Bende bu ay müthiş bir artış var ama eşim yok 2 haftadır iş nedeniyleŞu libido bir bende artmadıBaşından beri isteksizim yani aylarca yapmasak hiç sesimi çıkartmam. Eşim bu konudan rahatsız olmaya başladı ama hiç keyfim yok yoruluyorum zaten eve gidene kadar
11 gibi gittim kan tahlili icin saat 9 da gel dedi amaaan dedim bende :) bende tek dozla yırttim :)Gecmis olsuun kan niye bakmadilar Bende bu sabah gittim kan tahlili verdim kiloma bakti hemsire asi olmana gerek yok dedi 3 kez vurulmustum onceden sevindim,,,
Ah kizlar cok agir olmamasina dikkat edin benim ogluma kullandigim cok agir bide kolay katlamak acmak onemli. Bizdeki icindekiyle beraber guya kapaniyo ama ben kapatamiyorum cok zor kapaniyo icindekini ayri cikarip koyuyorum mecbur ama taksiye falan binince tek basima soforler bilemiyo tabi yine bi elimde bebe ben halletmeye calisiyorum pratikligi cok onemli simdiki aklim olsa baska bisey alirdim ama esim aldirmaz varken tabi yine bunu kullanacagim nasipsePeki cift taraflı kullanimi nasil? Bugün satan adam dedi bana sepeti kaldırmadan ceviremezsiniz yönünü diye
Işte bende ondan korkuyorum canim o yüzden bakacam özellikle hafifligine ve katlanmasinaAh kizlar cok agir olmamasina dikkat edin benim ogluma kullandigim cok agir bide kolay katlamak acmak onemli. Bizdeki icindekiyle beraber guya kapaniyo ama ben kapatamiyorum cok zor kapaniyo icindekini ayri cikarip koyuyorum mecbur ama taksiye falan binince tek basima soforler bilemiyo tabi yine bi elimde bebe ben halletmeye calisiyorum pratikligi cok onemli simdiki aklim olsa baska bisey alirdim ama esim aldirmaz varken tabi yine bunu kullanacagim nasipse
Katiliyorum ya hic istek yok.. yok suram agriyo yok buram agriyo boyle geciyo gunlerŞu libido bir bende artmadıBaşından beri isteksizim yani aylarca yapmasak hiç sesimi çıkartmam. Eşim bu konudan rahatsız olmaya başladı ama hiç keyfim yok yoruluyorum zaten eve gidene kadar
Heh evet tabi 9 10 arasi veriliyo kan ac karnina ozellkle erken gittim bugun.. aa tek doz mu seninde ozaman onceden oldun sende iyi bari11 gibi gittim kan tahlili icin saat 9 da gel dedi amaaan dedim bende :) bende tek dozla yırttim :)
Aynen benim eşimde var olan şeyleri aldırmaz beşik bebek arabası mama sandalyesi süt sağma Makinesi falan bunları hep tekrar kullanıcam zaten hepsini güzelce muhafaza ettim kızımda almadığım şeyler vardı mesela kanguru bu bebeğime sipariş verdim kanguru kullanıcam inşallah birde ana dizi almak istiyorum kızımda görümceminkini kullanmıştım şimdi daha güzel müzikli titreşimli bi ana dizi almak istiyorumAh kizlar cok agir olmamasina dikkat edin benim ogluma kullandigim cok agir bide kolay katlamak acmak onemli. Bizdeki icindekiyle beraber guya kapaniyo ama ben kapatamiyorum cok zor kapaniyo icindekini ayri cikarip koyuyorum mecbur ama taksiye falan binince tek basima soforler bilemiyo tabi yine bi elimde bebe ben halletmeye calisiyorum pratikligi cok onemli simdiki aklim olsa baska bisey alirdim ama esim aldirmaz varken tabi yine bunu kullanacagim nasipse
Puset içine konulan bel desteği varmış ben onlardan almak istiyorumAa nasıl kazalar oluyormuş canım hiç bilmiyorum. Pusette çok üzün süre bebeğin kalmaması gerekiyormuş bende onu duydum ama pusetsizkende nasıl dışarı çıkcaz bilmiyorum dediğin gibi arabaya takılan modellerden olabilir.
