2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende size şöyle söyleyim ilkinde çok dikkat ettim sadece yatarak geçirdim ama kısmet olmadı. Bunda haberim yoktu neler yaptım. Zıplamalar atlamalar. Allahıma şükürler olsun ki bu gebeliğim sağlıklı ilerliyor. Yani eğer sağlıklıysa ve Allah nasip ettiyse ister yatın ister atlayıp zıplayın. Allahım ol dediyse oluyor. Çok kasmamak lazım diye düşünüyorum. Buda benim tecrübem

Tesekkur edrim canim ben sezeryan olcam genel anestezi olurum büyük ihtimalle yani gözüm kapali uyuyo gibi olucam ne kadar guzel olabilirki o foto neyse dedigin gibi sonra hallederiz bol bol

Gecmis olsun, basiniz sagolsun, kacinci haftada kaybettiniz?
Benim bebegim saglikliydi zaten, calisma hayatim vardi ve yoruluyordum, 21. Haftada kaybettim. Sebebi de yoruldugumu bilmemem, nolcakmis fln dememdendi. Cok kasmaktan baska sansimin olmadiginin, farkinayim. Su an doktor tavsiyesiyle yatar haldeyim. Ayrica yatarak da guzel bi sonun beni bekleyip beklemediginden habersiz,ilerliyorum. Hersey tabiki Rabbimin elinde.
Gerci su an, su haftada konusmak icin cok erken. Allah acilarini gostermesin yeter ki

Ben koca gobegimle kuzenimin nisaninda baya gobek atmıştım, yetmedi doguma tam 1 ay kala en yakin arkadasimin hem nikah sahidi oldum hem de bi tur daha orda oynadim o kadar hareketten biseycik olmaz hic kendini uzme, ha benimkisi gibi kapi gicirtisina oynayan veledin olabilir bak onu bilemem

Kozlar dışarıdan fotoğraf çekimi fiyatını bilen bar mo? Çok mu pahalı acaba? Biraz araştırdım ama fiyat bulamadım ankara için

Tesekkur edrim canim ben sezeryan olcam genel anestezi olurum büyük ihtimalle yani gözüm kapali uyuyo gibi olucam ne kadar guzel olabilirki o foto neyse dedigin gibi sonra hallederiz bol bol
Anladim canim dogru diyosun zaten ek bir fiyatsa hic girme bile bizim hastane uygundu eltim 2018 ocakta 1250 ye yaptirdi bu paketi simdi en fazla 2 bin olur benm doguma kadar bence cok artmaz diye dusunuyorum artsada yine abarti bir fiyat degil

Ben epidural sezeryan olmuştum, foto makinesini hastabakiciya vermiştik o cok guzel pozlar yakalamış. Hala favorimdir, bi pozumuz var ilk yanima koyduklari an, eliyle agzini kapatip bisey demeye calisiyor sanki diyecegim o ki, sezeryanda da cok tatli pozlar cikabiliyor, genel anestezi diye de sartlamamak lazim.

Amin inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız. Benim daha küçüktü kürtaj olmak durumunda kaldım. Tüp bebekti. Şimdiki tüp bebek yaparken doğal gebelik

Moralinizi bozmayın bence. Benim çevremde ilkini sağlıklı kucağına alan henüz olmadı. İlkler ya hep düşük ya kürtaj oldu. Dr karın söylediği vucut kendini hazır hissetmiyormuş ilkinde. 21. Haftada baya büyükmüş çok üzüldüm gerçekten ama hepsi aynı olacak değil. Olumsuzluğu atın kafanızdan. Bu bebek inşallah sağlıcakla gelecek annesi

Anladim canim dogru diyosun zaten ek bir fiyatsa hic girme bile bizim hastane uygundu eltim 2018 ocakta 1250 ye yaptirdi bu paketi simdi en fazla 2 bin olur benm doguma kadar bence cok artmaz diye dusunuyorum artsada yine abarti bir fiyat degil
Benim gittigim hastanede mecburi sezeryan (ilki sezeryan oldugu icin) suan 3000 tl ama 2020 ocak ayinda heralde fiyatlar artar. Zaten dogum paketinin icindeymis o fotograf işi yani merakimdan sordum yoksa kendim fotografci tutmam para verip.

Benim gittigim hastanede mecburi sezeryan (ilki sezeryan oldugu icin) suan 3000 tl ama 2020 ocak ayinda heralde fiyatlar artar. Zaten dogum paketinin icindeymis o fotograf işi yani merakimdan sordum yoksa kendim fotografci tutmam para verip.
Aynen canim kesnlikle bende tutmam eltime guzel resim cekememisler oyle ama birtane zor sectik diyodu . gerci o fotograf icin almadi paketi oda suslemesi falan icin dogum aninda olur demis:)

Kızlar cevap yok mu hiç yasayan olmadi mi
Merhaba canım. Ben yeni gördüm yazını. Ve bugün ben de ilginç hissettim. Şöyle ki sabah çok halsizdim. Sadece kahvaltı hazırladım hiç yorulmadım ona rağmen sol kasigimda ağrı hissettim. Korktum uzandım bu kez de göbeğimde bi gerilme ağrısı oldu. Lavaboya gittiğimde süt kesiği gibi beyaz hafif akıntım olmuştu. Benim 12 haftadan sonra bulantilarim tamamen geçmişti. Bugün midem de çok tuhaftı. Çalkalanıp durdu midem bütün gün. Böyle durumlarda en iyi hissettiren şey bebisin hareketlerini hissetmek. Ben de pekmez yiyip uzandım inşallah hissederim diye. İnşallah hepimizin yavruları da sapasağlam iyilerdir canım. Her daim de ha deyince kontrole gitmek olmuyor. Sen nasılsın, biraz iyi hissediyor musun?

Amin hepimizin oyle olsun. Ilk uc ay dusukler icin bahsettiklerin genel anlamda dogru. Ama 5inci ay icin ayni seyi kabullenmem zor benim acimdan. Ben evet, onceki bebegimi kaybettigim haftaya yaklastigim icin daha fazla endiseliyim kabul ediyorum. Kendimi gectim, surdan biri ayni belirtileri yasadigini paylasinca bile uzuluyorum.
Benim, ondan bi sey olmaz, suna gerek yok die bir tecrube yazisi yazabilmem icin, mutlu bi son yasamam gerek acikcasi. Bu yuzden daha panik yazilarim, farkindayim.

Bence ilk bebeginiz icin dolayli yoldan bile kendinizi suclamayin. Size yoruldugun icin oldu diyen bir doktorsa doktoru birakin es dostsa iliskinizi gozden gecirin. Su an guzel giden bir hamileleginiz var ona odaklanin. Bebekler iceride o kadar korunakli ki allahin izniyle saglikli oldugu surece bir sey olmaz insallah

Bugun yogundu benim icinde. Halilarim yikamadan geldi. Sermeden mutfak dolaplarinin dislarini tezgahı sildim. Camlari yine elden gecirdim. Sonrada pazara gittim. Saat aksam 7 gibi az yarim saat uzandim. Yemek kolaydi allahtan. Sonrada kizimi babaannesi aldi esimle temizlik yaptik. Aslinda ben cok biseu yapamadım bile. Ama ölüyorum resmen. Saat 10.40ta bitirdik daha iki oda kaldi bile
Dinlenince bebiş cok guzel hareket etti. Karnim tas gibiydi tedirgin oldum. Artik daha doguma kadar buyuk temizlige kalkismam. Birde banyoyu halledebilirsem cok harika olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…