2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar bugün 16+3 üm ama hala bebişin hareketlerini hissetmiyorum. Normal mi sizler ilk tam olarak ne zaman hissettiniz ve kaçıncı bebiş?? Merak etmeye başladım iyice

Oğlumda tek kullandığım biberondu çok memnundum, ilk doğduğunda bir hafta kadar kullandık sonra gerek kalmadı çok şükür, beni emmeyi bırakmadı, bu bebeğime de aynısını alacam,

Ayyy cok saoll canim insallah faydasinida goruruz

Cooook duygulandimmm

Kızlar 19 20 haftalık olanlar bebeği nerde hissediyorsunuz. Programlara göre göbek deliğine yakın olması gerekiyor ama benim daha altta hep. yukarı çıkmıyor sanki

Benim ayrıntılı ultrason 15 ekim Di Dr bakarken hep alt tarafa doğru cihazı koyunca gördü. Hatta sürekli beni uyardı pantolonu biraz daha kıvırır misiniz diye diye afedersin nerdeyse şeyim e kadar actim bende şaşırdım .
Dr çok mu aşağıda pelvik ağrım çok oluyor dedim onu kendi Dr görüşün dedi.
Yani göbek var kocaman ama bebek orda degil

Bana Dr gerek yok dedi.
İlk kızımda yaptırmıştım 2döz bunda doktor gerek yok dedi.

Ne bileyim yakın olsa bi kahve içmeye çaya gitmek bile moral olurdu
Nasip tabi. Kendi düzenimi kurup evimden yemek kokuları gelmeli artık

Kizlar bide size bisey sorcam gece mesela soldan saga donerken zorlaniyomusunuz ilk once sirt ustu bi kac saniye bekliyorum oyle diger tarafa dönuyorum ama karnim bi tuhaf oluyo ordan oraya gecerken

Ben çok zorlanıyorum afedersin kalça rahim o bölge sanki ağır kaç tonluk kütle gibi ellerimle belimi destekleyip dönüyor m

Kizlar sizin de bebeginiz toplaniyormu? Kasiliyormu?
Toplanmak mı bu bilmiyorum ama dün akşam uzanırken tekmeledi baya sonra ben konuştum baya sevdim yine tekme attı ondan sonra göbek deliğimin tam alt sağında bir şişlik oldu orda toplandı heralde. Dokununca baya sertti sonra geçti. Ama bu normal olmaz mı ya sonuçta hareket ediyor bir yerde sabit kalabilir. Kafası kolu bacağı totosu olabilir gibi geliyor bana bilemedim. Ağrı falan hiç bir kasılma birşey olmadı. Sadece kafasını dayamış gibi bir sertlik vardı yumru gibi.
Endişelenmelimiyiz acaba?

Daha net bilgi verecekler olacaktır ama benim kızımda da oluyordu bu anlattıgın sekilde. Esas 2 defa toplanma yasadım onda da öyle sisip bir süre kalıp normale dönüyor ama agrılı oluyor. Benim bildigim toplanma o oluyor ama arkadaslar yazar

Sağol canım doktoruma soracağım ama daha çok var randevuya. Salı günü detaylıya gideceğim bakalım çok heycanlıyım. Ama orda bilgi vermez heralde doktor bununla ilgili.

Bence endiselenmeyelim canim bir kac ksiiye daha sordum normalmis bendede sertlik oluyor hafif kasiliyorum o kadar

Kızlar bugün 16+3 üm ama hala bebişin hareketlerini hissetmiyorum. Normal mi sizler ilk tam olarak ne zaman hissettiniz ve kaçıncı bebiş?? Merak etmeye başladım iyice
Bende 1 hfta once hissetmeye basladim net olarak ozellikle geceleri basliyor uyutmayacak anasini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…