2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sağol canım doktoruma soracağım ama daha çok var randevuya. Salı günü detaylıya gideceğim bakalım çok heycanlıyım. Ama orda bilgi vermez heralde doktor bununla ilgili.
Belkide söyler, doktoruna baglı biraz kimisi asık suratlı oluyor doktoruna sor diyor kimisi rahatlatıyor ayyy bende taaaa haftaya cumartesi gidicem detaylıyaa beklemek cok zor geliyor zaman gecmiyor sanki

Teyzeleri bizimde kapı süsümüz geldi Cok süslü olmasın istedim sade sadece adı yazsın ama büyük olsun istedim bayagı büyük yapmıslar fotoda kücük durabilir Ledli hastanede de bunu kullanıcam annemde tek eksigimiz buydu zaten dedi sagolsun

Eklentiler

• CF87D3BE-EEC1-404F-A09D-A675A13BFD95.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 80
Cok haklısın canım.
Mesela bi rahim ağzı konusu açıldı çoğu kişi eminim çok stres yaptı.
Benim mesela erken doğum hikayem var ben her gittiğimde sorma gereği duyuyorum. bu beni rahatlatıyor.
Burda herkesin böyle konuları bilmeleri bi yandan iyi aslında, onlem amacli sorabilirler doktorlarina.
Ama her defasında kendilerini ortada birsey yokken strese koymamalari lazım.
Sonuç olarak benim yaşadığım herseyi herkes yaşayacak diye birşey yok.
Doktora guvenmek çok önemli.
Zaten iyi bir doktor gereken herseyi söylüyor.
Bende olumsuz şeyleri okuyunca çok stres oluyorum.
Hatta Rahim Ağzı Yetmezligi yüzünden erkwn doğum yapanlar diye bi topik var, gördüğüm zaman bile stres oluyorum.
Yaşadıklarım geliyor aklıma.

Bence endiselenmeyelim canim bir kac ksiiye daha sordum normalmis bendede sertlik oluyor hafif kasiliyorum o kadar
Bencede canım herkeste oluyorsa normaldir Birde çok ağrı sürekli olmadığı sürece tedirgin olmaya gerek yok. Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi.

Belkide söyler, doktoruna baglı biraz kimisi asık suratlı oluyor doktoruna sor diyor kimisi rahatlatıyor ayyy bende taaaa haftaya cumartesi gidicem detaylıyaa beklemek cok zor geliyor zaman gecmiyor sanki
Offf evet beklemek çok zor. Benim cuma günüydü eşim işten izin alamada sıkıntı yaşadı. O yüzden salı gününe aldık. Bakalım kuzenim bu doktora gitti çok memnun kalmıştı inşallah bende de aynı olur.

Kızlar Bnde bu sabah sağlık ocağında ilk aşımı yaptırdım.burdaki yorumlara bakıp evet bende çok evham yaptım.normalde bebeğimin kıpırtılarını daha yeni seyirmeler halinde üstelik göbek deliğime yakın hissediyordum.ama burda yazılanlara baktım psikolojik olarak sanki aşağılarda mı diye düşünmedim değil.neymiş bu dönemde artık göbek deliğinin üstünde atması gerekiyormuş falan .bu gün sağlık ocağında hemşire kalp atışına bakalım dedi .tam da göbek deliği hizasında kalbini duydum dedi ..yani hemen herşeye bu kdr takmamak gerekiyor bence

Kızlar size anlatmak istedikleriim var ben 16.haftaya giricem allahımın izniyle 21 yaşımdayım belki ablam gibi belki yaşıtım bi çok kişi var burda ben 2 yıllık evliyim severek evlendik eşimle biraz zorluk oldu severekte olunca ister istemez aileler sıkıntı çıkarıyor şimdi çok şükür elhamdülillah iyiyz ve sonrası evlendik vajinusmusla uğraştım 6 ay onuda aştım çok şükür sonra tam tamına 5 tane kimyasal gebelik yaşadım 2 senede işte en son bu bebeğim benle kaldı sizler ne güzel araba oda bebek takımları paylaşırken ben çok mutlu oluyorum adınıza ama hepte korkuyorum diyorum ya bişey olmuşsa diye içim içimi yiyor annem terzi bebek için bişeyler yapıyor ama ben içimden daha böyle bi korku sanki Bişey olacak gibi inşlaah bende sizler gibi hissederim bi an önce tam bir ay oldu doktora gitmeyeli cumartesi gidicem inşşalh görmeye ama hep korkuyorum bişeyler ters gidecek diye napayım biraz uzun oldu ama allahım sizlerede kucağınıza almayı nasip etsin hepimizede kusra bakmayın çokk uzun oldu

Benim deli dananin massallahi var 1 saattir.Sabah erken kalktim sekerleme yapayim dedim.Tekmelerinden uyumak ne mumkun Bugun daha sert tekmeliyor.Simdiden boyleyse ilerde tekmelerini dusunemiyorum .kismetse bizde carsamba gunune aldik ayrintili ultrasonu 21+4 oluyorum o gun.

Buna ben de bakıyorum da standart mı, her bebek arabasına uygun mu?
Nasıl oluyor tam?
Bir de kaça aldınız
Bu modelin websitesinde uygun bebek arabalarinin listesi var ordan bakmıştım ben daha once. Hemen hemen her arabaya uydugunu iddia ediyorlar ama kutusunu acip denemedim henuz. Zaten bebek arabam da tavan arasinda o yuzden doguma yakin indirir temizlerim, o zaman takariz da.

Sistemi baya basit gorunuyor. Bebek arabasinin arkasina takiliyor, anne baba arabayi iterken buyuk cocuk da anne ile ufakligin arasindaki kısımda kalmis oluyor.

Almanyada bi bebek magazasindan 64 euroya aldim, internette de 68 civariydi. Lascal buggy board maxi adi da.

Cok zarif olmuş bence, guzel günlerde kullanin

Kizlar sonuclar boyle +1 cikti protein. Idrarda da kum cikti doktoru bekliyorum protein cok tedirgin etti beni kumdan mi kaynakli acaba

Eklentiler

• 15713116189122470958661890679021.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 62
İnanın bende cok korkuyodum ben yenidogan yoğun bakim hemsiresiyim. O kadr kucuk kizlar dogum yapiyoki 18 19 yaşlarında bende kendi kendime dedim ki onlar yapiyo ben mi yapamicam k3ndime boyle teselli verdim. Oncesinde ki agrilar inanin dayanilmayacak agrilar degil. Hicmi bi yerimiz agrimadi. Son yarim saat zor oluyo sonrasinda hemen doguyor. Onemli olan ebe ve doktorun soylediklerin harfiyen yapmak. Rabbim hepimize hayirli guzel saglikli dogumlar yapmayi nasip etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…