2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlaaarr benim ust komsumun gelini hamile; beraber yasiyorlar. Cinsiyeti kiz Benden 2-2.5 ay buyuk ama gobegi hiic yok benimkinin yaninda hic cikmamisss ben sanki 7 aylik o sanki 4 aylik
canım giyilen kıyafet de çok etkiliyor benim de bi gün 6 aylık diyorlar görenler bi gün hiç çıkmamış diyorlar

Kirmizi pancarda kan yapiyor cnm ben kansizligimi oyle yenmistim

Ben nasil rahat edersem oyle uyuyorum ama bebek ve anne icin sol yan oneriyorlar

Sadece beslenmemiz şu an için yeterli olmayacaktır. Takviye besine devam et ama 2 defa almayı da ihmal etme. Ben gebeliğim başından beri ilaç kullanıyorum fakat yine de kansızlık artıyor. Doktor ikinize yetmiyor dedi. Beslenme tek başına şu an ihtiyacımızı görmeyecek

canım giyilen kıyafet de çok etkiliyor benim de bi gün 6 aylık diyorlar görenler bi gün hiç çıkmamış diyorlar

yok kuzum yok o bende de oluyor giydiklerime gore Herkes bisey soyluyordaaa bununki oyle degil hatts hamile gobegi gibi degil sanki bi mide bi gobek cikmis biraz o kadarcik

Kizlaaarr benim ust komsumun gelini hamile; beraber yasiyorlar. Cinsiyeti kiz Benden 2-2.5 ay buyuk ama gobegi hiic yok benimkinin yaninda hic cikmamisss ben sanki 7 aylik o sanki 4 aylik
Benim karşi komşumla aramizda 3 gun var. Onun gobek benden cok onde ama hareketlerini az hissediyormuş daha mesela. Ben düzenli hissediuorum suan costu mesela

Kızlar benim ultrason kağıtlarında geçen perşembe 18 hafta yazıyordu diğer yani özeldede öyle önden gidiyor 1 hafta falan acaba şeker olabilirmi

Kasım başında 5 aylık olucaz inanamıyorum yaa şaka gibi Allah tamamına erdirsin inşallah güzel haberler gelsin tek tek
Amin canım cok sukur ya. Bu aralar asiri heyecanlı hissediyorum kendimi. Sanki hareketleri hissettikce heyecanım artti. Birde heo kafam da kızım kadar sevebilir miyim yada bebegi gorunce kizima olan sevgim azalir mi bunlar var. Sonra kendime diyorum senin kalbin ucsuz bucaksız ikisine de kat be kat yetecek sevgin

Kızlar benim ultrason kağıtlarında geçen perşembe 18 hafta yazıyordu diğer yani özeldede öyle önden gidiyor 1 hafta falan acaba şeker olabilirmi
Benimde son ölçümde cikti vermediler ama sanki ozellikle kemik ölçümü cok onde cikti gibi geldi. Cumartesi gunu 417 gr dedi. Kizim 21+4 te anca o kadardi

Benimde ilk çocuğum olacak Allah izin verirse, bendede acaba bakabilecekmiyim yetebilecekmiyim ona diye korku var içimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…