O an gelince bebek hep varmiş gibi oluyosun. Birde bende yapabilirim herkes yapiyor diye telkin vereceksin. Aman tutamam, altini alamam vs dersen gitgide zorlanirsin. Kendini iyi hissettiginde kimseye birakmazsan cabuk alisirsinBenimde ilk çocuğum olacak Allah izin verirse, bendede acaba bakabilecekmiyim yetebilecekmiyim ona diye korku var içimde
Bende oturduğumda hissediyorum.Katiliyorum yoruluyorum ayakta duruyom mesela oturdugumda bebeklerin kipirdanmasini daha iyi hissediyorum.. yemek yedikten sonra oturdugumda daha sakin oluyorlar☺☺
Bence gaz dediğin bebektir. Bende kizimda 21de net hissedince aslında onceki haftalar da hissettiklerimin bebek oldugunu anladim. Bunda daha 10. Hafta da pit pit yakaladimSizleri okudukça tatlı çikolata yiyorum hemen yatıyorum belki oynar kuzum diye ama sadece gaz pıtırtısı hissediyorum
Sizler ilk hissettiğinizde bebek olduğunu tam anlıyorsunuz dimi? Hani böyle gaz da olabilir diyemeyeceğiniz bir hareket dimi? Yani benim bu gaz pıtırdaması bebek değildir dimi offf yaaa hissetsem de sizi de yormasam artık
Ben bu cumartesi 5 olucam :)Kasım başında 5 aylık olucaz inanamıyorum yaa şaka gibi Allah tamamına erdirsin inşallah güzel haberler gelsin tek tek
Sevicek bebisler demekki hoslarina gidiyor :)Bende puding yada profterl gibi şeyler yiyeyim hakkaten çok oynuyor
Bende oluyor canım ara ara baş ağrısı ve baş dönmeleri.Kızlar sizde de ara da baş ağrısı oluyor mu?
Benim bazen çok ağrıyor sebepsiz
Canım bende de oluyor ama bende migren var o yüzden olduğunu düşünüyorum benKızlar sizde de ara da baş ağrısı oluyor mu?
Benim bazen çok ağrıyor sebepsiz
Ayy ne güzel ya çok sevindim. Benim de yarın sabah 10' da hemen sabah olsun istiyorum. Çok merak ediyorum özledim.Iyı akşamlar kızlar bende bugün detaylı ultrasona girdim çok güzeldi agzi burnu ayaklari elleri tek tek ayrıntılı baktik en guzelde kalbiydi Rabbim herkese nasip etsin böyle görüntülerihep uyudu uyandirmaya çalıştık rahatina düşkün olduğu icin sadece esnedi ayakları oynattı sonra uykuya devam
Olcumlerde bazen onden veya geriden gidebilir cnm bir dahaki kontrolunde de oyle cikarsa dr unla gorus istersenKızlar benim ultrason kağıtlarında geçen perşembe 18 hafta yazıyordu diğer yani özeldede öyle önden gidiyor 1 hafta falan acaba şeker olabilirmi
Ben bugün alt değiştirme videoları izledim meselaO an gelince bebek hep varmiş gibi oluyosun. Birde bende yapabilirim herkes yapiyor diye telkin vereceksin. Aman tutamam, altini alamam vs dersen gitgide zorlanirsin. Kendini iyi hissettiginde kimseye birakmazsan cabuk alisirsin
Benim migren yok ama suan bile çok başım ağrıyorCanım bende de oluyor ama bende migren var o yüzden olduğunu düşünüyorum ben
Doktoruna bi sor istersen bide parol alabilirsin agrilarinda sıkıntı olmuyorBenim migren yok ama suan bile çok başım ağrıyor
Hemen olur inşallah öneri olarak bol çikolata ye canim ben ara vermek zorunda kaldim dönsün diye cok uğraştık 15 dakika ara verdirdi doktor cikolata ye su ic yuru gel dedi dönmüştü azıcık tatlidan sonra gitmeden yersen daha da hareketli olurAyy ne güzel ya çok sevindim. Benim de yarın sabah 10' da hemen sabah olsun istiyorum. Çok merak ediyorum özledim.
Ama gaz gibi düşünmüştüm ben. Demekki bebek. Gerçi demin çikolata yiyip yattım yine gaz artmaz heralde dimi çikolatadanBence gaz dediğin bebektir. Bende kizimda 21de net hissedince aslında onceki haftalar da hissettiklerimin bebek oldugunu anladim. Bunda daha 10. Hafta da pit pit yakaladim
Canım bende gaz sanıyordum ablamla konuştum deli gaz değil o bebek önce öyle hissediliyor dediAma gaz gibi düşünmüştüm ben. Demekki bebek. Gerçi demin çikolata yiyip yattım yine gaz artmaz heralde dimi çikolatadanbaya gaz hareketi oluyor şu anda da. Ama yinede bebek gibi değil gibi hissediyorum sanki daha önce biliyorum da ay bebekse çok mutlu oldum şu annn
Oy masallah yaa. Bende cok sabirsizlaniyorum Ekim bitmek bilmedi :))Iyı akşamlar kızlar bende bugün detaylı ultrasona girdim çok güzeldi agzi burnu ayaklari elleri tek tek ayrıntılı baktik en guzelde kalbiydi Rabbim herkese nasip etsin böyle görüntülerihep uyudu uyandirmaya çalıştık rahatina düşkün olduğu icin sadece esnedi ayakları oynattı sonra uykuya devam
Takip et o oldugunu anlicaksin. Gaz olsa agrida yapar sıkıştırır zaten. Dogumdan sonra gaz agrisini oyle bir yaşadim ki aman aman. Bebistir o sen mutlu ol :)Ama gaz gibi düşünmüştüm ben. Demekki bebek. Gerçi demin çikolata yiyip yattım yine gaz artmaz heralde dimi çikolatadanbaya gaz hareketi oluyor şu anda da. Ama yinede bebek gibi değil gibi hissediyorum sanki daha önce biliyorum da ay bebekse çok mutlu oldum şu annn
Bilmem mi bana da bugün gelmemişti bir türlüOy masallah yaa. Bende cok sabirsizlaniyorum Ekim bitmek bilmedi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?