Allah yardım ediyor korkutma kendini canım.Yaa muhtesem anlattiniz ama benim gozumde cok buyuyor herhalde, cok korkuyorum sonra diyom bu analar nasil dogurmuslar bebelerini evlerde , ebelerle, tarlada bağ bahcede... dusunemiyorum yaa ... kimi kadin zorlanmiyor kimi kadin diyorki keske sezeryan olsaydim, alttan bi suru kestiler dikis atildi, kimisi diyor oyle boyle agri esigi dusuk... O agriyi yasamadan bilemicez herhalde, ve yasamadigim bi agri icin neden korkuyorumki diyorum amaaaa yine korkuyorum yine korkuyorum
Geçmiş olsun canimGunaydin. Bu gece 4.30dan beri ayaktayim. 1.30da uyumuştum zaten ne kadar uyuyabildiysem. Kizim rahatsizdi zaten birde gözü iltihaplanmiş şişti, açılmadı. Azcik acildi simdi uyanik uyumuyorda. Doktora goturcez sabah, cok uykuum var....
Bebişte gunduz oynamiyor geceden beri masallahi var, meger geceleri oynuyormuş bu da kizim gibi. Sabah 5lere kadar otururdum kızımda dogdu aynisi oldu :/ bakalim bu bebis napcak dogunca
Ben dr brownsun cam olanını kullandım ilk dogdugu andan itibaren seYa bisi sorcam bu awentin biberonunun yavas akiskanli felan diye ayriliyormu ben bi boberon almisim we baby nin yaw biberon 30ml lik ve yenidogan cam biberon ama egdigin zaman sakir sakir suyu asagiya veriyor... yani anlamadim
Benim kızım 4 yasında olacak kardesi dogdugunda eger hala bebek arabasında ısrar ederse ayrılabilen ikiz arabalarından hafif hem baston hem puset takılabilenlerden alacagım. Üstüste olanlar gercekten cok hapsedilmis gibi bazen öyle yerler oluyor ki tek bebek arabası bile kaldırıKüçük kuzusu olanlara bir sorum olacak. Kızım 3 yaşında olacak doğurduğumda. İkisinin aynı anda binebileceği bebek arabası arıyorum, içime sinen bişey bulamadım henüz. İkiz gibi yanyana olanlar kaldırımlara sığmaz, diğer türlerde de genelde büyük çocuk hapsedilmiş gibi küçüğün altında falan duruyor. Siz baktınız mı hiç bu tarz bir şeye?
Gunaydin. Bu gece 4.30dan beri ayaktayim. 1.30da uyumuştum zaten ne kadar uyuyabildiysem. Kizim rahatsizdi zaten birde gözü iltihaplanmiş şişti, açılmadı. Azcik acildi simdi uyanik uyumuyorda. Doktora goturcez sabah, cok uykuum var....
Bebişte gunduz oynamiyor geceden beri masallahi var, meger geceleri oynuyormuş bu da kizim gibi. Sabah 5lere kadar otururdum kızımda dogdu aynisi oldu :/ bakalim bu bebis napcak dogunca
Bunlar kızımda yaptiklarim
Benim de kizim 3.5 olacak bebek dogdugunda. Buggy board aldik, bebek arabasina monte edeceğiz. Eger gerekirse oturma yeri icin parca da satiliyor bisiklet selesi gibi, sonradan belki onu da aliriz.Küçük kuzusu olanlara bir sorum olacak. Kızım 3 yaşında olacak doğurduğumda. İkisinin aynı anda binebileceği bebek arabası arıyorum, içime sinen bişey bulamadım henüz. İkiz gibi yanyana olanlar kaldırımlara sığmaz, diğer türlerde de genelde büyük çocuk hapsedilmiş gibi küçüğün altında falan duruyor. Siz baktınız mı hiç bu tarz bir şeye?
kaç haftalıksınız?Kızlar bende tasiniyorum. Gerçi eşyalı evden başka bir eşyalı eve geciyorum ama yine de çok yoruluyor insan. Kıyafetler mutfak eşyaları falan derken bı sürü eşya oluyor yine. Neyse halledicem inşallah bı şekilde. Kızımın okuluna yakin olmak için mecburen tasiniyoruz. Yoksa hiç böyle bir aksiyona girmezdim.
Bir haftadır bende oglusumun hareketlerini çok net hissetmeye başladım. Ufaklık resmen tekme atiyor. hala kasık ağrılarından muzdaribim. Sanırım bu hamilelik böyle geçecek. Allah beterinden korusun hepimizi.
kızlar günaydın, dün kontrolüm vardı. buradan duyduğumuz her olumsuzluktan çok fazla etkileniyoruz ister istemez, o yüzden bunu yazmak istedim. doktorunuza ve hastanenize güveniyorsanız bana şu yapıldı mı bu yapıldı mı şurası iyi mi burası iyi mi diye benim gibi yapıp doktoru darlamayın:) nerden aklına geliyor bunlar daha bu haftada dedi adam... biraz mahçup hissettim. zaten iyi bir doktorsa her şeyi anlıyor ve önlemini alıyor. içimizi rahat tutmak şuan için bebeklerimize yapabileceğimiz en büyük iyilik... Benzer endişelerde olan varsa diye yazayım istedim:) önlemli olmak iyi bir şey ama benim gibi evhamlı olmak anca kendimize zarar...
