Belkide söyler, doktoruna baglı biraz kimisi asık suratlı oluyor doktoruna sor diyor kimisi rahatlatıyorSağol canım doktoruma soracağım ama daha çok var randevuya. Salı günü detaylıya gideceğim bakalım çok heycanlıyım. Ama orda bilgi vermez heralde doktor bununla ilgili.
Buna ben de bakıyorum da standart mı, her bebek arabasına uygun mu?Benim de kizim 3.5 olacak bebek dogdugunda. Buggy board aldik, bebek arabasina monte edeceğiz. Eger gerekirse oturma yeri icin parca da satiliyor bisiklet selesi gibi, sonradan belki onu da aliriz.
Eki Görüntüle 2545810 Eki Görüntüle 2545811
20 olunca endiselenirsin cnm ki o zaman bilr hissetmemen normal.Kızlar bugün 16+3 üm ama hala bebişin hareketlerini hissetmiyorum. Normal mi sizler ilk tam olarak ne zaman hissettiniz ve kaçıncı bebiş?? Merak etmeye başladım iyice
Cok haklısın canım.kızlar günaydın, dün kontrolüm vardı. buradan duyduğumuz her olumsuzluktan çok fazla etkileniyoruz ister istemez, o yüzden bunu yazmak istedim. doktorunuza ve hastanenize güveniyorsanız bana şu yapıldı mı bu yapıldı mı şurası iyi mi burası iyi mi diye benim gibi yapıp doktoru darlamayın:) nerden aklına geliyor bunlar daha bu haftada dedi adam... biraz mahçup hissettim. zaten iyi bir doktorsa her şeyi anlıyor ve önlemini alıyor. içimizi rahat tutmak şuan için bebeklerimize yapabileceğimiz en büyük iyilik... Benzer endişelerde olan varsa diye yazayım istedim:) önlemli olmak iyi bir şey ama benim gibi evhamlı olmak anca kendimize zarar...
Bencede canım herkeste oluyorsa normaldirBence endiselenmeyelim canim bir kac ksiiye daha sordum normalmis bendede sertlik oluyor hafif kasiliyorum o kadar
Offf evet beklemek çok zor. Benim cuma günüydü eşim işten izin alamada sıkıntı yaşadı. O yüzden salı gününe aldık.Belkide söyler, doktoruna baglı biraz kimisi asık suratlı oluyor doktoruna sor diyor kimisi rahatlatıyorayyy bende taaaa haftaya cumartesi gidicem detaylıyaa beklemek cok zor geliyor zaman gecmiyor sanki
Bu modelin websitesinde uygun bebek arabalarinin listesi var ordan bakmıştım ben daha once. Hemen hemen her arabaya uydugunu iddia ediyorlar ama kutusunu acip denemedim henuz. Zaten bebek arabam da tavan arasinda o yuzden doguma yakin indirir temizlerim, o zaman takariz da.Buna ben de bakıyorum da standart mı, her bebek arabasına uygun mu?
Nasıl oluyor tam?
Bir de kaça aldınız
Cok zarif olmuş bence, guzel günlerde kullaninTeyzeleri bizimde kapı süsümüz geldi ☺ Cok süslü olmasın istedim sade sadece adı yazsın ama büyük olsun istedim bayagı büyük yapmıslar fotoda kücük durabilir ☺ Ledli hastanede de bunu kullanıcam annemde tek eksigimiz buydu zaten dedi sagolsun
Bu cok guzelmiş. Ben ilk etapta bebegi kanguruda kizimi bebek arabasinda tasiirim diye dusunuyodum bakalim gerekirse bizde alabiliriz :)Benim de kizim 3.5 olacak bebek dogdugunda. Buggy board aldik, bebek arabasina monte edeceğiz. Eger gerekirse oturma yeri icin parca da satiliyor bisiklet selesi gibi, sonradan belki onu da aliriz.
Eki Görüntüle 2545810 Eki Görüntüle 2545811
Canim avent bebk cekmedikce akmiyoYa bisi sorcam bu awentin biberonunun yavas akiskanli felan diye ayriliyormu ben bi boberon almisim we baby nin yaw biberon 30ml lik ve yenidogan cam biberon ama egdigin zaman sakir sakir suyu asagiya veriyor... yani anlamadim
İnanın bende cok korkuyodum ben yenidogan yoğun bakim hemsiresiyim. O kadr kucuk kizlar dogum yapiyoki 18 19 yaşlarında bende kendi kendime dedim ki onlar yapiyo ben mi yapamicam k3ndime boyle teselli verdim. Oncesinde ki agrilar inanin dayanilmayacak agrilar degil. Hicmi bi yerimiz agrimadi. Son yarim saat zor oluyo sonrasinda hemen doguyor. Onemli olan ebe ve doktorun soylediklerin harfiyen yapmak. Rabbim hepimize hayirli guzel saglikli dogumlar yapmayi nasip etsin insYaa muhtesem anlattiniz ama benim gozumde cok buyuyor herhalde, cok korkuyorum sonra diyom bu analar nasil dogurmuslar bebelerini evlerde , ebelerle, tarlada bağ bahcede... dusunemiyorum yaa ... kimi kadin zorlanmiyor kimi kadin diyorki keske sezeryan olsaydim, alttan bi suru kestiler dikis atildi, kimisi diyor oyle boyle agri esigi dusuk... O agriyi yasamadan bilemicez herhalde, ve yasamadigim bi agri icin neden korkuyorumki diyorum amaaaa yine korkuyorum yine korkuyorum
Hayırlı olsun güle güle kullanın inşlhGünaydın güzel anneler
Ben de ilk alışverişini yaptım
A101den aldım. Uygundu 37.5 TL
Kusura bakma canim yeni teli elime aliyorum camda var plastikte. Ben kizimda kullandim cok memnundum. Anne gogsu gibi oldugu icin asla memeyi reddetmediBiberon cam mı plastik mi cnm
Bwnde oyle canim. Bi kasiklarda bi yanda bi gobek deliginde. Bazen pit pıt bazen baya kıpırdanma oluyo artik :)Yaa ben kasıklarım da da hissediyorum az önce göbek deliğimin oralarda da bi kıpırtı hissettim 19+2 olduk bugün Şafak sayıyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?