2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben de bugun cok ayakta kaldim ondan oldu sanirim ama tedirgin oldum. Doktorum devam etmedigi surece sorun yok dinlen bol su iç dedi. Yarin okulda nobetciyim simdiden kara kara dusunuyorum

Bana 3500 fiyat verdiler oda icin cok yuksek degilmi

valla ben normal de de taş tuş pek sevmem bebeklere de nedense yakıştırmıyorum onlar daha masum daha duru oldukları için sade bişeyler bebekleri daha ön plana çıkarıyor düşüncesindeyim
instagram akdenizo diye bir sayfa var hic alısveris yapmadim kalitesini vs bilmiyorum ama ürünler bence daha bebekler icin.. daha nostaljik.. benim cok hoşuma gidiyor...

Ben de bugun cok ayakta kaldim ondan oldu sanirim ama tedirgin oldum. Doktorum devam etmedigi surece sorun yok dinlen bol su iç dedi. Yarin okulda nobetciyim simdiden kara kara dusunuyorum
Nöbet zor iş gerçekten. Ben eşimle aynı okuldayım. Yorulunca nöbetimi o tutuyor. Ayakta çok kalınca kasıklarımda ağrı oluyor. Birde derste aktif oluyoruz sürekli ayakta.Nöbetten düşmeme son 4 hafta kaldı.

Özel hastanelerde doğum ücretinin icinde anne ve bebeğin ilk kontrolleri, fotograf cekimi vs oluyor ya hani. Işte ordaki fotograf cekiminden kasıt ne oluyor nerede cekiyorlar dogumhanede ilk dogdugu anda mi yoksa odaya çıkıp kendimize gelip biraz toparlandiktan sonra mi. Bilgisi olan var mi?

Kızlar ben uzun zamandır düğünd gitmiyordum. Yakın bir arkadaşımın bugün kınası vardı ve oynamayı çok sevdiğim için dayanamadım baya oynadım birşey olmaz düşüncesiyle. Sonra herkes beni korkuttu. Eve geldim çamaşırımda ıslanmış biraz. Su mu geldi dedim korktum ya birşey olmamıştır heralde dimi? Su gelse devamı gelir mi?

İnşallah olmmıştır. Çevre korkutmaya bayılır zaten. Eskiden ninelerimiz tarlalarda çalışıp çocuğu tarlada doğurup eve geliyorlarmış. Biz mi çok nazlıyız zaman mı değişti gerçi hamile kalana kadar neler çektikten sonra attığımız adıma da dikkat eder olduk
Sağsalim bebişlerimizi kucağımıza almayı Allahım nasip etsin

Bi anda da bosalabilir, sizinti seklinde de olabilir. Ama seninki o sekilde degildir. Oynadim dedin ya canim, terden nemden fln olmustur

Tarlada dogurup, 40 ını gormeden öluyordu cogu ama, su an yas ortalamasi bile degisti. Bi de kendim adina soliyim, hamile kalmayi gectim, hamileligi su zmaanda saglikli sekilde surdurup, eve goturebilmek, mucize bi durum. Cevre korkutmasini tabiki desteklemem ama sizin ilk gebeliginiz sanirim. Allah aci yasatmadan, kucagimiza almayi nasip etsin. Bi kaybim oldugu icin, onceki gebeligimdeki gibi calismayi gectim, yemek yapmak bilr luks benim icin, soylemeden edemicem kendimizi yillar evveliyle kiyaslamak, elma armut hesabi gibi olur.

Bizim hastane bebegin ve annenin yatagini susluyor cibinlik falan takiyor ve lohusa serbeti veriyor gumus serbetlikle :) kapi susu yoksa hosgeldin bebegim dye suste koyuyor varsa kendininki koyuyosun bende o sebeple sadece kapi susu ve cikolata alicam gelene cikolata ikram ederim serbette var zaten fazla gelen olmaz zaten yakinlarmz gelicek abartiya gerek yok bunlae olmasaydida susleme yapmazdim sadece yine kapi susu ve cikolata alirdkm eve ozenmek daha mantkli geliyor bana tabi herkesn geleni gideni hevesleri farklidir :)

Aminn inşallahh. Şuan sırt üstü yatıyorum baya tekmeliyor. İnşallah keyfi yerindedir. Oynadığım için ona bitşey olsa vicdan azabı çekerim zaten baya üzüldüm sonra keşke oynamasaydım diye.

Bir tarafta toplandığını nasıl anlıyorsunuz ben ayırt edemem sanırım birde bu rahim ölçümü nedir bana öyle bir ölçüm yapmadı drum ayrıntılıy gidince sorayım ama ondam önce kasık ağrım geçmezse başka bir dra gitmem gerek bir arkadaş sormuş ağrıyı dr arkadaşına idrar yollarına bakılsın bol su içsin demiş ama bu ağrı öyle değil ben başlarda idrar yolu enfk olmuştum istemeyerek de olsa antibiotik kullandım ama o ağrı başkaydı tüm karnımdaydı o bu batar tarzda yani adet ağrısı gibi değil

Canim bizim.hastanede var fotograf cekimi dogumhanede cekiyolar dogumdan sonra cekmiyolar bildigim kadariyla ve sadece begendigin bir ader resim secip cerceveyle veriyolar gerisini almak istersen ucretliymis
Neyse dogumda guzel.bir poz yakalasinlarda dogumdan cikinca bizde hallederiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…