2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar şöyle bir liste hazırlamıştı annenin biri görüp kaydetmiştim buraya da koyayım belki görünce eksiğim varmış dersiniz .

Eklentiler

• 5B11B856-FF05-44E3-8EA7-B5C37D8894C3.webp
    5B11B856-FF05-44E3-8EA7-B5C37D8894C3.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 124
Kapı süsümü bitirdim sonunda kendim yaptım malzemelerini alıp erken oldu ama ileride zor olurdu yapmam 🤗 hayırla kullanmak nasip olur inşallah 🤲🏻 Gece lambası da olarak kullanırım ışığı yeterli oldu odada 🤗🌸🙈
Ay çok güzel olmuş ya harikaaa

Günaydın kızlar🤗 dün diğer günlere göre çok az daha fazla ayakta durdum sabaha kadar bacak ağrısı ve kalça ağrısından uyuyamadım😔 kaç kez doktora söyledim ağrılarımı ama magnezyum falan vermedi bana

Günaydın kızlar🤗 dün diğer günlere göre çok az daha fazla ayakta durdum sabaha kadar bacak ağrısı ve kalça ağrısından uyuyamadım😔 kaç kez doktora söyledim ağrılarımı ama magnezyum falan vermedi bana
Ozaman sadece maden suyu için akşamları bi deneyin bana iyi geldi midem için içiyodm ama iyi geliyo

Maden suyu midemde yanma yapıyor diye içmiyordum ama bugünden itibaren başlayacağım ağrı çok kötüydü.

Tabi ben önce her malzemeciye listemi yapıp attım fiyat araştırması yaptım sonra güzel ve uygun gelen yerden aldım hobi malzemeleri süs tasarımdan aldım ama bazılarını da başka yerden hepsi bi yerden daha uyguna geliyo tabi aldığında anlatırım ayrıntılı da 🤗😍
Çok saol canım bende kendim yapmak istiyorum bebişime isme karar vereyim hemen yapacak isimli alışverişlere o zaman ayrıntılı sorarım kuzum😊 bu arada kızçelerinin isimleri çok güzel adıyla yaşasın kuzucuklar🥰

Kuzu normalde balik cok seven biriyim hamilelikte ilk 3 ay yedim sonra birden tiksindim 😞demirinin toparlanmasi iyi olmus canim benimde iyiydi iste son zamanlarda boyle oldu
Bende ilk 3 ayda somondan tiksinmiştim yağlı gelmişti geçen hafta denedim yiyebildim canım. Anlıyorum seni bende avokadodan tiksindim aslında tatsız bişey ama yiyemiyorum artık😂 kuzum ekstra dan Demir için semiz otu ve Antep fıstığı ye.

Kızlar birde göğüs pompası listelerde hep yazılmış almak gerekir mi ben ihtiyaç olursa alayım diyodum ama hastanede hemen gerek olabiliyor mu?

Kızlar birde göğüs pompası listelerde hep yazılmış almak gerekir mi ben ihtiyaç olursa alayım diyodum ama hastanede hemen gerek olabiliyor mu?
Bana hemsire dedi ki mutlaka al ,benim 9 kasimdan 20 gun once dogacak buyuk ihtimal.bebek ilk zaman emmek te zorlanir,sutun bosa gitmesin dedi.ilk sut onemli oldugu icin sagicam hemen 4 ay buzlukta kaliyormus.,birde manuel alicam bebek emerken digerinden sagabilecegim oyle daha cok gelirmis.is yaparken emme gucu yuksek olanini sectim,.disari falan cikarken gogus ucuna yakin biberon da sectim,.bebegimize yarasin yeter ki..sutumun bosa gitmesini istemiyorum..bu arada benim gogsumden sivi gelmeye basladi bile...

