2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar su an hepsi burada da beslenme urunu ve araclarinda indirim var ben mama sandalyesi aldim ve aventin biberonunu bi bakin isterseniz
Ya bisi sorcam bu awentin biberonunun yavas akiskanli felan diye ayriliyormu ben bi boberon almisim we baby nin yaw biberon 30ml lik ve yenidogan cam biberon ama egdigin zaman sakir sakir suyu asagiya veriyor... yani anlamadim

Ya bisi sorcam bu awentin biberonunun yavas akiskanli felan diye ayriliyormu ben bi boberon almisim we baby nin yaw biberon 30ml lik ve yenidogan cam biberon ama egdigin zaman sakir sakir suyu asagiya veriyor... yani anlamadim
Wee tavsiye etmem. Hem kucuk bebek bogulma riski fazla olur hem emmeyi birakmasi muhtemel olur. Dusunsene cenesi hic yorulmadan ağzına sakir sakir sut gelecek. Avent ya da dr brown alin

Wee tavsiye etmem. Hem kucuk bebek bogulma riski fazla olur hem emmeyi birakmasi muhtemel olur. Dusunsene cenesi hic yorulmadan ağzına sakir sakir sut gelecek. Avent ya da dr brown alin
Awent yeni dogan serisimi? Ne diye geciyor?? Bir yardimci olsaniz bunada.. yenidoganin ayri ayri alternatifleride mi var ? 0-6 aylik olarak mi aliyoruz.. ikiz bebeklerim ne yapim 2 yane yetermi

Bunlar kızımda yaptiklarim
Awent yeni dogan serisimi? Ne diye geciyor?? Bir yardimci olsaniz bunada.. yenidoganin ayri ayri alternatifleride mi var ? 0-6 aylik olarak mi aliyoruz.. ikiz bebeklerim ne yapim 2 yane yetermi

Eklentiler

• Screenshot_20191016-235808~2.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20191016-235754~2.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20191016-235834~2.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 41
Bende kullanmaya basladim aynen bendede oluyor etkileri

Ben 120 ml lik tek biberon almiştim. Biberon ucu en kucuk olandan. 0 ay idi sanirim epeycede onu kullandim. Oyle yenidogan seti almadim bence gereksiz

30 ml dedigin icin suluk mu aldin acaba sen hic öyle kucuk biberon gormedim. Bizim sulugumuz vardi oyle

Bu bebegede jut kumastan kese yapabilirsem yapcam. Hediyelik olarak anahtarlik
Ohho bayag hos olmus el emegi goz nuru isimler felan.. bu resimlerdeki anahtarluk felanda guzel.. nedense cok gozum korktu cocuklarimin da diger cocuklar gibi biseyleri olsun istiyorum az ve öz.. ne yapcama karrar versem..

30 ml dedigin icin suluk mu aldin acaba sen hic öyle kucuk biberon gormedim. Bizim sulugumuz vardi oyle
Var var hem suluk agizligi var uc delikli hemde emzikli agiz var ama mubarek ben bi deneyim dedim oyle su akitiyorki cam biberon bide hafif yormaz 30ml diye dusundum ama bu kadar delikten su gelecegini bilsem almazdim... yoksa emmez beni daha

Ben tup bebekle hamile oldugum icin hemde ikiz ilk uc ay hem igne progestan hem fitil, mide bulantisi kusmaktan ne neden kaynakli anlamiyodum ama 15 te doktor kesti 19. Haftamda 200mg tekrar baslatti progestana fitil seklinde ya bi bas donmesi yasiyorum gun boyu, tansiyonum dusuk normaldede ya firliyor yada daha da dipleri goruyorum... progestandan sonra yasadim ama bundan dolayimi yoksa bi haftalarda boylemi olacaktim bilemiyorum.

Yaa niye kayinwalideler anne gibi olamiyorlar keske olsalarda anacigim da az yorulsa...

Yaa muhtesem anlattiniz ama benim gozumde cok buyuyor herhalde, cok korkuyorum sonra diyom bu analar nasil dogurmuslar bebelerini evlerde , ebelerle, tarlada bağ bahcede... dusunemiyorum yaa ... kimi kadin zorlanmiyor kimi kadin diyorki keske sezeryan olsaydim, alttan bi suru kestiler dikis atildi, kimisi diyor oyle boyle agri esigi dusuk... O agriyi yasamadan bilemicez herhalde, ve yasamadigim bi agri icin neden korkuyorumki diyorum amaaaa yine korkuyorum yine korkuyorum

Oh oh en guzeli olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…