2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
kızçeler günaydın, benim akıntım çok su gibi oluyo ya.. fazla su içiyorum iki gündür enfeksiyondan dolayı ama ondan mı acaba... böyle resmen su akmış oluyor çamaşırıma renksiz ve akışkan yani normal akıntı gibi değil... yaşayan var mı bunu

Gunaydın kızlar magnezyum kullananlar ne kullnıyosunuz ben doktora gittigimde gerek varmı dedim simdilk vermedi ama gece uyurken arada karnımda gerınme hissi oluyo ister istemez gerınıyorum sanki acaba magnezyummu icsem

Sağlıklı haberlerini bekliyoruz canm
Sağol canım benim her şey normalmiş çok şükür Ama benim böbreğimde ufak bir sıkıntı varmış sola yatmam gerektiğini söyledi hem radyoloji uzmanı hem de kendi doktorum idrar yolu enfeksiyonuna zemin hazırlayabilirmiş, onun dışında bir sıkıntı yok şükür. 1 ay sonra açlık tokluk şekeri kontrolüne gideceğim o kadar

progestan fitil kullanıyor musun canım
ben kullandığım için bazen öyle oluyo.
çamaşırını sık sık değiştir ıslaklık daha da enfeksiyon yapıyor, bakteri daha rahat ürüyor

progestan fitil kullanıyor musun canım
ben kullandığım için bazen öyle oluyo.
çamaşırını sık sık değiştir ıslaklık daha da enfeksiyon yapıyor, bakteri daha rahat ürüyor
yok canım kullanmıyorum prog. ama anlamadım niye...

ayy ben hep sağıma yattığım için bu böbrek ağrısı demek ki iyi ki yazdın bunu canım... enfeksiyon cıktı bende de... belki de bu yüzden

Çok sevindim canm darısı başımıza inşallahh

Ben magnorm kullanıyorum canm suda eritiliyor
Tamam canım doktoru aradim az once ama donus yapılmadı daha. bi kaç şey daha sorcaktım arayım onuda sorarım dedım karnımın ust kısmında ara ara elime gelen bi sivrilik sertlık oluyo yumurta gibi oyle kalıyo bi sure normalmi acaba diye merak edıyorum ne dicek bakayım

Gozunuz aydin darisi bizim başimiza inşallah bobreginize de mi baktılar detaylıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…