benim doktor progestan kullandığım dönemde bu tarz yan etkileri sebbeiyle içilmesini önermiyordu alttan kullandırıyordu canım, alttan alınca yan etkisi olmuyo midede çözünmediği için. istersen bir danış doktoruna... ben de iki ay kullandım ama hiç yan etki yaşamadım vaginal aldım hepMerhaba
Progestan 200mg kullanmaya başladım. Günde 3 kere. Gece ictim yattim. Sabah olula gelince aldım. Ama 11 gibi çok kötü oldum. Gözlerim tuhaf oldu. Tansiyonum düştü sandım. Aşağı inip ölçtük. 12-8, benim için yüksek bile. Sonraki derste de iyi kötü anlattim. Artık az oncekinde kafamı yukarda tutabilmek için fazladan çaba sarfettim resmen. Başlarda da kullanmıştım ama 100 mg ve günde 2 kereydi. Böyle olursa okulda çok zorlanırım ben. Kullanip da yan etkileri azalan oldu mi? Doktoru da zirt pirt rahatsız etmek istemiyorum
10 sene once yaptirmistim.5 dozu ondan hatirlatma dozu olsun diye yaptilar bir tekHeh evet tabi 9 10 arasi veriliyo kan ac karnina ozellkle erken gittim bugun.. aa tek doz mu seninde ozaman onceden oldun sende iyi bari
Ben de kızımın doğumuna kv nin evinden gittim orda kalmıştık haftasonuydu mecbur peşimize takıldı ben odada sancı çekerken yanımdaydı sürekli telefonu çalıp durdu doğurdu mu doğurdu mu diye arayanlar oldu sinirim çok bozulmuştu gerçekten şimdi doğumda o kızımın yanında benim evimde kalsın annem hastanede benim yanımda kalsın istiyorum doğumdan sonrada annem 40 gün kalır tabi kv ye de git diyemem annem şehir dışında mecbur kalacak ama kv ile aynı şehirde farklı ilçelerdeyiz inşallah kendi akıl eder 40 gün boyunca kalmaz annem varken onun kalması gereksiz oluyor sonuçta ara ara gelip gidebilir ama bilmiyorum annemle birlikte 40 gün kalırsa da yapacak bi şey yokKizim dogdugunda istanbuldaydik, annem babam doguma bir ay kala bana bakmak icin bize gelmislerdi, hastaneye kv kp ve esimin halasi da ailecek geldi. Kv bebek kata gelince bi ciglik atmis, herkes kadina bisey oldu zannedip donup bakmis
Sonra odaya geldim çocuğu emziricem, zaten temmuz sicagi, gitmiyorlar arkadas, o kadar insan odada, bana bi sinir basti, bisey de diyemedim. Hatirladikca sinirlerim hoplar hala. Neyseki simdi almanyadayiz, dogum başladığında bile haber versem en erken ertesi gün ulasirlar. Sadece kvye vize cikarttim, kp de gelemezgelse gelse bi annem bi kv işte, onlara da hastanede aile odasi cikmazsa refakatçi almiyolarmis gelmeyin hemen dedim zaten. Ikincide kafa dinlemek istiyorum
Bende aynı şekilde hissediyorum 91+1 olduk bugünO kesedir belki bebek daha alttadir bilemiyorum ama benimde baya asagida kasik bolgesinde neredeyse hafif tekmeler hssediyorum tam oralarda gibi tam tarif edemedim ama
Canım ben de senin gibi normal istiyorum nasip olursa inşallah. Tabiki en önemlisi hayırlısı olsun. Sağ salim kucağımıza alalım da. Ama Rabbim kimseye muhtaç etmesin. Ben de hızlı toparlanmak istiyorum. Ben sana başka birşey soracağım canım. İnşallah benim ikinci doğumum olacak. İlk ve ikinci arasında normal doğumda bir fark var mı? İkinci daha kolay mıydı? Bazen böyle şeyler duyuyorum.Bende senin gibiyim canım ilk ikisi normaldi ve çok zordu doğumlarım o halde normal istiyorum ameliyathane çok tırsttırıyor beni birde doğum sonrası kimseye muhtaç olmak istemiyorum annem iyidir hastır elinden geleni yapar ama kaynanamla birbirlerine girerler o anda onları düşünmek istemiyorum açıkçası
Evet ya travellerin görüntü çok güzel faka bir arkadaşım sakın alma kullanımı zor dedi markette diyor mesala kasada sıkısıpkalıyorsun diyor hemde çok ağır tek başına olduğun zaman olduki kaldırmam gerek kaldıramazsın diyor bende ısrarla onu istiyorum bilmiyorum ne olcakIşte bende ondan korkuyorum canim o yüzden bakacam özellikle hafifligine ve katlanmasina
Biz zaten ne zorsa onu istiyoruz guzel geliyo bize esim dun öyle diyo ne ise yaramıyorsa onu istiyorsun diyoEvet ya travellerin görüntü çok güzel faka bir arkadaşım sakın alma kullanımı zor dedi markette diyor mesala kasada sıkısıpkalıyorsun diyor hemde çok ağır tek başına olduğun zaman olduki kaldırmam gerek kaldıramazsın diyor bende ısrarla onu istiyorum bilmiyorum ne olcak
Valla canım bende hiç fark etmedi ikiside doğmamak için ısrarcı davrandı 42haftayı beklediler ilkinde bilmediğin için zor geliyor ikincide daha tecrübelisin ne zaman ne olacağını biliyorsun benim son haftam psikolojik olarak çok kötü geçti o yüzden daha zordu ikinci oğluma down sendromu denmişti son günler bu yüzden çok sıktım kendimiCanım ben de senin gibi normal istiyorum nasip olursa inşallah. Tabiki en önemlisi hayırlısı olsun. Sağ salim kucağımıza alalım da. Ama Rabbim kimseye muhtaç etmesin. Ben de hızlı toparlanmak istiyorum. Ben sana başka birşey soracağım canım. İnşallah benim ikinci doğumum olacak. İlk ve ikinci arasında normal doğumda bir fark var mı? İkinci daha kolay mıydı? Bazen böyle şeyler duyuyorum.
Aynen valla öyle bakalım kim kazanacakBiz zaten ne zorsa onu istiyoruz guzel geliyo bize esim dun öyle diyo ne ise yaramıyorsa onu istiyorsun diyo
Ben vazgectim inadimdanAynen valla öyle bakalım kim kazanacak
Benimde aynı yaa. Başa 3-4 parmak altında tekmeliyor hattaKızlar 19 20 haftalık olanlar bebeği nerde hissediyorsunuz. Programlara göre göbek deliğine yakın olması gerekiyor ama benim daha altta hep. yukarı çıkmıyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?