- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Tez zamanda sagligina kavusur insallah..Amin inşallah sağol canm
Allah tez zamanda sifa versin insallahAmin inşallah sağol canm
canım giyilen kıyafet de çok etkiliyor benim de bi gün 6 aylık diyorlar görenler bi gün hiç çıkmamış diyorlarKizlaaarr benim ust komsumun gelini hamile; beraber yasiyorlar. Cinsiyeti kiz Benden 2-2.5 ay buyuk ama gobegi hiic yok benimkinin yaninda hic cikmamisss ben sanki 7 aylik o sanki 4 aylik
Kirmizi pancarda kan yapiyor cnm ben kansizligimi oyle yenmistimKızlar bende bugün sonuclarimi almaya gittim
dediğim gibi idrar tahlillerim temizmis ama kansizlik var dedi.
Kan ilacını günde iki tane alabilirsin dedi.
ama ben daha çok pekmez ve siyah kuru üzüm gibi kan yapan yiyecekler tüketmeyi dusunuyorun inşallah daha iyi olurum.
Bugünde az kala bayiliyordumerhaba, Allah tan annem yanimdaydi uzandım öyle biraz kendime geldim. Hamilelik çok zor şeymiş gerçekten ilk hamılelıgım de ikiz di ama hiç böyle değildim.
Allah yardımcımız olsun
Ben nasil rahat edersem oyle uyuyorum ama bebek ve anne icin sol yan oneriyorlarSolami donmek iyiydi sagami off hep karisti heryerim agriyi yatiyorum ama dinleniyor muyum agriylami uyaniyorum bi tuhaf Allah yardimcimiz olsun. Kalcam agriyo bacagim agriyi sirtim oturdugumda agriyo icten rahmim ici agriyo kalcama vuruyo.. nolacak bilmem
Sadece beslenmemiz şu an için yeterli olmayacaktır. Takviye besine devam et ama 2 defa almayı da ihmal etme. Ben gebeliğim başından beri ilaç kullanıyorum fakat yine de kansızlık artıyor. Doktor ikinize yetmiyor dedi. Beslenme tek başına şu an ihtiyacımızı görmeyecekKızlar bende bugün sonuclarimi almaya gittim
dediğim gibi idrar tahlillerim temizmis ama kansizlik var dedi.
Kan ilacını günde iki tane alabilirsin dedi.
ama ben daha çok pekmez ve siyah kuru üzüm gibi kan yapan yiyecekler tüketmeyi dusunuyorun inşallah daha iyi olurum.
Bugünde az kala bayiliyordumerhaba, Allah tan annem yanimdaydi uzandım öyle biraz kendime geldim. Hamilelik çok zor şeymiş gerçekten ilk hamılelıgım de ikiz di ama hiç böyle değildim.
Allah yardımcımız olsun
canım giyilen kıyafet de çok etkiliyor benim de bi gün 6 aylık diyorlar görenler bi gün hiç çıkmamış diyorlar
Benim karşi komşumla aramizda 3 gun var. Onun gobek benden cok ondeKizlaaarr benim ust komsumun gelini hamile; beraber yasiyorlar. Cinsiyeti kiz Benden 2-2.5 ay buyuk ama gobegi hiic yok benimkinin yaninda hic cikmamisss ben sanki 7 aylik o sanki 4 aylik
Kasım başında 5 aylık olucaz inanamıyorum yaa şaka gibi Allah tamamına erdirsin inşallah güzel haberler gelsin tek tekKizlar yaklasik 5 dkdir bebişim araliksiz oynuyor halada devam ediyor. Kizimla puding yemiştik bebişte coştu
Bende puding yada profterl gibi şeyler yiyeyim hakkaten çok oynuyorKizlar yaklasik 5 dkdir bebişim araliksiz oynuyor halada devam ediyor. Kizimla puding yemiştik bebişte coştu
Amin canım cok sukur ya. Bu aralar asiri heyecanlı hissediyorum kendimi. Sanki hareketleri hissettikce heyecanım artti. Birde heo kafam da kızım kadar sevebilir miyim yada bebegi gorunce kizima olan sevgim azalir mi bunlar var. Sonra kendime diyorum senin kalbin ucsuz bucaksız ikisine de kat be kat yetecek sevginKasım başında 5 aylık olucaz inanamıyorum yaa şaka gibi Allah tamamına erdirsin inşallah güzel haberler gelsin tek tek
Benimde son ölçümde cikti vermediler ama sanki ozellikle kemik ölçümü cok onde cikti gibi geldi. Cumartesi gunu 417 gr dedi. Kizim 21+4 te anca o kadardiKızlar benim ultrason kağıtlarında geçen perşembe 18 hafta yazıyordu diğer yani özeldede öyle önden gidiyor 1 hafta falan acaba şeker olabilirmi
Salı gunu de aç olarak kan vericem bakalim seker nasil cikacakKızlar benim ultrason kağıtlarında geçen perşembe 18 hafta yazıyordu diğer yani özeldede öyle önden gidiyor 1 hafta falan acaba şeker olabilirmi
Bende yarın bi eczanede tokluk ölçrüreceğim bakalım sonrada açlıkSalı gunu de aç olarak kan vericem bakalim seker nasil cikacak
Benimde ilk çocuğum olacak Allah izin verirse, bendede acaba bakabilecekmiyim yetebilecekmiyim ona diye korku var içimdeAmin canım cok sukur ya. Bu aralar asiri heyecanlı hissediyorum kendimi. Sanki hareketleri hissettikce heyecanım artti. Birde heo kafam da kızım kadar sevebilir miyim yada bebegi gorunce kizima olan sevgim azalir mi bunlar var. Sonra kendime diyorum senin kalbin ucsuz bucaksız ikisine de kat be kat yetecek sevgin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?