2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben çok aşırı heyecanlı panik bi insanım aslında bebeğimin geldiği anı görmeyi de çok istiyorum genel anestezi de her şey olup bitiyordu siz anlamadan ama sonrasında ben sıkıntı çekmedim çabuk toparlandım bu sefer spinal falan olsa diyorum ama sonradan bel ağrısı baş ağrısı olursa bebeğimle ilgilenemem diye korkuyorum

Nabiz 100 den aşağısı 60 dan yukarisi normal kabul ediliyor, bence seninde normal cnm sana yüksek mi dediler.
Benim 134 çıktı öncesi daha da çok
nabız falan ne zaman ölçülüyor kızlar benim kontrollerde sadece tansiyon kilo baklılıyor... hiç nabız ölçülmedi

Benim de canim tatlidir ama epiduralde hic sorun yasamadim, epidurali ertesi gun cektikleri için o en acili zamani da hic hissetmeden atlatiyorsun. Arada kocaman yesil ortu vardi, gorup panik yapacak hic bisey yoktu. Zaten hemen bebek cikiyor sen ona bakarken de doktor dikiyor anlamadan. Spinal anestezide bel ve bas agrisi duydum da epiduralde ben yasamadim. Tabi doktora ve bunyeye gore degisir, benim dogumum da sonrasi da baya agrisiz ve rahat geçmişti. Hatta 6. Gun araba kullanabiliyordum, kizimi hastaneye kontrole götürmüştüm.

yorgunluktan dolayı kaybedildi demesine inanamadım şuan doktorun... hangi tıp kitabında yazıyomuş acaba yorgunlktan bebek kaybı... farklı bir sebebi mutlaka vardır canım. pozitife odaklanmamız lazım bizim tüm hamileler olarak

Karsi komsum hamileyken butun kis kar küredi, hadi tamam ben tembel bi insanim normalde de yapmiyorum ama yorgunluktan bebek kaybi cidden sacmaymis. Dedigin gibi orda sebep farklıdır da doktorun kolayina gelmiştir oyle demek.

Ben oğlumda yarım utuşturuldum, belimden bir iğne yaptılar çok rahattım, oğlumu gösterdiler öptüm sonra götürdüler, doktor beni dikerken muhabbet ettik filan, sonrasıda 6 saat sonra ayağa kaldırdılar, çok rahattım şükür, inşlh yine aynı olur

Kızlar instagramda ashley graham var sisman manken hemde su sıra hamile bir profilini inceleyin; nasıl sporda karnı burnunda haliyle ağırlık kaldırıyor. He yapar mıyım tabiki hayır ama cok evham yapmamak gerek. Hersey Rabbimin ol demesiyle olur. Her gebelik bir olmaz benimde bir kaybım var, ama kendi psikolojimi bunu sürekli kendime hatırlatmakla mahvedemem ki.. Dügüne bende gittim, roman oynadım halay cektim cok sükür saglıkla ilerliyoruz. Tabiki dikkat etmeliyiz hareketlerimize; eskisi gibi degiliz ama yiyecek ekmegi yazılmıssa bazı seyler o kadar da kolay degil

Ben mecburdum ama baya bitti artik zaten. Banyo wc kaldi dip kose olcak . 2 odam kaldi halisi yayilacak. Sonra toz alma falan

Karsi komsum hamileyken butun kis kar küredi, hadi tamam ben tembel bi insanim normalde de yapmiyorum ama yorgunluktan bebek kaybi cidden sacmaymis. Dedigin gibi orda sebep farklıdır da doktorun kolayina gelmiştir oyle demek.
ağır spor falan yapıldıysa rahimde açıklık varken o zaman tamam ama ona da açıklıktan dolayı denmesi lazım... doktorlar gercekten bazen cok yanıltabiliyolar... benim daha hiç rahim ağzı ölçümüne bakılmadı endişeleniyorum acıkcası yarın sorucam

Selam kizlar.
İlki sezeryan olan anneler spinal epiduralmi yada genel anestezi mi yaptircaksiniz.
Ben kizimda normal dogum bekledigim için toktum. Acil sezeryana alininca spinal yaptilar. O anda şoktaydim igneden o an ki durumdan korkmadim. Bebeğimi gormek cok guzeldi. Ama normalde bende anksiyete var sagim solum belli olmuyor. Bunda ne yapsam bilemiyorum. Benim dogum yaptığımda hastanede dogum yapan arkadasim ben uyuşmadim hissedince bağırdım hemen bayilttilar dedi onada pek inanamadim ama yinede korkuttu biraz beni

kızlar doktor aslıhan yazıcıoğlunun instagra hesabndan normal doğum anlarını paylaşıyo geçen denk geldi izledim elim ayağım buz kesti ya... doğumdan hiiç korkmayan ben çok korkar oldum. ilk gebelik... normal doğum yaşayan varsa aydınlataiblir mi:)

Banada cok korkunc geliyor ama bakiyorum herkes oyle oluyor artik ama ne biliyim bilinc acik ve seni orda kesiyolar bunu biliyosun

Kizlar anca bitti okumalarim, tek tek etiketleyemedim de.
Surda bi hatam var belirteyim, yorgunluktan oldu diyen bi doktor olmadi, tetikledigi dogru evet, orda bi yanlis anlasilma olmasin, asil sebep bu degil.
Bebegimi kaybettikten sonra aile hekimimin, sosyal bi hayati kaldiramayan ni bunyem oldugu icin, - enfeksiyon yuzunden dedi- ,
Kadin dogumcunun da acikligimi farkedene kadar, coktan yorulmamam, uzanmam gerektigi, ki fark edilmesi 3cm i buldugu icin, bir sonraki gebeligi kastederek, dikis+uzanma seklinde, bi oneride bulundular. Zaten tr de olsaydim da, calismayacaktim kisacasi. Cunku aciklik bi anda olan bi sey ve stres, yrgunluk, enfeksyon vs gibi seyler de bunu tetikliyor,
Cevrenizde illa ki, ilk uc ay dusuk tehlikesi atlatip da, doktoru tarafindan, uzan denilen bi bayan olmustur illa ki.

Benimkinin sebebi de su an sudur ki, dikisim var, uzun sure oturmam bile tehlike. Bu konuda bilgisi olmayanlardan, ricamdir, yorum yapmasin. Burda iki, uc bebegini dikise ragmen kaybeden kadinlarin, gruptaki yazdiklarini okumaya yurek elvermiyor cunku.
Ayrica evet evhamliyim, bebegimi kaybettigim haftaya yaklasirken tekrar ayni sertlesmeleri hissetmek bana bunu yaptiriyor.
Aranizda ben gibi, 5 aylik bebegi kaybedip, banyoda yikanilip, kefene sarilmasina sahit olan varsa, ona aldigi tum herseyi dagitan varsa ve yine su an ki hamileligi esnasinda korkmayan biri varsa, o yazsin kabulumdur.

Evet pozitiflik onemli ve sart da hatta, ki olmasam, su an bebegim icin o kadar kiyafet begenip de telefonuma kaydetmem,ve bunu sizinle paylasmam. Ama su an alamamam benim evhamimdandir. Deli gibi bebek odasi bakiyorum netten, bebek arabasi bakiyorum, 28 i gecmeden pek almayi dusunmuyorum, evet evhamimdan kaynakli.
Iyiligim icin soyleyenlerin, soylediklerinin de farkindayim, ok.
Sizden de bu duyguma saygi gostermenizden baska ricam da yok.

İlki spinaldi canım bunuda oyle dusunuyorum aslında bel agrısı cekıp vazgecmiştim ama genel beni korkutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…