- 3 Ekim 2019
- 239
- 533
- 18
- 37
Gecti Canım insallah senin de gecerBenim oyle bi imkanim maalesef yok iste. Tek tuvaletimiz var. Esimin kuzenleri kardesleri cok geliyor. Her gun yikiyorum mecburi. Disarida baska tuvalet kullanmiyorum cok asiri sıkışmadigim surece. Ozellikle avm veya disarida bi mekanin tuvaletini asla kullanmamaya calisiyorum. Sizin gectimi enfeksiyon yoksa hala varmi
azalması normal canımkızlar 15+4 olcam yarın ama iyiyim karnım baya çıktı bezen hafif hissediyorum bebeği çok hafif ama göğüs hassasiyetim azaldı acaba normalmi bana söylermisiniz lütfen azalması normal mıdır
Çok sağol canım tşk edrimazalması normal canım
bazı haftalar çok hassasken bazende sizlanma olabiliyor
Canım benimde solda ağrım var işte.. Birde bemimde nabzım yüksek çıktı 92 falandı ama tansiyonum düşük bende bir kardiyolljiye gideceğim gerçi beni hep böyle nabız ve tansiyon bende randevu alıcam bakalkm kendi druma ulaşamayınca endişelendim 1 hafta yokSlm kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah.
bugün acile gittim ağrım vardı sol tarafta, yazdıklarınızı okudum benim gibi sol tarafta ağrısı olanlar varmış.
Bebeklerde sıkıntı yoktu ve rahimda ağzı kapalıydı.
Ama devlet hastanesi olduğu için pek ilgilenmedi ler benimle.Bana bu defalık bakacam ama artık buraya değil, araştırma hastanesine git dedi ikiz olduğu için.
Sanki bakmak zorunda değilmiş gibi konuştu oysaki mecbur.
Nabzim çok yüksek çıktı ve önceki takiplerimde de hep yüksek çıkmış. Kardiyolojiye gitmem lazımmış.
Ben agrilarimin enfeksiyondan olduğunu düşünüyorum. randevu günümü bekliyorum tahlil vermek için.
Her doktora gittiğimde başka birsey çıkıyo, Gercekten hastanelere gitmekten çok yoruldum.Miniklerim için mecburum hersey onlar için zaten.
Nabiz 100 den aşağısı 60 dan yukarisi normal kabul ediliyor, bence seninde normal cnm sana yüksek mi dediler.Canım benimde solda ağrım var işte.. Birde bemimde nabzım yüksek çıktı 92 falandı ama tansiyonum düşük bende bir kardiyolljiye gideceğim gerçi beni hep böyle nabız ve tansiyon bende randevu alıcam bakalkm kendi druma ulaşamayınca endişelendim 1 hafta yok
Kacti degerinDegerinize gore degisir tabi benim degerim cok düşükdu
Oyyy masaallah bende bugun pitpitlar hssediyorum ama emin olamadimMinnoşumun hareketlerini 2 haftadır hissediyordum ama ilk tekmeyi şuan itibariyle yemiş bulunuyorum kızlar
Yüksek dedi hemşire bende zaten panik yatarken bile hissediyorum güp güp rahatsız ediyor beni ama dr kalp ilacı yazabiliyor bama yazacaktı izinden önce konuşmuştuk eğer çpk rahatszı ederse dedi.. Kan ve demir düşüklüğü yapıyor çarpıntı onu biliyorum ama 12 normal bence ihmal etmede senNabiz 100 den aşağısı 60 dan yukarisi normal kabul ediliyor, bence seninde normal cnm sana yüksek mi dediler.
Benim 134 çıktı öncesi daha da çok
Hastanede sonraki gün çekimi düşünüyorum canım, öyle kostüm gibi şeyler değil aradığım şık görünen yenidoğan tulumları.Sen bilirsin canimda bence begndikce al yani boyle seyler tam icine sineni bulmak zor oluyor ,hastanede mj yapicaksin cekimi fotografcida mi bazi fotografcilar kostumu kendi getiriyor hastane icinde erkek bebege melek kanatlilar hos duruyor sanki cesit olarak ben bebek giyimden almistim alp bebe olarakta geciyor gercekten kaliteleri iyiydi ,arkadslarin onerdigi sayfaya bende bakicam ☺
Kizimda 9 ayda sadece 1 kez olmustu. Bunda da oluyor ama canim cok aciyor ve bebek sıkışacakmış gibi hissetmeye başladımİdrar kültürü sonucum vardı doktora gittim. Bebisimin hareketleri iyiydi. Ama crionene jele yeniden başlattı. 1 hafta kullan dedi. İliskiye girmeye korkar oldum artık. Nasıl geçecek 5 ay bilmiyorum
Kızlar böyle süslemedir, hediyeliktir, aldıklarımızı veya görüp beğendiğimiz şeyleri fikir olsun diye paylaşırsak ne güzel olur.Bana sart gibi cnm istediklerimin cogu orada oda suslemeleri vs.erkek olarak cesit cok en buyuk tercihim o :)
Ben de tam oralarda hissediyorum. İlk hareketinden beri sağ kasiga yakın, sezeryan dikis hizamda hissediyorum. Çok mu aşağıda oluyor? Ben normal saniyordumAz önce sağlık ocağı na gittim tansiyonuma baktı perşembe kan vereceğim kalp atışını duybilirmiyiz dedim bakalım dedi hemşire tam ağrıyan yerde duyuldu kalp atışı yani çok aşağıda sol alt kasık hemşirede evet biraz aşağıda dedi dr a msj attım cvp yazmadı daha tedirgin oldum böyle vir şey yaşayan varmıydı
Bazen vücudumdaki en ufak kemigin bile agridigini hissediyorum. Bakınız: BugünKızlar sağ kaburgam da cok agri var çok erken değilmi sizinde oluyor mu ?
Allah kolaylık versin canim, siz çalışan hamilelere özellikle.Bazen vücudumdaki en ufak kemigin bile agridigini hissediyorum. Bakınız: Bugün3 ve 4.katlarda nöbetçiydim. Kolumdaki akıllı bileklik 9249 adım gösteriyor şuanda Sanırım yorulmuş oluyorum, ve nöbetten nefret eder oldum
Normal cnm beni. Baya azaldi ama tamamiyle gecmis degil.kızlar 15+4 olcam yarın ama iyiyim karnım baya çıktı bezen hafif hissediyorum bebeği çok hafif ama göğüs hassasiyetim azaldı acaba normalmi bana söylermisiniz lütfen azalması normal mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?