- 25 Şubat 2019
- 175
- 221
- 103
- 35
Ben de hic bir sey yapamiyorum. Yapasim zaten yok da yapinca da sagim solum agriyor hemen. Esim supuruyor ben silip toz aliyorum ama esim de fena daginik ev hep dandini o yuzdenBugun yogundu benim icinde. Halilarim yikamadan geldi. Sermeden mutfak dolaplarinin dislarini tezgahı sildim. Camlari yine elden gecirdim. Sonrada pazara gittim. Saat aksam 7 gibi az yarim saat uzandim. Yemek kolaydi allahtan. Sonrada kizimi babaannesi aldi esimle temizlik yaptik. Aslinda ben cok biseu yapamadım bile. Ama ölüyorum resmen. Saat 10.40ta bitirdik daha iki oda kaldi bile
Dinlenince bebiş cok guzel hareket etti. Karnim tas gibiydi tedirgin oldum. Artik daha doguma kadar buyuk temizlige kalkismam. Birde banyoyu halledebilirsem cok harika olcak
Benim 27 aylik kizim var. Ev hep dandini ama temizlik aylardir yapamamistim. Bide misafir almak istiyorum birazBen de hic bir sey yapamiyorum. Yapasim zaten yok da yapinca da sagim solum agriyor hemen. Esim supuruyor ben silip toz aliyorum ama esim de fena daginik ev hep dandini o yuzden
İlk bebeğimi 21 haftalikken hissettimMRb bende rabbim nasip ederse mart annesi olacam ilk bebeğimi kaybettim...17. Haftadayım ama halen hissetmiyorum siz ne zaman hissettiniz bebekleriniz...
Anladım ben ilkini de bunuda hissetmiyorum halenİlk bebeğimi 21 haftalikken hissettim
Bende de 2 kedi evlat varBenim 27 aylik kizim var. Ev hep dandini ama temizlik aylardir yapamamistim. Bide misafir almak istiyorum biraz
Ben 17. Hafta icinde pit pit seklinde hissettim 19da da arada tekmeler. Ama 20 21 e kadar hissetmemek de cok normal. EndiselenmeyinMRb bende rabbim nasip ederse mart annesi olacam ilk bebeğimi kaybettim...17. Haftadayım ama halen hissetmiyorum siz ne zaman hissettiniz bebekleriniz...
Canım yapma böyle temizlik filan gerçekten çok yorucu. Benim de canım istiyor ama korkuyorum. Tek yaptığım günlük temizlik . Elektrikli süpürge, toz alma, aynalar ve tv silme,lavaboları cifleme, bir de mutfağımı temiz tutmaya çalışıyorum. Bunlar yapımı hafif şeyler ama inan yine de yorucu oluyor. Mevsimsel büyük temizlik yapmayı düşünmüyorum. Zaten çok kötü bademciklerim de şişti ve soğuk almışım. Günlük temizlik te bekler sanırım birazBugun yogundu benim icinde. Halilarim yikamadan geldi. Sermeden mutfak dolaplarinin dislarini tezgahı sildim. Camlari yine elden gecirdim. Sonrada pazara gittim. Saat aksam 7 gibi az yarim saat uzandim. Yemek kolaydi allahtan. Sonrada kizimi babaannesi aldi esimle temizlik yaptik. Aslinda ben cok biseu yapamadım bile. Ama ölüyorum resmen. Saat 10.40ta bitirdik daha iki oda kaldi bile
Dinlenince bebiş cok guzel hareket etti. Karnim tas gibiydi tedirgin oldum. Artik daha doguma kadar buyuk temizlige kalkismam. Birde banyoyu halledebilirsem cok harika olcak
ben de araştırıyorum nasıl bir şey istiyorsun içeriğine göre değişiyor mesela video klip de olsun büyük albümü olsun falan dersen 2000 tl buluyor maalesef çok pahalıKozlar dışarıdan fotoğraf çekimi fiyatını bilen bar mo? Çok mu pahalı acaba? Biraz araştırdım ama fiyat bulamadım ankara için
Gece arada ufak ufak agrim oldu ama bebegin hareketlerini hissettim cok sukur progestan ictim bol su ic dedi doktorum bugun de nobetciyim ama sandalyeden tutucam nobeti mecburenMerhaba canım. Ben yeni gördüm yazını. Ve bugün ben de ilginç hissettim. Şöyle ki sabah çok halsizdim. Sadece kahvaltı hazırladım hiç yorulmadım ona rağmen sol kasigimda ağrı hissettim. Korktum uzandım bu kez de göbeğimde bi gerilme ağrısı oldu. Lavaboya gittiğimde süt kesiği gibi beyaz hafif akıntım olmuştu. Benim 12 haftadan sonra bulantilarim tamamen geçmişti. Bugün midem de çok tuhaftı. Çalkalanıp durdu midem bütün gün. Böyle durumlarda en iyi hissettiren şey bebisin hareketlerini hissetmek. Ben de pekmez yiyip uzandım inşallah hissederim diye. İnşallah hepimizin yavruları da sapasağlam iyilerdir canım. Her daim de ha deyince kontrole gitmek olmuyor. Sen nasılsın, biraz iyi hissediyor musun?
