2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet cnm emin oluyorsun ama baslarda degil

Cocuk da anne babayi egitiyor, beraber öğreniyorsun. Biz hastanede ilk gece tum aileyi akrabalari eve postaladik, esim kaldi benimle. Oyle boyle sabahi cikardik, uyumadi sekilden sekile girdik ama oldu yani. Ilk gunden ipleri eline alırsan bi sekilde ritmi tutturursunuz bebişle. Hiic kafaya takılacak seyler degil. Hastanede yenidogan hemsireleri de gösteriyor zaten. Bunlar guzel telaslar

Benimde ilk çocuğum olacak Allah izin verirse, bendede acaba bakabilecekmiyim yetebilecekmiyim ona diye korku var içimde
O korkuları at kafandan lütfen bende kızım doğduğunda o şekildeydim stresten bebeğimin o tatlı zamanlarının keyfini çıkaramadım bebeğin kendine baktırır emin ol rahat ol

Ben küçük bebekleri kucağıma bile alamıyorum bişi olcak diye kendi bebeğimi nasıl alırım alabilir miyim özellikle giydirebilir miyim bilmiyorum çok narin ufacık bir şey ve benle eşimin sadece ikimizin Allahım ne güzel bir duygudur kimbilir biz yıllarca bekledik bebeğimizi artık ağlar mıyım güler miyim bilmiyorum ama bu duyguyu yaşayacağımız için Allahıma binlerce şükürler olsun Allahım hayırlısıyla ve sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin

Benimde ilk çocuğum olacak Allah izin verirse, bendede acaba bakabilecekmiyim yetebilecekmiyim ona diye korku var içimde

Canim onu kucagina alinca emin ol.kimseye birakmak istemiyceksin canin acisa bile ben yaparim diye dusunuceksin baskasi zarar verir diye hastanede bilmiyorum gosterirler mi ama altini almayi dus aldirmayi.ciktigimda kendin yapabilcek oglumu2gun sonra hastanede hemsireyle beraber yikamistik sonrda hep ben yikadim cok.guzeldi geecekten düşününce gozlerim doldu❤

O öyle birşey ki kitap okumakla başkasının çocuğuma bakmakla olan birşey değil. İnsan kendi çocuğu olunca sanki herşeyi nasıl yapması gerektiğini biliyor gibi oluyor. Acemilikler olsa da bir bebeği en iyi annesi tutuyor besliyor

Bilmem mi bana da bugün gelmemişti bir türlü bu arada bebisim bugun 470 gr çıktı radyoloji doktoruna sordum normal mi diye gayet normal dedi acaba fazla mi diye supheleniyorduk ya korkulacak bişey yok dedi
O zaman ayni gibi bizim bebişler gunlerimizde yakin zaten sevindim canim :)

Onu ilk gördüğünde aynı filmlerdeki teyzeler gibi yavrumm deyip istemsiz ağlamaya başlıyorsun
Ben sesini duydugumda biraktim kendimi. Aglamaktan bebegi goremedim. Bu arada acil spinal sezeryana alindim. Bebegin kalp atislari cok düşmüştü onun için çok korkmuştum. O yuzden ilk gordugum an cok net değil. Ameliyatin yarisini aglayarak gecirdim

Hayirli geceler hanimlar sefakoy medipol hastanesinde detayliya girecek olan anneler vardı girdilermi acaba? nasil gecti memnun kaldinizmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…