Ben kizimi düşürdükten sonra aldim ve her zaman kemerini taktım.Puset içine konulan bel desteği varmış ben onlardan almak istiyorum
Aynen benim eşimde var olan şeyleri aldırmaz beşik bebek arabası mama sandalyesi süt sağma Makinesi falan bunları hep tekrar kullanıcam zaten hepsini güzelce muhafaza ettim kızımda almadığım şeyler vardı mesela kanguru bu bebeğime sipariş verdim kanguru kullanıcam inşallah birde ana dizi almak istiyorum kızımda görümceminkini kullanmıştım şimdi daha güzel müzikli titreşimli bi ana dizi almak istiyorum
Bende ana dizi yoktu ama kucuk besik vardi. Sanirim bu bebekte kullanamam kizim bebege oturuverir bidesut sagma makinam yok hâla alip almamada kararsizim, dijital atesolcer şart. Daha sonra duruma gore telsizde gerekebilir. Cunku cocuk odasinda yatacak cocuklar. Zamanla alinir hepsi napalim.
Kangurum vardi. Kizimda epey kullandim.
Bu bebiste sever inşallahta seneye bu aylara kadar kullanabilsem yeter. Yazin cikar dolaşırız en azindan
Gidilebilir ama ücretini MEB karşılamıyor canım sadece egıtım alanınkini karşılıyorArkadaşlar size birşey danışmak istiyorum. Özel hizmetiçi eğitim seminerleri oluyor ya öğretmenler için. Onlara ailecek gidilebilir mi? Başka bir şehirde olduğu için. Kalacak yer lojman vs oluyor mu acaba?
Demir ilacı kullanmaya başladınız mı o ilaç beni çok acıktırıyor mesela. Öğle yemeğinden 2 saat sonra içiyorum acıktırıyorKızlar benim gibi iştahsızlığı hala devam eden var mı?eskiye göre yiyorum biraz daha ama hiç acıkmıyorum.
Bizde daha hiç ilişki olmadı çok korktum zaten vajinismustum önceleri 3 senedir rahattım ama hiç canım istemiyor ayrıca sigara kullanan biri olarak sigaradan tiksindim eşim içip yatağa gelirse gidip yüzünü yıkattıroyorum. Enfeksiyon kaparım yada birşey olur diye olmadı yani üzülüyorum ama Ne yapayımBiri beni anlatmış ayrı yatmadik ama ayri yatsak daha fazla dokunurdu yıllardır kullandığı sac spreyi bile kokuyordu sampuanini değiştirdim çocuk gibi adama her gece dus aldirip yatiriyodum yanimda onda da yine bişey yapmıyordum taa ki doktorum 3. Ayi bitirince yaninda ilişki serbest diyene kadaryapıyorum ama bana bişey farketmiyo kiminde artiyormus istek kiminde azalıyormuş kafana takma çok düzelir zamanla canim
Sen yine insaflisin canim ben sigarayi biraktirdim direk ben bırakacaksam.sende birak.diyeBen size anestezi tecrübemi hiç anlatmayayım
Bizde daha hiç ilişki olmadı çok korktum zaten vajinismustum önceleri 3 senedir rahattım ama hiç canım istemiyor ayrıca sigara kullanan biri olarak sigaradan tiksindim eşim içip yatağa gelirse gidip yüzünü yıkattıroyorum. Enfeksiyon kaparım yada birşey olur diye olmadı yani üzülüyorum ama Ne yapayım
Benim istahsizlik devam ediyor.Mide agrisi devam bulanti devamKızlar benim gibi iştahsızlığı hala devam eden var mı?eskiye göre yiyorum biraz daha ama hiç acıkmıyorum.
Süre verdim 7. Ay da bırakacak sözde bende o parayı çatır çatır yiyorum aylık sigara paramıSen yine insaflisin canim ben sigarayi biraktirdim direk ben bırakacaksam.sende birak.diye
Isteksizlik bende de var esim diyor evde arkadas gibi olduk gerci alisti bu duruma :)Ben size anestezi tecrübemi hiç anlatmayayım
Bizde daha hiç ilişki olmadı çok korktum zaten vajinismustum önceleri 3 senedir rahattım ama hiç canım istemiyor ayrıca sigara kullanan biri olarak sigaradan tiksindim eşim içip yatağa gelirse gidip yüzünü yıkattıroyorum. Enfeksiyon kaparım yada birşey olur diye olmadı yani üzülüyorum ama Ne yapayım
Iyi yapiyon olsunSüre verdim 7. Ay da bırakacak sözde bende o parayı çatır çatır yiyorum aylık sigara paramı
Bulantı ilacı kullanıyor musun peki?bende bulantı ilacı kullanmama rağmen hala ara ara bulantı yaşıyorum.midem hep bi tuhaf.hiç aşerme yasamadım.İştahlı hamilelere çok özeniyorum maşşBenim istahsizlik devam ediyor.Mide agrisi devam bulanti devam
Kız bebek mi bekliyorsunYa bişi sorucam affınıza sığınarak. Ben ilk 3 ay bulantılı dönemde eşimin nefesine bile tahammül edemiyordum midem kalkıyordu bu yüzdende ayrı yattık. Yeni yeni beraber yatmaya başlıyoruz ama hala kanki gibiyiz hiç istek gelmiyor bana.Tek sorunlu benmiyim. Nasıl aşabilirim ki
Evet cnm ama surekli degil.haftada 2 defa o da dayanilmayacak gibi oluyorum.Artik sinirden agliyorum o zaman iciyorum.Bende senin gibiyim hamile olmadan once esime suraya buraya gotur dicektim sozde ama hamileligin tadini cikaramadim hic ve cok tiskinme var bende yedigim seyler sınırli hemde baya sınırlı.Bulantı ilacı kullanıyor musun peki?bende bulantı ilacı kullanmama rağmen hala ara ara bulantı yaşıyorum.midem hep bi tuhaf.hiç aşerme yasamadım.İştahlı hamilelere çok özeniyorum maşş
Evet kullanıyorum.hic acıkmıyorum ona ragmen.kendımı zorluyorum yemek için.eskiye oranla daha iyiyim .buna da şükürDemir ilacı kullanmaya başladınız mı o ilaç beni çok acıktırıyor mesela. Öğle yemeğinden 2 saat sonra içiyorum acıktırıyor
Ben her gün kullanıyorum bulantı ilacını.inss bi zararı yoktur.doKtorumun tavsiyesi üzerine kullanıyorum gerçi ilacıEvet cnm ama surekli degil.haftada 2 defa o da dayanilmayacak gibi oluyorum.Artik sinirden agliyorum o zaman iciyorum.Bende senin gibiyim hamile olmadan once esime suraya buraya gotur dicektim sozde ama hamileligin tadini cikaramadim hic ve cok tiskinme var bende yedigim seyler sınırli hemde baya sınırlı.
Eski tipte cok uzun sürüyor. Tabi bulunmasi sart. Ama kizim havale gecirince lazim oldugunu anladim.Offf kızlar bende bunların hepsi vardı ama hepsini dagıttım. Sadece su an evde mevcut olan bebek arabasıonunda anakucagı yok onuda kızım büyüyünce isteyen bir arkadasıma vermistim yeniden alıcam simdi
Dijital ates ölcer cok cabuk bozuldu 2 defa aldım eski tip muhakkak bulunması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?