2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar hepinize iyi haftalar biz bugün aşkımızı olduk bir ay sonra bir tane daha var kan tahlili ve idrar verdim kalbimizi dinledik decavit ve devit 3 verdi devam dedi lohusalık bitene kadar kaç günki stresten dolayı baş ağrım vardı tansiyonum düşmüş devam ederse Dr git dedi perşembeden kontrol var bakalım hayırlısı

canım idrar tahlili ver istersen bi, benim de cok kasık ağrım var zor yürüyüroum enfeksyon cıktı basit bi tahlille

Canım bebekler aç karnına daha çok hareketlenirmis aslinda hatta son ayda istahi artip cok yiyen gebelerin bebeklerinin hareketleri azalırmis

Kızlar ben bu aralar tere yiyorum çok düstüm. Bi zarari olmaz dimi arastirdim yazmiyo bi sey

Günaydıınn annem ameliyatta ben başka şehirde yaşıyorum yarın detaylıı varr ertelemediğim için yanına gidemedim moral olarak çok kötüyüm. Anneme dua edermisiniz rica etsem
Allah şifa versin canım annene.
İnşallah tez vakitte sağlığına kavuşur.
Sende üzülme canım elinde olmayan birsey gidememen

Kızlar bende bugün sonuclarimi almaya gittim
dediğim gibi idrar tahlillerim temizmis ama kansizlik var dedi.
Kan ilacını günde iki tane alabilirsin dedi.
ama ben daha çok pekmez ve siyah kuru üzüm gibi kan yapan yiyecekler tüketmeyi dusunuyorun inşallah daha iyi olurum.
Bugünde az kala bayiliyordumerhaba, Allah tan annem yanimdaydi uzandım öyle biraz kendime geldim. Hamilelik çok zor şeymiş gerçekten ilk hamılelıgım de ikiz di ama hiç böyle değildim.
Allah yardımcımız olsun

Bence doktoru dinle ve kan ilacini iki kez al mutlaka. Yediklerinde fayda saglar elbette ama yeterli gelmeyebilir. Dogumda daha da zorlanirsin. Kimin ne kadar kan kaybedecegini bilemedikleri icin bu sekilde kan degerleri iyi olanlara bile ilac kullandırılır

Bencede canım dr un dediği miktar kullan sende besinlerle takviye yap bir dahaki testinde yükseldiğini görünce zaten hapı teke düşürür yine.

Aynı dert bende de var ağrıdan uyanıyorum bacağımı uzatıp gerdirince geçiyor gerdirirken de sırtüstü yatıyorum 1-2 dk. Geçince tekrar sola dön yat her gece böyleyim
Solami donmek iyiydi sagami off hep karisti heryerim agriyi yatiyorum ama dinleniyor muyum agriylami uyaniyorum bi tuhaf Allah yardimcimiz olsun. Kalcam agriyo bacagim agriyi sirtim oturdugumda agriyo icten rahmim ici agriyo kalcama vuruyo.. nolacak bilmem

Canım bebekler aç karnına daha çok hareketlenirmis aslinda hatta son ayda istahi artip cok yiyen gebelerin bebeklerinin hareketleri azalırmis
Katiliyorum yoruluyorum ayakta duruyom mesela oturdugumda bebeklerin kipirdanmasini daha iyi hissediyorum.. yemek yedikten sonra oturdugumda daha sakin oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…