2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim annem daha cok kaynanalik yapio, illa biri acigi kapatiyor merak etme
Ya yinede nazin geciyordur.. bisey desen alinmaz, bizim kayinwalide 32 sene once dogurmus dogurduklarinida esi komsusu bakmis ne hamilelikten anlar, ne cocuk bakmaktan benim bebeler iki tane, ya kayinpeder desen amaaan ben nasil evde yemek yapcam derdinde... uc kurus bisey yapmazlar bizden beklerler... ailemse fedakar, belkide ondan dolayi boyleyim... simdi annem kosturur kv oyleee bakar beni ainir eder lohusalik boyunca... ondan dedim.. bi kadin tutarsiniz diyor bisey olur yaw bizde biliyoruz illaki bisey olur ama tembel tembel icinde yok bunlari

Var var hem suluk agizligi var uc delikli hemde emzikli agiz var ama mubarek ben bi deneyim dedim oyle su akitiyorki cam biberon bide hafif yormaz 30ml diye dusundum ama bu kadar delikten su gelecegini bilsem almazdim... yoksa emmez beni daha
Canım avent i bilmiyorum ama Dr Browns doğal akış biberonu var. Anne memesine yakın bi ucu var demişti eczacı. Ben kızıma almıştım. 150 ml boyutundaydı sanırım. Ters çevirsen dahi bi kaç damla dışında akmıyordu. Yani sadece emerken akıyor. Yine de eczaneden alırsan sana istediğin gibi bir biberon önerirler canım. Sadece avent ve Dr Browns fiyatları baya yüksek oluyor. Wee ve nuk nispeten daha uygun ama onlar da güzel bence.

Saolasin degerlendircem bu dedigini

Mesela bir tek hareketle tik kapaniyor sepetyle beraber sonra tutma yerinden tutup bir elinde bebek bir elnde araba denedik hep ordada agir kaldirmiyorum hamilelikten ama hafif geldi bana su zamanda bile kullanimi kolay yani

Mesela bir tek hareketle tik kapaniyor sepetyle beraber sonra tutma yerinden tutup bir elinde bebek bir elnde araba denedik hep ordada agir kaldirmiyorum hamilelikten ama hafif geldi bana su zamanda bile kullanimi kolay yani
Tsk ederim canim bilgilendirdigin için pazartesi tekrar bakacam bende denerim bi

Küçük kuzusu olanlara bir sorum olacak. Kızım 3 yaşında olacak doğurduğumda. İkisinin aynı anda binebileceği bebek arabası arıyorum, içime sinen bişey bulamadım henüz. İkiz gibi yanyana olanlar kaldırımlara sığmaz, diğer türlerde de genelde büyük çocuk hapsedilmiş gibi küçüğün altında falan duruyor. Siz baktınız mı hiç bu tarz bir şeye?

Benim kizimda 32 aylik olcak bebek dogdugunda. Ama ben o tarz düşünmüyorum. Gecen gun avmde yanyana olanlardan gordum bir ailede. Buyuk çocuk bayada buyuktu hemde

Gunaydin. Bu gece 4.30dan beri ayaktayim. 1.30da uyumuştum zaten ne kadar uyuyabildiysem. Kizim rahatsizdi zaten birde gözü iltihaplanmiş şişti, açılmadı. Azcik acildi simdi uyanik uyumuyorda. Doktora goturcez sabah, cok uykuum var....

Bebişte gunduz oynamiyor geceden beri masallahi var, meger geceleri oynuyormuş bu da kizim gibi. Sabah 5lere kadar otururdum kızımda dogdu aynisi oldu :/ bakalim bu bebis napcak dogunca

Birde bebek hareketleri cok degisti. Bazen cirpinma bazen tek vuruş. Bence artik tekmelerini hissediyorum. Dun aksam karnimda hareket farkettim. Gitgide güçleniyor masallah :)
Birde bazen taa asagilarda oluyo kipirti bazende gobek deliğinin bile uzerinde. Eliyle ayaklariyla yapiyo biseyler

Ay Canim cok gecmis olsun

Gecmis olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…