2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Allah yardım ediyor korkutma kendini canım.

Geçmiş olsun canim

Ya bisi sorcam bu awentin biberonunun yavas akiskanli felan diye ayriliyormu ben bi boberon almisim we baby nin yaw biberon 30ml lik ve yenidogan cam biberon ama egdigin zaman sakir sakir suyu asagiya veriyor... yani anlamadim
Ben dr brownsun cam olanını kullandım ilk dogdugu andan itibaren se Benim kızım 4 yasında olacak kardesi dogdugunda eger hala bebek arabasında ısrar ederse ayrılabilen ikiz arabalarından hafif hem baston hem puset takılabilenlerden alacagım. Üstüste olanlar gercekten cok hapsedilmis gibi bazen öyle yerler oluyor ki tek bebek arabası bile kaldırı

cok cok gecmis olsun gözü neyden böyle enfeksiyon kaptı acaba Allah sifa versin

Bunlar kızımda yaptiklarim

Eline emegine saglık bende kızımda kendim yapmıstım süslemeleri son aylarda is kalmayınca hem oyalıyor hem zevkli oluyor
Bu bebiskoda daha düsünmedim ya neler yapsam diye lavanta olmazsa olmazlardann zaten bir tek kapı süsü yaptırdım oglana. Bakalım hediyelikte kar küresi gibi birsey düşünüyorum bu sefer farklı olsun

kızlar günaydın, dün kontrolüm vardı. buradan duyduğumuz her olumsuzluktan çok fazla etkileniyoruz ister istemez, o yüzden bunu yazmak istedim. doktorunuza ve hastanenize güveniyorsanız bana şu yapıldı mı bu yapıldı mı şurası iyi mi burası iyi mi diye benim gibi yapıp doktoru darlamayın:) nerden aklına geliyor bunlar daha bu haftada dedi adam... biraz mahçup hissettim. zaten iyi bir doktorsa her şeyi anlıyor ve önlemini alıyor. içimizi rahat tutmak şuan için bebeklerimize yapabileceğimiz en büyük iyilik... Benzer endişelerde olan varsa diye yazayım istedim:) önlemli olmak iyi bir şey ama benim gibi evhamlı olmak anca kendimize zarar...

Benim de kizim 3.5 olacak bebek dogdugunda. Buggy board aldik, bebek arabasina monte edeceğiz. Eger gerekirse oturma yeri icin parca da satiliyor bisiklet selesi gibi, sonradan belki onu da aliriz.

kaç haftalıksınız?

Biraz akısına bırakmak lazım, hepimiz olagan durumları yasıyoruz hepsini Allah sakınsın Biraz keyfini cıkaralım degil mi dogunca ayrı stres gazıydı uykusuydu hastalıgıydı derken.. en azından simdi rahat edelim saglıkla gelsinler insallaahh

Ayrılan ikiz arabalarından hiç görmemiştim. Araştırcam, teşekkürler
Bayıldım İlla ki oturmak ister bizimki de, böyle bişey bakmak daha mantıklı gibi, teşekkürler

Ben ilk doğumda çok korkuyordum birazda nazkıydım canımda kıymetlidir o zamanlar 22yaşındayım tabi neyse hastaneye yattım ama nasıl iniyorum ciddide sancım var teyzm aradı ve onun şu sözü çok dikkatimi çekmişti kızım o bebek ordan bir şekilde çıkacak şöyle düşün yarın kucağında bebeğimle çıkacaksın ve gercekten de bu söz beni çok rahatlatmıştı

buggy boardlardan nedense korkuyorum pek kontrolümde olmayacak gibi düsünüyorum bir defa havaalanında bir cocugun aniden inip kosmaya basladıgını görmüstüm. O günden beri hep acaba mı diye kalmıstı aklımda ama cok daha iyi gibi geliyor fikir olarak. Bende alabilirim oturak olanını görmedim bir onada bakayım

Yürüyüşüm bile değişikmiş. Okuldaki hizmetli teyzemiz tansiyonu olctukten sonra beni sinifa tek göndermedi. Fitil olarak aldim sabah. Şimdi iyiyim insallah tekrarlamaz

Benimde canım böyle konularda cok kıymetli 26 yasımda yaptım ilk dogumumu ama; cok korkuyordum bende geceleri kalkıp gizlice ben nasıl dogurucam diye aglıyordum esime yakalanıyordum doktorla konustuk sen nasıl istersen öyle olacak sakın korkma demisti, nasıl istersen öyle alacagız bebegi vajinal yada sezeryan önemli olan dogum esnasında cok stres olup bebegide strese sokmaman demisti benide o cok cok rahatlatmıstı sonuc olarak sezeryanı sectim spinal oldum cok rahat sarkılarla eglenceyle espirilerle dolu bir dogumum oldu cok sükür. Bakalım bu bebikte nasıl olacak doktorum aynı zaten onun rahatlatmasınıhic biseye degismem gercekten A Altibirlik61

Yürüyüşüm bile değişikmiş. Okuldaki hizmetli teyzemiz tansiyonu olctukten sonra beni sinifa tek göndermedi. Fitil olarak aldim sabah. Şimdi iyiyim insallah tekrarlamaz

Calısınca iyice zorlasıyor, uzanayım desen imkansız kafamı koyayım bir yere desen o da öyle Allah yardımcın olsun canım. Fitil olarak daha iyi insallah yasamazsın bir daha

Kizim bi suredir bebek arabasina hic oturmuyor zaten, o yuzden bizim icin cok buyuk bi fark yaratmayacak, hatta tek basina gidecegine belki boyle olunca uzerinde durur da biz de rahat ederiz diye dusunduk
Fikir olarak simdilik cok sevdi cok hevesli, o boarda binecekmis bebege bakacakmis, bebek de uyuyacakmis.

Ya bisi sorcam bu awentin biberonunun yavas akiskanli felan diye ayriliyormu ben bi boberon almisim we baby nin yaw biberon 30ml lik ve yenidogan cam biberon ama egdigin zaman sakir sakir suyu asagiya veriyor... yani anlamadim
Valla benim arkadaşlar philips avent dışında sakın alma dediler. Diğer biberonları bebek kullanınca bir daha meme almıyomuş. Ama avent anne memesiyle aynı olduğu için memeyi de emiyormuş. Bide aventin yenidoğanını alacakmışım. Sizin de Bilginiz olsun..

Biberon olarak Dr Brown 'i tavsiye ederim kizlar. Gaz önleyici ve doğal akış bir biberon. Çok memnun kalmıştık. 0-6 ay dikkat etmek gerekiyor . Sonrasında daha farklı markalarda kullanilabilir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…