2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar şehir dışına çıktım ve yorgunluktan sanırım aşırı derece ödem oluştu sabah uyandığımda yüzüm gözüm her yerim şişti :KK14: ayaklarım bacaklarım davul gibi :cry: ne yapsam iyi gelir sizce

Kızlar birde göğüs pompası listelerde hep yazılmış almak gerekir mi ben ihtiyaç olursa alayım diyodum ama hastanede hemen gerek olabiliyor mu?
Canim bana ilk süt indiğinde bebek daha hiçsiz olduğu icin ,hızlı bosaltamadigi icin ağrıyınca lazım olmuştu. Onu da manüel aldik hemen eczaneden yeterli oldu o da.

Canlar merhaba bugun detayli ultrasonda erkek bebisim netlesti hepimiz sag salim kucagimiza alalim insallah❤❤ benim size soracagim eko icin doktor ayda bir geliyormus korona dan gelemiyor su an kalpe bakilmadi 4 odacik falan dedi yuzde doksan skinti yok dedi.istersen uzakta bi hstane onerdi.ne dersiniz kizlar gideyimmi cektiren varmi aranzda
Canim ayrıntılida kalbe falan bakıyor ya zaten, ayrıca neden istedi ki acaba ?

Kızlar şehir dışına çıktım ve yorgunluktan sanırım aşırı derece ödem oluştu sabah uyandığımda yüzüm gözüm her yerim şişti :KK14: ayaklarım bacaklarım davul gibi :cry: ne yapsam iyi gelir sizce
En az iki gün yatmakla düzeliyor canım bende yolculuk yaptım yakın zamanda terlik bile olmadı ayağıma 😣

Bazen biz hissetmiyoruz galiba canım ben geçen hafta doktora gittiğimde hissetmiyorum dedim oda şuan gayet hareketli demişti
Canim calusiyomusun veya gun icinde cok hareketliysen hissetmiyor olabilirsin ben evde dinlenince daha cok hissediyorum
Canim bir hafta var aramizda hic merak etme sen hareketliysen cok hareket etmiyorlar,dinlen uzan biraz da birseyler ye ,bekle 😃
Ben de gecen haftalar ki kadar hissedemiyorum 🙁
Korkma canım bende bazen hiç hissetmiyorum bazen de çok hareketli oluyo
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Bekliyelim bakalım belki keyfi yetince kımıldar😊

Benim geçmiyor canım tüm gün evde uzanıyorum ama fil ayağı gibi. Kovanin içine buzlu su yapıyorum ayaklarimi sokuyorum, buz aküsü koyuyorum ardında naneli kremle masaj hiç inmiyor sen bi yazılarımı yap ıstersen belki sana iyi gelir

Her
Merhabalar 13+6haftalihiz ilk doktor erkek gibi ama kordon olabilir kesin değil dedi sonra hiç göstermedi bugün ikili test sonucunda tekrar baktı yok döndü arkasını yok size diyor😁 neyse ikili test sonucumu yorumlayabilir varmı aranızda başka bir dok.yapti testi kendi dok.randevjma daha var
Her şey normal gözüküyor ,gözün aydın canim

En az iki gün yatmakla düzeliyor canım bende yolculuk yaptım yakın zamanda terlik bile olmadı ayağıma 😣
Aynen canım ayakkabımı giyemedim 1 numara büyük terlik giyebildim

Benim geçmiyor canım tüm gün evde uzanıyorum ama fil ayağı gibi. Kovanin içine buzlu su yapıyorum ayaklarimi sokuyorum, buz aküsü koyuyorum ardında naneli kremle masaj hiç inmiyor sen bi yazılarımı yap ıstersen belki sana iyi gelir
Çok kötü birşeymiş canım Allah yardımcın olsun ben de deneyeyim bunları bakalım faydası olacak mı

Back
X