Canım sen şuan kaçıncı haftasın doktorum bana 22. Haftada yapacağız dedi ona da daha çok varVar canim raporla verdiler küçük küçük
Canim benim baya karışıkCanım sen şuan kaçıncı haftasın doktorum bana 22. Haftada yapacağız dedi ona da daha çok var8 kasım gelmek bilmiyo
Bizim de kan uyusmaligimiz var ilkinde yaptırımdık ikinci riskli oluyormuş bunda yaptıracam senin ilk gebelik miAranızda kan uyuşmazlığı olan varmı? Var ise 28.hafta kan uyusmazligi ignesi yapiliyor.mecbur degil yaptirmak sonucta annenin kan grubuda olabilir bebek.dr um istersen yaptirabilirsin demisti.Esimde isi sansa birakmayan biri kesin yaptiracak gibi.
Masallah yaaa ayaklari ve gozleri ne kadar belirgin. Benim minigimde mi boyle simdjVar canim raporla verdiler küçük küçük
Adet gunu baz alinir dogumda. Ben usgye bakmıyorum hicKızlar 8 haftamda 8+4ken bana radyolajideki kadın 8+0 dedi bende ona göre geri 8 diye ilerledim fakat ileriki haftada baya şaşırdı yani yok 11 yok 10+4 flaan ama doktorum tam gününde söylüyor bende bugün geri 4 gün ileri aldım yani adet tarihime göre yaptım sanırım içim daha rahat edecek biliyorum çok farkeden bişey yok ama bizler için bi gün bi gündür degilmi güzel anneler
Eee bak o zaman senin bebiş benden ileride oluyor. Yine benim bebek iri olmuş oluyor canım. Cunku benim 417 gr dediginde 19+4 tüm ben. Olcumler 21 hafta çıkmıştıCanim benim baya karışıknormal sata göre 21+5 ama bebis kucuk diye doktorum baska sat dedi ona göre 20+5 di ama bebisin gelisimi hızlandı 21+5de. cumartesi doktorla konusup belirlicez gerçek haftasini ama 21. Hafta da yapiliyo demisti doktorum detaylı icin
Bizde sata göre 19+2 yiz ama ultrasnda biraz önden gidiyoruz.sen maşallah çok güzel atlatmışsın darısınbaşımıza inşallahCanim benim baya karışıknormal sata göre 21+5 ama bebis kucuk diye doktorum baska sat dedi ona göre 20+5 di ama bebisin gelisimi hızlandı 21+5de. cumartesi doktorla konusup belirlicez gerçek haftasini ama 21. Hafta da yapiliyo demisti doktorum detaylı icin
Degilmi canım bende aynı öyle düşündüm çok tşkr edermm balımmAdet gunu baz alinir dogumda. Ben usgye bakmıyorum hic
Usgde surekli degisiyor. Mesela dogumdan sonra bile bazen cocuk doktorlari kac haftalık doğmuştu diyorlar o zaman satA gore soyleniyor :)Degilmi canım bende aynı öyle düşündüm çok tşkr edermm balımm
İnşallah canim guzel haberler alalim inşallah hepBizde sata göre 19+2 yiz ama ultrasnda biraz önden gidiyoruz.sen maşallah çok güzel atlatmışsın darısınbaşımıza inşallah
400 gr dediginde de ben 19+1 idim 20+1 haftalik cikti dedi doktor ama.1 hafta ilerisi normal dediEee bak o zaman senin bebiş benden ileride oluyor. Yine benim bebek iri olmuş oluyor canım. Cunku benim 417 gr dediginde 19+4 tüm ben. Olcumler 21 hafta çıkmıştı
Cihazdan cihaza cok farkediyor ya400 gr dediginde de ben 19+1 idim 20+1 haftalik cikti dedi doktor ama.1 hafta ilerisi normal dedidoktorlar da bilmiyo ne olduğunu galiba benimki cumadan bu gune 70 gr almis fazla geldi 3 günde ablama dedim olmasi gereken dedi doktorda bişey yok dedi bugün
Ah kasım saglıkla gelse bı an önce dimii bizim detaylı da 13 kasımCanım sen şuan kaçıncı haftasın doktorum bana 22. Haftada yapacağız dedi ona da daha çok var8 kasım gelmek bilmiyo
Aynı ben ve komsum ama tersi durumBenim karşi komşumla aramizda 3 gun var. Onun gobek benden cok ondeama hareketlerini az hissediyormuş daha mesela. Ben düzenli hissediuorum suan costu mesela
Evet ya zaman da hiç geçmiyo sankiAh kasım saglıkla gelse bı an önce dimii bizim detaylı da 13 kasım
Aynı ben ve komsum ama tersi durumaksamları 10 aylık oluyorum orası baskaaa
Benim tostikte az hareket ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?