Amin kuzum aminNe güzel ikisini de tatmış olucaksın. Rabbim sağlık versin hepsine. Kızlar çok tatlı dilli oluyor. Kuzenlerimin kızları var ıssırasım geliyor hepsini. Bir şirinlikler bir gülüşler tam minnoşlar
Ben yanlis anlamisimİlk dogdugunda bunu giydirmem zaten canim. Daha sonra resim cekinmek icin bunu alacagim. Belki mevlitte de giydiririm diyorum
Bizim hastaneleri begenmiyorlarNisa falanda yok. Benim gittigim ve Küçükçekmece de ki hastanelerde yok
Kızımın adı Feyza kardeşi de Rabia olsun istiyorum gelsin kızçeler
Bizim daha disaridan belli olmuyor seninki sana cektirecek desene :)Aynen benimkide seslere kıpırdanmaya başladı. Ama benim ki öok fena olacak heralde ya yaramaz geliyor. Bazen bir vuruyor karnım dalgalanıyor dışardan bile gözle görülüyor. Eşim karnımı görünce korkuyor canın acımıyor mu diyeBiri elini koyunca çok rahat hissedebiliyor şok oluyorlar Çocuklular da sen ilerleyen zamanlarda yandın diye korkutuyor beni
Bencede bi an once dogum yapacagimiz gunler gelsin heyecanlarimizi paylasalim :)Kızlar bugün 21+0 oldum. 53 kilo ile başladım 58,5 oldum. Göbeğim hızla büyüyor. Artık 10 dakika ayakta sabit durunca belim ağrımaya başladı.
Zaman daha hızlı geçse keşke
Regenesis kan ilaci ve coraspin onlem amacli dusuk doz kullaniyorum ama kullanmiyotum desem yeri votaminleri rahatsiz ediyor midemiHangi vitamin ilaçlarını kullanıyorsunuz kızlar? Ben d3den d vitamini ve regenesis max kullanıyorum. Suan için memnunum. Hiç bir sekilde bulantı yapmadı.
Merhaba ben de 18 haftalık hamileyim.Benim de aynı.Millet belden şikayet ediyor ben gece kalça kemiği ağrısındanKızlar günaydın ben gece hiç yatamıyorum hangi yana dönsem kalçamın kemiği ağrıyordu sanki sızlıyor çok fazla doğru düzgün uyuyamıyorum sağa dönsem sağ sola dönsem sol ağrıyor işkence gibi
Çoğumuz da var malesef oMerhaba ben de 18 haftalık hamileyim.Benim de aynı.Millet belden şikayet ediyor ben gece kalça kemiği ağrısındanSabaha kadar sağ sol dönüp duruyorum uzun süre dönmemişsem ağrıya uyanıyorum .
Ben normal de de kusmuyorum açıkcası rahat bi hamilelik yasadım cok şükür. Belki o sebeble ilaçlar dokunmuyor daha kan ilacına baslamdım. Kan ilacının mide bulantısı yaptığını coğu kişi diyor. İnsllah en kısa zamanda gecer kusmalarınız.Regenesis kan ilaci ve coraspin onlem amacli dusuk doz kullaniyorum ama kullanmiyotum desem yeri votaminleri rahatsiz ediyor midemi
Ewet uyku ızdırap gibi oluyor malesef canımMerhaba ben de 18 haftalık hamileyim.Benim de aynı.Millet belden şikayet ediyor ben gece kalça kemiği ağrısındanSabaha kadar sağ sol dönüp duruyorum uzun süre dönmemişsem ağrıya uyanıyorum .
Ben yurtdisindayim henuz bakmadım canım. Türkiye'ye gidince bakacağım. İnternetten bulabilirsin bence. Ben daha önce kızımda eczaneden almıştım. Hepsiburadayi incelemeni öneririm orada mutlaka vardirYaa canim ben arıyorum ama bulamadım iyi bir sitede de küçük yerdeyim zaten yok sen aldin mi aldiysan nerden aldin yegenimde kullanmıştık gerçektende cok faydası olmustu gaz problemi açısından
BendeMerhaba ben de 18 haftalık hamileyim.Benim de aynı.Millet belden şikayet ediyor ben gece kalça kemiği ağrısındanSabaha kadar sağ sol dönüp duruyorum uzun süre dönmemişsem ağrıya uyanıyorum .
Aynı dert bende de varMerhaba ben de 18 haftalık hamileyim.Benim de aynı.Millet belden şikayet ediyor ben gece kalça kemiği ağrısındanSabaha kadar sağ sol dönüp duruyorum uzun süre dönmemişsem ağrıya uyanıyorum .
Gunaydin canim:) benim gunum bugun ters aydi biraz 1 aydir kusmalarim bitmisti gune yine kusarak basladimGünaydın :)
Aynııı ben yaaaaaaAynı dert bende de varağrıdan uyanıyorum bacağımı uzatıp gerdirince geçiyor gerdirirken de sırtüstü yatıyorum 1-2 dk. Geçince tekrar sola dön yat her gece böyleyim
Benimde arada oluyo hâla.surekli olmasinda..Gunaydin canim:) benim gunum bugun ters aydi biraz 1 aydir kusmalarim bitmisti gune yine kusarak basladim
Yaa benimki de sabahtan1 haftadir bebisimin hareketlerini gozlemliyorum.Geceleri daha aktif.sabah 10 a kadar yatak keyfi yaparsam tekmeliyor aciktim diye :) babasi gibi acikinca agresif olucak belli :) karnimi tika basa doyurursam 3 4 saat hareketini hissetmiyorum heralde karni doyuyor uyuyor bol bol diyorum :)
Günaydın bebişimin pıt pıtlarıyla uyanmak çok güzelGünaydın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?