- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Ya bisi sorcam bu awentin biberonunun yavas akiskanli felan diye ayriliyormu ben bi boberon almisim we baby nin yaw biberon 30ml lik ve yenidogan cam biberon ama egdigin zaman sakir sakir suyu asagiya veriyor... yani anlamadimKizlar su an hepsi burada da beslenme urunu ve araclarinda indirim var ben mama sandalyesi aldim ve aventin biberonunu bi bakin isterseniz
Ya nasil bisi oluyor paylassaniz yaHaa hediyelik kendim magnet yapmistim kokulu taş. Ama bundan ugrasacak vaktimde enerjimde yok. Banner yaparim yine jut kumasim var. Yine o kumastan kese yaparim. Ve anahtarlik alirim dagitmaya
Wee tavsiye etmem. Hem kucuk bebek bogulma riski fazla olur hem emmeyi birakmasi muhtemel olur. Dusunsene cenesi hic yorulmadan ağzına sakir sakir sut gelecek. Avent ya da dr brown alinYa bisi sorcam bu awentin biberonunun yavas akiskanli felan diye ayriliyormu ben bi boberon almisim we baby nin yaw biberon 30ml lik ve yenidogan cam biberon ama egdigin zaman sakir sakir suyu asagiya veriyor... yani anlamadim
Hangisini soruyosunYa nasil bisi oluyor paylassaniz ya
Ya magnet anahtarlik kumastan ki bisi dediniz ama hic o tur seyleri bilmuyorum.Hangisini soruyosun
Awent yeni dogan serisimi? Ne diye geciyor?? Bir yardimci olsaniz bunada.. yenidoganin ayri ayri alternatifleride mi var ? 0-6 aylik olarak mi aliyoruz.. ikiz bebeklerim ne yapim 2 yane yetermiWee tavsiye etmem. Hem kucuk bebek bogulma riski fazla olur hem emmeyi birakmasi muhtemel olur. Dusunsene cenesi hic yorulmadan ağzına sakir sakir sut gelecek. Avent ya da dr brown alin
Çok teşekkür ederim canımGidilebilir ama ücretini MEB karşılamıyor canım sadece egıtım alanınkini karşılıyor
Awent yeni dogan serisimi? Ne diye geciyor?? Bir yardimci olsaniz bunada.. yenidoganin ayri ayri alternatifleride mi var ? 0-6 aylik olarak mi aliyoruz.. ikiz bebeklerim ne yapim 2 yane yetermi
Bende kullanmaya basladim aynen bendede oluyor etkileriMerhaba
Progestan 200mg kullanmaya başladım. Günde 3 kere. Gece ictim yattim. Sabah olula gelince aldım. Ama 11 gibi çok kötü oldum. Gözlerim tuhaf oldu. Tansiyonum düştü sandım. Aşağı inip ölçtük. 12-8, benim için yüksek bile. Sonraki derste de iyi kötü anlattim. Artık az oncekinde kafamı yukarda tutabilmek için fazladan çaba sarfettim resmen. Başlarda da kullanmıştım ama 100 mg ve günde 2 kereydi. Böyle olursa okulda çok zorlanırım ben. Kullanip da yan etkileri azalan oldu mi? Doktoru da zirt pirt rahatsız etmek istemiyorum
Ben 120 ml lik tek biberon almiştim. Biberon ucu en kucuk olandan. 0 ay idi sanirim epeycede onu kullandim. Oyle yenidogan seti almadim bence gereksizAwent yeni dogan serisimi? Ne diye geciyor?? Bir yardimci olsaniz bunada.. yenidoganin ayri ayri alternatifleride mi var ? 0-6 aylik olarak mi aliyoruz.. ikiz bebeklerim ne yapim 2 yane yetermi
30 ml dedigin icin suluk mu aldin acaba senYa bisi sorcam bu awentin biberonunun yavas akiskanli felan diye ayriliyormu ben bi boberon almisim we baby nin yaw biberon 30ml lik ve yenidogan cam biberon ama egdigin zaman sakir sakir suyu asagiya veriyor... yani anlamadim
Ohho bayag hos olmus el emegi goz nuru isimler felan.. bu resimlerdeki anahtarluk felanda guzel.. nedense cok gozum korktu cocuklarimin da diger cocuklar gibi biseyleri olsun istiyorum az ve öz.. ne yapcama karrar versem..Bu bebegede jut kumastan kese yapabilirsem yapcam. Hediyelik olarak anahtarlik
Var var hem suluk agizligi var uc delikli hemde emzikli agiz var ama mubarek ben bi deneyim dedim oyle su akitiyorki cam biberon bide hafif yormaz 30ml diye dusundum ama bu kadar delikten su gelecegini bilsem almazdim... yoksa emmez beni daha30 ml dedigin icin suluk mu aldin acaba senhic öyle kucuk biberon gormedim. Bizim sulugumuz vardi oyle
