- 3 Ekim 2019
- 239
- 533
- 18
- 37
Alt sinir 30 olan testte benim 12 ydiKacti degerin
Hazir firmalar cok pahali cnm kendin yari fiyatina belki daha ucuza yapabilirsin.aklimda olusanlari soyle atayim cnm.Kızlar böyle süslemedir, hediyeliktir, aldıklarımızı veya görüp beğendiğimiz şeyleri fikir olsun diye paylaşırsak ne güzel olur.
Mesela ben odamı hem kendim süslemek istiyorum ama neyi nerden bulucam diye düşünerek hazır oda süslemesi yapan bir firma ile mi anlaşsam diye düşünmeye başladım
Çok ama çok tşk edrim cevap verdiğin için canımmNormal cnm beni. Baya azaldi ama tamamiyle gecmis degil.
Aslında baya büyük net gördüyse doğrudur. Benim 12 den beri erkek görüyor. Perşembe ayrıntılıda kesinleşir sanırım. Ama her gördüğünde bize de gösteriyorduIyi aksamlar hamisler bizim bugun gorus gunumuzdudevlet hastanesindeki doktor erkege benziyor dedi tam emin degilim diyince cikista ozele gittik ama benim minik baya inatci cikti doktor basta tam yarim saat ugrasti gostermedi 3 tane cikolata yedim sonra tam yarim saat tekrar denedi son anda %70 diyelim dedi tam kalkicaktim %95 erkek diyelim dedi hala inanamadim artik 3 gun sonraya ayrintili ultrasyonu bekliyorum degisir mi dersiniz
Hastanede sonraki gün çekimi düşünüyorum canım, öyle kostüm gibi şeyler değil aradığım şık görünen yenidoğan tulumları.
Melek kanatlı olanlardan da düşünüyorum
Kızlar böyle süslemedir, hediyeliktir, aldıklarımızı veya görüp beğendiğimiz şeyleri fikir olsun diye paylaşırsak ne güzel olur.
Mesela ben odamı hem kendim süslemek istiyorum ama neyi nerden bulucam diye düşünerek hazır oda süslemesi yapan bir firma ile mi anlaşsam diye düşünmeye başladım
Hazir firmalar cok pahali cnm kendin yari fiyatina belki daha ucuza yapabilirsin.aklimda olusanlari soyle atayim cnm.Eki Görüntüle 2545123 rengi cezbetti beni ama sorun su ki lohusa serbeti surahileri 60 80 tl uyguna bulmam lazim.Eki Görüntüle 2545124 isme ozel fiyatida bence uygun cnm ikram olarak yanina kucuk keselerde badem sekeri vericem.Akrabalarimiz aydinda oldugu icin esimin ve benim ailemden ve kardeslerimizden baska gelecek olan tek tuk olacak toplasan 15 20 kisi amamaksat hevesim kalmasin :) bir de hamile olmadan once hayalimdi kokulu tesbih dagitmak evin yakinlarinda 2 tl ye tanesi buldum 20 tane alsam yeter eminonunde 1.5 tl ye bulurum diye umuyorum.kapi susunude eminonunde halledicem.Abarti olmayacak ama bosda olmayacak :)
Kızlar cevap yok muKizlar merhaba herkese. Bugün ilk kez az once bebeğin bi tarafta toplandigini hissettim ve tedirgin oldum. Biraz agrim da oldu. Yasayan var mi bunu. Bugun okulda cok ayakta kaldim sanirimnapsam ki
Dinlenince geçmesi gerek. Ama uzun süre devam ediyorsa kontrol şart. Yorgunluktan olması ama gayet normal. Ben gün içinde çok yorulduysam karnımı çok sert hissediyorum. Ne zaman dinleniyorum yavaş yavaş rahatlıyorKızlar cevap yok muhiç yasayan olmadi mi
Aydin söke cnm universite icin ist geldim okul bitince evlendim kaldim ist da :) ailem aydinda halaAydinli misiniz canim Bn Nazilliliyim hemseriyiz oyleyse☺
Daha önceli sayfalarda yaşadığını belirten olmuştu. Dr a gitmişler kasılma demiş dr. Toplanmanın ne kadar sıklıkta olduğu önemli yazmışlar. Sizin ne sıklıkta bilmiyorum. Ama doktora danışmanızda fayda varKızlar cevap yok muhiç yasayan olmadi mi
Nazillide görevim dolayısıyla iki hafta kaldım ve çok beğendim. Aydından çok daha güzel. Bir ilçenin bu kadar modern olabileceğini düşünmemiştim. Otele geç saatlerde gidip saatlerce çarşıda geziyordumAydin söke cnm universite icin ist geldim okul bitince evlendim kaldim ist da :) ailem aydinda hala
Kızlar bende isimli hastane çıkışları beğeniyorum hatıra kalır diye ama erkek çocuk olduğu için hatıra kalsada ceyizine koyacak halim yok ya bilemedim isimli hastane çıkışı değil de belki Mevlüt için yaptırırım
Fiyat olarak kar zarar hesabı yapmak lazım
Normal bir hastane çıkışından ne kadar fiyat farkı var diye
Aydin söke cnm universite icin ist geldim okul bitince evlendim kaldim ist da :) ailem aydinda hala
Nazillide görevim dolayısıyla iki hafta kaldım ve çok beğendim. Aydından çok daha güzel. Bir ilçenin bu kadar modern olabileceğini düşünmemiştim. Otele geç saatlerde gidip saatlerce çarşıda geziyordum
İlk kez bugün yasadim uzaninca geçti çok sükür. Insallah tekrarlamazDaha önceli sayfalarda yaşadığını belirten olmuştu. Dr a gitmişler kasılma demiş dr. Toplanmanın ne kadar sıklıkta olduğu önemli yazmışlar. Sizin ne sıklıkta bilmiyorum. Ama doktora danışmanızda fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?