2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Amin kuzum amin cok sükür. Kızların o isveleri cilveleri kendilerini sevdirmeleri cok baskaa oluyor
İlk dogdugunda bunu giydirmem zaten canim. Daha sonra resim cekinmek icin bunu alacagim. Belki mevlitte de giydiririm diyorum
Ben yanlis anlamisim Pembiss cok guzeldi ama ona karar vermissin saglikla giyjnsin insallaaahh
Nisa falanda yok. Benim gittigim ve Küçükçekmece de ki hastanelerde yok
Bizim hastaneleri begenmiyorlar

Bizim daha disaridan belli olmuyor seninki sana cektirecek desene :)

Kızlar bugün 21+0 oldum. 53 kilo ile başladım 58,5 oldum. Göbeğim hızla büyüyor. Artık 10 dakika ayakta sabit durunca belim ağrımaya başladı.
Zaman daha hızlı geçse keşke
Bencede bi an once dogum yapacagimiz gunler gelsin heyecanlarimizi paylasalim :)

Hangi vitamin ilaçlarını kullanıyorsunuz kızlar? Ben d3den d vitamini ve regenesis max kullanıyorum. Suan için memnunum. Hiç bir sekilde bulantı yapmadı.
Regenesis kan ilaci ve coraspin onlem amacli dusuk doz kullaniyorum ama kullanmiyotum desem yeri votaminleri rahatsiz ediyor midemi

Merhaba ben de 18 haftalık hamileyim.Benim de aynı.Millet belden şikayet ediyor ben gece kalça kemiği ağrısındanSabaha kadar sağ sol dönüp duruyorum uzun süre dönmemişsem ağrıya uyanıyorum .

Regenesis kan ilaci ve coraspin onlem amacli dusuk doz kullaniyorum ama kullanmiyotum desem yeri votaminleri rahatsiz ediyor midemi
Ben normal de de kusmuyorum açıkcası rahat bi hamilelik yasadım cok şükür. Belki o sebeble ilaçlar dokunmuyor daha kan ilacına baslamdım. Kan ilacının mide bulantısı yaptığını coğu kişi diyor. İnsllah en kısa zamanda gecer kusmalarınız.

Merhaba ben de 18 haftalık hamileyim.Benim de aynı.Millet belden şikayet ediyor ben gece kalça kemiği ağrısındanSabaha kadar sağ sol dönüp duruyorum uzun süre dönmemişsem ağrıya uyanıyorum .
Ewet uyku ızdırap gibi oluyor malesef canım

Yaa canim ben arıyorum ama bulamadım iyi bir sitede de küçük yerdeyim zaten yok sen aldin mi aldiysan nerden aldin yegenimde kullanmıştık gerçektende cok faydası olmustu gaz problemi açısından
Ben yurtdisindayim henuz bakmadım canım. Türkiye'ye gidince bakacağım. İnternetten bulabilirsin bence. Ben daha önce kızımda eczaneden almıştım. Hepsiburadayi incelemeni öneririm orada mutlaka vardir

Aynı dert bende de var ağrıdan uyanıyorum bacağımı uzatıp gerdirince geçiyor gerdirirken de sırtüstü yatıyorum 1-2 dk. Geçince tekrar sola dön yat her gece böyleyim

Ben butun gece uyanip uyuyorum.surekli kizimi örtüyorum. Sağa sola dönüyorum..
Birde bebiş her uyandığımda hareket ediyor yaa dogunca geceleri oturcaz belli :)

Yaa benimki de sabahtan
Günaydın bebişimin pıt pıtlarıyla uyanmak çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…