2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Şu libido bir bende artmadı Başından beri isteksizim yani aylarca yapmasak hiç sesimi çıkartmam. Eşim bu konudan rahatsız olmaya başladı ama hiç keyfim yok yoruluyorum zaten eve gidene kadar
Bende bu ay müthiş bir artış var ama eşim yok 2 haftadır iş nedeniyle

Peki cift taraflı kullanimi nasil? Bugün satan adam dedi bana sepeti kaldırmadan ceviremezsiniz yönünü diye
Ah kizlar cok agir olmamasina dikkat edin benim ogluma kullandigim cok agir bide kolay katlamak acmak onemli. Bizdeki icindekiyle beraber guya kapaniyo ama ben kapatamiyorum cok zor kapaniyo icindekini ayri cikarip koyuyorum mecbur ama taksiye falan binince tek basima soforler bilemiyo tabi yine bi elimde bebe ben halletmeye calisiyorum pratikligi cok onemli simdiki aklim olsa baska bisey alirdim ama esim aldirmaz varken tabi yine bunu kullanacagim nasipse

Işte bende ondan korkuyorum canim o yüzden bakacam özellikle hafifligine ve katlanmasina

Şu libido bir bende artmadı Başından beri isteksizim yani aylarca yapmasak hiç sesimi çıkartmam. Eşim bu konudan rahatsız olmaya başladı ama hiç keyfim yok yoruluyorum zaten eve gidene kadar
Katiliyorum ya hic istek yok.. yok suram agriyo yok buram agriyo boyle geciyo gunler

Aynen benim eşimde var olan şeyleri aldırmaz beşik bebek arabası mama sandalyesi süt sağma Makinesi falan bunları hep tekrar kullanıcam zaten hepsini güzelce muhafaza ettim kızımda almadığım şeyler vardı mesela kanguru bu bebeğime sipariş verdim kanguru kullanıcam inşallah birde ana dizi almak istiyorum kızımda görümceminkini kullanmıştım şimdi daha güzel müzikli titreşimli bi ana dizi almak istiyorum

Puset içine konulan bel desteği varmış ben onlardan almak istiyorum

benim doktor progestan kullandığım dönemde bu tarz yan etkileri sebbeiyle içilmesini önermiyordu alttan kullandırıyordu canım, alttan alınca yan etkisi olmuyo midede çözünmediği için. istersen bir danış doktoruna... ben de iki ay kullandım ama hiç yan etki yaşamadım vaginal aldım hep

kızlar evdeki pijamaların lastiği sıkıyor diye gittim pijama almaya öğlen arasında ama aldıktan sonra farkettim kenarında pembe kalp var baby yazıyo pembe altı kırmızı üstü beyaz erkeğe de uyar demiştim lohusayken de giyerim diye de...neyse artık yaa kim görcek pijamamı... hastane çıkışı için zaten şık bi takım alırım güzel

Ben de kızımın doğumuna kv nin evinden gittim orda kalmıştık haftasonuydu mecbur peşimize takıldı ben odada sancı çekerken yanımdaydı sürekli telefonu çalıp durdu doğurdu mu doğurdu mu diye arayanlar oldu sinirim çok bozulmuştu gerçekten şimdi doğumda o kızımın yanında benim evimde kalsın annem hastanede benim yanımda kalsın istiyorum doğumdan sonrada annem 40 gün kalır tabi kv ye de git diyemem annem şehir dışında mecbur kalacak ama kv ile aynı şehirde farklı ilçelerdeyiz inşallah kendi akıl eder 40 gün boyunca kalmaz annem varken onun kalması gereksiz oluyor sonuçta ara ara gelip gidebilir ama bilmiyorum annemle birlikte 40 gün kalırsa da yapacak bi şey yok

Canım ben de senin gibi normal istiyorum nasip olursa inşallah. Tabiki en önemlisi hayırlısı olsun. Sağ salim kucağımıza alalım da. Ama Rabbim kimseye muhtaç etmesin. Ben de hızlı toparlanmak istiyorum. Ben sana başka birşey soracağım canım. İnşallah benim ikinci doğumum olacak. İlk ve ikinci arasında normal doğumda bir fark var mı? İkinci daha kolay mıydı? Bazen böyle şeyler duyuyorum.

Işte bende ondan korkuyorum canim o yüzden bakacam özellikle hafifligine ve katlanmasina
Evet ya travellerin görüntü çok güzel faka bir arkadaşım sakın alma kullanımı zor dedi markette diyor mesala kasada sıkısıpkalıyorsun diyor hemde çok ağır tek başına olduğun zaman olduki kaldırmam gerek kaldıramazsın diyor bende ısrarla onu istiyorum bilmiyorum ne olcak

Biz zaten ne zorsa onu istiyoruz guzel geliyo bize esim dun öyle diyo ne ise yaramıyorsa onu istiyorsun diyo

Valla canım bende hiç fark etmedi ikiside doğmamak için ısrarcı davrandı 42haftayı beklediler ilkinde bilmediğin için zor geliyor ikincide daha tecrübelisin ne zaman ne olacağını biliyorsun benim son haftam psikolojik olarak çok kötü geçti o yüzden daha zordu ikinci oğluma down sendromu denmişti son günler bu yüzden çok sıktım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…