2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben de hic bir sey yapamiyorum. Yapasim zaten yok da yapinca da sagim solum agriyor hemen. Esim supuruyor ben silip toz aliyorum ama esim de fena daginik ev hep dandini o yuzden

Canım yapma böyle temizlik filan gerçekten çok yorucu. Benim de canım istiyor ama korkuyorum. Tek yaptığım günlük temizlik . Elektrikli süpürge, toz alma, aynalar ve tv silme,lavaboları cifleme, bir de mutfağımı temiz tutmaya çalışıyorum. Bunlar yapımı hafif şeyler ama inan yine de yorucu oluyor. Mevsimsel büyük temizlik yapmayı düşünmüyorum. Zaten çok kötü bademciklerim de şişti ve soğuk almışım. Günlük temizlik te bekler sanırım biraz

Kozlar dışarıdan fotoğraf çekimi fiyatını bilen bar mo? Çok mu pahalı acaba? Biraz araştırdım ama fiyat bulamadım ankara için
ben de araştırıyorum nasıl bir şey istiyorsun içeriğine göre değişiyor mesela video klip de olsun büyük albümü olsun falan dersen 2000 tl buluyor maalesef çok pahalı

Gece arada ufak ufak agrim oldu ama bebegin hareketlerini hissettim cok sukur progestan ictim bol su ic dedi doktorum bugun de nobetciyim ama sandalyeden tutucam nobeti mecburen

Benim şuan gittiğim hastanede fotoğraf çekimide doğum ücretine dahil. Ama başka bir hastanede de doğum yapabilirim önümüzdeki ay netleşecek.farklı bir yerde yaparsam ekstra fotoğrafçı tutmayı düşünmüyorum. Fotoğraf makinasını kardeşim veya kuzenime veririm onlar çeker muhtemelen.
Hastane süsletmesi de yaptırmayacaktım kendim sadece çikolata alıp şerbet koyacaktım sade bir masa hazırlayacaktım. Ama kardeşim ısrar etti arkadaşı organizasyon işi yapıyormuş masa süslemesi yapacaklarmış birlikte. Bende abartılmadığı sürece hevesini kırmamak için kabul ettim.
Yoksa böyle şeylere para vermek, abartmak bana gereksiz geliyor.

En guzeli tanidik birinin cekmesi. 3 sene once cok fahis fiyatlar istediler bizden de, benim de esimde profosyonel makine var, ben cekerim ne gerek dedi en sonunda. Sonra dogum esnasinda hastane esin cekemez dedi hastabakici halletti esim odaya ciktiktan sonra da cekmeye devam etti ama, gayet de guzel resimler cikti.
Bu sefer hastanede cekime izin vereceklerini sanmiyorum, verseler de kizimi bırakıp doguma giremez esim. Odaya ciktiktan sonra cekeriz bol bol.

Hayırlı sabahlar kızlar, donunda yetiştim, sayfaları bir okumaya başladım, günler aldı ama bitti çok güzel bilgiler öğrendim, ikinci bebeğim ama insan her seferinde yeni şeyler öğreniyor, hayırlısı ile doğurmak nasip olsun hepimize,

Bencede en güzeli. Doğumda da hasta bakıcı hemşire birine rica ederim diyorum içeri almazlarsa işte Sonuçta bebek görsün diye bir tane olsa yeter hatıra. Ben düğünümde bile çekim yaptırmadım Nikahımda çekilenler var işte mis gibi dolabın içinde duruyorlar

bazı çekimler çok güzel oluyor çok heves ediyorum o film gibi video klipler falan çok güzel aklımda kalmıyor değil ama 2000 ve üstü fiyat verdikleri için o paraya bebeğimizin ihtiyacını alırız diye düşündük biz de :)

Bende Eminönü’ne gitmek istiyorum 6. Ayda giderim sanırım rabbim heyecanımızı sevinçimizi tamamına erdirsin inşallah benim ikinci bebeğim olacak ama çok heyecanlıyım

dün tuhaf bir rahim ağrım vardı . Kontrole gittik ve bebek makat pozisyonunda duruyor ayakları da rahimde o yüzden ağrı yapar dedi. ayaklarını gösterdi tam sağ kasığımın orada . Bütün akşam ve gece de o taraflarda hissettim kıpırtısını . Sanırım artık pozisyondan diyebilirim ağrı&acının sebebini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…