Ben tup bebekle hamile oldugum icin hemde ikiz ilk uc ay hem igne progestan hem fitil, mide bulantisi kusmaktan ne neden kaynakli anlamiyodum ama 15 te doktor kesti 19. Haftamda 200mg tekrar baslatti progestana fitil seklinde ya bi bas donmesi yasiyorum gun boyu, tansiyonum dusuk normaldede ya firliyor yada daha da dipleri goruyorum... progestandan sonra yasadim ama bundan dolayimi yoksa bi haftalarda boylemi olacaktim bilemiyorum.benim doktor progestan kullandığım dönemde bu tarz yan etkileri sebbeiyle içilmesini önermiyordu alttan kullandırıyordu canım, alttan alınca yan etkisi olmuyo midede çözünmediği için. istersen bir danış doktoruna... ben de iki ay kullandım ama hiç yan etki yaşamadım vaginal aldım hep
Yaa niye kayinwalideler anne gibi olamiyorlarBen de kızımın doğumuna kv nin evinden gittim orda kalmıştık haftasonuydu mecbur peşimize takıldı ben odada sancı çekerken yanımdaydı sürekli telefonu çalıp durdu doğurdu mu doğurdu mu diye arayanlar oldu sinirim çok bozulmuştu gerçekten şimdi doğumda o kızımın yanında benim evimde kalsın annem hastanede benim yanımda kalsın istiyorum doğumdan sonrada annem 40 gün kalır tabi kv ye de git diyemem annem şehir dışında mecbur kalacak ama kv ile aynı şehirde farklı ilçelerdeyiz inşallah kendi akıl eder 40 gün boyunca kalmaz annem varken onun kalması gereksiz oluyor sonuçta ara ara gelip gidebilir ama bilmiyorum annemle birlikte 40 gün kalırsa da yapacak bi şey yok
Yaa muhtesem anlattiniz ama benim gozumde cok buyuyor herhalde, cok korkuyorum sonra diyom bu analar nasil dogurmuslar bebelerini evlerde , ebelerle, tarlada bağ bahcede... dusunemiyorum yaa ... kimi kadin zorlanmiyor kimi kadin diyorki keske sezeryan olsaydim, alttan bi suru kestiler dikis atildi, kimisi diyor oyle boyle agri esigi dusuk... O agriyi yasamadan bilemicez herhalde, ve yasamadigim bi agri icin neden korkuyorumki diyorum amaaaa yine korkuyorum yine korkuyorumMerhaba kizlar ara ara okuyorum ama cok sık katilamiyorum. Dogum hikayelrinizi paylasmissinizbenim ilk dogumum cok guzel oldu ve kolaydi. Normal dogumdu. 38. Haftamda acilmam baslamisti. 38+6 da suyum azalmasi ve bebegin kalp atislari iyi olmadigi icin suni sanciyla dogumumu başlattılar. Kendi.agrilarim baslayinca kapatildi. Adet agrisi gibi bi agri birqz daha siddetlisi. Son yarim.saatteki agrilar dayanilmaz ama.kisa bi sure sonra dogum oluyo zaten. Ben oncesinde nefes egzersizleri cok yapmistim pilates topu uzerinde pelvik kaslarini genisletmistim. Onlarinda yararlari fazla. Bebekbdogdugu an ise o duyguyu anlatamam. Mucize gibi agri tik diye kesiliyo. Sanki o doguyo sizde yeniden dogmus gibi oluyorsunuz bebek gibi
Benim annem daha cok kaynanalik yapio, illa biri acigi kapatiyor merak etmeYaa niye kayinwalideler anne gibi olamiyorlarkeske olsalarda anacigim da az yorulsa...
Insallah ama korkuyorum ilkini çok hissetmediğim icinBen 17. Hafta icinde pit pit seklinde hissettim 19da da arada tekmeler. Ama 20 21 e kadar hissetmemek de cok normal. Endiselenmeyin
Oh oh en guzeli olmusKizim dogdugunda istanbuldaydik, annem babam doguma bir ay kala bana bakmak icin bize gelmislerdi, hastaneye kv kp ve esimin halasi da ailecek geldi. Kv bebek kata gelince bi ciglik atmis, herkes kadina bisey oldu zannedip donup bakmis
Sonra odaya geldim çocuğu emziricem, zaten temmuz sicagi, gitmiyorlar arkadas, o kadar insan odada, bana bi sinir basti, bisey de diyemedim. Hatirladikca sinirlerim hoplar hala. Neyseki simdi almanyadayiz, dogum başladığında bile haber versem en erken ertesi gün ulasirlar. Sadece kvye vize cikarttim, kp de gelemezgelse gelse bi annem bi kv işte, onlara da hastanede aile odasi cikmazsa refakatçi almiyolarmis gelmeyin hemen dedim zaten. Ikincide kafa dinlemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?