- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Ben de bugun cok ayakta kaldim ondan oldu sanirim ama tedirgin oldum. Doktorum devam etmedigi surece sorun yok dinlen bol su iç dedi. Yarin okulda nobetciyim simdiden kara kara dusunuyorumDinlenince geçmesi gerek. Ama uzun süre devam ediyorsa kontrol şart. Yorgunluktan olması ama gayet normal. Ben gün içinde çok yorulduysam karnımı çok sert hissediyorum. Ne zaman dinleniyorum yavaş yavaş rahatlıyor
Bir seferse önemli değildir inşallah ama o toplanma olayı kasılma demekmiş. Sık olursa mutlaka doktorunuza danışın. Gelmiş geçmiş olsun inşallahİlk kez bugün yasadim uzaninca geçti çok sükür. Insallah tekrarlamaz
Bana 3500 fiyat verdiler oda icin cok yuksek degilmiKızlar böyle süslemedir, hediyeliktir, aldıklarımızı veya görüp beğendiğimiz şeyleri fikir olsun diye paylaşırsak ne güzel olur.
Mesela ben odamı hem kendim süslemek istiyorum ama neyi nerden bulucam diye düşünerek hazır oda süslemesi yapan bir firma ile mi anlaşsam diye düşünmeye başladım
Amin insallah doktorum rahatlamazsan gel kontrole dedi. Insallah tekrarlamazBir seferse önemli değildir inşallah ama o toplanma olayı kasılma demekmiş. Sık olursa mutlaka doktorunuza danışın. Gelmiş geçmiş olsun inşallah
Nöbet zor iş gerçekten. Ben eşimle aynı okuldayım. Yorulunca nöbetimi o tutuyor. Ayakta çok kalınca kasıklarımda ağrı oluyor. Birde derste aktif oluyoruz sürekli ayakta.Nöbetten düşmeme son 4 hafta kaldı.Ben de bugun cok ayakta kaldim ondan oldu sanirim ama tedirgin oldum. Doktorum devam etmedigi surece sorun yok dinlen bol su iç dedi. Yarin okulda nobetciyim simdiden kara kara dusunuyorum
İnşallah olmmıştır. Çevre korkutmaya bayılır zaten. Eskiden ninelerimiz tarlalarda çalışıp çocuğu tarlada doğurup eve geliyorlarmış. Biz mi çok nazlıyız zaman mı değiştiKızlar ben uzun zamandır düğünd gitmiyordum. Yakın bir arkadaşımın bugün kınası vardı ve oynamayı çok sevdiğim için dayanamadım baya oynadım birşey olmaz düşüncesiyle. Sonra herkes beni korkuttu. Eve geldim çamaşırımda ıslanmış biraz. Su mu geldi dedim korktum ya birşey olmamıştır heralde dimi? Su gelse devamı gelir mi?
Bi anda da bosalabilir, sizinti seklinde de olabilir. Ama seninki o sekilde degildir. Oynadim dedin ya canim, terden nemden fln olmusturKızlar ben uzun zamandır düğünd gitmiyordum. Yakın bir arkadaşımın bugün kınası vardı ve oynamayı çok sevdiğim için dayanamadım baya oynadım birşey olmaz düşüncesiyle. Sonra herkes beni korkuttu. Eve geldim çamaşırımda ıslanmış biraz. Su mu geldi dedim korktum ya birşey olmamıştır heralde dimi? Su gelse devamı gelir mi?
Tarlada dogurup, 40 ını gormeden öluyordu cogu ama, su an yas ortalamasi bile degisti. Bi de kendim adina soliyim, hamile kalmayi gectim, hamileligi su zmaanda saglikli sekilde surdurup, eve goturebilmek, mucize bi durum. Cevre korkutmasini tabiki desteklemem ama sizin ilk gebeliginiz sanirim. Allah aci yasatmadan, kucagimiza almayi nasip etsin. Bi kaybim oldugu icin, onceki gebeligimdeki gibi calismayi gectim, yemek yapmak bilr luks benim icin, soylemeden edemicemİnşallah olmmıştır. Çevre korkutmaya bayılır zaten. Eskiden ninelerimiz tarlalarda çalışıp çocuğu tarlada doğurup eve geliyorlarmış. Biz mi çok nazlıyız zaman mı değiştigerçi hamile kalana kadar neler çektikten sonra attığımız adıma da dikkat eder olduk
Sağsalim bebişlerimizi kucağımıza almayı Allahım nasip etsin
Bizim hastane bebegin ve annenin yatagini susluyor cibinlik falan takiyor ve lohusa serbeti veriyor gumus serbetlikle :) kapi susu yoksa hosgeldin bebegim dye suste koyuyor varsa kendininki koyuyosun bende o sebeple sadece kapi susu ve cikolata alicam gelene cikolata ikram ederim serbette var zaten fazla gelen olmaz zaten yakinlarmz gelicek abartiya gerek yok bunlae olmasaydida susleme yapmazdim sadece yine kapi susu ve cikolata alirdkm eve ozenmek daha mantkli geliyor bana tabi herkesn geleni gideni hevesleri farklidir :)Kızlar böyle süslemedir, hediyeliktir, aldıklarımızı veya görüp beğendiğimiz şeyleri fikir olsun diye paylaşırsak ne güzel olur.
Mesela ben odamı hem kendim süslemek istiyorum ama neyi nerden bulucam diye düşünerek hazır oda süslemesi yapan bir firma ile mi anlaşsam diye düşünmeye başladım
Bdnde öyle düşündüm. Dedim altıma mı kaçırdım acaba inşallah öyledirBi anda da bosalabilir, sizinti seklinde de olabilir. Ama seninki o sekilde degildir. Oynadim dedin ya canim, terden nemden fln olmustur
Biliyor musun o da cok mumkunBdnde öyle düşündüm. Dedim altıma mı kaçırdım acaba inşallah öyledir
Benimde 14Alt sinir 30 olan testte benim 12 ydi
Aminn inşallahh. Şuan sırt üstü yatıyorum baya tekmeliyor. İnşallah keyfi yerindedir. Oynadığım için ona bitşey olsa vicdan azabı çekerim zaten baya üzüldüm sonra keşke oynamasaydım diye.İnşallah olmmıştır. Çevre korkutmaya bayılır zaten. Eskiden ninelerimiz tarlalarda çalışıp çocuğu tarlada doğurup eve geliyorlarmış. Biz mi çok nazlıyız zaman mı değiştigerçi hamile kalana kadar neler çektikten sonra attığımız adıma da dikkat eder olduk ☺
Sağsalim bebişlerimizi kucağımıza almayı Allahım nasip etsin
Canim bizim.hastanede var fotograf cekimi dogumhanede cekiyolar dogumdan sonra cekmiyolar bildigim kadariyla ve sadece begendigin bir ader resim secip cerceveyle veriyolar gerisini almak istersen ucretliymisÖzel hastanelerde doğum ücretinin icinde anne ve bebeğin ilk kontrolleri, fotograf cekimi vs oluyor ya hani. Işte ordaki fotograf cekiminden kasıt ne oluyor nerede cekiyorlar dogumhanede ilk dogdugu anda mi yoksa odaya çıkıp kendimize gelip biraz toparlandiktan sonra mi. Bilgisi olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?