Canim sende de bebegin bi yere toplanmasi gibi bi sey olmus muydu? Dun aksam basima geldi cok tedirgin oldumİlk bebeğimi 21 haftalikken hissettim
En guzeli tanidik birinin cekmesi. 3 sene once cok fahis fiyatlar istediler bizden de, benim de esimde profosyonel makine var, ben cekerim ne gerek dedi en sonunda. Sonra dogum esnasinda hastane esin cekemez dedi hastabakici hallettiBenim şuan gittiğim hastanede fotoğraf çekimide doğum ücretine dahil. Ama başka bir hastanede de doğum yapabilirim önümüzdeki ay netleşecek.farklı bir yerde yaparsam ekstra fotoğrafçı tutmayı düşünmüyorum. Fotoğraf makinasını kardeşim veya kuzenime veririm onlar çeker muhtemelen.
Hastane süsletmesi de yaptırmayacaktım kendim sadece çikolata alıp şerbet koyacaktım sade bir masa hazırlayacaktım. Ama kardeşim ısrar etti arkadaşı organizasyon işi yapıyormuş masa süslemesi yapacaklarmış birlikte. Bende abartılmadığı sürece hevesini kırmamak için kabul ettim.
Yoksa böyle şeylere para vermek, abartmak bana gereksiz geliyor.
Bencede en güzeli. Doğumda da hasta bakıcı hemşire birine rica ederim diyorum içeri almazlarsa işteEn guzeli tanidik birinin cekmesi. 3 sene once cok fahis fiyatlar istediler bizden de, benim de esimde profosyonel makine var, ben cekerim ne gerek dedi en sonunda. Sonra dogum esnasinda hastane esin cekemez dedi hastabakici hallettiesim odaya ciktiktan sonra da cekmeye devam etti ama, gayet de guzel resimler cikti.
Bu sefer hastanede cekime izin vereceklerini sanmiyorum, verseler de kizimi bırakıp doguma giremez esim. Odaya ciktiktan sonra cekeriz bol bol.
Bu arada arkadaşımın bi yakını sadece çekimi dijital olarak veriyor 300e falan yapıyor ben ona yaptırmayı düşünüyorum gibiKozlar dışarıdan fotoğraf çekimi fiyatını bilen bar mo? Çok mu pahalı acaba? Biraz araştırdım ama fiyat bulamadım ankara için
bazı çekimler çok güzel oluyor çok heves ediyorum o film gibi video klipler falan çok güzel aklımda kalmıyor değil ama 2000 ve üstü fiyat verdikleri için o paraya bebeğimizin ihtiyacını alırız diye düşündük biz de :)Bencede en güzeli. Doğumda da hasta bakıcı hemşire birine rica ederim diyorum içeri almazlarsa işteSonuçta bebek görsün diye bir tane olsa yeter hatıra. Ben düğünümde bile çekim yaptırmadım Nikahımda çekilenler var işte mis gibi dolabın içinde duruyorlar
Bende Eminönü’ne gitmek istiyorum 6. Ayda giderim sanırım rabbim heyecanımızı sevinçimizi tamamına erdirsin inşallah benim ikinci bebeğim olacak ama çok heyecanlıyımHazir firmalar cok pahali cnm kendin yari fiyatina belki daha ucuza yapabilirsin.aklimda olusanlari soyle atayim cnm.Eki Görüntüle 2545123 rengi cezbetti beni ama sorun su ki lohusa serbeti surahileri 60 80 tl uyguna bulmam lazim.Eki Görüntüle 2545124 isme ozel fiyatida bence uygun cnm ikram olarak yanina kucuk keselerde badem sekeri vericem.Akrabalarimiz aydinda oldugu icin esimin ve benim ailemden ve kardeslerimizden baska gelecek olan tek tuk olacak toplasan 15 20 kisi amamaksat hevesim kalmasin :) bir de hamile olmadan once hayalimdi kokulu tesbih dagitmak evin yakinlarinda 2 tl ye tanesi buldum 20 tane alsam yeter eminonunde 1.5 tl ye bulurum diye umuyorum.kapi susunude eminonunde halledicem.Abarti olmayacak ama bosda olmayacak :)
dün tuhaf bir rahim ağrım vardı . Kontrole gittik ve bebek makat pozisyonunda duruyor ayakları da rahimde o yüzden ağrı yapar dedi. ayaklarını gösterdi tam sağ kasığımın orada . Bütün akşam ve gece de o taraflarda hissettim kıpırtısını . Sanırım artık pozisyondan diyebilirim ağrı&acının sebebini.Az önce sağlık ocağı na gittim tansiyonuma baktı perşembe kan vereceğim kalp atışını duybilirmiyiz dedim bakalım dedi hemşire tam ağrıyan yerde duyuldu kalp atışı yani çok aşağıda sol alt kasık hemşirede evet biraz aşağıda dedi dr a msj attım cvp yazmadı daha tedirgin oldum böyle vir şey yaşayan varmıydı
Ankarada mı acaba fiyatı iyiymiş?Bu arada arkadaşımın bi yakını sadece çekimi dijital olarak veriyor 300e falan yapıyor ben ona yaptırmayı düşünüyorum gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?