda kaldım. Cok iyi guleryuzlu o yuzden seyhan baskentteyim insallah bir sıkıntı cikmazsa orda doğururum evim de gazipasada cok yakın.Hangi hastane oyle canim bende adana acibademde yaptirdim 1100 tlydi bizim neyseki ozel saglik sigortasi karsiladi yoksa pahali sen dogumu nerde yapacaksin canim
Sagol canim simdilik gelisimi guzel haftasina gore dedi.kalp iyi atimi dedi dört odacık gorunuyo dedi akraba evliligi yok dedi.ikili uclu test iyi cikmis dedi yuzde 90 skinti yoktur dedi.icin rahat etsin dersen uzakta bi hastane onerdi sadece..siz yaptnz mi canimBebeğin kalbinde bir problem varsa ya da annede gebelik esnasında bebeğin kalbini etkileyecek bir sıkıntı olusmus ise gelişim geriliği varsa vs o zaman bahsettiğiniz Dr ler bakabilir. Sıkıntı yoksa ve Dr de kalp te bir sey görmedi ise dediğiniz Dr kerim görmesine ekstra gerek yok canım..
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsinBu arada arkadaşlar bugün 21. Hafta biterken ayrıntılıya girdik. Çok şükür sağlığı yerinde imis. Elhamdülillah. Uzun uzun baktı. Herşeyine . Haftasıyla uyumlu çıktı herşeyi. Hareketlerini sordum, aşırı kuvvetli olmaz bu haftalarda hareketi, minik pit pitlar olur dedi. Hani bazen hissetmeyen arkadaşlar da tedirgin olmasin. Darısı ayrıntılıya görecek olan arkadaşlara ins
Ben tanıdığımdan 2.el alicam canım markasını unuttum ama bayağı büyük kapsamlı bişeydi.yurt dışından almıştı kadın Bana hijyen acısından parçalarını internetten alirsin demişti göğüs kapağı hortumunu göğüs başını vs öyle yapicam anladigim kadarıyla bi elektrikli mekanizması kalacak .Benimde görümcem bende elektronik var kullan Sterilize ettim ben dedi ama ikinci el bunda nasıl olur bilemedim.
Bence olmalı canım ilk 3 4 ay için sallanabilinir küçük bisey alicam bide sallanmayan normal beşik almayi düşünüyorum. Bide şu hamaklar var cevremde kullanan herkes çok memnunKızlar beşikte sallanabilme özelliği olmalı mı sizce
Ben ayrıntılı usg girdim gecen hafta cumaSagol canim simdilik gelisimi guzel haftasina gore dedi.kalp iyi atimi dedi dört odacık gorunuyo dedi akraba evliligi yok dedi.ikili uclu test iyi cikmis dedi yuzde 90 skinti yoktur dedi.icin rahat etsin dersen uzakta bi hastane onerdi sadece..siz yaptnz mi canim
Dr banu çiftçi durumu aslında ne güzel izah etmiş o kadar da gece uyandırılıp dönecek kadar da değil canım ya...Günaydın güzel anneler
Uyandigimdan beri uyku pozisyon videolarini izliyorum çünkü kendime uyku pozisyonu bulamadım. Sağa yatınca eşim uykuda çeviriyor düz yatıyorum yine öyle banu çiftçinin videosunu izletmistim ondan etkilendi sanırım. Sola döndürüyor şuan sol omuz sol sırt kismimim sol elim kolum ağrı ve uyuşma içinde. Cok kalitesiz bir uyku düzenim oluştu doktora gidince soracağım. Siz hiç sordunuz mu doktorunuza bu durumu
Bende cok zorlaniyorum hep sola yatmaya calistim bir ara sol kalcam.curudu resmen cok aciyor bazen komple bacakla beraber uyusuyor suan agirlikli olarak sola yatmaya calisiyorum arada bacagimi dinlendirmek icin sag tarafima donuyorum sirtustu ve yuzustu hic yatmamaya calisiyorumGünaydın güzel anneler
Uyandigimdan beri uyku pozisyon videolarini izliyorum çünkü kendime uyku pozisyonu bulamadım. Sağa yatınca eşim uykuda çeviriyor düz yatıyorum yine öyle banu çiftçinin videosunu izletmistim ondan etkilendi sanırım. Sola döndürüyor şuan sol omuz sol sırt kismimim sol elim kolum ağrı ve uyuşma içinde. Cok kalitesiz bir uyku düzenim oluştu doktora gidince soracağım. Siz hiç sordunuz mu doktorunuza bu durumu
Amin canim cümlemiz insGözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Amin canim .bende 2 hafta sonra ayrintiliya tekrar girecem sadece eko kalp isi takildi aklimaBen ayrıntılı usg girdim gecen hafta cumaçok şükür her sey güzeldi... Normal çıktı.. Üstümden büyük bir yük kalktı
Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin
Senin ki de hayırlı geçsin inşaallahAmin canim .bende 2 hafta sonra ayrintiliya tekrar girecem sadece eko kalp isi takildi aklima
Aaa tesadufe bak benim eşimde bankaci kayinvalidemlerin evide senin taraftaBaskent insallah cnim. Benim es bankacı olunca o ve tüm çevremiz acibademe gidiyor kendi arkadaşlarımın da özel sigortası var Onlar da Acıbadem’e gitti ben de yaptıracaktım sonra Hakan beyi duydum gittim oyle kanım ısındı ki orda kaldım. Cok iyi guleryuzlu o yuzden seyhan baskentteyim insallah bir sıkıntı cikmazsa orda doğururum evim de gazipasada cok yakın.
