2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar şehir dışına çıktım ve yorgunluktan sanırım aşırı derece ödem oluştu sabah uyandığımda yüzüm gözüm her yerim şişti ayaklarım bacaklarım davul gibi ne yapsam iyi gelir sizce

Kızlar birde göğüs pompası listelerde hep yazılmış almak gerekir mi ben ihtiyaç olursa alayım diyodum ama hastanede hemen gerek olabiliyor mu?
Canim bana ilk süt indiğinde bebek daha hiçsiz olduğu icin ,hızlı bosaltamadigi icin ağrıyınca lazım olmuştu. Onu da manüel aldik hemen eczaneden yeterli oldu o da.

Kızlar ayrıntılıya gidenler , giderken aç mı yok mu gittiniz ?

Canim ayrıntılida kalbe falan bakıyor ya zaten, ayrıca neden istedi ki acaba ?

En az iki gün yatmakla düzeliyor canım bende yolculuk yaptım yakın zamanda terlik bile olmadı ayağıma

Bazen biz hissetmiyoruz galiba canım ben geçen hafta doktora gittiğimde hissetmiyorum dedim oda şuan gayet hareketli demişti
Canim calusiyomusun veya gun icinde cok hareketliysen hissetmiyor olabilirsin ben evde dinlenince daha cok hissediyorum
Canim bir hafta var aramizda hic merak etme sen hareketliysen cok hareket etmiyorlar,dinlen uzan biraz da birseyler ye ,bekle
Ben de gecen haftalar ki kadar hissedemiyorum
Korkma canım bende bazen hiç hissetmiyorum bazen de çok hareketli oluyo
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Bekliyelim bakalım belki keyfi yetince kımıldar

Benim geçmiyor canım tüm gün evde uzanıyorum ama fil ayağı gibi. Kovanin içine buzlu su yapıyorum ayaklarimi sokuyorum, buz aküsü koyuyorum ardında naneli kremle masaj hiç inmiyor sen bi yazılarımı yap ıstersen belki sana iyi gelir

Her
Her şey normal gözüküyor ,gözün aydın canim

En az iki gün yatmakla düzeliyor canım bende yolculuk yaptım yakın zamanda terlik bile olmadı ayağıma
Aynen canım ayakkabımı giyemedim 1 numara büyük terlik giyebildim

Çok kötü birşeymiş canım Allah yardımcın olsun ben de deneyeyim bunları bakalım faydası olacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…