- 11 Mayıs 2015
- 809
- 1.575
- 113
Yüzüstü yatmıştı hanımefendiGostermedi dedin ya canim ondan sordum insallah
Yaa haklısın canım çok endişe ettiren bi durum olmuş. Peki nasıl oğlun bir rahatsızlığı yoktur inşallah.Valla canım bende hiç fark etmedi ikiside doğmamak için ısrarcı davrandı 42haftayı beklediler ilkinde bilmediğin için zor geliyor ikincide daha tecrübelisin ne zaman ne olacağını biliyorsun benim son haftam psikolojik olarak çok kötü geçti o yüzden daha zordu ikinci oğluma down sendromu denmişti son günler bu yüzden çok sıktım kendimi
Hanfendi keyifci demekkiYüzüstü yatmıştı hanımefendidoktor karnımı salladı, öksürdüm falan ama yok dönmedi ☺
Benimde tam dedigin gibi ameliyathane korkum var burnumdan ameliyat oldum aglamaktan helak olmustum korkudan girerkenBende senin gibiyim canım ilk ikisi normaldi ve çok zordu doğumlarım o halde normal istiyorum ameliyathane çok tırsttırıyor beni birde doğum sonrası kimseye muhtaç olmak istemiyorum annem iyidir hastır elinden geleni yapar ama kaynanamla birbirlerine girerler o anda onları düşünmek istemiyorum açıkçası
Benimkide artar umarım yoksa düşünmesi bile keyfimi kaçırıyor :)) sende eşine kavuşursun inşallah canım.Bende bu ay müthiş bir artış var ama eşim yok 2 haftadır iş nedeniyle
AynenKatiliyorum ya hic istek yok.. yok suram agriyo yok buram agriyo boyle geciyo gunler
Ohoo ben haber vermesem gelmezde yuzumuzede bakmaz kayinpederimOyle bir luksum yok yani dogum aninsa orda olmak istiyor illaki dogduktan sonra gitmek istemiyor sinirleniyor. Bide 3gelinide kacirdi benide kacirirsa bana patlicak herkes bu fikirde Giderken bizide alin bile der normal olursa agrimi sizimi telasimi dusunmez ama umrmda olmaz almam yani.
Kraft Leon tavsiye ederim. Aldık biz. Beğendim çok. n11'de baya indirimliE peki puseti nereye koyucaksın canım? Hangi marka aldın? Üff bu araba işi benimde canımı sıkıyor 2 aydır bakıyorum bir tane içime sinen araba bulamadım
Benimki çok hareketli bi sağda, bi solda ama çok hafif sanki kelebek uçuyor :) gıdıklanıyorum vurduğunda yada hareket ettiğinde. Çok değişik duyguymuş.Benimde aynı yaa. Başa 3-4 parmak altında tekmeliyor hatta
Canım markasi neydi senin aldığın park yatağın marka araştırıyom da almisken saglam.bişey alim 2. 3. Çocuğa da kullanırız diye dusundumBenim aldığım park yatak da 70-110.
Aynı sayılır sizinkiyle. Bana da 15 kg a kadar 3 yaşa kadar rahat kullanır dediler. Aslında benim park alma sebebim biz eşimle gezmeyi severiz. Amaç Bi yere gidersek park yatağımızı da götürmek. Çünkü anne yanı da alsam beşik de alsam biz her harükarda park yatak da alacaktık. Maddi olarak zorlamasın diye park yatak tercik ettim. Evdede kalmaya gittiğimiz yerde de kullanırız en azından
Şükürler olsun canım hiç bir sıkıntısı yok bu diyen bir prof benim dünyamı kararttı şimdi oğlum 10yaşında maşallahı var herşeyin tadını çıkarın inan ki bugünler özleniyorYaa haklısın canım çok endişe ettiren bi durum olmuş. Peki nasıl oğlun bir rahatsızlığı yoktur inşallah.
Sağol canım inceliycem.Kraft Leon tavsiye ederim. Aldık biz. Beğendim çok. n11'de baya indirimli
Bende travel sistem bakıyorum ama dönmem sanırımanne yanından parka bende döndüm hastane çıkışı bende aldım küvet ve kova bu perşembe A101 e geliyormuş ordan alcam. File yok yalnız onu da başka yerden alırım
[/QUOT
Bi kisalma var mi diye her usg de kontrol ediyo ozellikle sonlara dogru. Oncekinde benimde ilk detayli usg de olculdu
Bazen banada oluyo o sizlamaama sonra gecince onemsemiyorum artik kavanoza koydum su gunde 800 ml lik 2 kavanoz bitirsem yeter heralde
Yüzüstü yatmıştı hanımefendidoktor karnımı salladı, öksürdüm falan ama yok dönmedi ☺
Bende ana dizi yoktu ama kucuk besik vardi. Sanirim bu bebekte kullanamam kizim bebege oturuverir bideAynen benim eşimde var olan şeyleri aldırmaz beşik bebek arabası mama sandalyesi süt sağma Makinesi falan bunları hep tekrar kullanıcam zaten hepsini güzelce muhafaza ettim kızımda almadığım şeyler vardı mesela kanguru bu bebeğime sipariş verdim kanguru kullanıcam inşallah birde ana dizi almak istiyorum kızımda görümceminkini kullanmıştım şimdi daha güzel müzikli titreşimli bi ana dizi almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?