- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Ben çok aşırı heyecanlı panik bi insanım aslında bebeğimin geldiği anı görmeyi de çok istiyorum genel anestezi de her şey olup bitiyordu siz anlamadan ama sonrasında ben sıkıntı çekmedim çabuk toparlandım bu sefer spinal falan olsa diyorum ama sonradan bel ağrısı baş ağrısı olursa bebeğimle ilgilenemem diye korkuyorumBen epidural sezeryan olmuştum, foto makinesini hastabakiciya vermiştik o cok guzel pozlar yakalamış. Hala favorimdir, bi pozumuz var ilk yanima koyduklari an, eliyle agzini kapatip bisey demeye calisiyor sankidiyecegim o ki, sezeryanda da cok tatli pozlar cikabiliyor, genel anestezi diye de sartlamamak lazim.
nabız falan ne zaman ölçülüyor kızlar benim kontrollerde sadece tansiyon kilo baklılıyor... hiç nabız ölçülmediNabiz 100 den aşağısı 60 dan yukarisi normal kabul ediliyor, bence seninde normal cnm sana yüksek mi dediler.
Benim 134 çıktı öncesi daha da çok
Benim de canim tatlidir ama epiduralde hic sorun yasamadim, epidurali ertesi gun cektikleri için o en acili zamani da hic hissetmeden atlatiyorsun. Arada kocaman yesil ortu vardi, gorup panik yapacak hic bisey yoktu. Zaten hemen bebek cikiyor sen ona bakarken de doktor dikiyor anlamadan. Spinal anestezide bel ve bas agrisi duydum da epiduralde ben yasamadim. Tabi doktora ve bunyeye gore degisir, benim dogumum da sonrasi da baya agrisiz ve rahat geçmişti. Hatta 6. Gun araba kullanabiliyordum, kizimi hastaneye kontrole götürmüştüm.Ben çok aşırı heyecanlı panik bi insanım aslında bebeğimin geldiği anı görmeyi de çok istiyorum genel anestezi de her şey olup bitiyordu siz anlamadan ama sonrasında ben sıkıntı çekmedim çabuk toparlandım bu sefer spinal falan olsa diyorum ama sonradan bel ağrısı baş ağrısı olursa bebeğimle ilgilenemem diye korkuyorum
Dijital tansiyon aletlerinin hepsi nabzi da olcuyor ayni anda, onemli bisey olsaydi hemsire ya da dr bilgi verirdi bence canim.nabız falan ne zaman ölçülüyor kızlar benim kontrollerde sadece tansiyon kilo baklılıyor... hiç nabız ölçülmedi
yorgunluktan dolayı kaybedildi demesine inanamadım şuan doktorun... hangi tıp kitabında yazıyomuş acaba yorgunlktan bebek kaybı... farklı bir sebebi mutlaka vardır canım. pozitife odaklanmamız lazım bizim tüm hamileler olarakAmin hepimizin oyle olsun. Ilk uc ay dusukler icin bahsettiklerin genel anlamda dogru. Ama 5inci ay icin ayni seyi kabullenmem zor benim acimdan. Ben evet, onceki bebegimi kaybettigim haftaya yaklastigim icin daha fazla endiseliyim kabul ediyorum. Kendimi gectim, surdan biri ayni belirtileri yasadigini paylasinca bile uzuluyorum.
Benim, ondan bi sey olmaz, suna gerek yok die bir tecrube yazisi yazabilmem icin, mutlu bi son yasamam gerek acikcasi. Bu yuzden daha panik yazilarim, farkindayim.
Evet ankarada tugbaozdemirphotography instagram sayfası isterseniz bi bakın görüşün :)Ankarada mı acaba fiyatı iyiymiş?