Seninkini Ebru hoca mi yapti cnim cok iyidir benim hocamin hocasi.
cansun hocayı da cok duydum ama turkan hanımı duymamıstım. hatta ilk baslarda kadın doktor aradım ortadoğuda bir kac tane daha varmıs sanırım kadın sonra hakan hocayı cok sevince bırakmadım. iyidir hepsi insallah sağlıkla alırız kucağmızaAaa tesadufe bak benim eşimde bankaci kayinvalidemlerin evide senin taraftayok canim ben acibademde perinatolog suleyman cansun demire cektirdim dogumu ortadoguda yaptiracam turkan yilmaz cengiz bu doktoru cok seviyorum normalde acibademde tup bebek doktorum volkan noyana yaptiracaktim turkan hanimi ortadoguda olduğunu ogrenince hemen orayi sectim
Dr banu çiftçi durumu aslında ne güzel izah etmiş o kadar da gece uyandırılıp dönecek kadar da değil canım ya...
Ben sırt üstü bile yatıyorum çok da rahat ediyorm... Dr banu da 6ay kadar istediğiniz pozisyon hatta yüz üstü bile diyo videoda...
Sonraki aylar zaten istesen de sırt üstü yatamıyorsun.
İlla soluna yatmam da zorunlu bir şey değil... Ben o kadr topik okudum kızımdan bu yana 2015den bu yana buralardayım en çok bizim topikte konusuşfu bu konu
Sola yatınca istesem de sırt üstü sağa yatamıyorum artık kemiklerim ağrıyorBende cok zorlaniyorum hep sola yatmaya calistim bir ara sol kalcam.curudu resmen cok aciyor bazen komple bacakla beraber uyusuyor suan agirlikli olarak sola yatmaya calisiyorum arada bacagimi dinlendirmek icin sag tarafima donuyorum sirtustu ve yuzustu hic yatmamaya calisiyorum
Kız düşünme hiç bunları kendini rahatlatmaya bak benim ilk gebeliğim gibisinDaha var zaman diyorum hafta ya 6.aya giriyorsun diyor transferim yapıldığında da sabaha kadar basimda nöbet tutmuştu. Bugün ünlü doktorların videolarını izledim sağa yatınca basur a bile neden oluyormuş canım.
Sola yatınca istesem de sırt üstü sağa yatamıyorum artık kemiklerim ağrıyorUykusuz geceler başladı bize
Amin canim insallah benimde bi kac arkadasim dogumunu ona yaptirmisti cokmemnun kalmislardi bende sevdim tabi benim son aklim belli olmaz acibademde olabilir bu iki hastaneden biri olacak bide bende miyom var cok sukur risk yok ama yinede ilerleyen aylar gosterecek hangi hastanede yapacagimi hakkimizda hayirlisi olsun canim senin dogum sezeryanmi normalmi olacak tarih verdilermicansun hocayı da cok duydum ama turkan hanımı duymamıstım. hatta ilk baslarda kadın doktor aradım ortadoğuda bir kac tane daha varmıs sanırım kadın sonra hakan hocayı cok sevince bırakmadım. iyidir hepsi insallah sağlıkla alırız kucağmıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?