- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Gecen ay haftada 2 olurdu simdi daha az oluyor cnmKızlar sizde de ara da baş ağrısı oluyor mu?
Benim bazen çok ağrıyor sebepsiz
Evet cnm emin oluyorsun ama baslarda degilSizleri okudukça tatlı çikolata yiyorum hemen yatıyorum belki oynar kuzum diye ama sadece gaz pıtırtısı hissediyorum
Sizler ilk hissettiğinizde bebek olduğunu tam anlıyorsunuz dimi? Hani böyle gaz da olabilir diyemeyeceğiniz bir hareket dimi? Yani benim bu gaz pıtırdaması bebek değildir dimi offf yaaa hissetsem de sizi de yormasam artık
Annesini üzmuyor iste ne güzelKızlar benimki özellikle aksamlari cok hareketli gunduz okulda çok hissetmiyorum ama akşam olunca hiç durmuyor sanki
Cocuk da anne babayi egitiyor, beraber öğreniyorsun. Biz hastanede ilk gece tum aileyi akrabalari eve postaladik, esim kaldi benimle. Oyle boyle sabahi cikardik, uyumadi sekilden sekile girdik ama oldu yani. Ilk gunden ipleri eline alırsan bi sekilde ritmi tutturursunuz bebişle. Hiic kafaya takılacak seyler degil. Hastanede yenidogan hemsireleri de gösteriyor zaten. Bunlar guzel telaslarBen bugün alt değiştirme videoları izledim meselaAy hiç birşey bilmiyorum resmen çok cahilim. Kitaplar okuyorum sürekli.
Geçen kuzenimin bebeğini kucağıma aldım al gazını çıkart dedi beceremedim tutmayı bile. Artık yavaş yavaş öğrencez.
Bencede bi an once dogum yapacagimiz gunler gelsin heyecanlarimizi paylasalim :)
Onu ilk gördüğünde aynı filmlerdeki teyzeler gibi yavrumm deyip istemsiz ağlamaya başlıyorsunalt degistirme gaz cikartma falan yigenlerden bildigim kadarıyla ama ben en cok onu gorunce ne hissedecegim onu düşünüyorum
O korkuları at kafandan lütfen bende kızım doğduğunda o şekildeydim stresten bebeğimin o tatlı zamanlarının keyfini çıkaramadım bebeğin kendine baktırır emin ol rahat olBenimde ilk çocuğum olacak Allah izin verirse, bendede acaba bakabilecekmiyim yetebilecekmiyim ona diye korku var içimde
Ultrason cihazlarına göre değişiyor 1 hafta once sonra durumu telaşlanmayınKızlar benim ultrason kağıtlarında geçen perşembe 18 hafta yazıyordu diğer yani özeldede öyle önden gidiyor 1 hafta falan acaba şeker olabilirmi
Benimde ilk çocuğum olacak Allah izin verirse, bendede acaba bakabilecekmiyim yetebilecekmiyim ona diye korku var içimde
O öyle birşey ki kitap okumakla başkasının çocuğuma bakmakla olan birşey değil. İnsan kendi çocuğu olunca sanki herşeyi nasıl yapması gerektiğini biliyor gibi oluyor. Acemilikler olsa da bir bebeği en iyi annesi tutuyor besliyorBen bugün alt değiştirme videoları izledim meselaAy hiç birşey bilmiyorum resmen çok cahilim. Kitaplar okuyorum sürekli.
Geçen kuzenimin bebeğini kucağıma aldım al gazını çıkart dedi beceremedim tutmayı bile. Artık yavaş yavaş öğrencez.
O zaman ayni gibi bizim bebişler gunlerimizde yakin zaten sevindim canim :)Bilmem mi bana da bugün gelmemişti bir türlübu arada bebisim bugun 470 gr çıktı radyoloji doktoruna sordum normal mi diye gayet normal dedi acaba fazla mi diye supheleniyorduk ya korkulacak bişey yok dedi
Ben gece uyanıyorum ne zaman uyansam hareket ediyor yaKızlar benimki özellikle aksamlari cok hareketli gunduz okulda çok hissetmiyorum ama akşam olunca hiç durmuyor sanki
Ben sesini duydugumda biraktim kendimi. Aglamaktan bebegi goremedim. Bu arada acil spinal sezeryana alindim. Bebegin kalp atislari cok düşmüştü onun için çok korkmuştum. O yuzden ilk gordugum an cok net değil. Ameliyatin yarisini aglayarak gecirdimOnu ilk gördüğünde aynı filmlerdeki teyzeler gibi yavrumm deyip istemsiz ağlamaya başlıyorsun
Aynen canim cok şükür hep iyi haberler alırız inşallahO zaman ayni gibi bizim bebişler gunlerimizde yakin zaten sevindim canim :)
Gunler gecmiyor bana yaa :) usg resmi varmi bebisinAynen canim cok şükür hep iyi haberler alırız inşallah
Bende merak ediyorum fiyat ogrenen oldumuHayirli geceler hanimlar sefakoy medipol hastanesinde detayliya girecek olan anneler vardı girdilermi acaba? nasil gecti memnun kaldinizmi?
Var canim raporla verdiler küçük küçükGunler gecmiyor bana yaa :) usg resmi varmi bebisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?