- 17 Şubat 2019
- 140
- 293
- 23
- 31
Insallah olmaz ya eski gunlere donucem diye cok korktum cok zordu ilk zamanlarBenimde arada oluyo hâla.surekli olmasinda..
Rabbim şifa versin inşallah sıkıntısız başarılı bir ameliyat olsun inşallahGünaydıınn annem ameliyatta ben başka şehirde yaşıyorum yarın detaylıı varr ertelemediğim için yanına gidemedim moral olarak çok kötüyüm. Anneme dua edermisiniz rica etsem
canım idrar tahlili ver istersen bi, benim de cok kasık ağrım var zor yürüyüroum enfeksyon cıktı basit bi tahlilleKizlar geceden beri gecmeyen kasik agrim ve migren agrilarim yuzunden acile gittim sadece parol serum verdiler migrenim tamamen gecmesede biraz azaldi kasik agrim için nst gibi bisey bagladilar ama sanci görünmedi sanirim normalmis kasik ağrısı ilk gebeligimde hic boyle değildimkeske hamilelikte migrenim paroldan baska bi çözümü olsaydi Allah kimseye vermesin
Allah kolaylık versin canmGünaydıınn annem ameliyatta ben başka şehirde yaşıyorum yarın detaylıı varr ertelemediğim için yanına gidemedim moral olarak çok kötüyüm. Anneme dua edermisiniz rica etsem
Canım bebekler aç karnına daha çok hareketlenirmis aslinda hatta son ayda istahi artip cok yiyen gebelerin bebeklerinin hareketleri azalırmis1 haftadir bebisimin hareketlerini gozlemliyorum.Geceleri daha aktif.sabah 10 a kadar yatak keyfi yaparsam tekmeliyor aciktim diye :) babasi gibi acikinca agresif olucak belli :) karnimi tika basa doyurursam 3 4 saat hareketini hissetmiyorum heralde karni doyuyor uyuyor bol bol diyorum :)
Allah sifa versin cnmGünaydıınn annem ameliyatta ben başka şehirde yaşıyorum yarın detaylıı varr ertelemediğim için yanına gidemedim moral olarak çok kötüyüm. Anneme dua edermisiniz rica etsem
Amin inşallah çok teşekkür ederimRabbim şifa versin inşallah sıkıntısız başarılı bir ameliyat olsun inşallah
Sanmıyorum acıkcası duymadım bir zararını ama yemeden once sirkeli suda bekletip o sekilde tüketin.Kızlar ben bu aralar tere yiyorum çok düstüm. Bi zarari olmaz dimi arastirdim yazmiyo bi sey
Allah şifa versin canım annene.Günaydıınn annem ameliyatta ben başka şehirde yaşıyorum yarın detaylıı varr ertelemediğim için yanına gidemedim moral olarak çok kötüyüm. Anneme dua edermisiniz rica etsem
Amin inşallah sağol canmAllah sifa versin cnm
Amin inşallah sağol canmAllah kolaylık versin canm
Amin inşallah çok sağol canm hormonlarla beraber iyice etkiledi durum beni.Allah şifa versin canım annene.
İnşallah tez vakitte sağlığına kavuşur.
Sende üzülme canım elinde olmayan birsey gidememen
Bence doktoru dinle ve kan ilacini iki kez al mutlaka. Yediklerinde fayda saglar elbette ama yeterli gelmeyebilir. Dogumda daha da zorlanirsin. Kimin ne kadar kan kaybedecegini bilemedikleri icin bu sekilde kan degerleri iyi olanlara bile ilac kullandırılırKızlar bende bugün sonuclarimi almaya gittim
dediğim gibi idrar tahlillerim temizmis ama kansizlik var dedi.
Kan ilacını günde iki tane alabilirsin dedi.
ama ben daha çok pekmez ve siyah kuru üzüm gibi kan yapan yiyecekler tüketmeyi dusunuyorun inşallah daha iyi olurum.
Bugünde az kala bayiliyordumerhaba, Allah tan annem yanimdaydi uzandım öyle biraz kendime geldim. Hamilelik çok zor şeymiş gerçekten ilk hamılelıgım de ikiz di ama hiç böyle değildim.
Allah yardımcımız olsun
Bencede canım dr un dediği miktar kullan sende besinlerle takviye yap bir dahaki testinde yükseldiğini görünce zaten hapı teke düşürür yine.Kızlar bende bugün sonuclarimi almaya gittim
dediğim gibi idrar tahlillerim temizmis ama kansizlik var dedi.
Kan ilacını günde iki tane alabilirsin dedi.
ama ben daha çok pekmez ve siyah kuru üzüm gibi kan yapan yiyecekler tüketmeyi dusunuyorun inşallah daha iyi olurum.
Bugünde az kala bayiliyordumerhaba, Allah tan annem yanimdaydi uzandım öyle biraz kendime geldim. Hamilelik çok zor şeymiş gerçekten ilk hamılelıgım de ikiz di ama hiç böyle değildim.
Allah yardımcımız olsun
Solami donmek iyiydi sagami off hep karisti heryerim agriyi yatiyorum ama dinleniyor muyum agriylami uyaniyorum bi tuhaf Allah yardimcimiz olsun. Kalcam agriyo bacagim agriyi sirtim oturdugumda agriyo icten rahmim ici agriyo kalcama vuruyo.. nolacak bilmemAynı dert bende de varağrıdan uyanıyorum bacağımı uzatıp gerdirince geçiyor gerdirirken de sırtüstü yatıyorum 1-2 dk. Geçince tekrar sola dön yat her gece böyleyim
Katiliyorum yoruluyorum ayakta duruyom mesela oturdugumda bebeklerin kipirdanmasini daha iyi hissediyorum.. yemek yedikten sonra oturdugumda daha sakin oluyorlarCanım bebekler aç karnına daha çok hareketlenirmis aslinda hatta son ayda istahi artip cok yiyen gebelerin bebeklerinin hareketleri azalırmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?