2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimde ilk çocuğum olacak Allah izin verirse, bendede acaba bakabilecekmiyim yetebilecekmiyim ona diye korku var içimde
O an gelince bebek hep varmiş gibi oluyosun. Birde bende yapabilirim herkes yapiyor diye telkin vereceksin. Aman tutamam, altini alamam vs dersen gitgide zorlanirsin. Kendini iyi hissettiginde kimseye birakmazsan cabuk alisirsin

Sizleri okudukça tatlı çikolata yiyorum hemen yatıyorum belki oynar kuzum diye ama sadece gaz pıtırtısı hissediyorum
Sizler ilk hissettiğinizde bebek olduğunu tam anlıyorsunuz dimi? Hani böyle gaz da olabilir diyemeyeceğiniz bir hareket dimi? Yani benim bu gaz pıtırdaması bebek değildir dimi offf yaaa hissetsem de sizi de yormasam artık

Bence gaz dediğin bebektir. Bende kizimda 21de net hissedince aslında onceki haftalar da hissettiklerimin bebek oldugunu anladim. Bunda daha 10. Hafta da pit pit yakaladim

Iyı akşamlar kızlar bende bugün detaylı ultrasona girdim çok güzeldi agzi burnu ayaklari elleri tek tek ayrıntılı baktik en guzelde kalbiydi Rabbim herkese nasip etsin böyle görüntüleri hep uyudu uyandirmaya çalıştık rahatina düşkün olduğu icin sadece esnedi ayakları oynattı sonra uykuya devam

Ayy ne güzel ya çok sevindim. Benim de yarın sabah 10' da hemen sabah olsun istiyorum. Çok merak ediyorum özledim.

O an gelince bebek hep varmiş gibi oluyosun. Birde bende yapabilirim herkes yapiyor diye telkin vereceksin. Aman tutamam, altini alamam vs dersen gitgide zorlanirsin. Kendini iyi hissettiginde kimseye birakmazsan cabuk alisirsin
Ben bugün alt değiştirme videoları izledim mesela Ay hiç birşey bilmiyorum resmen çok cahilim. Kitaplar okuyorum sürekli.
Geçen kuzenimin bebeğini kucağıma aldım al gazını çıkart dedi beceremedim tutmayı bile. Artık yavaş yavaş öğrencez.

Ayy ne güzel ya çok sevindim. Benim de yarın sabah 10' da hemen sabah olsun istiyorum. Çok merak ediyorum özledim.
Hemen olur inşallah öneri olarak bol çikolata ye canim ben ara vermek zorunda kaldim dönsün diye cok uğraştık 15 dakika ara verdirdi doktor cikolata ye su ic yuru gel dedi dönmüştü azıcık tatlidan sonra gitmeden yersen daha da hareketli olur

Bence gaz dediğin bebektir. Bende kizimda 21de net hissedince aslında onceki haftalar da hissettiklerimin bebek oldugunu anladim. Bunda daha 10. Hafta da pit pit yakaladim
Ama gaz gibi düşünmüştüm ben. Demekki bebek. Gerçi demin çikolata yiyip yattım yine gaz artmaz heralde dimi çikolatadan baya gaz hareketi oluyor şu anda da. Ama yinede bebek gibi değil gibi hissediyorum sanki daha önce biliyorum da ay bebekse çok mutlu oldum şu annn

Canım bende gaz sanıyordum ablamla konuştum deli gaz değil o bebek önce öyle hissediliyor dedi bende cok sevindim o dedikten sonra daha dikkatli oldum gerçektende tatlı yada yemek yedikten bi sure sonra aynı kıpırti oluyor

Oy masallah yaa. Bende cok sabirsizlaniyorum Ekim bitmek bilmedi :))

Takip et o oldugunu anlicaksin. Gaz olsa agrida yapar sıkıştırır zaten. Dogumdan sonra gaz agrisini oyle bir yaşadim ki aman aman. Bebistir o sen mutlu ol :)

Oy masallah yaa. Bende cok sabirsizlaniyorum Ekim bitmek bilmedi :))
Bilmem mi bana da bugün gelmemişti bir türlü bu arada bebisim bugun 470 gr çıktı radyoloji doktoruna sordum normal mi diye gayet normal dedi acaba fazla mi diye supheleniyorduk ya korkulacak bişey yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…