2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar 8 haftamda 8+4ken bana radyolajideki kadın 8+0 dedi bende ona göre geri 8 diye ilerledim fakat ileriki haftada baya şaşırdı yani yok 11 yok 10+4 flaan ama doktorum tam gününde söylüyor bende bugün geri 4 gün ileri aldım yani adet tarihime göre yaptım sanırım içim daha rahat edecek biliyorum çok farkeden bişey yok ama bizler için bi gün bi gündür degilmi güzel anneler

Canım sen şuan kaçıncı haftasın doktorum bana 22. Haftada yapacağız dedi ona da daha çok var 8 kasım gelmek bilmiyo
Canim benim baya karışık normal sata göre 21+5 ama bebis kucuk diye doktorum baska sat dedi ona göre 20+5 di ama bebisin gelisimi hızlandı 21+5de. cumartesi doktorla konusup belirlicez gerçek haftasini ama 21. Hafta da yapiliyo demisti doktorum detaylı icin

Bizim de kan uyusmaligimiz var ilkinde yaptırımdık ikinci riskli oluyormuş bunda yaptıracam senin ilk gebelik mi

Adet gunu baz alinir dogumda. Ben usgye bakmıyorum hic

Eee bak o zaman senin bebiş benden ileride oluyor. Yine benim bebek iri olmuş oluyor canım. Cunku benim 417 gr dediginde 19+4 tüm ben. Olcumler 21 hafta çıkmıştı

Bizde sata göre 19+2 yiz ama ultrasnda biraz önden gidiyoruz.sen maşallah çok güzel atlatmışsın darısınbaşımıza inşallah

Eee bak o zaman senin bebiş benden ileride oluyor. Yine benim bebek iri olmuş oluyor canım. Cunku benim 417 gr dediginde 19+4 tüm ben. Olcumler 21 hafta çıkmıştı
400 gr dediginde de ben 19+1 idim 20+1 haftalik cikti dedi doktor ama.1 hafta ilerisi normal dedi doktorlar da bilmiyo ne olduğunu galiba benimki cumadan bu gune 70 gr almis fazla geldi 3 günde ablama dedim olmasi gereken dedi doktorda bişey yok dedi bugün

Cihazdan cihaza cok farkediyor ya

Benim karşi komşumla aramizda 3 gun var. Onun gobek benden cok onde ama hareketlerini az hissediyormuş daha mesela. Ben düzenli hissediuorum suan costu mesela
Aynı ben ve komsum ama tersi durum aksamları 10 aylık oluyorum orası baskaaa
Benim tostikte az hareket ediyor

Kızlar usg ye göre bebek gelisimi ileriden veya geriden gelebiliyor yalnız dogru sonuclar olmuyor 3 asagı 5 yukarı gibi düsünün. O yuzden paniklemeyin seker mi vs diye. Ancak ciddiYe alinacak bir fark olur o zaman sorun olur. Onda da dr uyarir zaten. Usgye gore su anda bebisler iri mi minnos mu anlayamayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…