Kapı süsümü bitirdim sonunda kendim yaptım malzemelerini alıp erken oldu ama ileride zor olurdu yapmam 🤗 hayırla kullanmak nasip olur inşallah 🤲🏻 Gece lambası da olarak kullanırım ışığı yeterli oldu odada 🤗🌸🙈
Harika olmuş 🤗Daha önceden burada resim paylaşmıştım bende bundan almayi düşünüyorum istagram dan senin yapman çok güzel olmuş maşallah ne kadar yeteneklisin 😍

Canım ben biraz buzluga depo yapmıştım balık çıkarıp yiyorum. Bide levrek somon gibi balıkları alıp yiyorum. Sezonu gibi olmaz ama ye yinede dedi doktor. Seninle bir çok şeyimiz aynı gidiyor😊 benimde tüp bebek doktorum takip ediyor. Demir benimde düşüktü canım baktırdım şimdi yeterli olmasa da yükselmiş doktor ekstraya gerek yok dedi çünkü benim Demir düşüklüğüm reglden dolayı oluyordu. Olmayınca toparlamışım yine.iş
Dün balık konusu açılınca eşim somon alayim demişti int baktım hamilelerin somon yemesi sakıncalı diyor civa dan dolayı halbuki somon en güzel balık bilgin var mı canım. Benim demirim yüksek hatta bayağı yüksek ama ferritin düşük ferritin le demir arasındaki fark ne acaba

Bende ilk 3 ayda somondan tiksinmiştim yağlı gelmişti geçen hafta denedim yiyebildim canım. Anlıyorum seni bende avokadodan tiksindim aslında tatsız bişey ama yiyemiyorum artık😂 kuzum ekstra dan Demir için semiz otu ve Antep fıstığı ye.
Avakado ananas ceviz fındık balık baklagil hepsinden tiksindim ben ya hem de tüp bebek tedavi sürecinde o dönem sağlıklı beslenicem diye migdemi çamura cevirmistim daha da yiyemedim ha bide kivi ☺☺☺

Bana hemsire dedi ki mutlaka al ,benim 9 kasimdan 20 gun once dogacak buyuk ihtimal.bebek ilk zaman emmek te zorlanir,sutun bosa gitmesin dedi.ilk sut onemli oldugu icin sagicam hemen 4 ay buzlukta kaliyormus.,birde manuel alicam bebek emerken digerinden sagabilecegim oyle daha cok gelirmis.is yaparken emme gucu yuksek olanini sectim,.disari falan cikarken gogus ucuna yakin biberon da sectim,.bebegimize yarasin yeter ki..sutumun bosa gitmesini istemiyorum..bu arada benim gogsumden sivi gelmeye basladi bile...
Inşallah bol bol sütümüz olur canım fazla olunca buzluğa atarız 🤲☺Ben bi tanıdıktan alicam kadın elektrikli almış çok az sutu gelmiş bir kaç ay kullandım dedi aparatlarin yenisini alıp kenarda bulundurucam

Harika olmuş 🤗Daha önceden burada resim paylaşmıştım bende bundan almayi düşünüyorum istagram dan senin yapman çok güzel olmuş maşallah ne kadar yeteneklisin 😍
Teşekkür ederiiim 🤗 bnmde hoşuma gitti ama çok fiyat söylediler birde kendi emeğim olsn diye yapayım dedim çok da zor değil aslnda dinlenerek iki günde bitti 😍 takı yastığına başlıcam şimdi naaipse 🙏🏻

Çok saol canım bende kendim yapmak istiyorum bebişime isme karar vereyim hemen yapacak isimli alışverişlere o zaman ayrıntılı sorarım kuzum😊 bu arada kızçelerinin isimleri çok güzel adıyla yaşasın kuzucuklar🥰
Karar verince alın şimdi daha rahat yapılıyo hem 🤗 yapacağın zaman yazarsın konuşuruz özelden yardmcı olurum 🙏🏻 Çok sağolun amin inşallah 🥰🥰

Teşekkür ederiiim 🤗 bnmde hoşuma gitti ama çok fiyat söylediler birde kendi emeğim olsn diye yapayım dedim çok da zor değil aslnda dinlenerek iki günde bitti 😍 takı yastığına başlıcam şimdi naaipse 🙏🏻
150 TL demiş canım ki kasım ayına kadar fiyat kesin artar .Taki yastığını da paylaşırsın bizimle eminim onda çok güzel olur 😚

Eklentiler

• Screenshot_20200706-103915_Instagram.webp
    Screenshot_20200706-103915_Instagram.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 100
Back
X