2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Amine Busra kanguru geldi ama 6 aylıktan itibaren diyo kullanımı için nasıl olur bilemedim iade mi etsem bu kanguru kaç aylıkken işe yarıyor kullanımı nasıl kararsız kaldım
Nerden aldin? Ben yenidogan aparatli almistim. 3 aylıkken bile aparatla kullandim ilk. Bizimki solomombaby idi

Ben her gün kullanıyorum bulantı ilacını.inss bi zararı yoktur.doKtorumun tavsiyesi üzerine kullanıyorum gerçi ilacı
Sanmam zarari olacagini yoksa vermezlerdi.Umarim istahimiz acilir ben hamile gibi durmuyorum bile :) kilo alamadim.Esime ben fit bir hamileyim diyorum :)

Fitil olarak kullanmayı denesen çok etkilemiyormuş. Bende her gece bir tane 200 mg kullanıyorum ama fitil olarak. Etki etmiyor bende. Forumlarda okuduğım kadarıyla fitil olarak kullanınca etkilemiyormuş. Hocana bir sor bence

Pirrre cardin escape modeline bir bakın hem hafif. Hem travel. Hem çift yönlü. Hem çıkarmadan kapanıyor. En önemlisi hafif

Canım markasi neydi senin aldığın park yatağın marka araştırıyom da almisken saglam.bişey alim 2. 3. Çocuğa da kullanırız diye dusundum
Kraft marka aldım babymall dan. Uygundu fiyatı 599 idi sanırım. Aynısının yeni sezonu 800 civarıydı. Alırken sallanma ayağının tek parçalı olmasına dikkat et mutlaka.
Ayağı İkili olanlar sallanırken ses yapıyor.

Tamam canim dikkat ederimde Sabitleme özelliği var mi canim sallansin istemiyorumda ben

Oy kuzucuk cocukların hasta olması cok cok zor oluyor Allah bir daha yasatmasın. Aynen bastonu bende hala kullanıyorum bizimkide o zamana kalmayacak gibi görünüyor eger kızım kıskanırsa diyorumki ikiz bebek bastonlarından alırım ama büyümüste olacak kac yasına kadar binecek acaba bebek arabasına bilmiyorum hic.
Bende kızımda ilk önce kraftın travel sistemini almıstım portbebeli vs hic memnun kalmadım letgodan sattım mamas papas urbo2 aldım

Black friday vS oluyorya
Birde subatta e bebekte hergüne bir indirim oluyor elektronikleri o zamana bıraktım ben gogus pompası ates olce

Ya aslında dediğin markayı da duydum baby hope aldım bende hepsi burda dan ama iade edicem

benimkide chicconun soft dream modeli yan yatıs pozisyonuda var kızımda rahat etmistim

Teşekkür ederim. Sordum. O da dozu ikiye düşürdü ve fitil olarak al dedi

Teşekkür ederim. Doktoruma sorunca ondan da aynı yanıtı aldım

Teşekkür ederim. Sordum. O da dozu ikiye düşürdü ve fitil olarak al dedi
Bende ilk zamanlar fitil olarak kullandım. Hic yan etkisi olmadı Sonra fitil olarak atmaktan bıkınca iceyim dedim sanki ölüyordum birinde mutfaktaydım kalp carpıntısı bas dönmesiyle kendimi direk yere attım bayılıcam sandım digerinde de yataga attım kendimi sonra doktor kontrolünde bıraktım zaten

Canım etkiler devam eder çok içtim, azaltmanın tek yolu fitil olarak kullanmak

Kizlar bugun doktora gittim tetanoz vuruldum. Sonra butun tetkik sonucum cikti idrarda bakteri cikmis, ondan sonra idrar kulturu istediler.. o da 3 gun sonra aciklaniyormus cevabi.. uromisin verdi doktor.. kullananiniz var mi? Uromisin etkilemez dimi bebekleri ya kadin dogum doktoru verdi ama yine nedense kndi doktoruma siylemeden alamadim.. bakalim.. hayirlisi bi ay sonra tekrar tetanoz vurulcam.. koluda bi agirlastiriyor vurdugu yerde.. Allahim bebislerimizo korusun bunlr ufacik seyler hepinize Allah rahatlik versin. İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…