Oğlumda tek kullandığım biberondu çok memnundum, ilk doğduğunda bir hafta kadar kullandık sonra gerek kalmadı çok şükür, beni emmeyi bırakmadı, bu bebeğime de aynısını alacam,Valla benim arkadaşlar philips avent dışında sakın alma dediler. Diğer biberonları bebek kullanınca bir daha meme almıyomuş. Ama avent anne memesiyle aynı olduğu için memeyi de emiyormuş. Bide aventin yenidoğanını alacakmışım. Sizin de Bilginiz olsun..
Ayyy cok saoll canim insallah faydasinida goruruzValla benim arkadaşlar philips avent dışında sakın alma dediler. Diğer biberonları bebek kullanınca bir daha meme almıyomuş. Ama avent anne memesiyle aynı olduğu için memeyi de emiyormuş. Bide aventin yenidoğanını alacakmışım. Sizin de Bilginiz olsun..
Bu bebek kac haftalik annesiTeyzelerim bakıınnn ben ayağımı yüzüme doğru getirebiliyoruumm
Cooook duygulandimmmBen ilk doğumda çok korkuyordum birazda nazkıydım canımda kıymetlidir o zamanlar 22yaşındayım tabi neyse hastaneye yattım ama nasıl iniyorum ciddide sancım var teyzm aradı ve onun şu sözü çok dikkatimi çekmişti kızım o bebek ordan bir şekilde çıkacak şöyle düşün yarın kucağında bebeğimle çıkacaksın ve gercekten de bu söz beni çok rahatlatmıştı
Uyku hali degilde zaman zaman sersem gibi oluyosun birde kansizlik tam sinirda bende onunda etkisi olabilir...Sabah fitil olarak aldım. Şimdilik bir sıkıntı yok. Uyku hali olmasın da bulantisiydi falan razıyım
Allahimmmm sen buyuksunn.. Bol bol dua edelim.. su pelvisi rahatlatsak acsak biraz sezeryanda olsa normalde olsa 9 ay bebekler rahat pozisyonda dursunlar belki ise yarar.. ama kas yapayim derken goz cikmasinAllah yardım ediyor korkutma kendini canım.
Kızlar 19 20 haftalık olanlar bebeği nerde hissediyorsunuz. Programlara göre göbek deliğine yakın olması gerekiyor ama benim daha altta hep. yukarı çıkmıyor sanki
Canlar, güzel anneler☺ Nasılsınız, nasıl gidiyor hamilelik☺ Benim size bir sorum olacak, benim yarın tetanoz aşım var biraz tırstım açıkcası, en son aşı kimbilir kaç sene önceydi☺ Yaptıran var mı ağrı felan yaptı mı sonrasında☺
Kıyamam canım çok güzel duygular zorluğu var tabi amasonu güzelCooook duygulandimmm
Ben kalabaliktayim ailem esimin ailesi hep burda dusuk tehlikesi yasadigimda bikac hafta yardimci olundu yemek konusunda sagolsunlar ama sonra herkes cekildi valla annemde dahil . misafirim gelicek anam bile yardima gelmiyoryakinda olsan ayni oluyor yani uzulme canim kendi kendimizi idare etmemz gerek baskasina guvenip cocuk yapmadm sonucta
Kizlar bide size bisey sorcam gece mesela soldan saga donerken zorlaniyomusunuz ilk once sirt ustu bi kac saniye bekliyorum oyle diger tarafa dönuyorum ama karnim bi tuhaf oluyo ordan oraya gecerken
Toplanmak mı bu bilmiyorum ama dün akşam uzanırken tekmeledi baya sonra ben konuştum baya sevdim yine tekme attı ondan sonra göbek deliğimin tam alt sağında bir şişlik oldu orda toplandı heralde. Dokununca baya sertti sonra geçti. Ama bu normal olmaz mı ya sonuçta hareket ediyor bir yerde sabit kalabilir. Kafası kolu bacağı totosu olabilir gibi geliyor bana bilemedim. Ağrı falan hiç bir kasılma birşey olmadı. Sadece kafasını dayamış gibi bir sertlik vardı yumru gibi.Kizlar sizin de bebeginiz toplaniyormu? Kasiliyormu?
Normal canım ben 19.haftada hissetmeye başladım.Kızlar bugün 16+3 üm ama hala bebişin hareketlerini hissetmiyorum. Normal mi sizler ilk tam olarak ne zaman hissettiniz ve kaçıncı bebiş?? Merak etmeye başladım iyice
Toplanmak mı bu bilmiyorum ama dün akşam uzanırken tekmeledi baya sonra ben konuştum baya sevdim yine tekme attı ondan sonra göbek deliğimin tam alt sağında bir şişlik oldu orda toplandı heralde. Dokununca baya sertti sonra geçti. Ama bu normal olmaz mı ya sonuçta hareket ediyor bir yerde sabit kalabilir. Kafası kolu bacağı totosu olabilir gibi geliyor bana bilemedim. Ağrı falan hiç bir kasılma birşey olmadı. Sadece kafasını dayamış gibi bir sertlik vardı yumru gibi.
Endişelenmelimiyiz acaba?
Sağol canım doktoruma soracağım ama daha çok var randevuya. Salı günü detaylıya gideceğim bakalım çok heycanlıyım. Ama orda bilgi vermez heralde doktor bununla ilgili.Daha net bilgi verecekler olacaktır ama benim kızımda da oluyordu bu anlattıgın sekilde. Esas 2 defa toplanma yasadım onda da öyle sisip bir süre kalıp normale dönüyor ama agrılı oluyor. Benim bildigim toplanma o oluyor ama arkadaslar yazar
Bence endiselenmeyelim canim bir kac ksiiye daha sordum normalmis bendede sertlik oluyor hafif kasiliyorum o kadarToplanmak mı bu bilmiyorum ama dün akşam uzanırken tekmeledi baya sonra ben konuştum baya sevdim yine tekme attı ondan sonra göbek deliğimin tam alt sağında bir şişlik oldu orda toplandı heralde. Dokununca baya sertti sonra geçti. Ama bu normal olmaz mı ya sonuçta hareket ediyor bir yerde sabit kalabilir. Kafası kolu bacağı totosu olabilir gibi geliyor bana bilemedim. Ağrı falan hiç bir kasılma birşey olmadı. Sadece kafasını dayamış gibi bir sertlik vardı yumru gibi.
Endişelenmelimiyiz acaba?
Bende 1 hfta once hissetmeye basladim net olarakKızlar bugün 16+3 üm ama hala bebişin hareketlerini hissetmiyorum. Normal mi sizler ilk tam olarak ne zaman hissettiniz ve kaçıncı bebiş?? Merak etmeye başladım iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?