2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gecti Canım insallah senin de gecer

İdrar kültürü sonucum vardı doktora gittim. Bebisimin hareketleri iyiydi. Ama crionene jele yeniden başlattı. 1 hafta kullan dedi. İliskiye girmeye korkar oldum artık. Nasıl geçecek 5 ay bilmiyorum

Slm kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah.
bugün acile gittim ağrım vardı sol tarafta, yazdıklarınızı okudum benim gibi sol tarafta ağrısı olanlar varmış.
Bebeklerde sıkıntı yoktu ve rahimda ağzı kapalıydı.
Ama devlet hastanesi olduğu için pek ilgilenmedi ler benimle.Bana bu defalık bakacam ama artık buraya değil, araştırma hastanesine git dedi ikiz olduğu için.
Sanki bakmak zorunda değilmiş gibi konuştu oysaki mecbur.
Nabzim çok yüksek çıktı ve önceki takiplerimde de hep yüksek çıkmış. Kardiyolojiye gitmem lazımmış.
Ben agrilarimin enfeksiyondan olduğunu düşünüyorum. randevu günümü bekliyorum tahlil vermek için.
Her doktora gittiğimde başka birsey çıkıyo, Gercekten hastanelere gitmekten çok yoruldum.Miniklerim için mecburum hersey onlar için zaten.

kızlar 15+4 olcam yarın ama iyiyim karnım baya çıktı bezen hafif hissediyorum bebeği çok hafif ama göğüs hassasiyetim azaldı acaba normalmi bana söylermisiniz lütfen azalması normal mıdır

kızlar 15+4 olcam yarın ama iyiyim karnım baya çıktı bezen hafif hissediyorum bebeği çok hafif ama göğüs hassasiyetim azaldı acaba normalmi bana söylermisiniz lütfen azalması normal mıdır
azalması normal canım
bazı haftalar çok hassasken bazende sizlanma olabiliyor

Canım benimde solda ağrım var işte.. Birde bemimde nabzım yüksek çıktı 92 falandı ama tansiyonum düşük bende bir kardiyolljiye gideceğim gerçi beni hep böyle nabız ve tansiyon bende randevu alıcam bakalkm kendi druma ulaşamayınca endişelendim 1 hafta yok

Nabiz 100 den aşağısı 60 dan yukarisi normal kabul ediliyor, bence seninde normal cnm sana yüksek mi dediler.
Benim 134 çıktı öncesi daha da çok

Nabiz 100 den aşağısı 60 dan yukarisi normal kabul ediliyor, bence seninde normal cnm sana yüksek mi dediler.
Benim 134 çıktı öncesi daha da çok
Yüksek dedi hemşire bende zaten panik yatarken bile hissediyorum güp güp rahatsız ediyor beni ama dr kalp ilacı yazabiliyor bama yazacaktı izinden önce konuşmuştuk eğer çpk rahatszı ederse dedi.. Kan ve demir düşüklüğü yapıyor çarpıntı onu biliyorum ama 12 normal bence ihmal etmede sen

Reactions: Eva
Hastanede sonraki gün çekimi düşünüyorum canım, öyle kostüm gibi şeyler değil aradığım şık görünen yenidoğan tulumları.

Melek kanatlı olanlardan da düşünüyorum

İdrar kültürü sonucum vardı doktora gittim. Bebisimin hareketleri iyiydi. Ama crionene jele yeniden başlattı. 1 hafta kullan dedi. İliskiye girmeye korkar oldum artık. Nasıl geçecek 5 ay bilmiyorum
Kizimda 9 ayda sadece 1 kez olmustu. Bunda da oluyor ama canim cok aciyor ve bebek sıkışacakmış gibi hissetmeye başladım

Bana sart gibi cnm istediklerimin cogu orada oda suslemeleri vs.erkek olarak cesit cok en buyuk tercihim o :)
Kızlar böyle süslemedir, hediyeliktir, aldıklarımızı veya görüp beğendiğimiz şeyleri fikir olsun diye paylaşırsak ne güzel olur.

Mesela ben odamı hem kendim süslemek istiyorum ama neyi nerden bulucam diye düşünerek hazır oda süslemesi yapan bir firma ile mi anlaşsam diye düşünmeye başladım

Ben de tam oralarda hissediyorum. İlk hareketinden beri sağ kasiga yakın, sezeryan dikis hizamda hissediyorum. Çok mu aşağıda oluyor? Ben normal saniyordum

Kızlar sağ kaburgam da cok agri var çok erken değilmi sizinde oluyor mu ?
Bazen vücudumdaki en ufak kemigin bile agridigini hissediyorum. Bakınız: Bugün 3 ve 4.katlarda nöbetçiydim. Kolumdaki akıllı bileklik 9249 adım gösteriyor şuanda Sanırım yorulmuş oluyorum, ve nöbetten nefret eder oldum

Allah kolaylık versin canim, siz çalışan hamilelere özellikle.
Ben sürekli dinlendigim halde boyleyim.

Normal cnm beni. Baya azaldi ama tamamiyle gecmis degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…