- 13 Mart 2020
- 743
- 844
- 53
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok güzel olmuş ya harikaaaKapı süsümü bitirdim sonunda kendim yaptım malzemelerini alıp erken oldu ama ileride zor olurdu yapmamhayırla kullanmak nasip olur inşallah
Gece lambası da olarak kullanırım ışığı yeterli oldu odada
![]()
canım selam listede daha önceden vardım ama düzenleme esnasında silinmişim sanırımben de istanbuldayım 30 yaşındayım ilk bebeğim ve cinsiyeti erkek
son adet tarihim 17 Şubat
![]()
Ozaman sadece maden suyu için akşamları bi deneyin bana iyi geldi midem için içiyodm ama iyi geliyoGünaydın kızlardün diğer günlere göre çok az daha fazla ayakta durdum sabaha kadar bacak ağrısı ve kalça ağrısından uyuyamadım
kaç kez doktora söyledim ağrılarımı ama magnezyum falan vermedi bana
Çok saol canım bende kendim yapmak istiyorum bebişime isme karar vereyim hemen yapacak isimli alışverişlere o zaman ayrıntılı sorarım kuzumTabi ben önce her malzemeciye listemi yapıp attım fiyat araştırması yaptım sonra güzel ve uygun gelen yerden aldım hobi malzemeleri süs tasarımdan aldım ama bazılarını da başka yerden hepsi bi yerden daha uyguna geliyo tabi aldığında anlatırım ayrıntılı da![]()
Günaydın canım nasılsın? Geçmiştir inş sıkıntılarınGünaydın hanımlar
ekledim canım.
Bende ilk 3 ayda somondan tiksinmiştim yağlı gelmişti geçen hafta denedim yiyebildim canım. Anlıyorum seni bende avokadodan tiksindim aslında tatsız bişey ama yiyemiyorum artıkKuzu normalde balik cok seven biriyim hamilelikte ilk 3 ay yedim sonra birden tiksindimdemirinin toparlanmasi iyi olmus canim benimde iyiydi iste son zamanlarda boyle oldu
canım teşekkür ederim hallettik şükürGünaydın canım nasılsın? Geçmiştir inş sıkıntıların
Bana hemsire dedi ki mutlaka al ,benim 9 kasimdan 20 gun once dogacak buyuk ihtimal.bebek ilk zaman emmek te zorlanir,sutun bosa gitmesin dedi.ilk sut onemli oldugu icin sagicam hemen 4 ay buzlukta kaliyormus.,birde manuel alicam bebek emerken digerinden sagabilecegim oyle daha cok gelirmis.is yaparken emme gucu yuksek olanini sectim,.disari falan cikarken gogus ucuna yakin biberon da sectim,.bebegimize yarasin yeter ki..sutumun bosa gitmesini istemiyorum..bu arada benim gogsumden sivi gelmeye basladi bile...Kızlar birde göğüs pompası listelerde hep yazılmış almak gerekir mi ben ihtiyaç olursa alayım diyodum ama hastanede hemen gerek olabiliyor mu?
Harika olmuşKapı süsümü bitirdim sonunda kendim yaptım malzemelerini alıp erken oldu ama ileride zor olurdu yapmamhayırla kullanmak nasip olur inşallah
Gece lambası da olarak kullanırım ışığı yeterli oldu odada
![]()
Dün balık konusu açılınca eşim somon alayim demişti int baktım hamilelerin somon yemesi sakıncalı diyor civa dan dolayı halbuki somon en güzel balık bilgin var mı canım. Benim demirim yüksek hatta bayağı yüksek ama ferritin düşük ferritin le demir arasındaki fark ne acabaCanım ben biraz buzluga depo yapmıştım balık çıkarıp yiyorum. Bide levrek somon gibi balıkları alıp yiyorum. Sezonu gibi olmaz ama ye yinede dedi doktor. Seninle bir çok şeyimiz aynı gidiyorbenimde tüp bebek doktorum takip ediyor. Demir benimde düşüktü canım baktırdım şimdi yeterli olmasa da yükselmiş doktor ekstraya gerek yok dedi çünkü benim Demir düşüklüğüm reglden dolayı oluyordu. Olmayınca toparlamışım yine.iş
Avakado ananas ceviz fındık balık baklagil hepsinden tiksindim ben ya hem de tüp bebek tedavi sürecinde o dönem sağlıklı beslenicem diye migdemi çamura cevirmistim daha da yiyemedim ha bide kivi ☺☺☺Bende ilk 3 ayda somondan tiksinmiştim yağlı gelmişti geçen hafta denedim yiyebildim canım. Anlıyorum seni bende avokadodan tiksindim aslında tatsız bişey ama yiyemiyorum artıkkuzum ekstra dan Demir için semiz otu ve Antep fıstığı ye.
Inşallah bol bol sütümüz olur canım fazla olunca buzluğa atarızBana hemsire dedi ki mutlaka al ,benim 9 kasimdan 20 gun once dogacak buyuk ihtimal.bebek ilk zaman emmek te zorlanir,sutun bosa gitmesin dedi.ilk sut onemli oldugu icin sagicam hemen 4 ay buzlukta kaliyormus.,birde manuel alicam bebek emerken digerinden sagabilecegim oyle daha cok gelirmis.is yaparken emme gucu yuksek olanini sectim,.disari falan cikarken gogus ucuna yakin biberon da sectim,.bebegimize yarasin yeter ki..sutumun bosa gitmesini istemiyorum..bu arada benim gogsumden sivi gelmeye basladi bile...
Teşekkür ederiiimHarika olmuşDaha önceden burada resim paylaşmıştım bende bundan almayi düşünüyorum istagram dan senin yapman çok güzel olmuş maşallah ne kadar yeteneklisin
![]()
Karar verince alın şimdi daha rahat yapılıyo hemÇok saol canım bende kendim yapmak istiyorum bebişime isme karar vereyim hemen yapacak isimli alışverişlere o zaman ayrıntılı sorarım kuzumbu arada kızçelerinin isimleri çok güzel adıyla yaşasın kuzucuklar
![]()
150 TL demiş canım ki kasım ayına kadar fiyat kesin artar .Taki yastığını da paylaşırsın bizimle eminim onda çok güzel olurTeşekkür ederiiimbnmde hoşuma gitti ama çok fiyat söylediler birde kendi emeğim olsn diye yapayım dedim çok da zor değil aslnda dinlenerek iki günde bitti
takı yastığına başlıcam şimdi naaipse
![]()