- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Ya yinede nazin geciyordur.. bisey desen alinmaz, bizim kayinwalide 32 sene once dogurmus dogurduklarinida esi komsusu bakmis ne hamilelikten anlar, ne cocuk bakmaktan benim bebeler iki tane, ya kayinpeder desen amaaan ben nasil evde yemek yapcam derdinde... uc kurus bisey yapmazlar bizden beklerler... ailemse fedakar, belkide ondan dolayi boyleyim... simdi annem kosturur kv oyleee bakar beni ainir eder lohusalik boyunca... ondan dedim.. bi kadin tutarsiniz diyor bisey olur yaw bizde biliyoruz illaki bisey olur ama tembel tembel icinde yok bunlariBenim annem daha cok kaynanalik yapio, illa biri acigi kapatiyor merak etme
Canım avent i bilmiyorum ama Dr Browns doğal akış biberonu var. Anne memesine yakın bi ucu var demişti eczacı. Ben kızıma almıştım. 150 ml boyutundaydı sanırım. Ters çevirsen dahi bi kaç damla dışında akmıyordu. Yani sadece emerken akıyor. Yine de eczaneden alırsan sana istediğin gibi bir biberon önerirler canım. Sadece avent ve Dr Browns fiyatları baya yüksek oluyor. Wee ve nuk nispeten daha uygun ama onlar da güzel bence.Var var hem suluk agizligi var uc delikli hemde emzikli agiz var ama mubarek ben bi deneyim dedim oyle su akitiyorki cam biberon bide hafif yormaz 30ml diye dusundum ama bu kadar delikten su gelecegini bilsem almazdim... yoksa emmez beni daha
Aynen vallBenim annem daha cok kaynanalik yapio, illa biri acigi kapatiyor merak etme
Elele allroad canimMarkası ne peki arabanın
Saolasin degerlendircem bu dediginiCanım avent i bilmiyorum ama Dr Browns doğal akış biberonu var. Anne memesine yakın bi ucu var demişti eczacı. Ben kızıma almıştım. 150 ml boyutundaydı sanırım. Ters çevirsen dahi bi kaç damla dışında akmıyordu. Yani sadece emerken akıyor. Yine de eczaneden alırsan sana istediğin gibi bir biberon önerirler canım. Sadece avent ve Dr Browns fiyatları baya yüksek oluyor. Wee ve nuk nispeten daha uygun ama onlar da güzel bence.
Benimde oyle baya asagida ama hic rahim olcusu yapilmadi bana enson 27 eylulde gitmistmBende rahim ağzı kısalığı var ona bağlıyordum ama herkeste öyleyse normal de olabilir bilemedim ki şimdi yani benim göbeğin bayağı aşağısında kıpırdıyor
Mesela bir tek hareketle tik kapaniyor sepetyle beraber sonra tutma yerinden tutup bir elinde bebek bir elnde araba denedik hep ordada agir kaldirmiyorum hamilelikten ama hafif geldi bana su zamanda bileAnladım canım ben cok bebek arabasi kullandım 4 tane yegenim var hepsi benim.elimden geçti diyebilirimo yüzden biraz bu konuda pinpirikliyim ben en cokta ruzgar olayini ve kapatma olayindan korkuyordum her zaman esim yanimda olmaz elimde canta falan olabilir diye kullanmasi en kolay olanı secmek istiyorum ondan cok pinpirikliyim. Birde kuzenimde travel sistem kullanıyor çalışan bir bayan hergün bebek arabasıyla uğraşıyor malum.çocuğu anneye biraktigi icin kapatmaktan şikayet etti oda onunki sepetli kapananlardan değilmiş ondan beyin yandi.benim
Tsk ederim canim bilgilendirdigin için pazartesi tekrar bakacam bende denerim biMesela bir tek hareketle tik kapaniyor sepetyle beraber sonra tutma yerinden tutup bir elinde bebek bir elnde araba denedik hep ordada agir kaldirmiyorum hamilelikten ama hafif geldi bana su zamanda bilekullanimi kolay yani
Bnimkide asagida bayaBende tekmeleri cok asagida hissediyorum normalmidir acaba
Benim kizimda 32 aylik olcak bebek dogdugunda. Ama ben o tarz düşünmüyorum. Gecen gun avmde yanyana olanlardan gordum bir ailede. Buyuk çocuk bayada buyuktu hemdeKüçük kuzusu olanlara bir sorum olacak. Kızım 3 yaşında olacak doğurduğumda. İkisinin aynı anda binebileceği bebek arabası arıyorum, içime sinen bişey bulamadım henüz. İkiz gibi yanyana olanlar kaldırımlara sığmaz, diğer türlerde de genelde büyük çocuk hapsedilmiş gibi küçüğün altında falan duruyor. Siz baktınız mı hiç bu tarz bir şeye?
Yaptır bence canımBenimde oyle baya asagida ama hic rahim olcusu yapilmadi bana enson 27 eylulde gitmistm
Ay Canim cok gecmis olsunGunaydin. Bu gece 4.30dan beri ayaktayim. 1.30da uyumuştum zaten ne kadar uyuyabildiysem. Kizim rahatsizdi zaten birde gözü iltihaplanmiş şişti, açılmadı. Azcik acildi simdi uyanik uyumuyorda. Doktora goturcez sabah, cok uykuum var....
Bebişte gunduz oynamiyor geceden beri masallahi var, meger geceleri oynuyormuş bu da kizim gibi. Sabah 5lere kadar otururdum kızımda dogdu aynisi oldu :/ bakalim bu bebis napcak dogunca
GunaydinGunaydin kizlar
Gecmis olsun cnmGunaydin. Bu gece 4.30dan beri ayaktayim. 1.30da uyumuştum zaten ne kadar uyuyabildiysem. Kizim rahatsizdi zaten birde gözü iltihaplanmiş şişti, açılmadı. Azcik acildi simdi uyanik uyumuyorda. Doktora goturcez sabah, cok uykuum var....
Bebişte gunduz oynamiyor geceden beri masallahi var, meger geceleri oynuyormuş bu da kizim gibi. Sabah 5lere kadar otururdum kızımda dogdu aynisi oldu :/ bakalim bu bebis napcak dogunca
Teşekkürler canım bakıyorumPirrre cardin escape modeline bir bakın hem hafif. Hem travel. Hem çift yönlü. Hem çıkarmadan kapanıyor. En önemlisi hafif
Biberon cam mı plastik mi cnmKizlar su an hepsi burada da beslenme urunu ve araclarinda indirim var ben mama sandalyesi aldim ve aventin biberonunu bi bakin isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?