Sabah fitil olarak aldım. Şimdilik bir sıkıntı yok. Uyku hali olmasın da bulantisiydi falan razıyımBende kullanmaya basladim aynen bendede oluyor etkileri
Ayrılan ikiz arabalarından hiç görmemiştim. Araştırcam, teşekkürlerBen dr brownsun cam olanını kullandım ilk dogdugu andan itibaren se
Benim kızım 4 yasında olacak kardesi dogdugunda eger hala bebek arabasında ısrar ederse ayrılabilen ikiz arabalarından hafif hem baston hem puset takılabilenlerden alacagım. Üstüste olanlar gercekten cok hapsedilmis gibi bazen öyle yerler oluyor ki tek bebek arabası bile kaldırı
BayıldımBenim de kizim 3.5 olacak bebek dogdugunda. Buggy board aldik, bebek arabasina monte edeceğiz. Eger gerekirse oturma yeri icin parca da satiliyor bisiklet selesi gibi, sonradan belki onu da aliriz.
Eki Görüntüle 2545810 Eki Görüntüle 2545811
Ben ilk doğumda çok korkuyordum birazda nazkıydım canımda kıymetlidir o zamanlar 22yaşındayım tabi neyse hastaneye yattım ama nasıl iniyorum ciddide sancım var teyzm aradı ve onun şu sözü çok dikkatimi çekmişti kızım o bebek ordan bir şekilde çıkacak şöyle düşün yarın kucağında bebeğimle çıkacaksın ve gercekten de bu söz beni çok rahatlatmıştıYaa muhtesem anlattiniz ama benim gozumde cok buyuyor herhalde, cok korkuyorum sonra diyom bu analar nasil dogurmuslar bebelerini evlerde , ebelerle, tarlada bağ bahcede... dusunemiyorum yaa ... kimi kadin zorlanmiyor kimi kadin diyorki keske sezeryan olsaydim, alttan bi suru kestiler dikis atildi, kimisi diyor oyle boyle agri esigi dusuk... O agriyi yasamadan bilemicez herhalde, ve yasamadigim bi agri icin neden korkuyorumki diyorum amaaaa yine korkuyorum yine korkuyorum
Benim de kizim 3.5 olacak bebek dogdugunda. Buggy board aldik, bebek arabasina monte edeceğiz. Eger gerekirse oturma yeri icin parca da satiliyor bisiklet selesi gibi, sonradan belki onu da aliriz.
Eki Görüntüle 2545810 Eki Görüntüle 2545811
Yürüyüşüm bile değişikmiş. Okuldaki hizmetli teyzemiz tansiyonu olctukten sonra beni sinifa tek göndermedi. Fitil olarak aldim sabah. Şimdi iyiyim insallah tekrarlamazBende ilk zamanlar fitil olarak kullandım. Hic yan etkisi olmadı Sonra fitil olarak atmaktan bıkınca iceyim dedim sanki ölüyordum birinde mutfaktaydım kalp carpıntısı bas dönmesiyle kendimi direk yere attım bayılıcam sandım digerinde de yataga attım kendimi sonra doktor kontrolünde bıraktım zaten
Ben ilk doğumda çok korkuyordum birazda nazkıydım canımda kıymetlidir o zamanlar 22yaşındayım tabi neyse hastaneye yattım ama nasıl iniyorum ciddide sancım var teyzm aradı ve onun şu sözü çok dikkatimi çekmişti kızım o bebek ordan bir şekilde çıkacak şöyle düşün yarın kucağında bebeğimle çıkacaksın ve gercekten de bu söz beni çok rahatlatmıştı
Tamam canim dikkat ederimde Sabitleme özelliği var mi canim sallansin istemiyorumda ben
Kv kesinlikle anne gibi olamaz anne gibi olmayı bırak annemin tırnağı kadar olamaz ama yine de ne cadı kv ler var benimki yine bi tık iyi bir kv şükürYaa niye kayinwalideler anne gibi olamiyorlarkeske olsalarda anacigim da az yorulsa...
Yürüyüşüm bile değişikmiş. Okuldaki hizmetli teyzemiz tansiyonu olctukten sonra beni sinifa tek göndermedi. Fitil olarak aldim sabah. Şimdi iyiyim insallah tekrarlamaz
Kizim bi suredir bebek arabasina hic oturmuyor zaten, o yuzden bizim icin cok buyuk bi fark yaratmayacak, hatta tek basina gidecegine belki boyle olunca uzerinde durur da biz de rahat ederiz diye dusundukbuggy boardlardan nedense korkuyorum pek kontrolümde olmayacak gibi düsünüyorum bir defa havaalanında bir cocugun aniden inip kosmaya basladıgını görmüstüm. O günden beri hep acaba mı diye kalmıstı aklımda ama cok daha iyi gibi geliyor fikir olarak. Bende alabilirim ☺ oturak olanını görmedim bir onada bakayım
Ben bugün 17+5im. Ama bebek bir hafta önde. 18+5.kaç haftalıksınız?
Valla benim arkadaşlar philips avent dışında sakın alma dediler. Diğer biberonları bebek kullanınca bir daha meme almıyomuş. Ama avent anne memesiyle aynı olduğu için memeyi de emiyormuş. Bide aventin yenidoğanını alacakmışım. Sizin de Bilginiz olsun..Ya bisi sorcam bu awentin biberonunun yavas akiskanli felan diye ayriliyormu ben bi boberon almisim we baby nin yaw biberon 30ml lik ve yenidogan cam biberon ama egdigin zaman sakir sakir suyu asagiya veriyor... yani anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?