Karsi komsum hamileyken butun kis kar küredi, hadi tamam ben tembel bi insanim normalde de yapmiyorum ama yorgunluktan bebek kaybi cidden sacmaymis. Dedigin gibi orda sebep farklıdır da doktorun kolayina gelmiştir oyle demek.yorgunluktan dolayı kaybedildi demesine inanamadım şuan doktorun... hangi tıp kitabında yazıyomuş acaba yorgunlktan bebek kaybı... farklı bir sebebi mutlaka vardır canım. pozitife odaklanmamız lazım bizim tüm hamileler olarak
Ben oğlumda yarım utuşturuldum, belimden bir iğne yaptılar çok rahattım, oğlumu gösterdiler öptüm sonra götürdüler, doktor beni dikerken muhabbet ettik filanBen çok aşırı heyecanlı panik bi insanım aslında bebeğimin geldiği anı görmeyi de çok istiyorum genel anestezi de her şey olup bitiyordu siz anlamadan ama sonrasında ben sıkıntı çekmedim çabuk toparlandım bu sefer spinal falan olsa diyorum ama sonradan bel ağrısı baş ağrısı olursa bebeğimle ilgilenemem diye korkuyorum
Evet hep oluyor bu ara cunku hic dinlenemiyorm. Hareketlerini takip ediyorumCanim sende de bebegin bi yere toplanmasi gibi bi sey olmus muydu? Dun aksam basima geldi cok tedirgin oldumbu saatten sonra ye ic yat yaparim sadece
Ben mecburdum ama baya bitti artik zaten. Banyo wc kaldi dip kose olcak . 2 odam kaldi halisi yayilacak. Sonra toz alma falanCanım yapma böyle temizlik filan gerçekten çok yorucu. Benim de canım istiyor ama korkuyorum. Tek yaptığım günlük temizlik . Elektrikli süpürge, toz alma, aynalar ve tv silme,lavaboları cifleme, bir de mutfağımı temiz tutmaya çalışıyorum. Bunlar yapımı hafif şeyler ama inan yine de yorucu oluyor. Mevsimsel büyük temizlik yapmayı düşünmüyorum. Zaten çok kötü bademciklerim de şişti ve soğuk almışım. Günlük temizlik te bekler sanırım biraz
ağır spor falan yapıldıysa rahimde açıklık varken o zaman tamam ama ona da açıklıktan dolayı denmesi lazım... doktorlar gercekten bazen cok yanıltabiliyolar... benim daha hiç rahim ağzı ölçümüne bakılmadı endişeleniyorum acıkcası yarın sorucamKarsi komsum hamileyken butun kis kar küredi, hadi tamam ben tembel bi insanim normalde de yapmiyorum ama yorgunluktan bebek kaybi cidden sacmaymis. Dedigin gibi orda sebep farklıdır da doktorun kolayina gelmiştir oyle demek.
oyyy maşşallah:) sağlıkla gelsin inşaallah:)Eki Görüntüle 2545233 Bugün yarısı bitti şükürler olsuninşallah geri kalan günlerimizi de sağlıkla karşılarız. Perşembe ayrıntılı ultrason günüm inşallah herşey sorunsuz geçer
İnşallahEki Görüntüle 2545233 Bugün yarısı bitti şükürler olsuninşallah geri kalan günlerimizi de sağlıkla karşılarız. Perşembe ayrıntılı ultrason günüm inşallah herşey sorunsuz geçer
Banada cok korkunc geliyor ama bakiyorum herkes oyle oluyor artik ama ne biliyim bilinc acik ve seni orda kesiyolar bunu biliyosunSelam kizlar.
İlki sezeryan olan anneler spinal epiduralmi yada genel anestezi mi yaptircaksiniz.
Ben kizimda normal dogum bekledigim için toktum. Acil sezeryana alininca spinal yaptilar. O anda şoktaydim igneden o an ki durumdan korkmadim. Bebeğimi gormek cok guzeldi. Ama normalde bende anksiyete var sagim solum belli olmuyor. Bunda ne yapsam bilemiyorum. Benim dogum yaptığımda hastanede dogum yapan arkadasim ben uyuşmadim hissedince bağırdım hemen bayilttilar dedi onada pek inanamadim ama yinede korkuttu biraz beni
İlki spinaldi canım bunuda oyle dusunuyorum aslında bel agrısı cekıp vazgecmiştim ama genel beni korkutuyorSelam kizlar.
İlki sezeryan olan anneler spinal epiduralmi yada genel anestezi mi yaptircaksiniz.
Ben kizimda normal dogum bekledigim için toktum. Acil sezeryana alininca spinal yaptilar. O anda şoktaydim igneden o an ki durumdan korkmadim. Bebeğimi gormek cok guzeldi. Ama normalde bende anksiyete var sagim solum belli olmuyor. Bunda ne yapsam bilemiyorum. Benim dogum yaptığımda hastanede dogum yapan arkadasim ben uyuşmadim hissedince bağırdım hemen bayilttilar dedi onada pek inanamadim ama yinede korkuttu biraz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?