2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Puset içine konulan bel desteği varmış ben onlardan almak istiyorum
Ben kizimi düşürdükten sonra aldim ve her zaman kemerini taktım.
Arkadaslar bu da hepinize bilgi olsun mutlaka kucuk deyip kemer takmamazlik yapmayin. Mutlaka pusetlerde, bebek arabasinda kemerleri kullanin...

Offf kızlar bende bunların hepsi vardı ama hepsini dagıttım. Sadece su an evde mevcut olan bebek arabası onunda anakucagı yok onuda kızım büyüyünce isteyen bir arkadasıma vermistim yeniden alıcam simdi
Dijital ates ölcer cok cabuk bozuldu 2 defa aldım eski tip muhakkak bulunması gerekiyor

Kızlar bende tasiniyorum. Gerçi eşyalı evden başka bir eşyalı eve geciyorum ama yine de çok yoruluyor insan. Kıyafetler mutfak eşyaları falan derken bı sürü eşya oluyor yine. Neyse halledicem inşallah bı şekilde. Kızımın okuluna yakin olmak için mecburen tasiniyoruz. Yoksa hiç böyle bir aksiyona girmezdim.

Bir haftadır bende oglusumun hareketlerini çok net hissetmeye başladım. Ufaklık resmen tekme atiyor . hala kasık ağrılarından muzdaribim. Sanırım bu hamilelik böyle geçecek. Allah beterinden korusun hepimizi.

Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum. Özel hizmetiçi eğitim seminerleri oluyor ya öğretmenler için. Onlara ailecek gidilebilir mi? Başka bir şehirde olduğu için. Kalacak yer lojman vs oluyor mu acaba?
Gidilebilir ama ücretini MEB karşılamıyor canım sadece egıtım alanınkini karşılıyor

Ben size anestezi tecrübemi hiç anlatmayayım Bizde daha hiç ilişki olmadı çok korktum zaten vajinismustum önceleri 3 senedir rahattım ama hiç canım istemiyor ayrıca sigara kullanan biri olarak sigaradan tiksindim eşim içip yatağa gelirse gidip yüzünü yıkattıroyorum. Enfeksiyon kaparım yada birşey olur diye olmadı yani üzülüyorum ama Ne yapayım

Sen yine insaflisin canim ben sigarayi biraktirdim direk ben bırakacaksam.sende birak.diye

Amine Busra kanguru geldi ama 6 aylıktan itibaren diyo kullanımı için nasıl olur bilemedim iade mi etsem bu kanguru kaç aylıkken işe yarıyor kullanımı nasıl kararsız kaldım

I
Isteksizlik bende de var esim diyor evde arkadas gibi olduk gerci alisti bu duruma :)

Kız bebek mi bekliyorsun
Benim 12.haftadan sonra baya bir istekliyim eşim sıkıldı artık

Her gebelik farklıdır demekki

Bulantı ilacı kullanıyor musun peki?bende bulantı ilacı kullanmama rağmen hala ara ara bulantı yaşıyorum.midem hep bi tuhaf.hiç aşerme yasamadım.İştahlı hamilelere çok özeniyorum maşş
Evet cnm ama surekli degil.haftada 2 defa o da dayanilmayacak gibi oluyorum.Artik sinirden agliyorum o zaman iciyorum.Bende senin gibiyim hamile olmadan once esime suraya buraya gotur dicektim sozde ama hamileligin tadini cikaramadim hic ve cok tiskinme var bende yedigim seyler sınırli hemde baya sınırlı.

Ben her gün kullanıyorum bulantı ilacını.inss bi zararı yoktur.doKtorumun tavsiyesi üzerine kullanıyorum gerçi ilacı

Ben bebek arabasi, anne yani besik ve kiyafetlerini aldim simdiden. Kalanlarida ozellikle elektronikleri kasimdaki indirimlerden almayi dusunuyorum.

Eski tipte cok uzun sürüyor. Tabi bulunmasi sart. Ama kizim havale gecirince lazim oldugunu anladim.
Bebek arabasi hem travel hem baston var. İkiside sakat travel kirik kaynak yapilcak. Bastonda suan kullaniyoruz bebege sağ kalir mi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…