Kasimda ne indirimi varmis ve nerelerdeBen bebek arabasi, anne yani besik ve kiyafetlerini aldim simdiden. Kalanlarida ozellikle elektronikleri kasimdaki indirimlerden almayi dusunuyorum.
Nerden aldin? Ben yenidogan aparatli almistim. 3 aylıkken bile aparatla kullandim ilk. Bizimki solomombaby idiAmine Busra kanguru geldi ama 6 aylıktan itibaren diyo kullanımı için nasıl olur bilemedim iade mi etsem bu kanguru kaç aylıkken işe yarıyor kullanımı nasıl kararsız kaldım
Sanmam zarari olacagini yoksa vermezlerdi.Umarim istahimiz acilir ben hamile gibi durmuyorum bile :) kilo alamadim.Esime ben fit bir hamileyim diyorum :)Ben her gün kullanıyorum bulantı ilacını.inss bi zararı yoktur.doKtorumun tavsiyesi üzerine kullanıyorum gerçi ilacı
Fitil olarak kullanmayı denesen çok etkilemiyormuş. Bende her gece bir tane 200 mg kullanıyorum ama fitil olarak. Etki etmiyor bende. Forumlarda okuduğım kadarıyla fitil olarak kullanınca etkilemiyormuş. Hocana bir sor benceMerhaba
Progestan 200mg kullanmaya başladım. Günde 3 kere. Gece ictim yattim. Sabah olula gelince aldım. Ama 11 gibi çok kötü oldum. Gözlerim tuhaf oldu. Tansiyonum düştü sandım. Aşağı inip ölçtük. 12-8, benim için yüksek bile. Sonraki derste de iyi kötü anlattim. Artık az oncekinde kafamı yukarda tutabilmek için fazladan çaba sarfettim resmen. Başlarda da kullanmıştım ama 100 mg ve günde 2 kereydi. Böyle olursa okulda çok zorlanırım ben. Kullanip da yan etkileri azalan oldu mi? Doktoru da zirt pirt rahatsız etmek istemiyorum
Pirrre cardin escape modeline bir bakın hem hafif. Hem travel. Hem çift yönlü. Hem çıkarmadan kapanıyor. En önemlisi hafifEvet ya travellerin görüntü çok güzel faka bir arkadaşım sakın alma kullanımı zor dedi markette diyor mesala kasada sıkısıpkalıyorsun diyor hemde çok ağır tek başına olduğun zaman olduki kaldırmam gerek kaldıramazsın diyor bende ısrarla onu istiyorum bilmiyorum ne olcak
Kraft marka aldım babymall dan. Uygundu fiyatı 599 idi sanırım. Aynısının yeni sezonu 800 civarıydı. Alırken sallanma ayağının tek parçalı olmasına dikkat et mutlaka.Canım markasi neydi senin aldığın park yatağın marka araştırıyom da almisken saglam.bişey alim 2. 3. Çocuğa da kullanırız diye dusundum
Hayır erkek bebekKız bebek mi bekliyorsun
Benim 12.haftadan sonra baya bir istekliyim eşim sıkıldı artık
Her gebelik farklıdır demekki
Tamam canim dikkat ederimde Sabitleme özelliği var mi canim sallansin istemiyorumda benKraft marka aldım babymall dan. Uygundu fiyatı 599 idi sanırım. Aynısının yeni sezonu 800 civarıydı. Alırken sallanma ayağının tek parçalı olmasına dikkat et mutlaka.
Ayağı İkili olanlar sallanırken ses yapıyor.
Black friday vS oluyoryaKasimda ne indirimi varmis ve nerelerde
Benimde kız amaKız bebek mi bekliyorsun
Benim 12.haftadan sonra baya bir istekliyim eşim sıkıldı artık
Her gebelik farklıdır demekki
Ayakları çıkarınca sabit oluyor. Direk sabitleme varmı dikkat etmedim açıkçasıTamam canim dikkat ederimde Sabitleme özelliği var mi canim sallansin istemiyorumda ben
Ya aslında dediğin markayı da duydum baby hope aldım bende hepsi burda dan ama iade edicemNerden aldin? Ben yenidogan aparatli almistim. 3 aylıkken bile aparatla kullandim ilk. Bizimki solomombaby idi
Eski tipte cok uzun sürüyor. Tabi bulunmasi sart. Ama kizim havale gecirince lazim oldugunu anladim.
Bebek arabasi hem travel hem baston var. İkiside sakattravel kirik kaynak yapilcak. Bastonda suan kullaniyoruz bebege sağ kalir mi bilemiyorum
Birde subatta e bebekte hergüne bir indirim oluyor elektronikleri o zamana bıraktım ben gogus pompası ates olceBlack friday vS oluyorya
Ya aslında dediğin markayı da duydum baby hope aldım bende hepsi burda dan ama iade edicem
Teşekkür ederim. Sordum. O da dozu ikiye düşürdü ve fitil olarak al dediFitil olarak kullanmayı denesen çok etkilemiyormuş. Bende her gece bir tane 200 mg kullanıyorum ama fitil olarak. Etki etmiyor bende. Forumlarda okuduğım kadarıyla fitil olarak kullanınca etkilemiyormuş. Hocana bir sor bence
Teşekkür ederim. Doktoruma sorunca ondan da aynı yanıtı aldımbenim doktor progestan kullandığım dönemde bu tarz yan etkileri sebbeiyle içilmesini önermiyordu alttan kullandırıyordu canım, alttan alınca yan etkisi olmuyo midede çözünmediği için. istersen bir danış doktoruna... ben de iki ay kullandım ama hiç yan etki yaşamadım vaginal aldım hep
Bende ilk zamanlar fitil olarak kullandım. Hic yan etkisi olmadı Sonra fitil olarak atmaktan bıkınca iceyim dedim sanki ölüyordum birinde mutfaktaydım kalp carpıntısı bas dönmesiyle kendimi direk yere attım bayılıcam sandım digerinde de yataga attım kendimi sonra doktor kontrolünde bıraktım zatenTeşekkür ederim. Sordum. O da dozu ikiye düşürdü ve fitil olarak al dedi
Canım etkiler devam eder çok içtim, azaltmanın tek yolu fitil olarak kullanmakMerhaba
Progestan 200mg kullanmaya başladım. Günde 3 kere. Gece ictim yattim. Sabah olula gelince aldım. Ama 11 gibi çok kötü oldum. Gözlerim tuhaf oldu. Tansiyonum düştü sandım. Aşağı inip ölçtük. 12-8, benim için yüksek bile. Sonraki derste de iyi kötü anlattim. Artık az oncekinde kafamı yukarda tutabilmek için fazladan çaba sarfettim resmen. Başlarda da kullanmıştım ama 100 mg ve günde 2 kereydi. Böyle olursa okulda çok zorlanırım ben. Kullanip da yan etkileri azalan oldu mi? Doktoru da zirt pirt rahatsız etmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?