2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yaa haklısın canım çok endişe ettiren bi durum olmuş. Peki nasıl oğlun bir rahatsızlığı yoktur inşallah.

Benimde tam dedigin gibi ameliyathane korkum var burnumdan ameliyat oldum aglamaktan helak olmustum korkudan girerken

Merhaba kizlar ara ara okuyorum ama cok sık katilamiyorum. Dogum hikayelrinizi paylasmissinizbenim ilk dogumum cok guzel oldu ve kolaydi. Normal dogumdu. 38. Haftamda acilmam baslamisti. 38+6 da suyum azalmasi ve bebegin kalp atislari iyi olmadigi icin suni sanciyla dogumumu başlattılar. Kendi.agrilarim baslayinca kapatildi. Adet agrisi gibi bi agri birqz daha siddetlisi. Son yarim.saatteki agrilar dayanilmaz ama.kisa bi sure sonra dogum oluyo zaten. Ben oncesinde nefes egzersizleri cok yapmistim pilates topu uzerinde pelvik kaslarini genisletmistim. Onlarinda yararlari fazla. Bebekbdogdugu an ise o duyguyu anlatamam. Mucize gibi agri tik diye kesiliyo. Sanki o doguyo sizde yeniden dogmus gibi oluyorsunuz bebek gibi

Bu doğum sancısı adet sancısı gibi deniyor ya. Ben hiç adet sancısı yaşamıyorum. Bu gece bacağıma yine kramp girdi ve ağladım. Düşünüyorum böyle bir ağrıysa yandık diye. Öldürmeyen ama süründüren bir ağrı Çok feci birşey

Cok tuaf gercekten Allah sabir versin canim ,herkes kndini düşünüyor zaten sanki cocukari onlra yapiyoruz bakalim dogum maceralarimizi anlatirlen neler neler cikicak bu kynana kpederlerden

Canım markasi neydi senin aldığın park yatağın marka araştırıyom da almisken saglam.bişey alim 2. 3. Çocuğa da kullanırız diye dusundum

Yaa haklısın canım çok endişe ettiren bi durum olmuş. Peki nasıl oğlun bir rahatsızlığı yoktur inşallah.
Şükürler olsun canım hiç bir sıkıntısı yok bu diyen bir prof benim dünyamı kararttı şimdi oğlum 10yaşında maşallahı var herşeyin tadını çıkarın inan ki bugünler özleniyor

Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum. Özel hizmetiçi eğitim seminerleri oluyor ya öğretmenler için. Onlara ailecek gidilebilir mi? Başka bir şehirde olduğu için. Kalacak yer lojman vs oluyor mu acaba?

Aa bendee alayim kuvet onlar iyi oluyor ya hic fazla para vermeye gerek yok

Bi kisalma var mi diye her usg de kontrol ediyo ozellikle sonlara dogru. Oncekinde benimde ilk detayli usg de olculdu

bende haftaya ctesi detaylıya giricem bakalım cok heyecanlıyım sanki daha önce hic dogum yapmamıs gibiyim her cocuk heyecanı farklı oluyormus

Bazen banada oluyo o sizlama ama sonra gecince onemsemiyorum artik kavanoza koydum su gunde 800 ml lik 2 kavanoz bitirsem yeter heralde

1 lt 600 ml yapar 400 daha eklesen2 lt en temizi

Yüzüstü yatmıştı hanımefendi doktor karnımı salladı, öksürdüm falan ama yok dönmedi ☺

o zaman hep yüzüstü yatacak minik kelebek benim kızımda da eli sürekli kafasındaydı yüzünü hep kapatıyordu dogdu 3.5 yasında halaa öyle uyuyor

Bende ana dizi yoktu ama kucuk besik vardi. Sanirim bu bebekte kullanamam kizim bebege oturuverir bide sut sagma makinam yok hâla alip almamada kararsizim, dijital atesolcer şart. Daha sonra duruma gore telsizde gerekebilir. Cunku cocuk odasinda yatacak cocuklar. Zamanla alinir hepsi napalim.
Kangurum vardi. Kizimda epey kullandim.
Bu bebiste sever inşallahta seneye bu aylara kadar kullanabilsem yeter. Yazin cikar dolaşırız en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…