Anladım canım söylemen çok iyi oldu kaç aydır 4 gün geriden hesaplıyorumUsgde surekli degisiyor. Mesela dogumdan sonra bile bazen cocuk doktorlari kac haftalık doğmuştu diyorlar o zaman satA gore soyleniyor :)
Güzel haberlerle dön insallahGünaydın güzel anneler, bugün detaylı ultrason günüm. Çok heyecanlıyım birazdan gidicem. Dua eder misiniz bana kuzumun sağlığı yerinde olsun
Maşallahhh canim darisi basimiza yaVar canim raporla verdiler küçük küçük
Sağol canım benim radyoloji uzmanı olumsuz birşey yok dedi şimdi sıra doktorumu beklemekteGüzel haberlerle dön insallahdarisi bize olsunn
Ilk cnmBizim de kan uyusmaligimiz var ilkinde yaptırımdık ikinci riskli oluyormuş bunda yaptıracam senin ilk gebelik mi
4 kasimmmm, bekle beniiiEvet ya zaman da hiç geçmiyo sankikasımda aşk başkadır
Sağlıklı haberlerini bekliyoruz canmGünaydın güzel anneler, bugün detaylı ultrason günüm. Çok heyecanlıyım birazdan gidicem. Dua eder misiniz bana kuzumun sağlığı yerinde olsun
Ben magnorm kullanıyorum canm suda eritiliyorGunaydın kızlar magnezyum kullananlar ne kullnıyosunuz ben doktora gittigimde gerek varmı dedim simdilk vermedi ama gece uyurken arada karnımda gerınme hissi oluyo ister istemez gerınıyorum sanki acaba magnezyummu icsem
Sağol canım benim her şey normalmiş çok şükürSağlıklı haberlerini bekliyoruz canm
progestan fitil kullanıyor musun canımkızçeler günaydın, benim akıntım çok su gibi oluyo ya.. fazla su içiyorum iki gündür enfeksiyondan dolayı ama ondan mı acaba... böyle resmen su akmış oluyor çamaşırıma renksiz ve akışkan yani normal akıntı gibi değil... yaşayan var mı bunu
yok canım kullanmıyorum prog. ama anlamadım niye...progestan fitil kullanıyor musun canım
ben kullandığım için bazen öyle oluyo.
çamaşırını sık sık değiştir ıslaklık daha da enfeksiyon yapıyor, bakteri daha rahat ürüyor
ayy ben hep sağıma yattığım için bu böbrek ağrısı demek kiSağol canım benim her şey normalmiş çok şükür ☺ Ama benim böbreğimde ufak bir sıkıntı varmış sola yatmam gerektiğini söyledi hem radyoloji uzmanı hem de kendi doktorum idrar yolu enfeksiyonuna zemin hazırlayabilirmiş, onun dışında bir sıkıntı yok şükür. 1 ay sonra açlık tokluk şekeri kontrolüne gideceğim o kadar☺
Çok sevindim canm darısı başımıza inşallahhSağol canım benim her şey normalmiş çok şükürAma benim böbreğimde ufak bir sıkıntı varmış sola yatmam gerektiğini söyledi hem radyoloji uzmanı hem de kendi doktorum idrar yolu enfeksiyonuna zemin hazırlayabilirmiş, onun dışında bir sıkıntı yok şükür. 1 ay sonra açlık tokluk şekeri kontrolüne gideceğim o kadar
Tamam canım doktoru aradim az once ama donus yapılmadı daha. bi kaç şey daha sorcaktım arayım onuda sorarım dedım karnımın ust kısmında ara ara elime gelen bi sivrilik sertlık oluyo yumurta gibi oyle kalıyo bi sure normalmi acaba diye merak edıyorum ne dicek bakayımBen magnorm kullanıyorum canm suda eritiliyor
Gozunuz aydin darisi bizim başimiza inşallahSağol canım benim her şey normalmiş çok şükür ☺ Ama benim böbreğimde ufak bir sıkıntı varmış sola yatmam gerektiğini söyledi hem radyoloji uzmanı hem de kendi doktorum idrar yolu enfeksiyonuna zemin hazırlayabilirmiş, onun dışında bir sıkıntı yok şükür. 1 ay sonra açlık tokluk şekeri kontrolüne gideceğim o kadar☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?