2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar merhaba herkese. Bugün ilk kez az once bebeğin bi tarafta toplandigini hissettim ve tedirgin oldum. Biraz agrim da oldu. Yasayan var mi bunu. Bugun okulda cok ayakta kaldim sanirim napsam ki

Hazir firmalar cok pahali cnm kendin yari fiyatina belki daha ucuza yapabilirsin.aklimda olusanlari soyle atayim cnm. rengi cezbetti beni ama sorun su ki lohusa serbeti surahileri 60 80 tl uyguna bulmam lazim.isme ozel fiyatida bence uygun cnm ikram olarak yanina kucuk keselerde badem sekeri vericem.Akrabalarimiz aydinda oldugu icin esimin ve benim ailemden ve kardeslerimizden baska gelecek olan tek tuk olacak toplasan 15 20 kisi amamaksat hevesim kalmasin :) bir de hamile olmadan once hayalimdi kokulu tesbih dagitmak evin yakinlarinda 2 tl ye tanesi buldum 20 tane alsam yeter eminonunde 1.5 tl ye bulurum diye umuyorum.kapi susunude eminonunde halledicem.Abarti olmayacak ama bosda olmayacak :)

Iyi aksamlar hamisler bizim bugun gorus gunumuzdu devlet hastanesindeki doktor erkege benziyor dedi tam emin degilim diyince cikista ozele gittik ama benim minik baya inatci cikti doktor basta tam yarim saat ugrasti gostermedi 3 tane cikolata yedim sonra tam yarim saat tekrar denedi son anda %70 diyelim dedi tam kalkicaktim %95 erkek diyelim dedihala inanamadim artik 3 gun sonraya ayrintili ultrasyonu bekliyorum degisir mi dersiniz

Aslında baya büyük net gördüyse doğrudur. Benim 12 den beri erkek görüyor. Perşembe ayrıntılıda kesinleşir sanırım. Ama her gördüğünde bize de gösteriyordu

Ah oyle isimli guzel guzel cicilerden bahsettiniz aklima girdiniz benim de
Cicek sepetine baktim simdi baya tatli baskili hastane cikislari var. Acaba kumas kalitesi nasildir ki, 12li takim 209 tl diyor, takim fiyatlarina hic bakmamistim, biraz fazla gibi. Kumasi iyiyse yine normal de, alip da kotu çıkarsa o kotu olur.

Hastanede sonraki gün çekimi düşünüyorum canım, öyle kostüm gibi şeyler değil aradığım şık görünen yenidoğan tulumları.

Melek kanatlı olanlardan da düşünüyorum

Anladim canim ,bncede cok siklar ve erkek bebekte en iyi secenek gibi ☺ ozellikle resimlerde guzel ciksin diye dusunuyorum bnde model secerken hastanede fazla tutuyorlar ve yanimda refaketcisiz yalniz kaldikca resim cekerim artik oglumda elimden geleni yapmistimcok agrim vardi simdi dahada cok cekebilseydik diyorum

Bn bikac gundur magnetlere bakiyorum pleksi ama cok sayfavar guvenilir mi diye bakiyorum tanidiginiz yada yaptiranlar var mi ? Son zamana klsin istemiyorum

Aydinli misiniz canim Bn Nazilliliyim hemseriyiz oyleyse☺

Kızlar bende isimli hastane çıkışları beğeniyorum hatıra kalır diye ama erkek çocuk olduğu için hatıra kalsada ceyizine koyacak halim yok ya bilemedim isimli hastane çıkışı değil de belki Mevlüt için yaptırırım
Fiyat olarak kar zarar hesabı yapmak lazım
Normal bir hastane çıkışından ne kadar fiyat farkı var diye

Kızlar cevap yok mu hiç yasayan olmadi mi
Daha önceli sayfalarda yaşadığını belirten olmuştu. Dr a gitmişler kasılma demiş dr. Toplanmanın ne kadar sıklıkta olduğu önemli yazmışlar. Sizin ne sıklıkta bilmiyorum. Ama doktora danışmanızda fayda var

Aydin söke cnm universite icin ist geldim okul bitince evlendim kaldim ist da :) ailem aydinda hala
Nazillide görevim dolayısıyla iki hafta kaldım ve çok beğendim. Aydından çok daha güzel. Bir ilçenin bu kadar modern olabileceğini düşünmemiştim. Otele geç saatlerde gidip saatlerce çarşıda geziyordum

Youtube da bikac video gordum bn tasislemeli olanlari utuyle alip yapistiriyorsun üstünede kurdelasini cok uyguna mal edebilirsin

Aydin söke cnm universite icin ist geldim okul bitince evlendim kaldim ist da :) ailem aydinda hala

Ahh benim guzel memleketimgercektende oyle kadin olarak cok rahatiz :) bn simdi fransadayiz ama bulundugum yerdeki türk nufusu fazla nazillim bile burdan dahamodern

İlk kez bugün yasadim uzaninca geçti çok sükür. Insallah tekrarlamaz

Cok heveslenerek siparis vermistim 2ay kdr surdurdu yapan sayfa herkes memmuniyet paylasiyor bana mi denk geldi bilemiyorum ama hastane cekimi icin guzel olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…